![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Tā kā man vēl ir uzmācīga ideja pabeigt šo spēli, tad es palūdzu, lai man slēdz vecos pavedienus un izlēmu visu sākt no gala - jauni tēli, jaunas sejas... Ceru, ka beidzot mēs visi būsim aktīvi, ka spēle neiestrēgs atkal uz visiem laikiem. Un ideja arī paliek tā pati. Galu galā šīs spēles ideja tā arī netika realizēta. Pirmajā mēģinājumā. Nu, cerams, ka otrais būs tas laimīgais! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jūsu tēli saņem šādu vēstuli: Esi sveicināts....(tēla vārds)! Ceru, ka Jūs neesat parāk aizņemts cilvēks un atsauksieties uz manu piedāvājumu. Es jau negribu lielīties, bet es gribētu teikt, ka es esmu varena būtne un kontrolēju daudzas daudzo pasauļu lietas. Bet man ir nepieciešami pāris cilvēki, kas varētu doties manos uzdevumos pa dažādām vietām. Jūs un citi būtu man labs atspaids, jo man nepietiek laika visam. Bet domāju, ka Jums un Jūsu jaunajiem biedriem laika pietiktu. Es apsolu jums labus ienākumus un patstāvīgu darbu. Tikai šis darbs ir bīstams un prasa cietus nervus, bet es zinu, ka Jums nervi ir kārtībā (savādāk šādu vēstuli nemaz nesūtītu), un tāpēc es ceru, ka Jūs pēc sešām dienām būsiet gatavībā ceļam un tad tikai noskaitiet šos vārdus (vārdus meklēt vēstules otrā pusē) un ar visām savām mantām tiksiet pārcelts uz tikšanās vietu, kur Jūs sastapsieties ar saviem biedriem un pavadoni Lidiju Maglēru. Kad nonāksiet tur gaidiet savas pavadones ierašanos un nekur neejiet. Karls Hameks. Jūsu tēls izlemj pieņemt šo piedāvājumu, bet viņš nezin ne kas ir Karls Hameks, ne Lidija Maglēra vai arī darbs, kas viņam būs jādara. Un to arī nezināsiet jūs, un es tagad neko nepaskaidrošu. Viss noskaidrosies pašas spēles gaitā. Tēla anketa: Vārds, uzvārds: (ja ir iesauka var pateikt arī to) Vecums: ( no 16 - 35 gadiem) Izskats: (ja ir bilde, var pievienot arī to) Rakstura īpašības: Pagātne: (Pēc iespējas garāku un smalkāku) Intereses: Nodarbošanās: Piebildes: (dzīvnieki, īpašas spējas) - Spēlētāju vietas ir ierobežotas. Tikai septiņas. - Piedalīties var ar jebkādu būtni no jebkādas pasaules. Jo galu galā, jo dažādāki tēli jo pašiem būs interesantāk. - Tomēr nepārcentīsimies ar ideālajiem, ''es visu varu'' tēliem. Tādi netiks pieņemti. - Šajā Ls ir nepieciešami aktīvi cilvēki. Pieprasu no saviem spēlētājiem vienu postu reizi divās dienās. Vismaz. Protams, ja nevar tikt pie datora ilgāku laiku, tad... tad jau visu var sarunāt. ^^ Nu tad gaidu anketas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
Vai vēl uz vīriešu kārtas pārstāvi var cerēt?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Jā, var. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
nu tad aizņemu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Vārds, uzvārds: Dernoll's Vecums: Elfa gados 109, cilvēka - 16. Izskats:(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a110/Shin_82/Anime/org_pic_elf_2.jpg) Rakstura īpašības: Kautrīgs un mīlīgs jaunietis. Nav pārlieku kautrīgs, bet nu mēdz nosarkt. Draudzīgs un jautrs, nekad nepacels roku pret sievieti. Pagātne: Piedzimis kā jaunākais bērns no trim kādā elfa ģimenē, kur tēvs bija ģenerālis elfu armijai, bet māte - galvenā ciematā kur dzīvoja Dernoll's. Jau kopš varēja stāvēt kājās un turēt zobenu, tēvs apmācija jaunieti zobeņcīņā un lokšaušanā( diezgan daudz gadiņi pagāja ). Dernollam tēvs iemācīja visu ko zināja, savukārt elfam, kad piedzima tika spēja, kas piederēja viņa vecvecmātei. Vairākus gadus dzīvodams savā ciematā, Dernollam palika 14 gadi un viņš paziņoja vecākiem, ka viņš dosies tālos ceļojumos pa visu pasauli, lai vienu dienu viņa vārds būtu slavens visā pasaulē. Vecāki elfu nekur nelaida un ieslēdza mājā, taču tas netraucēja Dernollam paņemt tēva ieročus, visu vajadzīgo un aizmukt. Pēc aizbēgšanas Dernollam sākās sūri laiki, nebija viegli, bet viņš pierada un pat sāka atvieglot sev dzīvi. Viņš ceļojuma laikā bija spiests zagt naudu no cilvēkiem, kas ar laiku attīstīja vieņa pieredzi. Bet tagad viņš ir saņēmis vēstuli, kas iespējams mainīs viņu dzīvi uz visiem laikiem. Intereses: Apceļot visu pasauli, atklāt jaunas vietas un dzīvot tālāk ilgu dzīvi. Nodarbošanās: Kabatzaglis, bet sāk aizrauties ar ceļošanu apkārt pasaulei. Piebildes: Ar acu skatienu spēj pretiniekam ieviest bailes. Pie gurniem piekārts zobens un zābakā iekšā ir duncis. Līdzi ceļotāju komplekts(soma, telts, sērkociņi u.t.t.) Šo rakstu rediģēja Ilivarra: 12.10.2007 18:15 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Tiesa. Jāpiekrīt GM. Tēli ir vienveidīgi.Līdz spēles sākumam, šķiet ir vēl nedaudz laika, tādēļ es arī varētu savu tēlu labot. Protams, ja tas ir iespējams. Dzimums un nodarbošanās gad paliktu tāda pati, arī vārds un izskats. Tad vēlētos mainīt raksturu. Sīkāk nosūtu uz PZ. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Es ceru, ka manam tēlam ir priekšroka. Zagļa (rouge) klasi es aizsitu pirmā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Pareizāk - Marti ir tas, ko sauc par swashbuckler - "karstgalvīgs dauzonis ar zināmu šarmu" kā tas top tulkots. Ļoti godīga un nezog, toties no viņas vienlīdz viegli var dabūt gan buču, gan dunku, vai abus reizē. Kāpēc pārējie arī tā kāro būt zagļa klasē? Kāpēc ne druīdi, piemēram, vai burvji, un pat ne reindžeri? Par parastiem karotājiem nemaz nerunājot. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es neko piemērotāku nevarēju izdomāt priekš ceļotāja, sen nav skatīta tāda grāmata kā D&D (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Pie tam man kabatzaglis kā tāds nezinu kā, lai nosaucu.. ai mini-class (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) nu tākā tēvs mani apmācījis, tad arī velku nedaudz uz karavīru.. Emm Sirds1 es varu būt Kabatzaglis(vai zaglis)/karavīrs? Šo rakstu rediģēja Ilivarra: 12.10.2007 20:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Paņem nevis zagli, bet reindžeri, tad papildus veiklībai un prasmei labi karot būsi arī labs pēddzinis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un kur teikts, ka reindžeris nedrīkstētu prast veikli zagt? Drīkst. Tāpat kā zagļa klases pārstāvis drīkst nezagt. Ceļotājiem piemērotāks ir reindžeris (pēddzinis, ceļotājs, pavadonis utt.).
Mans tēls jau ir vairāk karotājs, "zaglis" ir tikai klases nosaukums, patiesībā tas vienkārši ir veiklītis, šķelmis u.c. tādi apzīmējumi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
NĒ! Ilvar, pamēģini tikai aizmest prom to tēlu. Ja gribi, lai tavs tēls atšķirās, tad paliec pie tā paša jaukā elfa. Man nav nepieciešami tēli, kuriem vispār piemistu kādas īpašas spējas. Galvenais, ka viņi ir interesanti. Man nevajag lielos daudzumos zagļus, piedzīvojumu meklētājus un kaut kādus tur vēl reindžerus. Man vajag vienu piedzīvojumu meklētāju, tur vienu jauko, draisko tēlu, vienu īgņu, kam vienmēr atradīsies, kas iebilstams, iedomīgo Miss vai Mister Perfekt, noslēpumaino tēlu un kaut vai kādu grāmatvedi. Man nevajag kaudzi ar visādiem supertēliem. Man vienkārši vajag interesantus tēlus. Un jo dažādāki tēli jo vairāk visi izcelsies. Kaut vai tas grāmatvedis. Viņš starp visiem baisajiem, seksīgajiem piedzīvojumu meklētājiem izceltos visvairāk. Jo viņš tāds būtu viens vienīgais. Lūk, tā ir orģinalitāte. Bet es jau saprotu, ka visiem gribās būt tiem foršajiem ''dēkaiņiem''. Bet mani tas NEINTERESĒ, ja tas skar manu Ls. Jā, Rovielai ir pilnas tiesības paturēt savu tēlu. Dvēseļu marionetei arī. Bet tas arī viss. Vairs nekādu tur zagļu un trakulīgo klejotāju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
...Tad es laikam palieku pie tā paša.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, nē, sirds1, neuztraucies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Es runāju par klasisko dēkaiņu "profesiju tieksmju" sadalījumu, nevis raksturiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ar tiešo raksturu tam nav nekāda sakara, patiešām, nē. Var būt "zaglis"-jautrais un "zaglis"-īgņa, un ko viņi dara vispār dzīvē, atkal ir kaut kas pavisam cits. Reindžeris - tas ir tikai apzīmējums cilvēkam, kurš labprātāk uzturas laukā (vai gribētu to darīt), nevis pilsētā, kas viegli spēs iemācīties uzcelt telti un pazīt kompasa virzienus, un zvēru pēdas, un itin nekur nav teikts, ka viņš īstenībā dzīvo mežā un ir klejotājs, un to visu jau prot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Viņam tikai ir dotības un vēlēšanās, lai to darītu, bet dzīvē var nesanākt. Šie apzīmējumi precīzi nenosaka un neierobežo raksturu. Burvis, bards, sorcerers, druīds, karotājs, paladīns, barbars, priesteris, mūks, zaglis un reindžeris - tās ir klasiskās fantāzijas klases, kurās vienmēr ierakstās visi, kam ir vairāk vai mazāk tieksme uz piedzīvojumiem, bet citādus Tu savā spēlē nedabūsi! Cilvēks, kuram nav tieksmes uz peidzīvojumiem, uz šādu vēstuli neatsauksies, ne tā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ilivarra var būt kabatzaglis, bet prast arī kaut ko citu - viņš gribēja prast kauties, nu tad tādam elfam reindžera klase sanāk piemērotāka, ko es arī uzrakstīju. Viņam nemaz nav jāmaina savs tēls, it ne drusciņas, vienīgi spējas mazliet. Vot paladīns no viņa nesanāktu! Paladīni nezog. Viņi pa gabalu sajūt, kurš ir slikts un kurš ir labs, un ar sliktajiem nesaietas, vai arī mēģina šos pāraudzināt. Vārdu sakot, tie ir karotāji ar spārniņiem un nimbu virs galvas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Piedevām neviens no viņiem nav supertēls. Visi sāk ar potenciālu, bet bez varēšanas vai zināšanām. (Tas ir - piemēram, druīds reiz spēs panākt, lai viņam klausa visa daba, bet tas no sākuma tā nenotiek, tas būs pēc gadiem 50. Neko TIK spēcīgu nevienam no sākuma neatļauj, citādi šim tēlam ir milzīgas priekšrocības attiecībā pret citiem, un tas spēlēšanai ir pilnīgi neinteresanti) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Vārds, uzvārds: Etna Sereiza ( vienkārši Etna )
Vecums: ( 29 ) Izskats: (IMG:http://www.screamingxenas.com/xwp-reviews/images/artcaps/ng-whenfatescollide-xena01.jpg) Ogļmelni mati, augumā diez gan gara, bet ne pārāk, labā fiziskā attīstībā. Apģērbs gandrīz tāds kā alu cilvēkiem. Spožas tumšas acis, pēc būtības hameleonacis, jo reizēm maina krāsu. Rakstura īpašības: Nav sabiedriska un jautra, neparasti sarkastiska.. Pagātne: Dzīvo uz planētas, kur cilvēks ir niecība, tur kur viņa dzīvo, pūķi ir sastopami uz katra stūra, bet cilvēki pūķu nežēlības dēļ teju izmiruši. Viņas pasaule ir pavisam vienkārša.. Vienmēr dzīvojusi viena pati kalnos, patīk baidīt cilvēkus.. Reizēm dodas ārpus kalniem uz pilsētu.. Neatbalsta tehnoloģiju. http://www.dac-editions.com/gallery/371angusHS.jpg Intereses: Kabināt cilvēkus klintsradzēs aiz drēbēm.. Nodarbošanās: Darbojas pūķu valdībā un cīnās par cilvēku tiesībām. Piebildes: Bail no ūdens.. Slikti orientējas svešā vidē. Reizēm piemeklē vajāšanas mānija. Mazliet traka un tāda ļoti neparasta.. Nekad neko nevar zināt.. Lūgtum dažādība... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet nu es esmu vnk jautrais kabatzaglis. Pat to kabatzagļa būšanu nevarētu uzskatīt pa klasi, esmu vienkāršs ceļotājs vai pat commoner (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
manam miss perfektajam slepkavam šitādas plukatas sirdstrieku piebiedēs... tas ir ko vērts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nekas! Mirsim pēc kārtas! Kā Tu domā - ko padomās mana 17.gs. dievbijīgā dāma, kad ieraudzīs smailausainu radījumu ar zaļiem matiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vai nu arī nomirs aiz sirdstriekas, vai metīsies virsū ar zobenu, vai bēgs pa gabalu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Ja Etna uzvedīsies kā vājprātīga, Marti neceremonēsies. Es godīgi brīdinu. Pareizāk - man gribētos, lai tēla spēlē darītais patiešām atbilstu tiem rakstītajiem 29 gadiem. Lianjuk, es būtu patiešām priecīga, ja tu to spētu. Bet lielas ticības man nav. Cik esmu ievērojusi - nospēlēt vecāku par sevi patiešām tā, kā šie vecākie uzvedas, ir bezmaz neiespējams jaunāka spēlētāja uzdevums. Tā tāda liriska atkāpe, neņemiet pie sirds! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Un otra atkāpe - vājprātīgus tēlus grupa agrāk vai vēlāk nogalina. Tā ir spēļu pasaules bēdīga patiesība, diemžēl. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Mnam cēlajam bruņiniekam sirdstrieku piebiedēs jebkurš no jums! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Zagļi, slepkavas, mazliet traki... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Marti noteikti nepiebiedēs. Viņa ir absolūti normāla, godīga un labi audzināta 17.gs. aristokrāte. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tavs tēls, īstenībā, ir vienīgais, ar kuru viņa varētu vispār runāt. Pusvilks, nu, labi, kamēr viņa nezin, ka viņš tāds ir, tikmēr ir labi, bet kad uzzinās! Tad vairs labi nebūs. Vilkatis! Uzbrukt! būs pirmā reakcija. elesarel - paladīni nodarbojas ar ļaunīšu pāraudzināšanu. Bieži. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tev būs daudz darba! Šo rakstu rediģēja Roviela: 13.10.2007 13:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es neesu ļaunītis, es pelnu iztiku piespiedu kārtā. Kā mēdz teikt ''Katrs pelna maizi kā prot'' (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Es neesu ļaunītis, es pelnu iztiku piespiedu kārtā. Kā mēdz teikt ''Katrs pelna maizi kā prot'' (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tas ir ceļš uz tumšo pusi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ar audzināšanu būs kā būs. pagaidām mans tēs ir vīlies cilvēkos un visai izmisis. Galu galā, ja paladins bēg no savas pasaules, kur plosās ļaunums, tad viņš nav savos pienākumos uzdevumu augstumos. Bet par spēls sākumu - tad rīt, ja? Vai līdz astoņiem vakarā varēs sākt? Vēlāk man nebūs laika. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bez ļaunuma uz pasaules nav balansa, ar to jāsamierinās.
Harmonija var būt tikai, ja svieno ļauno ar labo (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, Roviel, visi, kam izsūtīta vēstule, lai arī kādi viņi ir, atbilst šim uzdevumam. Kaut vai viņi ir sētnieki vai bomži, tomēr ir domāts tā, ka pat ārēji visneatbilstošākajā cilvēkā (nu vai arī elfā) slēpjas kaut kas no vajadzīgā cilvēka. Mieru, biedri, mieru. Nekādu draudu vienam otram pirms viss vispār vēl ir sācies. Ja kaut kas nebūs kārtībā, tad par to parūpēšos es un nokārtošu arī es. Mmm... Man patīk šāda veida diskusijas. Diskusijas par tēliem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Žēl, ka nav laika palasīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tomēr varu piebilst, ka labāk vien to, ko jūsu tēli darītu pataupiet pašai Ls. Jums pietiks laika iepazīties, pastrīdēties, iepatikties, sanīsties, sakauties, bet mans kontroltēls jums neļaus celt nekārtības. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Par spēles sākumu neko nevaru precīzi pateikt. Par šovakaru šaubos, bet domāju, ka rītdien viss sāksies noteikti! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.06.2025 15:34 |