![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Līdz ar viņu atmodīsies klusētāji, Līdz ar viņu pasaule mainīsies... /Edolgs/ 3067. gads, pavasaris. Amerikas Ziemeļzeme vēl juta ledainās ziemas elpu. Daudzviet zemi vēl klāja biezs sniegs, arī mežus uz austrumiem no Briežezara. Bija agrs rīts un daba vēl modās, kad to iztraucēja klusa dīkšana. Nelielā klajumā egļu meža vidū, sniegotā zeme sāka celties uz augšu. Atklājās, ka zemes virslānis patiesībā bija nomaskēta lūka, kas slēpa ieeju pazemes garāžā. Tā bija tukša, ja neskaita nelielu, divvietīgu gaisa motociklu telpas stūrī. Vairāk kā simts metrus zem zemes Raiens uzrunāja savu datoru: "Aktivizē DNS lielgabalus garāžā. Viss kā parasti." Dators ziņoja, ka pavēle izpildīta. Tagad atlika gaidīt. Drīz ieradīsies mednieki, kas paklausīja viņa aicinājumam. Viņi atradīs garāžu un ar liftu nolaidīsies pazemē. Tad viņš tiem parādīs to. Raiens vēlraiz uzlūkoja lielo, pelēko kapsulu, kas darināta no nezināma, bet neiznīcināma metāla sakausējuma. Tur bija iekšā viņš, radība, kam līdzīgu uz zemes nav. Vienīgā un pēdējā cilvēku cerība. Viņa vadībā būs iespējama uzvara. Viņš vedīs cilvēkus pēdējā uzbrukumā. Ja vien to kāds atbrīvos. Viss bija vampīru mednieku rokās. Ja viņi nenāks, tad cilvēki uz mūži paliks vergi. Viņiem ir jānāk. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
Samuels bija visu noskatījies no lielas distances, viņam nebija vēlme šaudīties, bet ievilkt kāsi gan. Nedaudz marihuānu uzpīpējis, viņš to nodzēsa pret savu karabīni un ielika atpakaļ kabatā. Paņēmis savu karabīni, Samuels ar optisko tēmekli sāka pētīt apkārtni, viņš vēl nebija domājis nekur doties, bet gan paskatīsies. Tikmēr josta ap viņu jau strādāja un ap Samuelu bija kamoflāža, vieglāk sakot mednieki, lai kā censtos, no tādas distances viņu neievērotu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Cik jauki, ka viss jautrākās lietas vienmēr jādara man! Hvorangs sarkastiski nodomāja... Asins pārliešana... Jā, droši Džeims, kādēļ gan ne? Es jau to daru tik pat kā katru dienu... Nolādētais... vampīrs? Mednieks turpināja pukstēt. Viņš bija pamanījis Džeimsa dīvainās paražas un viņš nojauta, ka Džeims varētu būt vampīrs... Bet ne jau man vajadzētu uztraukties... Pēc kāda laiciņa, asinis bija pārlietas un Raiens paglābts... Nu tagad gan tu būsi dzīvotājs... Un arī mans parādnieks... Hvorangs pasmaidīja un centās palīdzēt ievainotajam piecelties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Pēc Hvoanga aprūpes (OCC: beidzot!) Raiens atguva samaņu. Ar mokām viņš piecēlās.
"Kas notika?" Raiens jautāja, lai gan būtībā nojauta pats. "Vai visi vampīri ir beigti? Vai mūsējo vidū cietušo nav?" Raiens balstījās uz Hvoranga pleca. Viņš vēl jutās vājš, taču ļoti uzmanīgi aplūkoja kaujas lauku. "Kur ir tie divi bālie puiši, Džeimss un Darels? Dzīvi?" Raiens atkal jautāja, redzot, ka viņu nav kaujas laukā. Raiena rācija, kas iebūvēta ķivērē bija no trieciena sabojāta. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Grejs piegāja pie brāļa un viņam atbildēja ar planieri padusē:Cietušo nav.Visi beigti.Mans motocikls sprāgdams aizsūtija ellē palikušos. Dzīvi. Džeimss irr pie sava braucamā un Darels pie nezinkāda vampīru kuģa ņemās ar dzinējiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Vampīru kuģi? Tad lūk kā viņi tik ātri tika šeit! Bet tas nozīmē..."
Raeins klibodams steidzās uz priekšu, viņš paņēma savu zobenu un šaujamieroci. tas viņam prasīja zināmu piepūli. Viņš neuzdeva jautājumu, kādēļ Grejs neparūpējās par brāļa apkopšanu, Raiens pārāk labi pazina savu brāli un viņa bērnību. Raeins izskatījās noguris un novārdzis, taču viņš ar stingrām acīm palūkojās uz tiem medniekiem, kas bija palikuši klajumā. Viņš ieskatījās acīs visiem, kam nebija ķiveru. "Tas kuģis, jums tas ir jādabūs savās rokās, via jāneitralizē. Paldies visiem, kas man palīdzēja, es esmu vainīgs, šie vampīru kareivji nebūtu te, ja ne es ar savu aicinājumu... Ejiet pēc kuģa, man kaut kas jānokārto bāzē." To teicis, Raiens atkal atvēra pazemes garāžās durvis un nodzina savu gaisa motociklu lejā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Maniks aizskrēja pie Raiena: Tu esi pārliecināts, ka tevi nevajag piesegt? Man kaut kā vēlreiz negribētos redzēt tevi guļam uz zemes asiņu peļķītē, bet ja tu gribi iet viens, tad vari darīt arī tā! viņš viegli iesmējās. Ah un vēl kas Raien, vai tev neatrastos kaut kāds braucamais, iepriekšējais saplīsa Greja vadībā. Mēs vienkārši visur nevarēsim pārvietoties ar Vampīru kuģi, noteikti būs vietas kur ar vampīru kuģi mums būs mazprocentīga iespēja lidot, nesadauzot kuģa vraku pret kādu celtni, vai vēl nez ko citu. To pajautājis viņš piegāja soli tuvāk Raienam.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Raiens jau taisijās doties atpakaļ pazemē, kad pie viņa pienāca Maniks.
"Man nav tik liela izmēra kuģa, sasodīts, biju domājis, ka visiem, kas ieradīsies, būs savs transports, man nieienāca prātā, ka jūs šurp ieradīsieties ar sabiedrisko transportu. Par mani neuztraucies, es ātri atlabstu. Vismaz ir kāds labums no tiem medikamentiem, kurus es izmantoju, lai... bet tā ir pagātne. Nezinu, kādā stāvoklī ir tas kuģis, bet ja tas spēja atvest šurp trīsdesmit vampīrus, tad spēs jūs aizvest, kur vien sirds kāro. Ejiet, dabūjiet to kuģi. Man pašam ir kas jāpaņem no bāzes. Tagad daudz kas ir mainījies. Kad būsiet to kuģi sagrābuši, vai iznīcinājuši, satiekamies te, klajumā. Bet tagad man jāiet." Raiens iegāja pazemes garāžā un aizvēra durvis no iekšpuses, lai viņam nevarētu sekot. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Skaidrs! pēc Raiena teiktā viņš piegāja pie Hvoranga, kas tiko veicis medicīniskos darbus. Maniks uzsauca viņam: Ej, Hvorang vari bišķi pasviest uz priekšu.....nu apmēram līdz vampīru kuģim....es vienkārši...ieraudzīju ka tev uz muguras ir Jetpack un nodomāja, ka tu būtu tik laipns....! viņš iesmējās un pasmaidīja. Mednieks pēc īsa brīža izvilka vampīram atņemto ieroci un kārtīgi to apskatīja pie sevīm nodomādams hmm....interesants verķis!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
Samuels atkal izvilka kāsi laukā no kabatas un aizpīpēdams, sāka iet uz pārējo mednieka pusi. Medniekam pēc pāris simt metriem kāsis tika izpīpēts un viņš to atstāja uz zemes. Samuels izlēma, ka nevajadzētu nobiedēt pārējos medniekus un nedaudz klepodams, izslēdza kamoflāžas mehānismu un nu jau vairāki mednieki varēja redzēt vīrieti brūnā mētelī, ar lielu karabīni rokās. Pavisam tuvu, varēja redzēt, ka Samuels ir diezgan smaidīgs un acis viņam ir nedaudz sarkanas.
-Labsvakars visiem! Cik noprotu jūs esiet pārējie mednieki? Piedodiet, ka neatnācu ātrāk palīgā, biju nedaudz aizkavējies..- |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Maniks izdzirdēdams kādu vīrieti runājam pēkšņi apgriezās pavērzdams uz viņu ar vampīru ieroci: Kas tu tāds būtu, tevi kaut kā neesmu redzējis... viņa sejā bija redzama neizpratne. Pēc īsa brīža viņš novērsa ieroci no vīrieša brūnajā mētelī spiezdams viņam roku: Sveiks, mani sauc Maniks, tu esi mednieks vai ne? viņš jautāja, skatīdams tieši virsū nepazīstamajam medniekam. Maniks paskatījās uz vampīru līķiem un drošības pēc savāca vēl vienu ieroci, ko viņš piesprauda pie kājas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tiklīdz pret Samuelu tika pavērsts ierocis, viņš arī negaidīdams ne mirkli, notēmēja ar savu karabīni, kas spētu ziloni sašaut uz pusēm, bet tad Maniks nolaida ieroci un Samuels ar. Smaidīdams viņš sagrāba Manika roku un stipri saspieda to. Neskatoties uz Samuela ne īpaši izcilo miesas būvi, rokasspiediens viņam bija stiprs.
-Prieks iepazīties Manik, mani sauc Samuels. Es esmu mednieks, nesen ierados, nedaudz pavēroju jūsu cīņu... Labi pastrādāts..- Snaiperis pasmaidīja un apskatīja līķu kaudzi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Grejs piegāja pie Samuela un pastiepa roku.Viņš ieteicās:Sveiks,mani sauc par Greju.Kā tevi?Viņš pastiepa roku un piebilda:Manik,nesavācies par daudz.Ieroči ir interesanti,bet tu riskē ar pārstiepšanos.Dabūsi bruku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Hvorangs mierīgi nopētīja pienākušo mednieku... Acis bija piesarkušas, tādēļ radās aizdomas, ka jaunpienācējs lieto kādu īpatnēju vielu... Bet ļaunu tas vēl neko nemācīja... Acīmredzot šis mednieks bija spējīgs kā maskēties, jo cīņas karstumā, Hvorangs viņu nepamanīja... Un vislaik pārbaudīt radaru arī gandrīz neiespējami... Kad atnāca Grejs, mednieks viegli pasmaidīja, bet aiz ķiveres neko nevarēja redzēt... Un atkal viņš piesienas Manikam... Kā tādi mazi bērni!!! Ieročus vicināt nebija vajadzības, bet stikliņu ķiverei Hvorangs vēl arvien nebija nolaidis... Kaut kur redzējis viņš bija šo seju un viņš nezināja, vai tas ir labi, vai slikti... Manik, tevi paķert līdzi es varēšu, bet nesolu, ka ceļojums būs komfortabls... Man patīk lidot zemu... Un tu mazliet vari apsisties, bet - ja nav nekas pret to, tad varu tevi "paķert"... Tad viņš pievērsās Samuelam un pajautāja: tu kārtis uz naudu arī esi spēlējis? It kā nevainīgs jautājums, bet parasti jānodrošinās no iespējamības, ka tavā komandā ir kāds, kam tu esi parādā, vai kuru tu kāršu spēlē esi apkrā````...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
-Viņi minimums varētu būt pieci, bet tas nav galvots uz visiem simts. Kuģim ir lielgabali, nevaru tos atslēgt, laikam, uz rokas vadību.- Darels atbildēja Džeimsam, -Dabūt kuģi sev varētu, bet nosākuma mums vajadzētu tikt iekšā, šobrīd es teiktu, ka tas ir pats grūtākais.- Ar to viņš beidza sarunu, gaidot, kad pārējie mednieki vismaz taisīsies kustēties uz šeieni, jo koordinātas viņš jau bija izsūtījis, bet neizskatījās pēc kartes, ka viņi ko taisītos darīt. Viņiem bija pievienojies vēl kāds mednieks, un kā noprotams, tur raisījās jauka sapazīšanās, vienīgi Džeimss virzījās šai virzienā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Skaidrs. lakoniskis atbildēja Džeimss. Papildspēku nebija, varbūt tā pat bija labāk, viņam patika strādāt vienam, vai pēc iespējas mazākā kompānijā.
Distamce līdz nulles punktam. Džeimss nokomandēja, ķiveres dators veica aprēķinus un parādīja mirgojošu punktu viņam aco preikšā, virs punkta bija kompasa bultiņa un virs tā attēlums metros. Darel, trīs lietas, tam kuģim var pietuvoties bez maskēšanās? Tad man vajag kuģa s`hemu ja tāda ir un jā esmu 100 m no tevis uz bāzes pusi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vampīru gaisa kuģī valdīja kaut kas līdzīgs panikai. Vampīri tupēja pie lielgabaliem, varēja redzēt, kā divi no četriem lielgabaliem kuģa sānos nemierīgi grozās un visām pusēm. Nekādas sarunas ēterā vairs nenotika. Vampīri arī neko nezināja par notikumiem klajumā, kas atgādinām, atradās puskilometru no kuģa, un par pārvietošanos apkārtnē, jo viņu sensori bija nobloķēti. Taču viņi varēja redzēt tuvāko apkārtni, kaut vai pa šaujamlūkām.
Dators atgādināja Darelam, ka viņs var veikt vairākas sīkas darbības, atvērt ārdurvis, pazemināt vai paaugstināt temperatūru kuģī, ieslēgt un izslēgt arējās un iekšējās gaismas un citus sīkumus, kas vien varēja Darelam ienākt prātā. Šo rakstu rediģēja elesarels: 08.08.2007 11:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Samuels turēdams savu karabīni rokās, ievilka dziļu elpu un nopūtās. Nopētīdams apkārtni, snaipers pievērsās pārējiem medniekiem.
-Tātad, ko mēs tagad daram?- |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es teiktu ka mums jādodas uzbrukumā tam vampīru kuģim, mēs nedrīkstam vairs tērēt laiku, es neesmu pārliecināts, bet man liekas ka Hvorangs mūs varētu pamest kādu gabaliņu tuvāk kuģim! Protams....ja vien tev ir kāds pārvietošanās līdzeklis...! viņš piegāja soli tuvāk snaiperim skatoties uz viņu tiešā acu kontaktā. Tomēr neskatoties uz to kādam ir jāpaliek un jāsagaida Raiens, lai viņš netiktu ievainots, ja nu kāds tomēr te vēl ir palicis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Samuels ievēroja, ka Maniks ir piegājis klāt viņam un skatās tieši acīs.
-Kas man kāda skropsta ir iekritusi acī, ka uz mani tā skaties?? Vampīru kuģis ko? Ahh, Raiens, es viņu pagaidīšu, man šis tas ir ar viņu jāapsriež. Jūs tikmēr aizejiet apciemot to kuģīti, galvenais nedrāžaties tam virsū kā traki.- Snaipers pasmaidīja un apsēdās uz zemes, kur Maniks bija sasildījis ar uguns metēju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Maniks pasmaidīja: Pagaidi nesēdies tur.....ir.... bet bija jau par vēlu Samuels bija iesēdies izdedzinātajā sniegā, nu medniekam atlika tika par to pasmaidīt. ( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) Viņš teica Hvorangam: Labi....dodamies! to pateicis viņš redzēja kā mednieks ieslēdz savu Jet Pack un turās viegli virs zemes un skatās uz Maniku gaidīdams, Tu jau vienmēr esi gatavs uz jebko! viņš klusām noteica uzmaidīdams.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 22:39 |