![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Nometnes audzinātāja nervozi gaidīja bērnus, kuriem bija jāierodas pie centrālā parka, lai varētu doties uz Piedzīvojumu nometni. Viņa gaidīja pie sarkana autobusa. Viņai rokās bija lapiņa, uz kuras bija sarakstīti visi nometnes dalībnieku vārdi. Viss jau bija sagatavots, lai nometnieki bez liekas kavēšanās varētu doties ceļā. -Tūdaļ jau visiem jābūt klāt,- audzinātāja nodomāja.
Tātad. Jūs visi plus, mīnus norādītajā laikā ierodaties pie centrālā parka. Atliek tikai iepazīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) jū. Spēle sākas! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Tu nopietni? Meitene paskatījās uz puisi un tad mirkli padomājusi atbildēja. Nu droši vien tikai murgoja. Es arī nerunāju savā balsī, kad esmu pārgurusi, iedzērusi un miegaina. Viņa klusi iesmējās un piegājusi pie telts, izņēma no somas dvieli un piegāja pie abiem zēniem. Es arī došos uz ezeru. Negribās visu atlikušo dienu staigāt šāda. Viņa pārmeta dvieli pāri plecam un aizgāja uz ezera pusi.
Šo rakstu rediģēja melomania: 29.08.2007 11:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Leanna ar aizdomām palūkojās uz Tomu, žurka nodrebēja un tas arī bija aizdomīgi.
-Tom, kas tev kaiš?-meitene visbeidzot pavaicāja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Toma sejā ievizējās ļauns smaidiņš, klusēdams viņš noskatījās kā uz ezera pusi nāk Melānija. Ar nadziņiem iekrampējusies Leannas ādā žurciņa uzskrēja uz meitenes pleca. Bažīgi paskatījusies Melāniju un tad Leaannu viņa mēģināja paslēpties Leannas matos, bet patiesībā tikai nejēdzīgi sapinās. Toms iesmējās.
- Vari to žurku paturēt sev.. (OCC: Žurku sauc Kornēlija) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Leanna saudzīgi atpiņķerēja žurciņu no saviem matiem un uzlika to uz pleca.
-Bet viņa taču ir tavs kustonītis! Kā tu domā, ka es viņu varu paturēt sev?-Leanna bija neizpratnē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
- Ko es ar viņu darīšu? Ja tu viņu neņemsi es arī viņu neņemšu.. - pēkšņi Toms pasmaidīja. - Zini, es kaut ko atradu mežā.. Nāc, es tev parādīšu. Tas tev varētu likties interesanti. Tur ir milzīga ala un tur tek strautiņš. - pagriezies uz meža pusi viņš jautāja. - Nāksi?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mirkli svārstījusies un ilgi lūkojusies uz Tomu, meitene pamāja un sekoja puisim.
-Labi, es viņu ņemšu,-Leanna sacīja un atglauda rudos matus prom no sejas.-Tas ir tālu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Nē, nav pārāk tālu.. - Ja žurciņa spētu viņa izdvestu atvieglojuma nopūtu par Leannas lēmumu viņu paturēt. Drīz viņi visi trīs nokļuva pie nelielas klints sienas kurā iekšā veda ala. Piegājis pie alas ieejas Toms teica. - Tur iekšā būs strautiņš, tev priekšroka.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Varbūt tomēr tu ej pa priekšu, tu jau te esi bijis un es visai slikti redzu tumsā,-meitene sabāza rokas bikšu aizmugurējās kabatās un lūkojās uz Tomu. Kaut kas puiša rīcībā meitenē viesa savādas aizdomas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
OOC - Ir tikai dienas sākums, ir gaišs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Nu, labi. - nez kur sadabūjis lāpu viņš gāja pa priekšu. - Tu nopietni tumsā slikti redzi? - drīz ala paplašinājās un tās galā tiešām tecēja auksts un dzidrs strautiņš. Žurka iekrampējās Leannai ādā. Lāpa izdzisa, iestājās tumsa..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Teiksim tā, tumsā es redzu pietiekoši labi, lai spētu izvairīties no stūriem, galdiem un kādiem citiem priekšmetiem, kuri man uzbrūk,-Leanna noteica un sekoja Tomam alā. Kad lāpa izdzisa, meitene iekunkstējās un sameklēja kabatā šķiltavas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Džerards arī bija gribējis iet peldēties, bet tad viņš ieraudzīja, ka Toms ar Leannu pazuda mežā. -Kur gan Toms visu šo laiku sabija?-
Džerards lavījās pakaļ abiem jauniešiem. Viņš to centās darīt tik klusu, cik bija iespējams. Viņš beidzot bija sasniedzis kādas alas ieeju, kurā iegāja Toms un Leanna. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Notika kas mistisks, šķiltavas Leannas rokās vienkārši izgaisa. Atkal iedegās lāpa, bet šoreiz Toma vietā bija Raiens. Viņš savādi smaidīja un tieši tai mirklī alas siena sagriezās un vienas izejas vitā bija daudzas. - Savādi ne? - jautāja Raiens. Žurka uz Leannas pleca trīcēja, kā negudra.
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 29.08.2007 14:47 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Raien? Kas te...? Jūs spēlējat ar mani kaut kādus jociņu vai ne?-Leanna bija pilnīgā neizpratnē. Tagad viņai šķita, ka viņas skolasbiedri ir izdomājuši viņu izjokot, tādēļ, ka viņa bija dzērusi. Bet dzēruši taču bija viņi visi..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Raiens? Es viņu neredzu.. - lāpa atkal izdzisa, bet kad tā atkal aizdegās Leannai priekšā stāvēja Leanna un viņa teica. - Jocīgi.. Es atrodos divās vietās vienlaicīgi.. - viņa iesmējās un atkal lāpa izdzisa..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Leanna nokrita uz ceļiem, saņēma galvu rokās un aizvēra acis.
-Tas viss ir tikai murgs. Ļauns murgs. Tu pamodīsies un viss būs labi,-meitene sev centās iestāstīt, tomēr tas diez ko labi nepadevās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Melānija piegāja pie ezera, taču nekur nemanīja Leannu. Savādi. Man likās, ka es dzirdu Toma balsi. Melānija nodomāja un paskatījās apkārt. Nekur nemanīja Leannu. Kur viņa pazudusi? Nu dien. Viņa novilka drēbes un iegāja vēsajā ūdenī. (viņai bija līdzi peldkostīms.) Kādu brīdi papeldējusies, meitene iznāca laukā no ūdens un noslaucījās. Aptinusies ar dvieli, viņa devās atpakaļ uz nometni, turot rokās drēbes. Mati bija amirkuši un mazliet viļņaini.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Murdziņš, purdziņš.. - priekšā stāvēja Džeina.. - Es esmu mirusi un mirsi arī tu.. - tad lāpa izdzisa atkal, kāds saķēra Leannu aiz rokas un uzrāva stāvus, izskatījās pēc Melānijas. - Ar tevi viss kārtībā.. - nākamā mirklī viņa atkāpās un tagad izskatījās pēc Toma - Zini, pat žurka bija par tevi gudrāka.. Viņa zināja, ka neesmu Toms. Ne man savainota roka, ne man patika pret dzīvniekiem. - un tad Leannai priekšā stāvēja Džonijs Deps. - Stilīgi, ne?
- Melānij, pagaidi! Melānij! - no krūmu aizsega iznira Toms. - Kur tu? - panācis Melāniju viņš apstājās un pāris reizes dziļi ievilka elpu. - Beidzot es atradu kādu no jums.. Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 29.08.2007 15:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Leanna pacēla skatienu. Nu viņa bija neparasti mierīga.
-Kas tad tu esi un ko tu no manis gribi?-viņa vaicāja nezināmajam. Meitenei bija pilnīgi vienalga, kas ar viņu notiek, viņa tikai gribēja zināt, kas ar viņu to dara. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Es neesmu cilvēks, es neesmu rēgs, neesmu dzīvnieks.. es esmu es.. - ar klusu paukšķi svešā rokās parādījās cirvis.
- Mirsi tu un tāpat arī pārējie nometnes biedri. Es spēju pārvērsties par ko vien vēlos, bet tu nevari neko.. Te ir sešas izejas.. Bēdz vai mirsti.. Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 29.08.2007 15:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 11:38 |