Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> NĀVE, Kas notiek, kad nomirsti...
Vai tu veelies nomirt???
Tu nevari redzēt aptaujas rezultātu, kamēr neesi nobalsojis. Lūdzu, piesakies un nobalso, lai redzētu šīs aptaujas rezultātu.
Kopā balsis: 415
Viesi nevar balsot. 
Paip`
iesūtīt 20.11.2003 16:42
Raksts #1

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: Biedri
Pievienojās: 14.10.03
Kur: The Beach

Sheit raxtiet arii savas teorijas par to, kaa jums liekas, kas notiek ar cilveeku, kad vinjsh nomirst!!!
Kautkas liidziigs pavedienam par visumu, tikai par naavi!! - jaafantazee!!!
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
19 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (140 - 159)
Dvēselīte
iesūtīt 10.04.2004 11:41
Raksts #141

Loveless

Pievienojās: 06.03.04
Kur: playing the hydrogen sonata
Oriģinālākā pareģojuma autore

un kur tad peliek vienlidziba? to gan visur sludina, bet reti kurš ievero...

+Citēt rakstu
eziic_miglaa
iesūtīt 10.04.2004 12:22
Raksts #142

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 23.02.04
Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku...

te nav runa par to vienliidziibu kuru aizstaav cilveektiesiibu kunvencija,
te ir runa par to, ja tu straadaa vairaak un labaak, tad vairaak nopelni un tev variaak uzticaas

+Citēt rakstu
Kiki
iesūtīt 11.04.2004 20:40
Raksts #143

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 23.03.04
Kur: Kalambola laukums

Nu vispār es domāju, ka cilvēki dzīvo vairākas dzīves un pēc nāves viņi peidzimst no jauna, tikai iepriekšējo dzīvi neatceras... Un tad drošvien pārceļas uz kādu citu pasauli... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
eziic_miglaa
iesūtīt 15.04.2004 14:32
Raksts #144

Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku...

CITĀTS(Bulzen @ 14.04.2004 15:58)
Ja tiešām šie 6 cilvēki (kas balsoja par) grib nomirt, tad lai taisa pašnāvību, bet šie jau <cenzēts> un neuztaisīs noteikti. Tikai baigi krutos te tēlo, ka lūk grib mirt, lai mēs viņus žēlotu. Nu tad zinat ko? Izdariet pašnāvību, pateikšu, ka jūs bijāt mani draugi un man tagad morālā trauma, lai varētu uz skolu neiet! <cenzēts>

pirmkaart, tu esi diezgan rupekliigs.
otrkaart, pat ja vinji iztaisiitu to pasnaaviibu, ta ir vinju dariisana, vinju dziiviiba.
ja vinji taas veertiibu neapzinaas, tev nav tiesiibu peec tam saadi reageet uz vinju izveeli.
iedomaajie, ja kaads tev iegaaztu sejaa pannu ar karstu ellu tikai taapeec, ka esi izveeleejies vaariitus nevis ceptus kartupelus

Šo rakstu rediģēja Reiki: 22.05.2004 15:26

+Citēt rakstu
She_Elf
iesūtīt 16.04.2004 16:04
Raksts #145

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 07.01.04

nezinu waj gribeetu, bet ja wajadzeetu wareetu..
un warbuut pat ka gribeetu but weel bikinj par aatru......... .....
kas notiek peec naawes ? naw lemts uzzinaat un taa arii laj paliek , jo newajag..
lai ir kaukas, kas uztur liidzswaru... .... .... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)

+Citēt rakstu
orxs
iesūtīt 17.04.2004 10:51
Raksts #146

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 15.04.04

Man sķiet kaut kas līdzīgs varētu būt, jo viņš labāk uzvedās dzīve, jo tur būs labāk. Bet tikai nav tā, man lilekas, ka parasts cilvēks viņus var izsaukt! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Red-haired Zora
iesūtīt 17.04.2004 10:59
Raksts #147

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 17.04.04

Nē, nedomāju, ka esmu gatava nomirt tagad. Tad, kad pienāks laiks, labprāt, jo man gribas zināt, kas notiek pēc tam.

+Citēt rakstu
Xeal
iesūtīt 17.04.2004 17:11
Raksts #148

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 17.04.04
Kur: kaut kur starp Zemes kodolu un debesīm...

Man ir vairākas versijas per šo tēmu, bet to patiesīgumu vēl nevēlos noskaidrot...
1. cilvēks pēc nāves (lai arī kāds iemesls tai nebūtu) iegrims saopnī un turpin asapņot mūžīgi
2. pēc nāves nekā nav...(ļoti izsmeļoši)
3. reinkarnācija (ar iepriekšēju amnēziju)
4. varbūt mēs tikai sapņojam tagad un kad nomirsim, tad patiesībā pamodīsimies un atsāksim dzīvot savu dzīvi itkā nekas nebūtu noticis (man personīgi šitā ideja patīk visvairāk...)

+Citēt rakstu
Elizabete
iesūtīt 17.04.2004 17:23
Raksts #149

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 17.02.04

cilveeks peec naaves dziivo taa,kaa vinjs ir veeleejies, labi un saticiigi.taa ir dziive no kuras negrib un nevar atgriezties.....vismaz man taa skiet!!!!!!!

+Citēt rakstu
morticia
iesūtīt 19.04.2004 08:25
Raksts #150

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 09.03.04
Kur: riiga, arii ceesis

me protams negrib mirt. es tak neko jēdzīgu šai pasaulē vēl neesmu izdariijusi. un tas būtu negodīgi ja man tagad būtu jāmirst. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) es jau kaut kur raxtiiju, ka uzskatu ka pēc nāves nekā nav. tu vairs neko neatceries, vienīgi tevi vēl kāds atceras. tevi aprok un viss. vairs nekā nav, jo nav kur tālāk iet. un neviens nav pierādījis ka pēc nāves kaut kas ir (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)

+Citēt rakstu
eziic_miglaa
iesūtīt 19.04.2004 13:11
Raksts #151

tu nevari apgalvot, ka neko jeeddziigu neesi izdariijusi.
jau tas vien, ka tu esi un kaadam esi, ir kaut kas.
kaadam tu noziimee tik daudz, ka esi teju vai dziives jeega.
piemeeram vecaakiem. noteikti

+Citēt rakstu
Hermione =)
iesūtīt 14.05.2004 16:42
Raksts #152

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 09.05.04
Kur: seeezju kaadaa margritinjaa un gaidu kad notiks kaads briinuminjzz...!!!!!!!

Pilnīgs NĒ ! ! ! ! Es uzskatu, ka tie kuri grib nav normāli (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) ! ! ! !

+Citēt rakstu
vanesa
iesūtīt 02.06.2004 09:29
Raksts #153

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 15.05.04
Kur: tur, kur nevajadzētu

CITĀTS(dream destruction @ 21.11.2003 15:04)
es veelos nomirt. pilniigi nopietni.

Tas ir citāts.Hermione =) -nes.
Pilnīgs NĒ ! ! ! ! Es uzskatu, ka tie kuri grib nav normāli  ! ! ! !

Es arī reizēm gribu nomirt. Es domāju, ka tas būtu kā gulēt. Tikai nesapņotu un nemurgotu. Tas tā būtu tik ilgi kamēr visums pastāvētu.
Es reti sapņoju parasti murgoju.
Un kas par to Hermione =) ka esmu nenormāla. Un ko tu vispār izproti ar vārdu normāls?

PS. izlasiet manu versiju par pasaules galu. Nebūs grūti atrast to pavedienu. To pavedienu neizdomāju es, bet tajā savas domas izteicu.

+Citēt rakstu
tralalaa
iesūtīt 02.06.2004 10:10
Raksts #154

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 31.05.04

Nu protams, es nobalsoju par to esmu par jaunu lai mirtu!
Vsipār nekad neesmu atbalstījusi tik depresīvas, stresainas domas par pašnāvībām, it īpaši ja tādas rosās mazu pusaidžu galvās (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Tiklīdz dzīvē gadās k-kas savādāk, uzreiz sabrūk ceļa vidū.

Un runājot par nāvi.
Nelasīju iepriekšējos postus, tādēļ moš mans viedoklis atšķirsies (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Cilvēkam ir tāda lieta, kā dvēsele. Manuprāt pēc nāves tā ieceļo kādā svešā ķermenī.
To laikam sauc par reinkarnāciju - dvēseļu pārceļošanu? :blink:

+Citēt rakstu
vanesa
iesūtīt 02.06.2004 10:33
Raksts #155

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 15.05.04
Kur: tur, kur nevajadzētu

CITĀTS(tralalaa @ 02.06.2004 10:10)
Nu protams, es nobalsoju par to esmu par jaunu lai mirtu!
Vsipār nekad neesmu atbalstījusi tik depresīvas, stresainas domas par pašnāvībām, it īpaši ja tādas rosās mazu pusaidžu galvās  (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Tiklīdz dzīvē gadās k-kas savādāk, uzreiz sabrūk ceļa vidū.

Nekad neesmu mēģinājusi izdarīt pašnāvību. Man ko tādu darīt liekas stulbi. Un parasti gribēšana mirt nav ilgāk par vienu minūti. Vienmēr ir par daudz foršu lietu, lai gribētu izdarīt pašnāvību. Ja es nokļūstu autoavārijā vai nomirstu no kādas slimības, vai vienkārši dabiskā nāvē tad okey. Bet pašnāvību izdarīt mani neviens nevarētu piespiest. Un vispār es domāju izdarīt pašnāvību ir gļēvi. Jāatrod lietas kas tev patīk un dara tevi laimīgu. Nevar jau padoties bez cīņas. Ja tevi tas dara laimīgu kaut vai visu dzīvi velti mušu nosišanai un esi laimīgs cilvēks. Man būs smaids pa visu seju kaut vai tāpēc ka būšu datorspēlē piekāvusi švarcnēgeru.
Te ir daudzas spēles www.oho.lv

PS. Neesmu ne depresaina ne stresaina es priecājos kamēr var un baudu dzīvi .

+Citēt rakstu
Immortal
iesūtīt 02.06.2004 11:30
Raksts #156

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 16.03.04
Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres...

Man arī ir varākas versijas:
1. Pēc nāves nav nekā, nekādas domas, nekādas izjūtas, ne dvēsele, viss pazūd...
2. Cilvēks pārdzimst citā...
3.Manliekas, ka cilvēks nonāk tur kur viņš visvairāk vēlas nokļūt. Iespējams kāda debešķīgi kaistā vietā, vai arī kādā dīvainā zemē, vai vienkārši sēž uz mākoņa maliņas uz noskatās visā notiekošajā. es domāju ka šādi arī varētu būt, jo tam kam cilvēks visvairāk tic, kas notiek pēc nāves, tad tas ar viņu arī notiek. Ja kāds domā, ka viņš pārdzims, tad viņš arī pārdzimst, vai ja cits vēlas nokļūt debesīs (paradīzē) viņš tur arī nokļūst.
Vispār radinieks bija cietis avārijā un bija arī komā., tad kad viņš atmodās, viņš teica ka patiešām ir gājis pa tuneli, nu kautko tamlīdzīgu vismaz. Un es tam ticu, jo nu es jau nezinu kā tas ir un viņš bija teicis, ka tur pie sienas, pieķēdēts rēja viņu ģimenes sen nomirušais suns... es tam kautkā vairāk tikcu (par to tuneli ), jo par tuneli tak sen jau ir visi runājuši. Kurš tad to izdomāja? Ne jau nu viens traks vecis... tikai tie, kas ir izdzīvojuši pēc smagām traumām, knapi dzīvi palikuši....
Tam es visvairāk ticu.
Starpcitu es baidos no nāves...

Šo rakstu rediģēja Immortal: 02.06.2004 11:32

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 02.06.2004 12:55
Raksts #157

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 08.10.03
Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev.

CITĀTS(Eredia @ 19.04.2004 14:11)
tu nevari apgalvot, ka neko jeeddziigu neesi izdariijusi.

kaadam tu noziimee tik daudz, ka esi teju vai dziives jeega.
piemeeram vecaakiem. noteikti

Ja cilveeks pats neuzskata ka ir izdariijis kaut ko jeedziigu, tad nav arii.

Ja cilveeks nejuut to ka ir dziives jeega kaadam, tad vinnss arii nav.
Un kaapeec ir tas pienneemums ka vecaakiem vienmeer beerns noziimee visu? Lielai dallai jau noteikti, bet tacc ne visiem, ir liela dalla vecaaku, kam tas beerns ir pie kaajas, gaida tikai kameer pieaugs un varees pats pelniit naudu.

Un piekriitu viedoklim ka tie kas veelas uztaisiit passnaaviibu, lai arii taisa to.
Varbuut vienu reizi meegginaatu atrunaat un ja tas nepaliidzeetu, tad lai taisa vien. Nav manos speekos mainiit cita domas. Un jautaajums vai tas maz ir vajadziigs.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 02.06.2004 13:52
Raksts #158

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Kas tas vispār par stulbu jautājumu?

Pagaidām vēl nemirstība nav atklāta un jādzīvo ar apziņu, ka tik un tā nāve pienāks. Agrāk vai vēlāk. Un ir pilnīgi vienalga kuru izvēli aptaujā tu ieķeksē...

+Citēt rakstu
anti blinke
iesūtīt 02.06.2004 16:32
Raksts #159

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 14.05.04
Kur: CĒSIS

es ticu dziivei peec naaves.......ticu un visss
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Shis jautaajums man uzdzen drebuljus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)
..........Un es zinu ka Muminjs tagad uz mums visiem noraugaas ............no labaakas vietas nekaa zeme....

+Citēt rakstu
didziz
iesūtīt 04.06.2004 11:35
Raksts #160

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 03.02.04

to Immortal

Arī man viens ļoti tuvs radinieks- ģimenes loceklis- stāstīja par to tuneli, pa kuru viņš esot gājis mirklī, kad slīcis Gaujā, aizrijies un pagājis zem ūdens.

Ļoti līdzīgs stāsts, tikai suņa vietā dzirdēja tādu kā balsi, kas prasījusi "Kur tu ej ?", tad viņš tunelī apgriezies un gājis atpakaļ, brīdi vēlāk atjēdzies no slīkšanas, jo nez kā pa rokai gadījušies pār ūdeni noliekušies krūma zari.

Tieši tas, ka to esmu dzirdējis tiešā veidā no cilvēka, kas to piedzīvojis un kam es uzticos, ļauj man lielā mērā ticēt idejai par pēcnāves dzīvi.

Un no nāves es nebaidos, protams, ka riskantā situācijā man arī būtu bail, jo tajā brīdī pār cilvēku valda senie instinkti, bet normāli par to domājot, tas ir notikums, ko piedzīvos ikviens, un tāpēc silti iesaku no tā daudz nebaidīties.

It īpaši vēl tādēļ, ka pārējais, ko esmu lasījis par šo tēmu, liecina, ka tur otrā pusē daļa cilvēku ir pat jutušies tik ļoti labi, ka viņi reanimācijā pēc atjēgšanās pat pārmetuši ārstiem, ka viņi ir atgriezti atpakaļ šajā pasaulē un raudājuši (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Bet ja gadījumā dzīvē viss ir it kā absolūti piegriezies un galīgi garām, tad tomēr pašnāvība esot viena no ļaunākajām lietām, ko cilvēks sev var nodarīt.

Šo rakstu rediģēja didziz: 04.06.2004 11:37

+Citēt rakstu

19 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 25.05.2025 10:51