![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Nometnes audzinātāja nervozi gaidīja bērnus, kuriem bija jāierodas pie centrālā parka, lai varētu doties uz Piedzīvojumu nometni. Viņa gaidīja pie sarkana autobusa. Viņai rokās bija lapiņa, uz kuras bija sarakstīti visi nometnes dalībnieku vārdi. Viss jau bija sagatavots, lai nometnieki bez liekas kavēšanās varētu doties ceļā. -Tūdaļ jau visiem jābūt klāt,- audzinātāja nodomāja.
Tātad. Jūs visi plus, mīnus norādītajā laikā ierodaties pie centrālā parka. Atliek tikai iepazīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) jū. Spēle sākas! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Nu visi nometnieki jau bija aukšā. Visi bija dzirdējuši ūdens šļakstus un briesmoņa savdabīgo balsi. Visi iznāca no teltīm, lai varētu apskatīties kas tad īsti ir noticis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
Raiens visu laiku bija augšā, miegs nebija šonakt ar viņu draugos, bet viņš dzirdēja dīvainas skaņas un izlīda no telts ārā. Puisis ievēroja, ka Leanna atgriežās pavisam dīvainā izskatā, pirmā doma, ka meitene nebija izgulējusies, bet tad atskanēja pa tiešām dīvaini vārdi, kas lika visiem kauliem, Raienam nedaudz iekrampēties, bet ievērojis, ka meitene saļimst, puisis pieskrēja pie viņas un sauca.
-Leanna! Leanna! Tev viss kārtībā?!? Runā ar mani!- |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Džerards skatījās leannas sejā ar lielu pārsteigumu. Pirms brīža viņa bija nesakarīgi kaut ko murminājusi par "spēli" un kaut kādiem "norādījumiem'.
-Kas ar tevi?- Džerards papliķēja Leannas vaigu, -celies, celies!- |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Leanna smagi ievilka elpu un atjēdzās. Viņā lūkojās izbiedētas sejas, kas meitenē radīja vieglas aizdomas.
-Ko jūs gribat no manis?-viņa vaicāja ar neizpratni balsī. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Ko tu tur pirms brīža nesaprotami murmināji? Kas tā par kaut kādu "spēli"? Ko tu tur teici?- Džerards neizpratnē lūkojās uz Leannas seju.
Viņam bija jāiedzer. Tik daudz pārdzīvojumu divās dienās. Šausmas. Puisis aizskrēja pie alus kastes, paķēra vēl vienu aliņu un lēnā solītī gāja atpakaļ uz vietu, kur atradās Leanna. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
-Spēle? Kāda vēl spēle? Ko tu pūdēm man smadzenes? Es droši vien iedzēru par daudz un tepat vien atlūzu. Nekas vairāk ar mani nav noticis, cik es zinu. Ar mani vēl līdz pēdējam brīdim bija Toma žurka,-Leanna ar vieglu nīgrumu un neizpratni lūkojās uz puisi. Galva dunēja kā pēc dzeršanas un meitene nejutās īpaši labi. Turklāt viņa kaut kur bija nosmērējusi savas bikses ar kaut ko zaļu un gļotainu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Par daudz ierāvusi? Kas ar tevi? T urunāji pavisam savādāka balsī, nekā tagat. Daudz rupjākā,- Džerards teica Leannai un turpināja sūkt savu aliņu.-Par daudz ierāvusi? Kas ar tevi? Tu runāji pavisam savādāka balsī, nekā tagat. Daudz rupjākā,- Džerards teica Leannai un turpināja sūkt savu aliņu.-Tu mums stāstīji kaut ko par "spēli", kaut ko par "dzīvību un nāvi" un vēl kaut ko par "norādījumiem.- Džerards izskatījās ļoti uztraukts.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Tu esi pārliecināts, ka neesi slims? Tu jau esi pārāk jauns, lai tik daudz dzertu, varbūt tev bija halucinācijas?-Leanna pavērās puisī un pielika roku pie viņa pieres.-Nešķiet, ka tev būtu tempetratūra,-viņa novilka.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Nē, ar mani ir pilnīgi viss kārtībā, es uztraucos par tevi. Tu kaut ko murgoji.- Džerards noteica.
-Vai ne, ka viņa kaut ko murgoja par "spēli", "dzīvību" un "nāvi"?- puisis pievērsās pārējiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Es nemurgoju!-Leanna protestēja.-Tas, ka sīkais nespēj turēt pat pāris alus pudeles nenozīmē, ka es esmu psihiski slima! Vai ne?-viņa izmisīgi palūkojās Raienā un Melānijā.
Šo rakstu rediģēja storyteller: 28.08.2007 15:54 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Es esmu izdzēris tikai trīs alus pudeles. Vienu agri no rīta, vienu tagat un trešo vakar vakarā pirms gulētiešanas. - Džerards nicīgi paskatījās uz Leannu.
-Varbūt viņa tiktiešām ir garīgi slima?- Džererds paskatījās uz Melāniju un Raienu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Viss, man pietiek, es eju mazgāties,-Leanna pierausās kājās, nopurināja netūrumus no drēbēm un sāka meklēt somā dvieli. To neatradusi viņa tikai īgni nopurpināja un devās projām uz ezeru.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Žurciņa skrēja Leannai pakaļ uz ezeru, bet ievērojusi savu saimnieku Tomu turpat ezermalā stāvam sastinga. Nelikās, ka viņš par abām nācējām priecātos. Nepatikā saraucis uzacis viņš iejautājās.
- Ko tu te dari? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Es vai? Es cenšos paglābties no tiem psihopātiem nometnē. Viņi domā, ka es esot runājusi un kaut ko pareģojusi. Sviests kaut kāds. Ko te dara mans dvielis?-Leanna bija neizpratnē, ieraudzījusi savu dvieli pie kāda koka.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
- Nav ne jausmas.. - paraustījis plecus atbildēja Toms - Tu neesi traka, bet gan es.. Tevi jau neviens tā burtiski nav nosaucis.. - nopētijis savu žurku viņš ierunājās. - Tev nu gan ir jauka žurka, Lea, un kas tev uz biksēm. - runa bija par zaļajām gļotām.
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 28.08.2007 19:06 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Džerards īsti nesaprata kas īsti bija noticis. Leanna kaut ko bija murgojusi, bet neko neatcerējās. -Kur vispār ir Toms?-
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Melānija saldi gulēja, kad pēkšņi caur miegu izlauzās kāda neparasta skaņa. Sākumā viņa turpināja gulēt un nepievērsa uzmanību. Skaņas turpinājās un meitene neapmierināta atvēra acis. Tās bija atkal jāpiever, jo saules gaisma tieši spīdēja viņai virsū. Melānija lēnām piecēlās un miegaina piegāja pie pārējiem. Viņa tikai sadzirdēja, ka Džerards kaut ko jautā par ''spēli'' ''dzīvību'' un ''nāvi''. Viņa tikai paskatījās uz puisi un tā arī neko neatbildēja. Viņa nebija neko dzirdējusi un kad Džeina jautāja, vai nav slima, Melānija apjukusi palūkojās uz pārējiem. Viņa vienkārši paraustīja plecus un paskatījās apkārt. Būda mazliet kūpēja, taču savādākais bija klusums. Meitene skatījās kā Džeina aiziet uz ezeru un noteica. Kas notika? Kādas spēles? Par ko jūs runājāt? Meitene bija apjukusi un samiegojusies vēroja abus zēnus. Viņa saldi nožāvājās un izstaipījās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC:Tēla vārds ir Leanna
Leanna uzrāva vienu uzaci un neizpratnē lūkojās uz Tomu. -Tu zini, ka vispār tā ir tava žurka,-meitene sacīja un paņēma mazo radījumu rokās. Nu viņa tik tiešām vairs neko nesaprata.-Un kas tie par netīrumiem es nezinu, bet vai tam ir nozīme? Te tāpat viss ir ellīgi netīrs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Mana..? Ak, jā.. - nelikās, ka žurka viņam liktos īpaši simpātiska, veltījis tai nicinošu skatienu viņš ierunājās. - Es ar skatos, ka jums te kaut kā neiet. Noteikti ne pārāk labi, ja jau pat tu sāc viņus dēvēt par psihopātiem. - Piegājis pie ūdens viņš tajā ielūkojies pasmaidīja tā, it kā zinātu to ko citi nezin. Leannas rokās žurciņa notrīcēja.
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 29.08.2007 10:14 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Pirms kāda brīža Leanna kaut ko muldēja par "spēli", "dzīvību", "nāvi" un "norādījumiem". Viņa nerunāja savā balsī.- Džerards paskatījās uz Melānijas pusi, kura tikko bija iznākusi no telts. -Kas gan te notiek?-
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.06.2025 14:54 |