Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> -Vienīgi atmiņas.-, [C], [PG-16], [PZP].
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 18.10.2007 01:50
Raksts #1

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Grupa: Biedri
Pievienojās: 01.01.06
Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām*

Leģenda:Bija palikušas vien atmiņas, atmiņas par labākajiem laikiem, laikiem kad viņi vēl eksistēja. Kad eksistēja eņģeļi un dēmoni, kas turēja pasauli līdzsvarā, taču ar laiku tie abi šķietami izmira un to vietā nāca divi neiedomājami spēki: ļaunais un labais. Cilvēce strauji sāka degradēties, tūkstošiem gadu laikā nebija palicis pāri nekas no agrākās cildenības, tā vismaz šķita, tiem izredzētajiem, tiem, kas aizvien vēl atcerējās tos apgaismības brīžus, naktīs, kad pie viņiem nāca vīzijas, vīzijas par pasauļu dalīšanos, mistiskajiem kariem un maģijas plaukuma laikiem.
Tie daži, kas bija izraudzīti, lai atgrieztu cilvēkiem to neiedomājamo majestātiskumu, kas valdīja agrāk lielākoties nokļuva trako namos. Nebija nekādas jēgas kādam ko skaidrot. Beigu beigās otra pasaule nolēma kārtējo reizi saukt kādu palīgā, kādu, kas spētu ieviest cilvēkos agrāko ticību, taču tam bija vajadzīga sākotnēja viņu pašu ticība un šķīstība.
Aizspogulija nolēma sūtīt eņģeli, kam vajadzēja atrast kādu, ko varētu sūtīt uz otru pasauli, lai novērstu vēl lielāku pagrimumu. Precīzāk sakot, lai atrastu iespējamos Aizspogulijas karaļvalstu mantiniekus, kas būtu spējīgi padarīt atmiņas realitātē.
Lēmums tika izpildīts un eņģelis tika nosūtīts uz zemi, trīssimt gadus dievišķā būtne cilvēka izskatā meklēja kādu, kas varētu būt piemērots ceļojumam, varētu atgādināt senos valdniekus, maz pamazītēm zaudējot spēku no milzīgās, negatīvās enerģijas, kas plosījās pa šo pasaules pusi. Beigu beigās būtne neizturēja un viņas ķermenis palika, bet dvēsele atgriezās Aizspogulijā.
Pēc pāris mēnešiem paliels draugu pulciņš devās pārgājienā un atrada eņģeli īstu, mirdzošu, taču mirušu. Līdz ar eņģeļa nāvi bija atgriezušies mirdzošie baltie spārni kā pierādījums to eksistencei. Visapkārt būtnei bija uzplaukuši gaiši ziedi, kas bija pārsteidzoši skaisti, meža klusais ezeriņš spīdēja mēnesnīcā-naktīs un saules gaismā-dienās...

Spēle:
Šie draugi, kas atrada eņģeli būsiet Jūs spēlētāji. Spēlē jums nāksies iziet cauri ugunij un ūdenim Aizspogulijā uz kurieni Jūs tiksiet ar manu[GM] palīdzību, lai vēlāk atbrīvotu Zemi no bojāejas, degradēšanās dēļ un apvienotu abas pasaules kopīgā veselumā. Patiesību sakot spēle būs ārkārtīgi līdzīga Saullēkta nesējam, ja to vēl atceraties. Sākotnējie notikumi līdz otrai pasaulei norisināsies mūsdienu pasaulē.

Anketa:

• Vārds Uzvārds:
  • Vecums[16-19 gadi]:
  • Biogrāfija:
  • Raksturs[vēlētos palūgt uzsvērt labās un sliktās īpašības]:
  • Izskata apraksts:
  • Vēlama bilde, bet ne obligāta:
  • Vēlamā maģiskā spēja kādu vēlētos iegūt:

Spēlei būtu vajadzīgi apmēram 8 spēlētāji. Sāksies viņa tiklīdz būs savākts vajadzīgais skaits.

Dvēseļu marionete.

Go to the top of the page

+Citēt rakstu
13 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (100 - 119)
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 06.11.2007 16:34
Raksts #101

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 05.07.04
Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī

heh, mani vēlie sveicieni dārgajai GM. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Es īsti nesaprotu vienu lietu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) vai tagad pie Juliana vairs nav neviens?

Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 06.11.2007 16:36

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 06.11.2007 16:36
Raksts #102

Pievienojās: 21.06.07
Kur: ārpasaulē

Ak, tiešām, sveicu GM vārda dienā.
Veiksmes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Pie Juliana ir Evelīna, bet es nesaprotu. Tātad viņš tagad kliedz? Ja tā, tad visi saiet atpakaļ..

Šo rakstu rediģēja melomania: 06.11.2007 16:37

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 06.11.2007 20:14
Raksts #103

Knakts autobusa konduktors

Pievienojās: 02.03.06

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Vispār bija rakstīts, ka Grego ir patālāk no pārējiem. Tā nu Estere, lasīdama savas crļmallapas, netīši pie viņa nonāca. Lasot citu postus, šķiet, ka neizkustoties no vietas viņi pamanījuši eņģeli. Or es kaut ko nokavēju vai pati izlaidu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Šķiet, ka pie Juliana vairs neviena nav. Jā.

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 06.11.2007 20:23
Raksts #104

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 22.06.04
Kur: Pie krāna
Savādnieks

Ak, tur tik daudz kas tiešām neizprotams. Grego tiešām atradās tālāk un Juliana lieta aizgāja šķībi.
Es vienkārši spēlēšu un viss. Noskaidrosies tik un tā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 06.11.2007 20:24
Raksts #105

Knakts autobusa konduktors

Pievienojās: 02.03.06

Gan jau. Man tikai sāka šķist, ka pati kaut ko esmu izlasījusi greizi, kaut ko izlaidusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
Ludiēna
iesūtīt 06.11.2007 21:07
Raksts #106

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 04.10.04
Kur: Necro zeme

Es ar sāku nesaprast (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 07.11.2007 15:53
Raksts #107

gan jau sapratiisiet ar laiku... es pati nesaprotu.
Un paldies par sveicieniem, es to speeju noveerteet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Juus gan tur esat saputrojushies, bet dariishu ko vareeshu.

Šo rakstu rediģēja Dvēseļu marionete: 07.11.2007 15:54

+Citēt rakstu
Hworang666
iesūtīt 07.11.2007 18:30
Raksts #108

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 24.05.06
Kur: Atprātojot atprātotājus...

Vārds: Mišels
Uzvārds: Hamakarians
Vecums[16-19 gadi]: 17
Biogrāfija: Vecāki bezvēsts pazuduši jau kopš Mišels ir 4 gadus vecs. Pēc vecāku pazušanas, Tias vecāki, kuri bija viņa vecāku labi draugi, paņēma pusi pie sevis. Pēc atgadījuma ar Tias vecākiem, nonāca tajā pašā bērnu namā, kur Tia. Vienmēr aizsargājis meiteni, kura pašam bijusi gluži kā māsa. Vēlāk, kad bijis 15 gadu vecs un jau 7 gadus no Tias, kura bija solījusi dot kādu ziņu, bet vien viņai zināmu iemeslu dēļ par zēnu aizmirsusi. Tā nu 7 gadus lūztošā sirds neizturēja un zēns aizbēga no bērnunama. Izcēlās liels skandāls un bērnu namu pat draudēja slēgt, bet zēnu tā arī neatrada. Tā nu viņš pievienojās "klaidoņu karavānai", un nākamos 2 gadus pavadījis uz ielas - zogot un manipulējot ar cilvēkiem, lai tikai iegūtu naudu. Kad viņu pirmoreiz noķēra policija, mazliet salūza arī zēna lepnums, jo agrāk vērtēja sevi kā nenotveramu un nesodāmu. Sodā ietilpa viņa nosūtīšanu uz mazgadīgo cietumu, no kura viņš pamanījās aizlaisties. Sapazinās ar jauniem draugiem kādā nomaļākā ciematiņa un klainojot pa mežu uzdurās cilvēku grupiņai, starp kurā esošajiem cilvēkiem bija arī vairāk paziņas.
Raksturs[vēlētos palūgt uzsvērt labās un sliktās īpašības]: Nepacietīgs, straujš, karstasinīgs, nereti blēdīgs, un viņam ir ātras rokas. Iecitīgs pret paziņām un dzīvniekiem, nekad neizrunājas, vai arī kā savādāk mutiski neaizskar citus, nemīl atrasties apreibinošu līdzekļu iespaidā, ir pašam savs goda kodekss.
Izskata apraksts: Ap metru deviņdesmit garš, izskatīgs, vidējas miesasbūves. Blondi, šķipsnaini, pagari mati. Pelēkas acis.
Vēlama bilde, bet ne obligāta:(IMG:http://fc03.deviantart.com/fs19/f/2007/308/5/2/52aec4b4cff4fbdd.jpg)
Vēlamā maģiskā spēja kādu vēlētos iegūt: Imunitāte pret citām spējām...

Arī es gatavojos "ielikties" jūsu bariņā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 08.11.2007 15:45
Raksts #109

aarpraats... 13 anketas un es biju domaajusi, ka buus labi ja 8 O.o
Juus mani biedeejat. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 08.11.2007 15:54
Raksts #110

Pievienojās: 21.06.07
Kur: ārpasaulē

Nu ko teikt.. Vienkārši patīk tavas spēles ideja un tā liekas ļoti piesaistoša.
Nebaidies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

P.S. Sveicu jauno spēles dalībnieku.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Šo rakstu rediģēja melomania: 08.11.2007 15:54

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 08.11.2007 17:43
Raksts #111

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Un ir daudzi forši seriāli(Heores, piemēram, un saktoties talāk, sapratīsiet, ka atsauca nav tāpat vien... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) par parastiem cilvēkiem ar spējām. Un ir arī dažas LS, kur doma tā pati, bet tās sāk buksēt.
Tāpēc Vienīgi atmiņas ir tik populāras.

Eva - lidot
Alaks - spēja rāpties vertikāli pa sienām un arī augšpēdus pa griestiem.
Sofei - spējas dziedināt nelielus ievainojumus
Džins - Palielinātu spēku un paātrinātu reakciju
Kriss - Lidošana būtu ļoti noderīga, bet Kriss tomēr labāk gribētu spēju ceļot laikā un telpā.
Estetre - spēja lasīt cilvēku domas.
Julians - Telekinēze vai arī iespēja apstādināt laiku
Eštons - Spēja radīt elektrību un reizēm redzēt cauri sienām. Tikai reizēm.
Gregorijs - iebiedēt ar acu skatienu
Tia - Radīt ilūzijas, bet priekšroku tomēr dotu spējai manipulēt ar otra prātu, mācēt kontrolēt un izmantot otra domas un jūtas. Ilūzijas tikai kā bonuss, lai vairāk varētu jaukt otram prātu.
Evelīna - Spēja sarunāties ar dzīvniekiem, vai arī ar savu balsi mainīt cilvēku gara stāvokļus un hipnotizēt tos
Lenna - ūdens stihijas pārvaldīšana.
Mišels - Imunitāte pret citām spējām

Apkopoju vēlamās spējas. Nu ko, ja tauta dabūs, ko vēlas, sanāks baigā super komanda.
Tikai par pēdējo - imunitāte ir nosacīta pret dažām spējām, piemēram, ja kāds tev mauc pa ģīmi.. bet es tā, aizmuldējos. Viekārši padomāju, ka spējas apturēt laiku un ceļot laiku, tur jābūt arī kādiem ierobežojumiem, savādāk šamējie būs pārāk visvareni.

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 08.11.2007 17:55
Raksts #112

Elesarel, par to vari neuztraukties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Turklaat ne jau taapat juus taas speejas ieguusiet un es nesolu, ka tieshi juusu izveeleetaas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Pluss juus jau neesat parasti cilveeki, ne-e. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 08.11.2007 18:05
Raksts #113

Alveus anima

HP eksperts 2008

CITĀTS(Dvēseļu marionete @ 08.11.2007 17:55) *
Elesarel, par to vari neuztraukties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

*atviegloti nopūšas* (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

CITĀTS
Turklaat ne jau taapat juus taas speejas ieguusiet un es nesolu, ka tieshi juusu izveeleetaas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

*pāprlēš drēbes, kausa pelnus uz galvas un uzģērbj maisu* ak tā...

CITĀTS
Pluss juus jau neesat parasti cilveeki, ne-e. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Lūk, tas man gan pārsteigums!

Labi, beigšu muļķoties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 08.11.2007 18:08
Raksts #114

Paarsteigumi, paarsteigumi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bez tiem Juus neiztiksiet, taa kaa saturies.

+Citēt rakstu
Lianjuks
iesūtīt 08.11.2007 18:44
Raksts #115

Jenotu brālības arbūza sargs

Pievienojās: 15.04.07
Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē

CITĀTS(Dvēseļu marionete @ 08.11.2007 18:08) *
Paarsteigumi, paarsteigumi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bez tiem Juus neiztiksiet, taa kaa saturies.

Galvenais nesaliec mūs rados.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
nepārdzīvošu..
Man tagad nav iespēju postot, bet kad atkal spēšu postot kāds spēs man dot īssavilkumu, ja būsiet dikti tālu skrējuši.. bet cerams, ka pati ar ilgi neaizkavēšos.

+Citēt rakstu
Ludiēna
iesūtīt 09.11.2007 15:33
Raksts #116

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 04.10.04
Kur: Necro zeme

Varbūt Julians man kādreiz varētu atbildēt....(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) nez kapēc, kad es kādam kko pajautāju, es nevaru sagaidīt atbildi...

+Citēt rakstu
Eša
iesūtīt 10.11.2007 00:12
Raksts #117

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 02.11.07
Kur: yelowtowna.

Vārds: Elija
Uzvārds: Vintera
Vecums: 17
Biogrāfija: Piedzimusi kādā kalnu pakājes ciematā, kur pūš auksti ziemeļvēji, nelielā, vecvectēva celtā būdiņā. Tēvs strādāja par mežcirtēju, bet māte auda visskaistākos kalnu kazu apģērbus, kuros tērpās neviens vien ciema iedzīvotājs. Tā nu mazā Elija jaukajā ciematā tika tikumīgi audzināta par mātes iesāktā turpinātāju, bet viss nesanāca, kā cerēts. Astoņu gadu vecumā meitenes ogļmelnie,mati pamazām sāka kļūt balti, šķita ka pa naktīm tie apsarmo. No tā arī aizsākās savādās parādības saistība ar Vinteru atvasi. Vienmēr kad meitēns tika aizvainots vai noskumdināts ciematu piemeklēja sniega vētra, reizēm viņai pieskaroties kādam priekšmetam [reiz pat kazai] tas pārvērtās ledusklucī. Ar laiku ciematniekus tas radīja sašutumu- vecie ļaudis mēļoja, ka Vinteru ģimene nodarbojas ar melno maģiju un sīkais skuķis tiek audzināts par raganu. Beigu beigās ļaudis pieprasīja, lai ģimene lasās prom no ciema un izmeta nabaga cilvēkus no viņu mājām. Tā nu Vinteri nonāca otrā kalna pusē, kur atrada kādu mazu, pamestu būdeli. Tika veikti šadi-tādi labojumi un mājele ieguva kautcik normālu paskatu. Tur arī viņi apmetās uz dzīvi, bet diemžēl ne ilgi. Elija jutās ļoti apbēdināta, ka viņas dēļ ģimeni izmeta no ciema un tamdēļ izraisīja vētru, kas nopostīja būdu... rīts pienāca ar bēru zvaniem, jo vēja radītā postaža iznīcināja meitenes vecākus. Viņa pati brīnumainā kārtā bija izdzīvojusi, bet palikusi pilnīgi viena un neaizsargāta. Tā nu baltmate devās ceļā. Pagāja vismaz divas pusbadā un salā ciestas nedēļas, kad jaunkundzi sastapa kāds vecs makšķernieks. Vīrs nolēma uzņemt bērnu savā paspārnē un tas ieilga līdz Vinteru atvasei apritēja 16 gadi. Pa ilgo laiku Elija bija iemācījusies kontrolēt savas spējas, kā izrādījās tās saistījās ar ziemas stihiju kontrolēšanu. Jaunā lēdija devās savā pirmajā ceļojumā...
Raksturs:
*Sliktās īpašības: ātri aizvainojama, ļoti tieša un bieži aizvaino cilvēkus, reizēm nespēj kontrolēt savas spējas
*Labās īpašības: vienmēr gatava izpalīdzēt draugam, pārzin dabas parādības, spēj loģiski domāt riskantā situācijā.
Izskats: Mandeļveida seju ieskauj lokās savijušies, balti mati, kas izskatās kā nosarmojuši vīteņaugi agrā rītā. Uz bālās ādas izceļoties kā divi kalnu ezeri mirdz nedabīgi zilas acis, kuras ieskauj baltas skropstas. Lūpas tik pat sniegbaltas kā āda. Augums smalks un vijīgs, nedaudz kaulainām kājām un rokām. Parasti ģērbjas garos baltos vai gaišu toņu tērpos un kazas vilnas izstrādājumos. Ap kaklu aplikts raupjā striķītie iekārts medaljons, kurš attēlo sniegpārsliņu.
Vēlamā bilde: Aptuvenu, uzsveru aptuvenu izskatu skatīt šeit
Maģiskā spēja: Valdīt pār ziemas stihijām

Man ir viens jautājums: kā es jums varēšu pievienoties, vai ir nepieciešams kāds īpaš scenārijs?

[ooc]diemžēl uz šo nedēļas nogali braucu prom, bet līdzko svētdien atgriezīšos apsolu atraktīvi iesaistīties spēles gaitā[/ooc]

Ar cerībām, ka uzņemsiet jūsu Elija.

Šo rakstu rediģēja Eša: 10.11.2007 00:19

+Citēt rakstu
Hworang666
iesūtīt 10.11.2007 11:51
Raksts #118

Eleserasel, imunitāte pret ko tādu ir straujš solis pa kreisi, vinlaicīgs sitiens ar dūri pa saulīti un pēc tad ar celi pa purnu...

pievienoties varēšanu ir jājautā GM, šajā gadījumā tā būs Eņģeļu gūstekne...

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 10.11.2007 13:02
Raksts #119

Alveus anima

HP eksperts 2008

CITĀTS(Hworang666 @ 10.11.2007 11:51) *
Eleserasel, imunitāte pret ko tādu ir straujš solis pa kreisi, vinlaicīgs sitiens ar dūri pa saulīti un pēc tad ar celi pa purnu...

Nu, ja jau tā, tad mans solis vienalga būs straujāks, ņemot vērā mans spējas. (ja tās būs). Es aprotu, ka tevi nevarēs nohipnotizēt, vai nolasīt tavas domas, vai tu nesastingsi laikā, bet man veiklība un spēks vienalga paliks... bet nav ko tu daudz spriest, kamēr nav spēju...

+Citēt rakstu
Hworang666
iesūtīt 10.11.2007 13:44
Raksts #120

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) labi, labi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet, ja tavas spējas būs straujums, un Eņģeļu gūstekne tās tev iedos kā ātra domāšana? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Un arī spēks ir visaptverošs jēdziens... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu

13 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
6 lietotāji/s lasa šo pavedienu (6 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 15.05.2025 00:06