![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Mans otrais meiģinājums taisīt LS, iepriekšējā kautkā nesanāca ceru ka šoreiz izdosies kautcik sakarīgi, un protams ceru arī uz jūsu sapratni.
Spēlētāju skaits nav ierobežots. Anketas tikai pa PZ lūdzu!!! Uzreiz pasaku ka ja man kas anketā nepatiks es būšu piekasīgs!! Tātad spēles leģenda!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Jau kopš pašiem senās Ķinas impērijas pirmsākumiem imperātoram ir kalpojis līdz nāvei uzticamu slepkavu klans kuriem uztic vis grūtākos, asiņainākos, slepenākos un bīstamākos uzdevumus. Klana nosaukums ir "Tumšā dūre". Slepkavas darbojas kā vienota dūre, kas uzbrūk ātri un precīzi nekad nekļūdoties, tie ir labākie no labākajiem, katru kandidātu uz iestāšanos klanā rūpīgi izvērtē vai jau no bērnības uzaudzina par tādu. Spēles būtība būs tajā ka klans skatoteis pēc vajadzības ik pa laikam uzņem klanā pa pieciem jauniem dalībniekiem, jo tieši tā pamatā klans ir sakārtots, katrs piektais ir virsnieks, kurš atbild par to lai pārējie četri būtu tur kur pienākas un darītu to kas darāms. Jūs spēlētāji būsiet uzaicinātie kandidāti uz vienu no šīm piecām vietām, lai iegūtu kādu no šīm vietām ir jāiziet klana vadoņa pārbaudījumi, un vienmēr izdzīvo tikai pieci. Uzaicinātie visi kā viens ir lojāli valstij un imperātoram, uzaicinājums uz pārbaudījumiem jau ir milzīgs gods, bet iekļūšana klanā ir lielākā laime kādu kareivis vispār var vēlēties, turklāt pēc trīsdesmit gadu nokalpošanas klanā, nāk atvaļinājums, visi kas tik ilgi nodzīvo saņem 'pamatīgu atalgojumu un pateicības zīmes no imperatora par uzticamu kalpošanu. Tēli nevar būt no citām valstīm tikai no Ķīnas(savādāk diezvai var garantēt lojalitāti svešas valsts imperatoram), jāspēlē būs komandā, jo uzvarētājiem ir jābūt vienotiem komandā. Individuālisti var būt bet tad jāreiķinās ar to ka vainu spēles gaitā tas būs jāmaina vai arī jāatstiepj kāti. Un velreiz atgādinu ka anketas jāsūta pa PZ. Tēla vārds, dzimums, vecums, dzīvesvieta, ģimene ieroči fotoattēls vai zīmējums izskata apraksts, rakstura apraksts, tēla pagātnes apraksts |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Es domāju, ka turpināšu šo spēli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Sāksim pēc jaunāgada? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) ...vai varbūt ātrāk ???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Ar visām četrām par. Spēle ir gana interesanta un aizraujoša. Būtu ļoti priecīga, ja spēle atkal atsāktu aktīvu darbību. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Copy paste no NorthSee. I am in.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Man godīgi sakot lēnā garā ir tapusi viena LS kas manuprāt būtu labāk pārdomāta un arī sižets labāks nekā šai, godīgi sakot tagad man liekas ka šitā LS man ir takā no pirksta izzīsta vienas dienas laikā man pat sižets līdz galam nav izveidots. Bet ja tik liela vēlēšanās turpināt varu mēģināt, un jauno ideju atlikt uz vēlāku laiku(ja nenozaudēšu lapiņu ar pierakstiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) )
No tiem kas parādījušies spēlēt turpināt grib Hworang666 - Gan Zao Elony - Lejs Šamanis - Zans Arsuka - Hara NorthSee - Misuzu Pūķēns Sāra - Linesaijs Domāju ka es varētu atsākt spēli kautkad sestdien vai svētdien no rīta puses. Un man ir jautājums lai visiem atvieglotu dzīv mēs varētu izlaist to kā jūs visi izkļūstat no pilsētas, domāju ka tas visiem atvieglotu dzīvi(visvairāk gan man) nebūs jāpārlasa vecie posti un jādomā kur nu kurais bija un ko darīja(atkal vienkāŗšāk priekš manis)!!! Un es vēl izdomāšu kurš no, neaktīvajiem un negribētājiem turpināt tad arī paliks mazgāt pilsētas ielas ar savām asinīm!!! Un ja šo lasa kāds kurš tā arī nav piedalījies spēlē ar savu tēlu domāju ka var kādu no tiem kas neturpina aizvietot ar jaunu tēlu vai ja iepriekšējam spēlētājam nav iebildumu tad pat pārņemt tēlu !!! Ja ir gribētāji sutat man PZ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Labi, bet pat pazušanu no pilsētas nāksies izstrādāt tev.... Vnk pārlasi vecos postus un pats izlem, kā tikām ārā - LS būs jēdzīgs "pārlekums", ja tas būs dabīgs...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
A par mani problēmu nav. Es jau ir ārā no pilsētas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Man tikai tikt līdz zirdziņiem pie vārtiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Domāju ka aprakstīšu to kā jūs izkļūstat no pilsētas, un arī tie kas jums bija līdzi no neaktīvajiem, atļaušos nobeigt kādu neaktīvo, pārējo neaktīvo gaitas būs slepenas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) un viņi paši izkļuvuši no pilsētas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Jautrības pēc varētu izdomāt interesantas lietas kas notikušas ar neaktīvajiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nu....piemēram, kāds būtu paslīdējis un nokritis no jumta! ^^ Bet es jau neesmu GM tapēc neņem mani vērā. Un vēl kas..piedod ja tas kaut kur ir rakstīts, bet kur ir paredzēts doties tālāk, kad esam nokļuvuši pie zirgiem?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kad visi aktīvie būs savākušies pie zirgiem tad pie jums ieradīsies sūtnis ar tālākās darbības instrukcijām!!!
Un gan jav kautko jautru izdomāšu!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lūk neliels Vu Zī apraksts
vecums, 44 ieroči- parasti bruņojies ar zobenu, vai 2 sirpjiem. fotoattēls vai zīmējums (IMG:http://www.iwatchstuff.com/2007/06/15/chow-yun-fat-cut.jpg) izskata apraksts, 1,80 m garš, pēc paskata spēcīgs un tāds arī ir, parasti ģērbies vieglās bruņās kas neietekmē kustību brīvību. rakstura apraksts,-Diezgan "prasts" cilvēks kas neaizraujas ar smalkām manierēm, mēdz diezgan pamatīgi un bieži piedzerties, bet tas viņu padara tikai vēl bīstamāku jo viņš meistarīgi pārvalda dzērāju kaujas stilu. Tiek uzskatīts par zobenu cīņas un dzērāju stila meistaru. šis te nebūs nekāds vieglais mērķis, līdz viņam varēsiet tikt neradot aizdomas, tikpat labi kā izcērtot savu ceļu cauri viņa apsargiem un kroga apmeklētājiem, jo arī tā nebūs tā pati "vieglākā" publika. Kā jūs tiekat līdz pilsētai ir jāapraksta jums pašiem, kad būsiet tikuši turp, tad es atkal pabikstīšu kurā virzienā iet un ko darīt!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Kur vispār atrodas zirgi?
Es ta arī nesapratu, ja mūsu kompānija ir tikusi ārā no pa vārtiem, kāpēc mums ir jāiet vēl tikt ārā pa Ziemeļu vārtiem un kur ir mūsu zirgi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
jūsu zirgi turpat vien i kur jūs savācāties kopā, pie ziemeļu vārtiem!!! Lecat tik virsu un prom ceļā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Demiurg varētu lūdzu nedaudz pamest mūsu varoņus uz priekšu esam nedaudz iestrēguši...nav īsti ko postot... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labi lai būtu tā, pa ceāļam tāpat nekas nebija paredzēts, biju tikai domājis lai varat nedaudz parunāties savā starpā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē nu to es ar saprotu...tā jau varētu, vienkārši tā neuzkrītoši iemet mūs tajā ainā... :lol:lai mēs tad varam runāt
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.06 Kur: Welcome to the world of darknes (devil) ![]() |
Tēla vārds: Isaku
dzimums: Vīrietis vecums: 19. gadi dzīvesvieta: šondžu province ģimene: Vairs nav ieroči: Zui Jian, 5 metamie dunči pie jostas. fotoattēls vai zīmējums: (IMG:http://harp.tp.org/images/classes/thief.jpg) izskata apraksts: 1,86 m garš visai vidējas miesas būves un vieglās bruņas nēsā zem apģērba. rakstura apraksts: Visai draudzīgs, bet ne pārāk uzticīgs cilvēkiem kamēr vinji nav to pieraadījuši, Patīk pakasīties par sīkumiem un straadaat uzticamaa komandaa. tēla pagātnes apraksts: Jau no 6 gadu vecuma tēvs zēnu aizsūtija trenēties kaujas mākslas, tā kā zēns bijis labs un apķērīgs skolnieks jau savos 14 gados viņš tika jau iekļauts pagaidu apbruņoto spēku sastāvā. Tā nu puisis dienbēja un strādāja kā karēvis, Kad reiz puisim pienāca 18 gadi viņš vēlējās aibraukt uz mājām. Tā arii par labu dienestu un savu kaujas mākslu tika atlaist uz mēnesi brīvībā. Tā nu jau vīrietis devās uz mājā diemžēl Isaku ieradās vienu dienu par vēlu, jo banditi bija nodedzinājuši gan viņa māju, gan noslepkavojuši visu viņa ģimeni tā nu Isaku tajā pašā dienā zvērēja ka atriebs savu ģimeni, bet tā kā viņam bija jāatgriežas atpakaļ uz denestu viņam nesanāca to izdariit tagad, bet viņam vien mēr buus alkas atrast un nogalināt katru tās bandas locekli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nevarētu teikt ka visi gribētāji turpināt spēli to patiešām dara, es sāku lēnām apsvērt klapēt to bodi ciet.
JA es esmu ar mieru turpināt vadīt spēli tad tiem kas prasīja spēli atsākt taD arī vajadzētu spēlēt, ko runāt savā starpā un ko izlemt taču es jums priekšā nerakstīšu. Ja nav spēles tad es prasu kādu modu nobloķēt pavedienus un sāku taisīt savu jauno ideju!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Mans posts ir pēdējais, es ir aktīvs cilvēks! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Vāks, tiešām žēl, ka citi izrādās tik neaktīvi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
cerams varbūt jauns spēlētājs pamodinās arī pārējos atsākt spēli!!! vai arī tiem kas turpina to nedaudz pavilkt garumā, paildzināt pirmsnāves agoniju.
Šo rakstu rediģēja Demiurgs: 15.01.2008 15:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nakosho nedēļu braucu uz lauku rajonu tapēc piekļuve internetam var būt nedaudz ierobežota, bet cik man zināms ka tomēr varēšot tikt klāt, taču garantijas nav!!! Tapēc brīdinu ka nākamnedēļ varu arī neparādīties, lai gan centīšos tomēr parādīties.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 19:10 |