![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Lai arī ideja pieder citam, centīšos vadīt spēli pēc labākas sirdzapziņas.
Pēdējais uzbrukums. Leģenda: Ir 3067 gads. Visu pasauli ir pārņēmuši vampīri, un tu nezini, vai rīt tu pamodīsies dzīvs vai vispār nepamodīsies. Cilvēki ir izraidīti trimdā, daudzi slēpjas pazemē... Tad kādā dienā vampīru mednieks Raiens atrada dīvainu kapsulu - tajā bija ieslēgts cilvēks, kas, pēc uzrakstiem uz kapsulas ārpuse spriežot, bija trešā daļa no cilvēka,trešā daļa no vampīra un trešā daļa no sen izmirušās rases vilkačiem. Šai būtnei, kuras dzīslās rit visu triju rasu asinis, piemīt neiedomājams spēks. Nākamajam uzrakstam apkārt bija 8 caurumi. Šis uzraksts vēsta, ka, lai atvērtu kapsusulu un atmodinātu tajā ieslēgto būtni ir jāatrod 8 atslēgas rūnas. Tad viņš izsūtīja vēstules vēl palikušajiem vampīru medniekiem, tai skaitā arī savam brālim, kas, tāpat kā Raiens, bija nogalinājis milzīgu skaitu vampīru un bija ūber tehnoloģiju maistars, kas nobeidz vampīru vienā pieskārienā, lai savāktos un atrastu rūnas, lai ar šīs varenās būtnes palīdzību varētu uz visiem laikiem iznīcināt vampīrus. Pasaule: Reiz psaulē bija augsta kultūra, milzīgas pilsētas un lidojoši auto... Tagad tas viss ir pagātne. Pilsētas ir izpostītas, vai tajās ieperinājušies vampīri. Cilvēki aizmirst kultūras un tehnaloģijas sasniegumus, tie cilvēki, kurus ir paverdzinājuši vampīri, vispār nedrīkst ne lasīt ne rakstīt, tikai strādāt smagu, fizisku darbu un kalpot kā asins bankas. Brīvie cilvēki dzīvo mazās pilsētās un ciematos, kur tomēr nav drošība no vampīriem. Visdrošāk ir pazemē, vai tālos un slepenos cilvēku cietokšņos. Civēkiem pieejamās tehnaloģijas pārsvarā ir ieroči, paredzēti āsmpīru iznīcināšanai. Ir arī daži lidojošie transporti un pārtikas tablešu ražošanas iekārtas, kas saglabājaš no pagātnes laikiem. Vampīri -Neviens neatceras, kad tieši vampīri parādijās. Strauji savairojušies, viņi uzbruka cilvēkiem un lielu daļu iznīcināja. Vampīri ir fiziski spēcīgāki par cilvēkiem, ātrāki un veiklāki, turklāt, kamēr vampīrs dzer cilvēka asinis, viņš nemirst. Viņiem pārāk nepatīk lietot tehnaloģijas, daudz vairāk viņi paļaujas uz saviem parcilvēciskajiem spēkiem. Vampīri ķermenis ļoti ātri atjaunojas, dažu dienu laikā nocirstas rokas vietā jau ir jauna. Drošs veids, kā piebeigt vampīru ir galvas nociršana, sirds iznīcināšana, vai visa vampīra ķermeņa uzspridzināšana. Viem vampīriem ir kaitīgi saules stari,tāpēc viņi staigā tikai naktīs. Cilvēki ir radījuši ultravioleto staru ieročus, kas vampīriem ir ļoti kaitīgi. Daudzi runā, ka vampīriem piemīt maģiskas spējas... Vampīri pakļaujas vampīru lordiem, kas mēdz karot savā starpā. Smalkāka herarhija vampīru starpā vairums cilvēku nezina. Pusvampīri - būtnes, kas kāda iemesla dēļ nekļuva par pilnvērtīgiem vampīriem. Viņiem ir lielāks spēks un veiklība kā cilvēkiem, taču netik ļoti kā īstiem vampīriem. Viņiem vajag regulāri dzert asinis, citādi viņi sāk badoties un var uzbrukt cilvēkiem. Pusvampīri nav nemirstīgi, lai gan dzīvo ilgāk par parastiem cilvēkiem. Vairums pusvampīru izvēlas kļūt par īstiem vampīriem, taču daži izvēlas palikt pa pusei cilvēki un nostājas pret īstajiem vampīriem. Tiesa pusvampīrus nemīl ne cilvēki, ne vampīri. Anketa: Vārds: Dzimums: Vecums: Rase(cilvēks vai pusvampīrs): Ieroči: Tēla apraksts vai bilde(vai abi): Rakstura apraksts: Pagātnes apraksts: Savu anketu var ievietot ATD pavedienā, sūtīt man uz PZ. Ja savam tēlam gribat kādu noslēpumu klāt, vai kaut ko tādu, kas nebūtu jāzina citiem spēlētājiem, var man sūtīt papildus PZ. Ceru, ka pieteiksies tādi spēlētēji, kas var postot vismaz reizi trijās dienās, bet būtu labāk, ka biežāk. Spēle paredzēta diezgan drūmā un nopietnā noskaņa, par humoru vai romantiku lai domā paši spēlētāji. Tas nu būtu viss. Gaidu pieteikumus! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Jūs nu gan esat baigie skaitītāji, tas taču ir vienalga.Es neticu ka katru dienu jūs ejat iekšā kurbenē tieši tajā laikā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Manuprāt tā pat mēs nevarēsim ielogoties laikā, ahh un elerasel, piekrīti ,kad būsim pie ūdens es piesēdīšos pie tava gaisa motocikla (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) ? jo esmu pārliecināts, kad ginta motocikls NEVAR pārvietoties pa ūdeni, tas būtu pārāk nejēdzīgi, tā jau tajā motociklā ir sabāzti nezkādi štrunti, bez kuriem varētu arī iztikt.Savādāk es vienkārši netikšu pāri ūdenim, ja tas ir par sarežģītu es varu ATD iekopēt kaut kādu braucamo, ja tā būtu labāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
var gan.Viņu var salikt ko pā ar planieri.var gan.Viņu var salikt ko pā ar planieri.var gan.Viņu var salikt ko pā ar planieri.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Ko lai saku par sevi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Cenšos būt kurbelē katru dienu, lai saglabātu vidējo skaitu rakstu: 5 dienā! Pagaidām sanāk. Bet man ir problēmas - gaidu, ko rakstīs citi cīņā ar vampīriņiem, ņemot vērā pēdējo stāvokli. Gints kaut ko iepostoja, pārējie ne. Šamani, mr [email="Bl@ck"]Bl@ck[/email], ja var iepostot ATD pavedienā, nevar iepostot arī speļes pavedienā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) *nopūšas* man likās, ka tagad ir piemērots stāvoklis, lai postotu spēlētāji, nevis GM. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Gint, tu vienreiz vareetu izbeigt?Pats padomaa cik daudz visspaar taadaa motociklaa vareetu ieeliist, es no tavas lieliibas vareetu uzspraagt, padomaa liidzi ko tu raksti nevis splauj araa pirmo kas pagadaas.Tas nav vienkaarsi vairs interesanti ka tava tehnika var izdariit visu, es esmu paarliecinaats ka citi cilveeki arii domaa taa pat.Elerasel atdziisti tacu!
P.S.-Atvainojos par garumziimju truukumu!(datora vaina) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Daudz,ļoti daudz.Starp citu tas bij joks.
Tur ielien: Kafijas termoss,ķivere,paplāte ar ēdienu,spēlu bumbiņa,labākās bērnu grāmatiņas,vecs 20gs. dators,gulta,sega,pārvalks,serveris,DNS lielgabals 17 gs lielgabals,dzīvojamā māja un Saule. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Gint, zini, kas ir spams? Tas, ko tu tur tik tikko sarakstīji. Tīrs spams! Un eleserel, lūdzu atvainot, ka netiku pie datora, jo arī es biju laukos, un tagad vēl pie tam tiku pie strutainās angīnas, kas pie datora man tā pat neļāva uzturēties... Piedod...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gintam patīk kaitināt citus. Tas ir jāizbeidz. Šajā LS tāpat jau nav daudz spēlētāju, tāpēc vajag, lai viņi gribētu spēlēt.
Par transportu labāk parunāt, kad beigsies cīņa. Risinājums man jau ir padomā. Par tiem planieriem - es īsti nesaprotu, vai tie ir kā skrituļdēļi, kas lido pa gaisu (kā Goblina dēļiņš 3. spidermanā), vai kā pie mugusras piestiprināmi verķi ar vai bez spārniem. Lai kā būtu - planieri nevar lidot ātri un tālu. Parastie motocikli nevar lidot, braukt pa ūdeni, ja vien nav iemnontēts kas speciāli, ja ir tad jāmāk paskaidrot sakarīgi. Salikt kopā ar planieri motociklu - lai tā būtu, taču saku atkal - navar palidot ātri un tālu. Tam jābūt speciālam dzinējam, kas ir lielāks par parastu motocikla dzinēju, kur nu vēl planiera tehniku. Par to, kas iet iekšā motociklā - var iet viss kas, ja vien spēlētājs sakarīgi paskaidro, kā tas tur saiet iekšā. Proti, ja motociklā ir saule, paskaidro, kā tā tur tika, vislabāk ATD pavedienā. Šo rakstu rediģēja elesarels: 24.07.2007 09:57 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu gint, bet tas ir spams, un kaut vai lai tev ir motociklā tie štrunti, bet pirms raksti padomā vai tas vispār ir normāli, piemēram man tu šajā spēlē bojā prieku spēlēt, jo vienmēr tavam varonim ir nezkas no nezkā.Un gint es piekrītu hvorangam par spamu, tas tā ir, jo LS ATD tu nedrīksti rakstīt to kas vien pagadas lai dabūtu lielāku rakstu skaitu, tu drīkst tikai apspriest lietas ar pārejiem varoņiem.Tev kādreiz derētu arī paklausīties citu ieteikumos, nevis tikai turpināt tādā pašā garā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pasaki ka es neapspriežu?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
````, tas par to sauli it kaa bija joks. Izvairiisimies no ekstreemiem jokiem un humora, ssii speele bija domaata druuma. Ja kaadam ir kafijkanna un gulta motociklaa - tas nav taa...
Labi saku taa - visas superiigaas tehnaloggijas, ko juus varat attiistiit savaas iedomaas attiecas uz ierocciem, arii ierobezzoti, proti, nevajag neko paardabisku likt iekssaa motociklos, pleese! Mums ir mednieki, kuriem ir dazzi jaudiigi ierocci, parasti transporti, kuriem ir MI un viss. Nedriikst vairs piedomaat ne ko tadu klaat, kas bija saakumaa nav pateikts. Nav tad interisanti. Atklaati sakot, Gints dzzivo uz spam robezzas. Jaarakta tomeer garaak, kaut vai lai neaizvainotu citus, please. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā tā ir, gint.Izlasi ko teica elerasels un kārtīgi iegaumē, tas tev nenāks par ļaunu, tur ir precīzi viss ierobežojums taviem rakstiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) Ahh... un elerasel starp citu manu varoni sauc Maniks, nevis Maneks, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) bet tas tikai tā, istenībā vari saukt kā gribi tu jau esi GM.Elerasel tev iekoda vampīrs, tas nozīmē ka tu arī kļūsi par vampīru, vai arī tev ir kaut kāda pretinde?
Šo rakstu rediģēja Šamanis: 24.07.2007 11:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
kad es teicu(saucu pa burtiem): B L I N, es lietoju burtu "L", nevis "Ļ", taču vārdu rediģēja, nu zini... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Maniks, Manisk. Centīšos iegaumēt. Ierobežojumi attiecas galvenokārt uz Gintu, kuram patīk fantazēt uz tehnaloģijām, taču arī citiem tos būs jāievēro, protams. Bet par to kodienu - par vampīru cilvēks kļūst, ja vampīrs viņam dot dzert savas asinis. Ja tā nenotiek, cilvēks mirst no asins zuduma, vai izdzīvo. P.S. pēdējam Ginta psotam nav ne vainas. Tādās robežās jāturas, lai nepārmestu par superkrutošanos. Šo rakstu rediģēja elesarels: 24.07.2007 11:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko tu sauc par pēdējo postu?
Šo rakstu rediģēja gints: 24.07.2007 13:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elerasel mēs nevarētu izmantot to vampīru kuģi lai ātrāk ceļotu?Tas viegli atrisinātu daudzas problēmas, un tas būtu daudz jautrāk, nu vismaz man tā liekas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā un vampīru kuģis sēž armija vampīru ar atslēgu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko tu sauc par pēdējo postu? Es runaaju par to postu, kas tobriid bija peedeejais, nr. 81. Tas bija normaals, ne kaa paarspiileeta, proti nekaadu super tehnaloggiju, kas paraadaas ne nokurienes. Bet par tavu postu ar numuru 85. - es gan nesapratu. Tas vampiirs, kas bija sagraabis Greju bija peedeejais vampiirs Greja tuvumaa. Visus paareejos vinss jau piebeidza, taatad taas granaatas netiek mestas, jo nav pa ko. Elerasel mēs nevarētu izmantot to vampīru kuģi lai ātrāk ceļotu?Tas viegli atrisinātu daudzas problēmas, un tas būtu daudz jautrāk, nu vismaz man tā liekas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Taads arii bija mans plaans, kad izdomaaju to iesaistiit. Bet vai speeleetaaji tiks uz kugga - tas atkariigs no vinniem passiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja elesarels: 25.07.2007 09:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gint!
Tiko izlasīju, kā tu uzspridzini savu motociklu... Tās ir tavas tiesības, bet vai tu to nebiji kādam dāvinājis? Un vai nav dīvaini, ka motociklu, kuram ir vērtīgs dators, iebūvēti šaujamieroči un vispār materiāla vērtība, tu tāpat vienkārši uzspridzini? Ok, es to pieņemu, bet tad, ņemot vērā tavu runas stilu, (camon, tavs bratans mirst, bet tu izsakies šitā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ) un šo diezgan pārgalvīgo rīcību, tev jāpieņem, ka tavs tēls ir pārgalvīgs, vulgārs un neprātīgs, kā arī vienaldzīgs pret savu brāli. Ja tu tā sāki, tad pie tā arī paliec turpmāk. Nebūs interesnati, ja tavs tēls pēc tam paliks saprātīgs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gint , tu nu gan esi dīvains pats iedod un motociklu un tagad uzspridzini, un tas ko tu pirmstam rakstīji bija spams un tur nau kam patikt,
CITĀTS Iesūtīts Šodien, 11:06 CITĀTS(gints @ 25.07.2007 10:57) * Kas tur tik slikts? sad.gif I like them! P.S.(Not players but SPAM) piemēram šis galīgi nav par spēles tēmu, bet par forumiešu patikšanu, kad tu vienreiz iemācīsies nespamot, ja nav ko darīt tad vienkārši neraksti! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es atbildēju elesarelam.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šamani, varbūt tava kritika Gintam ir pamatota, bet tu pats neesi labāks dažās jomās.
CITĀTS Maniks paskatījās uz gudro Greju (pēdiņās), kurš tikko bija uzlaidis gaisā viņam doto motociklu: Paldies, Grej! Liela nu gan bija jēga ka pirms dažām minūtēm tu man viņu iedevi! viņš pie sevīm nodomāja Kas par amatieri, tik neapdomīgs un stūrgalvīgs.Viņš ieraudzīja lielo vampīru kuģi pie sevīm nodomāja Voov tas tik ir kaut kas.......kaut gan esmu redzējis lielāku. Viņš piegāja pie Raiena un teica: Vai tas ir tavs, jeb to garzobaino? viņš viegli iesmējās.Maniks pārlādēja uguns šauteni un pielika to atpakaļ pie jostas apskatīdams apkārtni, kas izskatījās kā pēc 1 pasaules kara. Vampīri kuģis ir krietni tālu no klajuma. CITĀTS Gaisa kuģis, par kuru viss liecināja, ka ar to atlidoja vampīri, atradās puskilomertru no Raiena nometnes. Raiens ir bezsamaņā un Hvorangs tev piedāvā to aizvilkt drošībā! CITĀTS Tikmēr no klajumā palikušajiem desmit vampīriem, motocikli bija nošavuši divus. Palikušie pārgrupējās. Viņi izmeta saišķi granātu uz motociklu pusi, rezultātā abi transportlīdzekļi, lai gan necieta, taču tika aizmesti pa gaisu vairākus metrus un uz brīdi bija nekaitīgi. Dūmu aizsegā divi vampīri, viens otru piesegdami, metās uz Džeimsa pusi, bet pārējie seši uz dienvidiem, kur atradās pārējie. Raiens joprojām bija bezsamaņā. CITĀTS Mednieks metās skriešus pie pārējiem medniekiem. Ātri, aizvelkam Raienu aizsegā! Varbūt daži raksti ir gari un neinterisanti (nezinu, es cenšos, lai būtu interesnati), betpacenties izlasīt visu svarīgo, kas bija pirms tava pēdējā posta. Tātad tava raksta izteikumi pēc sašutuma par uzspridzināto motocikli neskaitās. Bet piebilde Gintam - centies rakstīt, garāk un latviešu valodā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) arī ATD pavedienā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 12:11 |