![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Nometnes audzinātāja nervozi gaidīja bērnus, kuriem bija jāierodas pie centrālā parka, lai varētu doties uz Piedzīvojumu nometni. Viņa gaidīja pie sarkana autobusa. Viņai rokās bija lapiņa, uz kuras bija sarakstīti visi nometnes dalībnieku vārdi. Viss jau bija sagatavots, lai nometnieki bez liekas kavēšanās varētu doties ceļā. -Tūdaļ jau visiem jābūt klāt,- audzinātāja nodomāja.
Tātad. Jūs visi plus, mīnus norādītajā laikā ierodaties pie centrālā parka. Atliek tikai iepazīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) jū. Spēle sākas! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
- Kaut vai.. - ieravis labu malku viņš atskatījās uz mājiņas atliekām. Viņam bija vienalga ko viņš dzer.
- Vai nav savādi, iedomājies viņi ķēra tik nelabu galu un kas pēc viņiem skums? Es ne.. - atspiedies pret koku viņš paskatījās uz Leannu. - Āā, un vispār paldies par palīdzību.. - uzmetis naidīgu skatienu mājas atlūzām viņš vienaldzīgi nopūtās. - Jā, Melānij, ar mani viss ir kārtībā. - Melis viņš nicīgi pie sevis nosmējās. Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 27.08.2007 10:45 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Lea saņēma ````šķi atpakaļ un turpināja dzert, tas viņu nomierināja, lai gan pārāk satraukta meitene nebija. Viņa vienkārši nebija radusi pie šādām izklaidēm.
-Ak, jā. Vienmēr laipni,-viņa atbildēja uz pateicību un turli blenza uz drupām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
Raiens saņēma nelielu dēli pa muguru pēc sprādziena, bet nu viņam vajadzēja aizsegt Melāniju. Puisis centās neizrādīt to, ka dēlis viņam pa muguru uzsita, bet sāpes lēnām jau nomierinājas. Ieskatījies meitenei acīs, Raiens klusām atbildēja.
-Ar mani viss kārtībā, bet kā ar tevi?- |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Lietus gāza kā ar spaiņiem un Melānija bija pilnīgi slapaja. Bet tas viņu neuztrauca. Viņa pasmaidīja un teica. Viss kārtībā. Bet varēja būt arī labāk. Klusi iesmējusies viņa apskāva puisi. Paldies Tev. Ja tu nebūtu mani aizvilcis nost, es šobrīd te nestāvētu. Melānija mazliet trīcēja un pār vaigu nobira asara, taču to nviens nemanīja lietus dēļ.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
- Melis.. - irgājās Toms. - Draņķīgs, melis.. Sory, ka jaucos svešās darīšanās, bet labāk apsēdies un iedzer. - apklusis viņš šo to pārdomāja. - Ko mēs rīt darīsim. Es personīgi šeit netaisos uzturēties vēl ilgāk. Skolotāji laikam ir totāli pasisti, jo kurš idi.otu bars nemanītu to, ka būda kurā viņi guļ deg. Trīs cilvēki un neviens neko neievēroja..
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 27.08.2007 11:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Varbūt viņi pirms miega bija sadzērušies miegazāles.-Leanna prātoja un apsēdās uz sava slapjā guļammaisa. Tas, ka guļammaiss bija slapjš, neko nenozīmēja, jo slapjš bija arī viss pārējais apkārt, ieskaitot Leannu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
Raiens turēja meiteni cieši sev klāt un juta kā viņa trīc. Viņa trīcēja tākā puiša suns, kurš pēc katra pērkona negaisa, trīcēja ne pa jokam. Raiens ar vienu roku turēja Melāniju, bet ar otru glaudīja viņas muguru un čukstēja ausi.
-Nav par ko, galvenais neuztraucies viss būs labi.. rīt no rīta mēs sāksim domāt ko darīt...- |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Melānija klusi raudāja, taču tad saņēmās un ieskatījās Raienam acīs. Paldies tev. Viņa pasmaidīja un noērsusies klusi notica. Man jāaiziet pēc mantām. Šķiet ka mes varētu palikt šeit. Te ir pietiekoši liels patvērums no lietus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Raiens sadzirdēja, ka meitene klusi šņukst un nu jau varēja redzēt, ka viņa raud. Pēc acīm jau bija redzams, puisis ar pirkstu notīrīja vienu asaru, kas tecēja gar vaigu un teica.
-Neraudi, viss būs labi, es tev apsolu.. Protams, es paņemšu tavu somu, ejam!- Viņš atlaida meiteni vaļā un uzlika tik roku uz pleca un gāja kopā ar viņu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Cik salkani.. - Toms nomurmināja it kā būtu skatījies bez gala garlaicīgu lubeni. - Kurš grib ēst? Šķiet, ka daļa no mantām ir sadegušas gluži kā Džeina.. Žēl.. - samaksloti pasmaidījis viņš noskatījās kā kaut kur netālu nokrīt beigts un apsvilis putns.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Leanna ar vieglu smaidu lūkojās uz abiem, kuri devās pēc savām mantām.
-Varbūt mums vajadzētu iekārtot kaut kādu apmešanās vietu?-viņa skaļi prātoja.-Ko jūs par to sakāt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Melānija piegāja pie savām mantām. Viss guļammaiss bija slapjš un arī soma. Iekšpuse vēl bija sausa. Paņēmusi guļammaisu aiz abiem galiem un pagaidīja Raienu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Raiens paņēma savas mantas un nu šoreiz necēla uzmanīgi, jo troksnis neko nemainītu. Paņēmis savu slapjos guļammaisu, puisis devās uz turieni, kur iepriekš bija ar Melāniju un atrada palielu koka plāksni, kuram liesma bija nodzēsta.
-Liekat mantas šeit!- Puisis uzsauca un nolicis savas mantas, turēja plāksni, lai pārējie varētu tur nolikt savas mantas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izslējies Toms aizgāja līdz mājiņai kur agrāk stāvēja guļammaisi. Izlauzis durvis viņš paziņoja.
- Te ir trīs teltis.. Savāciet tās. Es iešu kaut kur pavazāties. Paskatīšos kurš.. Ēēē.. vēl ir atstiepis galus.. - Vairāk neko neteicis viņš aizgāja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Melānija nolika savas mantas blakus Raiena un tad paskatījās apkārt. Viss vienā tumsā. Viņai sametās mazliet bail, taču viņa apzinājās, ka nav viena un tas nomierināja. Mela paskatījās ko dara Toms un piegājusi pie viņa, paņēma visas trīs teltis un nesa tās uz nojumes vietu. Piesargies. Viņa paspēja nočukstēt pirms pagriezās un devās prom. Nolikusi 'tās zemē viņa vēlreiz apskatīja apkārtni. Ceru, ka Mia, Grejs un pārējie ir sveiki un veseli. Viņa nodomāja un pievērsās Leannai un Raienam. Palīdzēsiet uzsliet teltis? Viņa noteica un sāka pakot ārā vienu telti.
Šo rakstu rediģēja melomania: 27.08.2007 11:34 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Leanna aiztipināja līdz teltīm un vienu no tām paņēma.
-Kā mēs gulēsim? Visi vienā, pa diviem vai kā savādāk?-viņa vērsās pie Raiena un Melānijas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzirdējis pa teltīm, Raiens iesaucās.
-Ideāli! Tik skolotāji pirms nomira varēja mums tos iedot!- Puisis aizsteidzās pretī Melānijai pēc teltīm un paņēmis tās, nolika netālu no mantām. Atvēris pirmo ''iesaiņojumu'' Raiens ķērās pie telšu būvēšanas. Telti bija viegli saliekamas tādēļ, puisim ātri gāja. Nopētījis telti, pusis teica. -Šīs ir divvietīgās! Kurš gulēs pie manis?- Šo rakstu rediģēja Ilivarra: 27.08.2007 11:36 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Aizgājis viņš nomurmināja. - Piesargies? Baigā jēga.. - aizgājis līdz ezeram viņš secināja, ka ir pilnmēness. Tur bija krietni gaišāk, vismaz nebija tāda tumsonība kā iepriekš. Apsēdies tā krastā pe paša ūdens viņš ieskatījās savā atspulgā. Ar viņu it kā viss bija kārtībā, bet kaut kas nē. Apskatījis agrāk sakosto roku viņš secināja, ka brūce ir pavērusies, tas laikam bija iemesls kādēļ tā atkal sāpēja. Varbūt, ja viņš nebūtu izgāzis durvis tā būtu jau kaut cik apdzijusi. Piecēlies viņš pārlūkoja apkārtni, kaut kur bija Grejs un Mia un kaut kur bija vēl tas trešais, Gvenda / Džeina bija jau mirusi, bet par pazudušā un mirušās nāvi viņš nepārdzīvoja. Vienkārši bija vienalga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Melānija vēroja Raienu darbojamies ap telti un paņēmusi otro arī sāka to likt kopā. Viņai negāja tik ātri, taču beigu beigās viņas priekšā slējās divvietīgā telts. Mela paskatījās uz Raienu un klusi noteica. Es varētu. Vaigi mazliet nosarka, taču to nevarēja redzēt tumsas dēļ. Bet varbūt tu vēlētos gulēt tajā ar Tomu, bet es kopā ar Leannu šajā? Viņa piebilda, jo negribēja lai tas izklausītos nepiedienīgi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
-Es nekrācu, ja vien man nav iesnas un man tādu pašlaik nav,-Leanna garāmejot sacīja, jo nesa visu mantas tuvāk teltīm.-Turklāt mums ir vēl viena telts,-viņa norādīja uz trešo telti.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 08:00 |