![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.07 ![]() |
Man gan patīk rūķi taču ja ir laiks vai varētu apskaidrot ko elfi izdarīja Viduszemes labā?(Ko labu gan ko sliktu viņi izdarīja)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.07 Kur: Visuma Dārzi ![]() |
Es ļoti atvainojos... Bet kur var to visu atrast, par ko jūs runājat? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Esmu pilnīga iesācēja... Bet arhitektūrai noteikti ir ļoti liela nozīme, tā ir vienreizēja vērtība, un literārais mantojums arī nebūtu nemaz novērtējams. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Visi reiz ir bijuši iesācēji. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Pieņemu, ka tev ir nojausma, kas ir GP, iespējams, ka esi pat lasījusi. Bet Tokīna pasaule ir dadz lielāka. Pavisam ir iznākušas šādas Tolkīna grāmatiņas par GP pasauli. The Hobit The Lord of The Rings - būtībā viena vesela liela grāmata, ko labpaticies izdot pa daļām The Silmarillion Un tad materiālu un eseju apkopojumi: The Unfinished Tales The History of Middle-Earth 12 sējumi: *The Book of Lost Tales 1 *The Book of Lost Tales 2 *The Lays of Beleriand *The Shaping of Middle-earth *The Lost Road and Other Writings *The Return of the Shadow, The History of The Lord of the Rings 1 *The Treason of Isengard, The History of The Lord of the Rings 2 *The War of the Ring, The History of The Lord of the Rings 3 *Sauron Defeated: The End of the Third Age, The History of The Lord of the Rings 4 *Morgoth's Ring: The Later Silmarillion 1 *The War of the Jewels: The Later Silmarillion 2 *The Peoples of Middle-earth Galvenākās no tām tā kā būtu pirmās trīs. Nu, The Silmarillion ir visas pasaules pamatas. Izlasi šo grāmatu angļu vai krievu valodā un daudz ko sapratīsi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 11:29 |