![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
Sheit raxtiet arii savas teorijas par to, kaa jums liekas, kas notiek ar cilveeku, kad vinjsh nomirst!!!
Kautkas liidziigs pavedienam par visumu, tikai par naavi!! - jaafantazee!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
tā jau ir kad cilvēks sevi novājina ar tizliem aibildinājumiem ,un tad saka ka tagad jataisa pašnāvība,jo doma ka iazbēgs no visām pasaules rūpēm.Bet ja tomēr pastāv elle ,tu nokļūsi tur jo Dievs ir aizlidzis taisīt pašnāvibas !!! tapēc tev būs vien jākārto dzīve vien tālak!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) kur gan es minēju, ka taisos taisīt pašnāvību? protams, esmu par to domājusi, bet vairāk no praktiskās puses, nevis sevis-žēlošanas-puses. un, starp citu, ellē varētu būt tīri patīkami. siltums un tā...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: pasaule ![]() |
Dzīve ir pārāk skaista, lai mirtu. Tā ir jāizbauda, lai kāda arī būtu.
Un to, kas notiek pēc nāves, zina tikai mirušie. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
CITĀTS un, starp citu, ellē varētu būt tīri patīkami. siltums un tā... nedomāju ka tu tur īpaši uztrauktos kads tur sultums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ,tev būtu citas nodarbošanas!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
mani garlaiko ikdienišķā dzīve (neskaitot sīkos prieciņus, piemēram, gulēšanu zaļā zālē un sildīšanos saulē, ko iemeslu dēļ šovasar nevarēju darīt), negribu aizrauties arī ar visām tām mīlestību lietām ū.tē.tē. gan tāpēc, ka baidos nebūt pietiekami laba savās jūtās, gan iespējamās vilšanās dēļ. turklāt varbūt vienkārši neesmu piemērota kam tādam.
sēru sajūta gan man patīk, kuru manā ģimenē gan nevar izbaudīt (pārāk maz tuvu radinieku, lai tie vēl sāktu mirt). no nāves tiešām gaidu mieru. lai nebūtu nedz alkas, nedz gaidīšana. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Pēc nāves cilvēks nonāk vai nu debesīs vai ellē (atšķirībā no tā kādu dzīvi dzīvojis). Tās vieta, manuprāt, gan nav tādas, kā rāda filmās, bet tie, kas to zin precīzi, jau sen vairs nevar pastāstīt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: pasaule ![]() |
Tu tik un tā nezini, kas tieši tevi sagaida pēc nāves.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
depresija visus nomāc ,tu nēsi vienīga ,bet atceries cilvēki no depresijas ārstējas!! Un viens no arstēšanas lidzekļiem ir mīlestība !!! nēsmu psihalogs ,bet varu pateikt ka tev pie tāda ir jaiziet!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
jauki. tad izvēlos elli. būs par vienu vietu vairāk paradīzē kādam pāragri nomirušam bērnam. es esmu nomaldījusies savās domās. bet es ticu tam, ka nomiršu tad, kad būšu laimīga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
lai tev veicas ar saviem uzskatiem!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) bet es tev nenovēlu nonākt katrā gadijumā elle!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
es negribētu mirt...esmu vēl par jaunu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
tad nemirsti, kurš tev liek (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
es tevi varu iepreicinat ar to ka tavam avataram ir smuki melni mati (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.07 ![]() |
Cilveka dvesele pamet kermeni un dodas jaunos piedzivojumos- dazhadas dimensijas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.07 Kur: starp nāvēžiem ![]() |
Gaidu ar nepacietību, saka ,ka vienreizēja pieredze...bet tas nenozīmē,ka vēlos to paātrināt...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
CITĀTS(Morty @ 21.01.2007 11:03) [snapback]1093905[/snapback] saka ,ka vienreizēja pieredze I wonder why...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.06 Kur: In love with vampires. ![]() |
esmu pārāk jauna, un ir lietas un cilvēki, dzīvas būtnes, kuru dēļ vien, es nevēlos mirt.
|
|
|
Viesis_unknown_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
nezinu bet liekas ka nekaa peec naaves nav
visstulbaakais ir tas , ka mana dzīve ir tik stulba ka es gribu atrāk nomirt.. man besii dzīve , es nevaru iztureet , bieži gribas raudāt, nav draugu, man 16 nav bijusi neviena meicca neviena skūpsta, kaut mani kaads nogalinaatu, jo pats to nevaru to izturēt, gribu gribu mirt.. jūys neviens nevarat iedomāties kā es gribu mirt, un šits nav nekāds izdomājums , tā pilnīga patiesība ... gribu vnk mirt... kāpēc es esmu tik stulbs, liels , kroplis . kaapeec ??? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Esmu parāk jauna, lai mirtu! Kaut gan arī 43, 57 un 62 gados diez vai vēlētos mirt.
Mirušo ķermeņi guļ savā koka mētelītī...iespejams dvēseles kaut kur aizlido or somth like that. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.07 Kur: Riigaa zem Brasas tilta.. ![]() |
CITĀTS(unknown @ 21.01.2007 20:48) [snapback]1094167[/snapback] nezinu bet liekas ka nekaa peec naaves nav es varētu piekrist šiem vārdiem.. tās ir tikai pīlītes ko kaut kādi sasapņojušies cilvēciņi izpūtuši lai cilvēki nebaidītos no nāves.. nav nekādas elles un nav arī nekādas 7- vai nu kuras tur debesis.. mēs visi savā dzīvē esam grēkojuši un tad jau mēs visi nonāktu tā saucamajā ellē.. neesu arī nekāda ticīgā.. man jāatdzīstas ka dažus savus grēkus es pat nenožēloju.. tas pat ir forši jo kāpēc lai es nožēlotu? neviens jau manis nevar piespiest.. es varētu melot un visi man noticētu.. arī tas ir grēks tā ka tiešām visi ir grēkojuši.. nedomāju ka pastāv kāds cilveks kas nekad nav neko samelojis.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: Dūmu kalna virsotne ![]() |
Nevaru vien sagaidīt šo brīniščo brī (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 15:04 |