Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Šausmu nometne.
Big Bad Wolf
iesūtīt 29.06.2007 19:27
Raksts #1

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Grupa: Biedri
Pievienojās: 22.01.07
Kur: .

Nometnes audzinātāja nervozi gaidīja bērnus, kuriem bija jāierodas pie centrālā parka, lai varētu doties uz „Piedzīvojumu nometni”. Viņa gaidīja pie sarkana autobusa. Viņai rokās bija lapiņa, uz kuras bija sarakstīti visi nometnes dalībnieku vārdi. Viss jau bija sagatavots, lai nometnieki bez liekas kavēšanās varētu doties ceļā. -Tūdaļ jau visiem jābūt klāt,- audzinātāja nodomāja.

Tātad. Jūs visi plus, mīnus norādītajā laikā ierodaties pie centrālā parka. Atliek tikai iepazīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

jū. Spēle sākas!
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
69 Lapas V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (300 - 319)
Malduguns
iesūtīt 29.08.2007 15:13
Raksts #301

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

-Tu nenožēlo, ka neesi nekas?-Leanna sakasīja savas drosmes drusciņas un palūkojās radījumam acīs.-Padomā tikai, tu neesi nekas, tātad tu esi nožēlojams, jo pat vissīkākais mājas gariņš ir kaut kas!-Leanna runāja un pamazām kāpās vienas izejas virzienā. Viņa zināja, ka tik viegli nepadosies. Viņai bija jācīnās.

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 29.08.2007 15:19
Raksts #302

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 21.06.07
Kur: ārpasaulē

Melānija mierīgi gāja uz nometni, kad izdzirdēja kādu viņu saucam. Pēkšņi no krūmiem izlīda Toms. Viņš bija pamatīgi aizelsies un Melānija nesaprata kas notiek. Tom! Kur tu biji? Tu taču pats aizgāji no mums projām. Meitene bija pārsteigta un vērās zēnā ar lielu izbrīnu.

+Citēt rakstu
Lianjuks
iesūtīt 29.08.2007 15:20
Raksts #303

Jenotu brālības arbūza sargs

Pievienojās: 15.04.07
Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē

- Es esmu viss.. Es esmu pārāks par visu.. Es varu likt just cilvēkiem sāpes pat tad, ja viņus neredzu. Un par taviem vārdiem es likšu te nokļūt vēl kādam, bet ja viņi nespēs izkļūt laukā, zini tā būs tikai tava vaina. Izvēlies eju. - nositis knipi svešais izgaisa.

- Aizgāju, bet te kaut kas nav kārtībā.. es eju uz apli jau vairākas stundas un vēl tie vilki. - viņš norādija uz savu roku, kuru iepriekš bija sakodusi čūska, tagad tā bija pamatīgi noplūdusi asinīm un čūska noteikti nebija vainīga. - Es redzēju pats sevi, bet kad mēģināju sev sekot.. - zēns sapinās vārdos - Tas vilks uzradās no zila gaisa, bet tad arī pazuda gluži kā tas kas izskatijās pēc manis. Es laikam esmu nojūdzies.. Raienam taisnība. - nedaudz sazvārojis Toms atkāpās.

Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 29.08.2007 15:27

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 29.08.2007 15:22
Raksts #304

Skatās acīs baziliskam

Leanna bija apstulbusi. Svešais bija izgaisis un nu meitenei bija atlikušas tikai sešas izejas. Viņa paņēma otro no kresās puses un devās iekšā.

OOC: kā tur ar gaismu?

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 29.08.2007 15:45
Raksts #305

Tom! Kā tu varēji redzēt pats sevi? Un te taču nevar būt vilki. Melānija neticībā noteica, līdz zēns viņai parādīja savu roku. Ak Dievs! Tā asiņo. Un pietam ļoti spēcīgi. Nāc uz nometni. Man vajadzētu kaut kur būt apsējiem. Viņa noteica un paspēra vienu soli uz nometnes pusi.

OOC: Mans pēdējais posts pagaidām. Līdz pusnaktij! (Vai ilgāk)

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 29.08.2007 15:49
Raksts #306

Skatās acīs baziliskam

Leanna lēnā garā taustījās uz priekšu. Vienīgā gaisma bija tā, kas nāca no maziem akmentiņiem un viss kopumā izskatījās diezgan dīvaini. Leanna bija neparasti mierīga, tomēr viņai bija bail sastapt kādu no īstās nometnes. Kādu, kurš nebija Nekas, jo viņi visdrīzāk meiteni aizsūtītu pa taisno uz psihiatrisko klīniku. Lai gan, kā gan viņa varēja zināt, ka nav traka?

+Citēt rakstu
Lianjuks
iesūtīt 29.08.2007 15:51
Raksts #307

Žurciņa mierinoši pieglaudās Leannai. Telpu piepildīja savāda dūmaka, žurciņa aizmiga, bet savādais miegs uzklupa arī Leannai.

- Nieki.. - izdvesa Toms.. - Es tik un tā esmu saindējies un tas mani uztrauc vairāk. Varbūt tās bija kārtējās halucinācijas, bet šaubos vai halucinācija to spēja izdarīt. Vispirms es gribu atrast to, kas izskatījās pēc manis. - pagriezies viņš devās uz meža pusi neklausot melānijai.

Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 29.08.2007 15:53

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 29.08.2007 15:55
Raksts #308

Skatās acīs baziliskam

Kornēlijas nadziņi uz Leannas pleca bija savādi nomierinoši, tomēr meitene nespēja pretoties miega varai. Miegs bija piepeši uznācis un lai arī kā Leanna ar to cīnītos, tas bija nesekmīgi. Tādēļ meitene saļima uz alas grīdas.

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 29.08.2007 16:36
Raksts #309

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 27.02.07

Raiens noklausījās Toma teikto un noskatījās, kā viņš aiziet. Tas zēns bija patiešām nojūdzies, kaut kāds psihs šizofrēniķis.
-Viņš ir galīgi nojūdzies, nelaimīgais širminieks.. Uz šo nometni tiešām nevajadzēja braukt..-
Puisis nomurmināja pie sevis un paņēmis vēlvenu aliņu, atkorķēja to ar šķiltavām un iedzēra malku, viņš centās saglabāt vēsu prātu.

+Citēt rakstu
Lianjuks
iesūtīt 29.08.2007 17:09
Raksts #310

Tik līdz Raiens ierāva vēl vienu aliņu viņam priekšā uzradās vēl viens Raiens. Piegājis viņam klāt viņš noprasīja.
- Iedod man arī nedaudz ieraut.. - dubultnieks ļauni iesmējās.

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 29.08.2007 17:11
Raksts #311

Raiens apstulba uz momentu, viņš dzirdēja visus dīvainos sviestus par to ko teica Leanna un Toms, un tagad sāka ticēt. Saglabājis mieru, puisis jau stiepa aliņu un teica.
-Protams...-
Viņa sejā bija viltots smīns un viņš ar pudeli uzreiz sita otram Raienam pa galvu.

+Citēt rakstu
Lianjuks
iesūtīt 29.08.2007 17:14
Raksts #312

Bet pudele izslīdēja svešajam cauri it kā viņš būtu tikai caurspīdīgs rēgs.
- Un tas ir viss? - svešais irgājās. - Biju gaidījis ko vairāk. Lūk, šis ir kaut kas. - svešā rokā uzbūrās cirvis ko viņš mērķēja pret Raiena kāju.

Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 29.08.2007 17:14

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 29.08.2007 17:17
Raksts #313

-Lai Velns tevi rautu ellē!-
Raienam pa galvu šaudījās, domas, ja pudele izgāja cauri galvai, tad cirvim arī nevajadzētu neko darīt, bet kā visiem cilvēkiem, refleksi nostrādāja un puisis palecās, pievelkot sev kājas un izvairījās no cirvja, taču nokrita uz ceļiem. Neko ilgi negaidīdams, viņš atspērās un centās nogāzt svešo, bet laikam jau atkal izgāja cauri.

+Citēt rakstu
Big Bad Wolf
iesūtīt 29.08.2007 17:17
Raksts #314

Džerards bija redzējis viltus Toma pārvērtības, kad pēkšņi viņš bija nozudis puisis nepievēršot uzmanību Leannai metās uz nometnes pusi.
Brīdī, kad Raiens bija sitis ar pudeli pa galvu savam dubultniekam tieši aizmugurē stāvēja Džerards ar motorzāģi rokās, kuru viņš bija ietriecis viltus Raiena mugurā. -Viņš mēģināja nogalināt Leannu,- gandrīz šņukstot Džererds teica īstajam Raienam., -un tagat tevi arī.-

OOC - Es nezinu, kur izrāvu motorzāģi. Neprasiet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

Šo rakstu rediģēja Mr. Green.: 29.08.2007 17:18

+Citēt rakstu
Lianjuks
iesūtīt 29.08.2007 17:19
Raksts #315

Raiens tiešām izripoja svešjam cauri. Džerarda mēģinājums svešo neinteresēja.
Svešais iesmējās un ar cirvi trāpija Raiena potītē, to pamatīgi sašķidot. Ar skaļu smieklu viltus Raiens izgaisa atstājot īsto Raienu zemē. Džerardu dubultnieks pat neievēroja, laikam nebija laika.

Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 29.08.2007 17:27

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 29.08.2007 17:22
Raksts #316

* E.. nu.. ai lab nav tolkas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

Raiens ierēcās aiz sāpēm un paskatījās uz savu izkropļotu potīti, šoreiz laikam tā bija patiesība, bet varbūt arī nē, varbūt tas bija kārtējais gļuks un smadzenes lika domāt, ka tā ir patiesība un lika izjust sāpes. Bet tad puisim iestājās šoks un viņš uz doto brīdi neko nejuta.

+Citēt rakstu
Big Bad Wolf
iesūtīt 29.08.2007 17:26
Raksts #317

Džerards stāvēja ar iedarbinātu motorzāģi rokās. Tas vienkārši bija izgājis cauri viltus Raienam. Un vēl pietam viltus Raiens īstajam Raienam bija nocirtis daļu no rotītes, kura tagat mētājās apmēram desmit centimetru attālumā no puiša kājas.
-Ak dievs,- Džerards noteica un iedarbināto motorzāģi nometa uz zemes.

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 29.08.2007 22:10
Raksts #318

OOC: Šitais jāiesaka šausmu filmu veidotājiem.

Melānija paskatījās uz Tomu un pārjautāja. Nieks? Nieks? Dieva dēļ, tu esi sakosts un asiņo! Tev var iemesties infekcija un tad būs vēl ļaunāk. Viņa teica aizejošajam Tomam. Bet ja vēlies, tad nenāc arī. Viņa pagriezās un devās uz telšu pusi. Tur viņa ieraudzīja divus Raienus un vienam rokās bija cirvis. Nē. Tas nav iespējams... Viņa izberzēja acis un vēlreiz paskatījās uz viņiem. Džerards mēģināja dubultraienu sagraizīt ar motorzāģi, taču tas neizdevās. Sveišais atvēzējās ar cirvi un Melānija izdzirdēja šausminošu kliedzienu no īstā Raiena puses. Dubultnieks pazuda. Meitene saņēma dvieli ciešāk (OOC: Jā, viņa vēljoprojās ir dvielī. Būtu atļāvuši pārģērbties. ) un pieskrēja pie Raiena. Apskatījusi potīti, meitene gandrīz noģība. Ak, Dievs, Raien! Viņa noteica un paņēma no telts savu somu. Viņa bija paņēmusi līdzi vai pusi slimnīcas, jo māte bija ārste un šo to arī iemācījusi meitai. Viņa paņēma ūdens pudeli un teica. Tikai mieru. Zinu , ka sāp, taču būs vēl ļaunāk, ja es to neapsiešu. Asinis strauji tecēja uz vēsajām smiltīm un Melānija uzlēja ūdeni virsū potītei. Aptīrījusi to, meitene iezieda brūci ar kādu ziedi un apsai'tēja to visu. Tam vajadzētu kaut cik palīdzēt. Viņa noteica un vēlreiz ieskatījās somā. Izņēmusi no tās tabletes, viņa divas iedeva puisim un teica. Ņem. Iedzer šo. Tās palīdzēs un tev nesāpēs tik ļoi. Viņa ielika tabletes Raienam mutē un iedeva ūdeni.

OOC: Pieņemsim, ka kaut kur tādas tabletes ir ražotas.

Šo rakstu rediģēja melomania: 29.08.2007 22:13

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 29.08.2007 22:40
Raksts #319

Melānijai, paveicās, kad Raienam bija šoks, kas ļāva viņai visu nokārtot bez problēmām. Puisis saņēmis tabletes, norija tās un uzdzēra ūdeni pa virsu. Ilgi skatīdamies apkārt, Raienam šoks sāka iet uz beigām, bet sāpes sāka pieaugt. Atgāzies uz muguru, Raiens sakodis zobus kopā, dziļi elsoja un teica.
-Kāda ir mana kāja?-

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 29.08.2007 22:48
Raksts #320

Nu, es teiktu, ka ir bijis labāk. Viņa mēģināja pasmaidīt, taču nekas nesanāca. Viņa bija pamatīgi nosaitējusi potīti un tagad mēģināja atrast somā vēl kaut ko, kas palīdzētu pret sāpēm.

+Citēt rakstu

69 Lapas V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
6 lietotāji/s lasa šo pavedienu (6 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 13.06.2025 15:51