Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Pēdējais uzbrukums[C] [PZP], Uzveic ļaunumu...
Elony
iesūtīt 22.06.2007 11:49
Raksts #1

Alveus anima

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Līdz ar viņu atmodīsies klusētāji,
Līdz ar viņu pasaule mainīsies...
/Edolgs/

3067. gads, pavasaris.

Amerikas Ziemeļzeme vēl juta ledainās ziemas elpu. Daudzviet zemi vēl klāja biezs sniegs, arī mežus uz austrumiem no Briežezara. Bija agrs rīts un daba vēl modās, kad to iztraucēja klusa dīkšana. Nelielā klajumā egļu meža vidū, sniegotā zeme sāka celties uz augšu. Atklājās, ka zemes virslānis patiesībā bija nomaskēta lūka, kas slēpa ieeju pazemes garāžā. Tā bija tukša, ja neskaita nelielu, divvietīgu gaisa motociklu telpas stūrī.

Vairāk kā simts metrus zem zemes Raiens uzrunāja savu datoru: "Aktivizē DNS lielgabalus garāžā. Viss kā parasti."
Dators ziņoja, ka pavēle izpildīta. Tagad atlika gaidīt. Drīz ieradīsies mednieki, kas paklausīja viņa aicinājumam. Viņi atradīs garāžu un ar liftu nolaidīsies pazemē. Tad viņš tiem parādīs to.
Raiens vēlraiz uzlūkoja lielo, pelēko kapsulu, kas darināta no nezināma, bet neiznīcināma metāla sakausējuma. Tur bija iekšā viņš, radība, kam līdzīgu uz zemes nav. Vienīgā un pēdējā cilvēku cerība. Viņa vadībā būs iespējama uzvara. Viņš vedīs cilvēkus pēdējā uzbrukumā.

Ja vien to kāds atbrīvos. Viss bija vampīru mednieku rokās. Ja viņi nenāks, tad cilvēki uz mūži paliks vergi. Viņiem ir jānāk.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
11 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (120 - 139)
Semijs
iesūtīt 15.08.2007 12:14
Raksts #121

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 27.02.07

Samuels sākumā nesaprata, ko Maniks no viņa gribēja, bet tad sajuta kaut ko..
-Kas te smaržo pēc manas vecmāmiņas cepumiem?? Aaagh!! Mana pēcpuse!-
Mednieks bija uzlēcis kājās un nu jau vārtijās pa sniegu, lai dabūtu nost degumu, no mēteļa. Novilcis mēteli, viņš ievēroja, ka mētelim ir izveidojies caurums. Samuels uzvilka mēteli atpakaļ un neapmierināt teica.
-Tagad visi domās, ka es esmu homoseksuāls!-
Notīrījis savas drēbes, Samuels ievēroja lielās garāža durvis un piegājis pie tām teica.
-Ielaist!...( nav atbildes ). Sesam atveries! ( Nav atbildes ) Lūdzu atveries? ( Nav atbildes ) Bļ* tu stulbais Windows Vista, ielaid mani iekšā!-

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 15.08.2007 12:26
Raksts #122

Alveus anima

HP eksperts 2008

(OCC: windovs vista bija MI programma, kas 2343.g. sadumpojās un gāja bojā. )

"Tad beidzot ieradies? labi, nāc iekšā." Skanēja balss no skaļruņiem un durvis atvērās. Arī lifta durvis atvērās un Samuels varēja kāpt iekša un doties lejā.

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 15.08.2007 12:32
Raksts #123

* nepiesienamies sīkumiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

Samuels pasmaidījis, ka beidzot kāds atbildēja, viņam, iegāja iekšā pa garāžas durvīm un nostājās uz lifta. Beidzot mednieks varēja novilkt nost savu cepuri, lai nedaudz atvēsinātu galvu..

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 16.08.2007 10:40
Raksts #124

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

Puisis mazliet sarāvās no tā, ka tika uzrunāts vārdā, bet tas tika ātri nomaskēts. Sen, sen kāds viņu bija saucis vārdā.
-Teorētiski jau varētu mierīgi tuvoties kuģim, bet tomēr drošība nekad nenāktu par ļaunu, labāk nomaskējies, kuģa shēmu, tūlīt centīšos sadabūt, jo ar parasto skaneri nekas neizdodas, kuģa sienas ir pārāk biezas. uz trešo Džeimsa teikto, viņš atbildēja pie sevis, Jā, prieks. Pa to laiku kamēr viņš atbildēja Džeimsas, viņš lēnām, bet uzstājīgi paaugstināja kuģa iekšējo temperatūru, paralēli cenšoties sadabūt kuģa shēmu un aizverot visas kuģa durvis, pēc tam tās nobloķējot.

OCC. Vispār Darels bija nomaskējies tā, lai priekš visādiem radariem un tamlīdzīgākm mantiņām būtu neredzams, bet pieņemsim, ka izsūtītajos datos viņa koordinātas, tāpat kā kuģa, bija uzrādītas.

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 16.08.2007 15:27
Raksts #125

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

Maskēšanās ierīces man nav. Džeimss atbildēja bet viņš sāka skriet uz ku.ģa pusi Pēc minūtes viņš jau bija pie kuģa sāna.
Darel,tu vari atttaisīt kaujas torņu apkopes lūkas? viņš jaut`ja izvilkdams no mēteļa kabatām pāris UV granātas, tās neradīja sprādzienu tikai spēcīgu UV gaismas uzliesmojumu.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 17.08.2007 09:49
Raksts #126

Alveus anima

HP eksperts 2008

Kad Samiels ar liftu nobrauca lejā pazemē, viņš ieraudzīja Raienu, kas uz gaisa ratiņiem ( līdzīgi kā planieris, tā ir platforma, uz kuras var uzlikt kravu un lidināt dažus centimetrus virs zemes) vilka uz izejas pusi lielu, ovālu priekšmetu pelēkā metāliskā krāsā.
(OCC: ja lasīji iepriekšējos postus, sapratīsi, kas tas ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) )
Gaitensi bija patumšs, jo darbojās tikai rezerves gaismas.
Pamanījis Semjuelu izkāpjam no lifta, Raiens pārstāja darboties ap ratiņiem un piegāja pie mednieka.
"Sveiks Semjuel, sen neesam redzējušies. Es jau domāju, ka tu neatsauksies uz manu aicinājumu." Rasiens teica. Viņa novecojošā seja bija nogurusi un drūma. Pusi kakla klāja apsēji.

"Palīdzi man dabūt kapsulu liftā, mums jādodas uz augšu un jāpazūd no šejienes."

(OCC: starp citu, Darels apkopes lūkas dabūt vaļā var, bet viņš var dabūt vaļā arī parādes durvis kuģa apakšā, tā vidus daļā.)

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 17.08.2007 20:53
Raksts #127

Samuels smaidīdams, piegāja klāt pie Raiena un apskāva viņu gluži kā tēvu. Atlaidis vaļās, mednieks uzreiz ķērās pie ratu stumšanas. Pēc neilga brīža, Samuels ierunājās.
-Kas ta pa lietu, ka tā jāmūk? Starpcitu, kur tava sieviņa, jeb mana māsa?-
Mednieks pasmaidīja, viņš nezināja par to, kas pēdējos gadus noticis..

+Citēt rakstu
Hworang666
iesūtīt 17.08.2007 21:14
Raksts #128

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 24.05.06
Kur: Atprātojot atprātotājus...

ooc: manas darbības lūgšu komentēt tikai GM... Sarunāts, Šamani?

Hvorangs paķēra trako mednieku aiz pleciem un aizlidoja kuģa virzienā... Darels bija iezīmēts kartē, pateicoties sekošanas iekārtai, kas ļauj pamanīt runātāju digitalizētā pasaules kartē... Lidoja viņš patiešām zemu un, lai īpaši nevilcinātos, īsākais ceļš gāja cauri mežam... Tā nu Hvorangs izlidoja cauri šim mežam, ļaudams Manikam saprast, ko nozīmē "Zems lidojums, lai radari to neuztvertu". Kad otrs mednieks pietiekami bija izvazāts pa krūmiem un citādām aizdomīga paskata vietiņām, Hvorangs pamanīja kuģi un nometa Maniku, lai ātrāk varētu izslēgt JetPack... Tālāk turamies cik vien zemu iespējams... Viņš noteica un sāka uz vēdera līst tuvāk vampīru kuģim...

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 21.08.2007 10:27
Raksts #129

Alveus anima

HP eksperts 2008

Raiens paskatījās uz Samuelu ar izmisušu un nelaimīgu skatienu. Ratiņi apstājās uz vietas.
"Es tev nosūtīju paziņojumu, toreiz, pirms diviem gadiem... domāju, ka tu to saņēmi un tāpēc ar mani nerunāji... bet vai tu tiešām vēl nezini?"

(occ: cik tuvu pie kuģa lien Hvorangs, viņš grib pa visam klāt pielīst?)

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 21.08.2007 11:06
Raksts #130

Pats Samuels arī apstājās, viņš neatcerās nevienu paziņojumu. Ieskatījies Raiena sejas izteiksme uzreiz izmainīja visu, pats Raiens iespējams redzēja, ka Samuels varētu saprast ap ko iet runa.
-Ko es nezinu!?!-
Vīrietis sagrāba Raienu un atkārtoja.
-Kur ir mana māsa???-

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 21.08.2007 11:28
Raksts #131

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Vinnas vairs nav." Raiens teica cietaa balsii. Taa likaas nedziiva. "Mees ciinijaamies, es, vinna un arii Grejs. Bet vinnu... saplosiija gabalos.
Es nosuutiiju tev pazinnojumu. Tu neatbildeeji. Domaaju, ka tas taapeec, ka tu apvainojies, Es jau saprotu... Taccu tagad... tas viss ir pagaatne, Samuel, karss turpinaas un mums ir jaacinaas!"
Raiens skatiijaas Samuelam aciis. Vinnss baidiijaas, ka tas tagad dosies prom.

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 21.08.2007 11:33
Raksts #132

Samuels nopūties, strauji atlaida Raienu vaļā un teica.
-Es saprotu tevi... mums ir jācīnās..-
Vīrietis nolaida galvu un neko neteikdams, nogāzās sēdus. Samuelam gar vaigiem sāka ritēt asaras un viņš šņukstēdams teica.
-Bet kapēc es nebiju klāt, kad viņu vajadzēja?!?! KĀPĒC?!? Tā visa ir mana vaina!-
Pievilcis ceļus krūtīm tuvāk, Samuels uzlika abas rokas uz ceļgaliem un pret rokām atbalstījis galvu sāka raudāt.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 21.08.2007 11:53
Raksts #133

Alveus anima

HP eksperts 2008

Samuels bija Esteres jaunaakais braalis. Vinna bija devusies prom no rancc veel pirms teeva naaves... Tagad tam noziimes nebija.
Raiens uzlika roku uz Samuela pleca.
"Taa pa visam noteikti nav tava vaina. ES biju klaat, bet nerspeeju vinnu glaabt. taapeec vieniigais vainiigais esmu es...
Muusu attieciibas nekad nebija iipassi labas, un saprotu, ka tev tagad taa peekssnni to uzzinot ir smagi, bet tev jaabuut stipram, nolaadeets!"
Raines piegaaja tuvaak kapsulai.
"Sseit iekssaa ir varena buutne, kas mums var paliidzeet uzveikt vampiirus vienreiz un par visaam reizeem! Tagad mees nedriikstam buut vaaji! Kapsula ir jjaapaarvieto. Vai tu man tagad paliidzeesi? laika nav daudz var ierasties vampiiru papildspeeki!"

Šo rakstu rediģēja elesarels: 21.08.2007 11:54

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 21.08.2007 13:35
Raksts #134

Samuels pakratījas galvu.
-Es saprotu...-
Noslaucījis seju pret mēteļa piedurkni, mednieks piecēlās un piegājis pie ratiem, uzlika rokas uz rokturiem. Samuels brīdi ieslīka domās, atceroties par savu māsu un tad par vampīriem, viņš sažņaudza ratus un sāka viens pats tos stumt diezgan ātrā gaitā uz priekšu. Ja šis bija ierocis, lai atriebtos, tad Samuels darīs visu, lai šī kapsula tiktu aizgādāta. Paskatījies uz Raienu, mednieks teica.
-Lai, kā arī nebūtu bijis Raien, es tev to piedošu.. tu laikam nevarēji neko tur ietekmēt...-

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 21.08.2007 13:43
Raksts #135

Alveus anima

HP eksperts 2008

Raiens neatbildeeja. Vinnss nezinaaja, ko lai saka.
Ratinni tika iestumti liftaa. Un tas saaka celties uz augssu.
"Mums tas buus jaanovieto manaa gaisa motocikla kravas kastee. Peec tam es to pasleepssu drossaa vietaa. Ssiis maajas, manas maajas... taas vairs nav drossas."

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 21.08.2007 14:22
Raksts #136

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

Darela atbilde uz Džeimsa izsaukumu bija tikai statikas sprakšķi ēterā. Mazliet nikns viņš nodomāja, Tiešām viss jādara pašam? pārslēdzies uz ķiveres funcija bija plašas bet par ielaušanos citos datoros, to viņš nezināja bet vajadzēs mēģināt.
Datoram, Mēģini uzlauzt viņu uguns mūri un tikt pie zemākā līmeņa kontrolēm tām vajadzēja sevī iekļaut apkopes lūkas un ventilāciju, javiņš varētu pa ventilācijas lūkām iepūst iekšā kaujas tornī UV granātu tas jau būtu labi.

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 21.08.2007 15:57
Raksts #137

Samuels pamājis ar galvu teica.
-Labi..-
Mednieks visu braucienu augšā klusēja un skatījās uz gaismām, kas ik pēc laika parādījās. Pa vīrieša galvu lidoja atmiņas par savu māsu, viņiem bija ļoti labas attiecības, īsts retums starp brāļiem un māsām. Ievilcis elpu, Samuels uzrunāja Raienu.
-Nu.. kā Grejam iet? Mēslus kārtējos nav savārījis?-

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 22.08.2007 14:30
Raksts #138

Alveus anima

HP eksperts 2008

Raiens pasmaidīja. "Kā to ņem, dzīvs viņš ir un tas šajā pasaulē ir galvenais..." viņš attapās, ka Esteres dēļ ši piepilde īsti nav vietā. "Lai nu kā, viņs iznīcināja savu motociklu cīņas laikā, tā ka jādomā, īpaši daudz saprātīgāks nav palicis."
Nonākuši garāžā abi mednieki uzstādija kapsulu gaisa motocikla kravas kastē.
"Tā, tagad būs labi. Man vēl jāizdomā, kur to nogādāt...
Bet tagad dosimies ārā."

Raiens lika garāžas durvīm atkal atvērties un viņš izbrauca ar savu transportu atkal laukā, kaujas lauka atliekās. Semjuels, ja grib, var sēdēt viņam blakām, jo gaisa motocikls ir divvietīgs.

Džeimsa dators ziņoja, ka viņš ir sagrābis kontrolē vampīru gaisa kuģa vienkāršākās sistēmas un var atvērt gaisa lūkas pēc viņa pavēlas. Vampīri iekšā joprojām cenšas iedarbināt dzinējus ar rokām un drīz (pēc kādiem trim maniem postiem!) viņiem var tas izdoties.

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 22.08.2007 14:44
Raksts #139

Samuels bija apsēdies blakus un noklausījās visu par Greju. Viņš patiešām nav mainījies pat ne drusciņ, kā mednieks atceras. Paskatījies uz Raienu viņš teica.
-Jā, tāds tas Grejs ir vienmēr bijis, nekas personisks, bet es brīnos, kā viņš ar savu prātu ir izdzīvojis visus šos gadus.. Starpcitu uz kurieni mēs tagad braucam?-

+Citēt rakstu
Šamanis
iesūtīt 23.08.2007 08:47
Raksts #140

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 29.05.06
Kur: Bloody hell :D

Maniks izleca no Hvoranga rokām un izvilka abas vampīru šautenes...teikdams: Nu ko........laikam būtu jādodas iekšā, Hvorang negribi pievienoties? Mednieks šaubijās, ka varētu tikt galā viens.Viņš pārlādēja pie vampīriem atrastās pistoles sagatavoja tās, tā lai tās būtu gatavas šaušanai.

+Citēt rakstu

11 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 13.05.2025 01:26