![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
Sheit raxtiet arii savas teorijas par to, kaa jums liekas, kas notiek ar cilveeku, kad vinjsh nomirst!!!
Kautkas liidziigs pavedienam par visumu, tikai par naavi!! - jaafantazee!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.05 Kur: Kopā ar kaķiem ![]() |
gaidu ar nepacietiibu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) tik tieshaam,tikai veelos lai tas nebuutu saapiigi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Es Tev pievienojos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Es no nāves nebaidos un nekad neesmu baigījusies... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
nomirst.aprok.atdzimst. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) viss.
un nāve nebaida. tomēr pagaidām ir pārāk interesanti lai mirtu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
Neeegribu mirt. nē. nemaz negaidu nāwi. mani wiss apmierina. dzīwe pārāk īsa man, noteikti negribu.
jiFFy beLLa* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.01.06 ![]() |
kaut ko taadu uzraxtiiju arii pavedienaa par ieprieksheekjo dziivi!
es nespeeju noticeet naavei! wnk neticu tam ka nekas var nebuut! liekas ka ir game-over panjem jaunu speeleetaaju un sacc dziivi no saakuma! jo wnk nespeeju iedomaaties ka manis naw! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Te pietrūkst atbilžu variants : CITS
Protams, esmu pārāk nogurusi, lai lasītu citu domas (to IZDARĪŠU kādu citu dienu), bet es nāvi vnk pieņemu un uzskatu par kārtējo pašsarotamo lietu, kas ir radīta, lai uz pasaules nebūtu pārapdzīvotība. Un galu galā man nav arī bail mirt. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Bet tikai tad, kad pienāks laiks. Ne ļoti gaidu, ne arī šausmīgi cenšos izbēgt. Šo rakstu rediģēja Dependence: 02.02.2006 02:30 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.04 Kur: Liepāja ![]() |
Nē. Negribu mirt. Bail, atzīstu.
From da other side, gribas pavērot savus mīļos no malas. Kā viņi izturēsies bez manis. Cilvēkam saprotama vēlme. Ko tur daudz. Ir brīži, kad negribas dzīvot, bet es zinu, ka nekad nevarētu paņemt navi un paspēlēties ap manām vēnām vai kaut kā tmldz, jo man taču ir bail mirt. Es nespēju sevi iedomāties neesošu. Nespēju. Negribu pārstāt eksistēt. Tie, kas saka, ka ir par jaunu, lai mirtu.. Neviens nav par jaunu. Cilvēks piedzimst un sāk mirt. Katra nodzīvotā diena ir viena diena tuvāk nāvei. Lai cik ļoti es nebaidītos, lai kā es censtos novēlināt.. Vienā brīdi es ievilkšu pēdējo elpu un pārstāšu būt. Tas var būt rīt, tas var būt tikko es būšu šo vārdu līdz galam uzrakstījusi vai arī tas brīdis pienāks pēc piecdesmit gadiem. Bet pienāks. Manuprāt, šo variantu izvēlas cilvēki, kuri nevēlas mirt, bet zin', ka no nāves neizbēgsi (cik jawka bija filma Final Destination, kurā tas punkts bija viens no filmas vadošajiem motīviem). Ko vēl es gribēju piebilst.. Lūk. Reinkarnācija. Dažreiz es par to iedomājos. Liekas, ka tas varētu būt labs veids kā sirdi nomierināt.. Mjāā, stiprāka pārliecība ir jau šeit lasītajai teorijai, ka visi brīnumi par reinkarnāciju, aizsauli, elli, paradīzi etc ir radīti, lai cilvēciņam vieglāk būtu pieņemt eksistēšanas izbeigšanos. Bet varbūt tomēr.. Dalailama tak reinkarnējas or tas ri šarlatānisms? Un vēl kas.. Enerģija nepazūd. Cilvēka ir sava veida enerģija un varbūt mēs to varam interpretēt kā dvēs'li un tad diezgan zinātnisks top pieņemums, ka notiek reinkarnācija un mana noplukusī dvēs'le pārdzims par pieneni. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
Laikam jau tomēr pietrūkst atbilžu varianta: Cits.
Ir brīži, kad man gribas nomirt, bet lielākoties ir brīži, kad gribas dzīvot, kaut es nebaidos no nāves... Manuprāt pēc nāves cilvēks atdzimst - varbūt citā un vietā un veidolā, bet atdzimst... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Vispār.. es gribētu zināt gan, kas notiek pēc nāves.. Lielākā daļa cilvēku baidās no nāvs tāpēc, ka nezin, kas viņu sagaida.. Nu jā.. es arī baidos (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: vasaras apreibinaata ![]() |
Pašlaik man nav noslieces uz to, kas es gribu mirt, davai taisu pašnāvību. Kad nomiršu, tad nomiršu un tas būs mans laiks. Man šķiet, ka nāve ir viens liels nākošais piedzīvojums, solis uz priekšu. Nāve var būt arī skaista, nebaidaties viņas.
Šo rakstu rediģēja Kendisa: 04.03.2006 22:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
A vot vēlētos. Vēlētos nomirt un paskatīties, kas gan tur otrā pusē ir. Nevar tak tā būt, ka tur ir tukšums un nekā nav . Asttrīda Lingrēna savā laikā grāmatā "Brāļi Lauvassirdis aprakstīja ļoti interesantu pasauli. Ir ak pilnīgi iespējams ka tāda pasaule pastāv pēc nāves. Bet varbūt nē?
Tomēr man šķiet, ka nevar ßūt tā, ka tur nav pilnīgi nekā. Es labprāt zvēlētos mirt, ja zinātu, katur otrā pusē mani sagaida pilnīgi savādāka dzīve. Kaut gan no otras puses tas būtu skumji... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Nomirt galiig negribeetos jo buutu tak zheel atstaat savus miiljos ljautinjus uz Zemes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) , bet kad nomirshu tad kaa gars apceljoshu pasauli un izpeetiishu visu visu, katru interesantaako kaktinju, tikai ja protams pietiks laika, jo kaa zinaams mirushajiem uz Zemes peec mirshanas ir tikai 40 dienas dotas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
Īstnībā es gan gribētu mirt, gan dzīvot vel daudzus gadus. Es nezinu, kas ir pēc nāves. Varbūt tur lielas zaļas pļavas, bet varbut nē. It kā es kaut kur lasīju ka cilvēks uz šiš pasaules dzīvo vairākas dzīves un pēc tam nokļūst kādā citā dimensijā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
vēlos ar katru sava ķermeņa daļu...bet es neko nepasākšu, lai nonāvētos, tas būtu pretrunā ar maniem dzīves likumiem...
Šo rakstu rediģēja juura: 17.03.2006 16:04 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.04.06 Kur: starp pirmo un tresho akmeni ![]() |
man vēl jādzīvo (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
ja kāds grib uzzināt,kas notiks pēc nāves-lūdzu,iespējas to uzzināt ir visai plašās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.05 ![]() |
Es negribu mirt, bet es biezzi esmu domaajusi kaa ir tad, kad cilveeks ir miris... Es to neizprotu... Dazzreiz es domaaju kaapeec vispaar esmu, labaak buutu, ja nebuutu, bet sevi nonaaveet es netaisos... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
CITĀTS ''Esmu par jaunu lai mirtu!''viņa teica un atstiepa kājas. Domājams ka cilvēks pēc nāves nokļūst kāda pasaulē, kur viņam jāvergo dzīvajiem! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
vēl jūtos pārāk jauna nāvei, bet man visu mūžu ir gribējies zināt, kas notiek, kad cilvēks nomirst. pazust jau nepazūd - varbūt atdzimst, varbūt turpina dzīvot citā pasaulē.
katrā ziņā, kad pienāks mana pēdējā stundiņa, būšu priecīga, ka beidzot to uzzināšu. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.06 Kur: Tur kur mani gaida...bet dzīvesvieta- Bauska ![]() |
Es domāju ka cilvēks nonāk debesīs vai ellē!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.06 Kur: Riga ![]() |
Cilvekam mirstot ir chetras vai piecas stadijas (tagad uzreiz nepateikshu). Cilveeki mirst mokosha nave. sudigi, bet ko lai dara? tada dzive. Viss sakas no ta, ka cilveks sak sliktak redzet. Cilveks mirstot iziet cauri ugunij, gaismaj, zemej unj udenim. Un pedeja stadija ir sirds apstashanas. Pec redzes zushanas vinsh nejut, Pec tam vinsh nedzird unj beigas vinjsh lido prom... Pec sirds apstashaanas 20 minutes ir dotas kliniskai navei. Cilveku vel var atdzivinat. Bet vai to vajag?! Cilveku dveseli iziet cauri tunelim... Ja cilveks pats velesies atgriezties pasaule uz dzivoshanu bus lielakas iespejas izdzivot. Bet ja ne... TAd censties pat nevajag...Es velos mirt jau kadus 5 gadus, bet nevelos viena. Kursh ar mani? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) es neesmu slima... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Esmu par jaunu lai mirtu, taču ticu atdzimšanai, kaut kur lasīju ka cilvēka dvēsele uz zemi atgriežas 15 reizes.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.05.2025 05:14 |