![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Maglu tīkls ziņo par divām intervijām, kurās Roulinga stāsta par 7. grāmatas epilogu un tā tapšanu. Šorīt (ziņa ir no 26. jūlija) Dž. K. Roulinga ieradās The Today Show , lai atbildētu uz dažu fanu jautājumiem attiecībā uz pēdējo Potera grāmatu, tādiem kā darbs pie dažu varoņu dzīves apraksta pēc galveno notikumu beigām. Notika diskusija par grāmatas epilogu, kuru fani nebija gaidījuši ieraudzīt. Taču, ja jūs vēl neesat izlasījuši jauno HP grāmatu, jābrīdina, ka tas satur grāmatas spoilerus. Otrā intervijas daļa tiks parādīta rīt, bet svētdien Dateline rādīs speciālu vienas stundas garu raidījumu.
Par epilogu Roulinga runā arī intervijā, kas publicēta avīzē USA Today. Šeit viņai uzdod jautājumus par daudzajiem Nāves reliktu spoileriem, kas parādījās dienu pirms grāmatas iznākšanas: "Es pie tā [epiloga] esmu strādājusi ļoti ilgi. Tā kā es pazaudēju savu humora izjūtu, kad epilogs nāca gaismā." Šo rakstu rediģēja eyedam: 10.08.2007 22:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 19:32 |