![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Ja mani aprēķini ir pareizi, tad vēl veselas 15 min palikušas līdz pēdējās HP sērijas daļas iznākšanai Londonā. Un vēlāk no rīta 10:00 tā jau būs sasniegusi arī mūsu pašu J. Rozes grāmatnīcas.
Papildus novēlējumam izbaudīt "Nāves relikvijas" (vai kā nu galu galā to grāmatu nosauks), vēlējos arī vērst tavu uzmanību uz īpašajiem ierobežojumiem, kas mūsu vietnē tiek ieviesti saistībā ar jaunās grāmatas iznākšanu. Iesūtīšana uz laiciņu ir ierobežota visiem biedriem, kas tagad reģistrēsies. Iesūtīšana ir ierobežota ziņu sadaļās (Dienas Pareģī). Iesūtīšana ir ierobežota "Harija Potera" sadaļās. Savukārt pilnīgi nepieejama ir kļuvusi "Harija Potera" grāmatu pasaules sadaļa, kurai varēsi piekļūt, tikai iztulkojot nelielu fragmentu no jaunās grāmatas. Ja tu atklāj, ka tomēr vari piekļūt tur, kur nevajadzētu, lūdzu, lūdzu, paziņo to man! Es, naktī ķeksēdams, varēju kaut ko arī nepareizi saķeksēt. Liels paldies! Vairāk par ierobežojumiem lasi paziņojumā "Diskusijas par "Hariju Poteru" noteikumi"; vairāk par īpašās atļaujas iegūšanu "Kā iegūt atļauju HP grāmatu apspriešanai". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 06:18 |