![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Lai arī ideja pieder citam, centīšos vadīt spēli pēc labākas sirdzapziņas.
Pēdējais uzbrukums. Leģenda: Ir 3067 gads. Visu pasauli ir pārņēmuši vampīri, un tu nezini, vai rīt tu pamodīsies dzīvs vai vispār nepamodīsies. Cilvēki ir izraidīti trimdā, daudzi slēpjas pazemē... Tad kādā dienā vampīru mednieks Raiens atrada dīvainu kapsulu - tajā bija ieslēgts cilvēks, kas, pēc uzrakstiem uz kapsulas ārpuse spriežot, bija trešā daļa no cilvēka,trešā daļa no vampīra un trešā daļa no sen izmirušās rases vilkačiem. Šai būtnei, kuras dzīslās rit visu triju rasu asinis, piemīt neiedomājams spēks. Nākamajam uzrakstam apkārt bija 8 caurumi. Šis uzraksts vēsta, ka, lai atvērtu kapsusulu un atmodinātu tajā ieslēgto būtni ir jāatrod 8 atslēgas rūnas. Tad viņš izsūtīja vēstules vēl palikušajiem vampīru medniekiem, tai skaitā arī savam brālim, kas, tāpat kā Raiens, bija nogalinājis milzīgu skaitu vampīru un bija ūber tehnoloģiju maistars, kas nobeidz vampīru vienā pieskārienā, lai savāktos un atrastu rūnas, lai ar šīs varenās būtnes palīdzību varētu uz visiem laikiem iznīcināt vampīrus. Pasaule: Reiz psaulē bija augsta kultūra, milzīgas pilsētas un lidojoši auto... Tagad tas viss ir pagātne. Pilsētas ir izpostītas, vai tajās ieperinājušies vampīri. Cilvēki aizmirst kultūras un tehnaloģijas sasniegumus, tie cilvēki, kurus ir paverdzinājuši vampīri, vispār nedrīkst ne lasīt ne rakstīt, tikai strādāt smagu, fizisku darbu un kalpot kā asins bankas. Brīvie cilvēki dzīvo mazās pilsētās un ciematos, kur tomēr nav drošība no vampīriem. Visdrošāk ir pazemē, vai tālos un slepenos cilvēku cietokšņos. Civēkiem pieejamās tehnaloģijas pārsvarā ir ieroči, paredzēti āsmpīru iznīcināšanai. Ir arī daži lidojošie transporti un pārtikas tablešu ražošanas iekārtas, kas saglabājaš no pagātnes laikiem. Vampīri -Neviens neatceras, kad tieši vampīri parādijās. Strauji savairojušies, viņi uzbruka cilvēkiem un lielu daļu iznīcināja. Vampīri ir fiziski spēcīgāki par cilvēkiem, ātrāki un veiklāki, turklāt, kamēr vampīrs dzer cilvēka asinis, viņš nemirst. Viņiem pārāk nepatīk lietot tehnaloģijas, daudz vairāk viņi paļaujas uz saviem parcilvēciskajiem spēkiem. Vampīri ķermenis ļoti ātri atjaunojas, dažu dienu laikā nocirstas rokas vietā jau ir jauna. Drošs veids, kā piebeigt vampīru ir galvas nociršana, sirds iznīcināšana, vai visa vampīra ķermeņa uzspridzināšana. Viem vampīriem ir kaitīgi saules stari,tāpēc viņi staigā tikai naktīs. Cilvēki ir radījuši ultravioleto staru ieročus, kas vampīriem ir ļoti kaitīgi. Daudzi runā, ka vampīriem piemīt maģiskas spējas... Vampīri pakļaujas vampīru lordiem, kas mēdz karot savā starpā. Smalkāka herarhija vampīru starpā vairums cilvēku nezina. Pusvampīri - būtnes, kas kāda iemesla dēļ nekļuva par pilnvērtīgiem vampīriem. Viņiem ir lielāks spēks un veiklība kā cilvēkiem, taču netik ļoti kā īstiem vampīriem. Viņiem vajag regulāri dzert asinis, citādi viņi sāk badoties un var uzbrukt cilvēkiem. Pusvampīri nav nemirstīgi, lai gan dzīvo ilgāk par parastiem cilvēkiem. Vairums pusvampīru izvēlas kļūt par īstiem vampīriem, taču daži izvēlas palikt pa pusei cilvēki un nostājas pret īstajiem vampīriem. Tiesa pusvampīrus nemīl ne cilvēki, ne vampīri. Anketa: Vārds: Dzimums: Vecums: Rase(cilvēks vai pusvampīrs): Ieroči: Tēla apraksts vai bilde(vai abi): Rakstura apraksts: Pagātnes apraksts: Savu anketu var ievietot ATD pavedienā, sūtīt man uz PZ. Ja savam tēlam gribat kādu noslēpumu klāt, vai kaut ko tādu, kas nebūtu jāzina citiem spēlētājiem, var man sūtīt papildus PZ. Ceru, ka pieteiksies tādi spēlētēji, kas var postot vismaz reizi trijās dienās, bet būtu labāk, ka biežāk. Spēle paredzēta diezgan drūmā un nopietnā noskaņa, par humoru vai romantiku lai domā paši spēlētāji. Tas nu būtu viss. Gaidu pieteikumus! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Skatos vakaraa ir gaajis karsti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ieteiktu paaraak nestriideeties pat tehniku un liidziibu ieroccos. Varam piennemt, ka dazzus ieroccus razzo seerijveidaa, taapeec tie ir liidziigi ne? Bet iesaku padommaat par savu teelu leggendaam. Jaacenssas, lai teela riiciiba atbilstu leggendai vai ne? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
CITĀTS Ja, tu būtu tik labs tehniķis, tad kapēc mr Bl@ck atļāvās uzrakstīt ka no močiem tu neko nesajēdz. Pirmkārt pateicu tādēļ, ka mans tēls ir pēc rakstura diezgan ass. Otrkārt, tu mazliet nošpiko manuprāt, AI iebūvēts motociklā un lāzerlielgabali? Treškārt, sporta motocikls, jā tas var attīstīt lielu ātrumu un šaut, bet kontrolēt to būs diezgan sarežģīti, ja pieņemam, ka lielākā daļa ceļu ir grantēti vai līdzīga seguma (tā kā es nedomāju, ka vampīri pārasfaltētu šosejas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) tad iedomājies uz mitra zemes ceļa izpildīt asu pagriezienu ar noliekšanos, cetrbēdzes spēks tevi parautu uz malu viens divi, nestabilā seguma dēļ. Patiesību sakot, šitādi atgadījumi gadās arī uz šosejas tikai paskaties motošosejas sacensības un sapratīsi par ko es runāju. Šo rakstu rediģēja mr Bl@ck: 29.06.2007 12:43 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Starp citu, Raiena bāze atrodas Kanādas taigā, ar moci tur grūti joņot, nespēju iedomāties, kā var braukt uz 200km vai vairāk un šķaidīt visu savā ceļā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .
Bet par asfaltētiem ceļiem - vampīri tiešām ar to neņemas, bet kam tad ir cilvēki vergi? Es varu tikai nožēlot, ka vakaros un rītos pie online netieku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) , bet centīšos rakstīt tā, ka GM klātbūtne vienmēr nav nepieciešama. Šo rakstu rediģēja elesarels: 29.06.2007 12:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Kurš teica ka braukšu ar lielu ātrumu?
Kādi lāzerlielgabali? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
CITĀTS Pārvietojas uz Harley Davidson Softtail motociklā iebūvēts AI tāpēc spēja braukt arī auto pilotā, kā arī vairāki lāzer lielgabali kas ielocīti paslēptuvēs korpusā. Šie lāzerlielgabali (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bez tam, kā škiet mēs no bāzes laidīsim ko nagi nes (jo tas ir episki (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kurš teica ka braukšu ar lielu ātrumu? Kādi lāzerlielgabali? Neviens (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet kāpēc izvēlēties sacīkšu moci, ja atrodies taigā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Un tie lāzerlielgabali(vai kā tos tur sauc), kas no moča šāvās Raiena virtuvē? Vispār es tiešām brīnos, ka daži izvēlas tādus 'antīkus' braucamos, bet tādas ir spēlētāja privilēģijas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Šo rakstu rediģēja elesarels: 29.06.2007 14:34 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Emm,tie bija gaismas zobeni....Un Plazmas lielgabalus es vnk ieraudzīju un iepatik[ās.
Un tas ir tikai aplis apkārt motociklam. To tu vari pateikt tam kurš viņu paņēma. Šo rakstu rediģēja gints: 29.06.2007 14:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nedaudz par spēles noteikumiem, kas nebija pateikti ātrāk.
(cerēju, kas paši sapratīs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) Ja kas, tad spēlētāji drīkst runāties arī savā starpā, bez GM klātbūtnes. Teorētiski pastāv iespēja arī šķirties, iet citus ceļus un tamlīdzīgi. Par cīņām - labāk būs, ja es, pieticīgais GM, atbildēšu par to, ko dara pretinieki un vai viņi mirst. Spēlētājs drīkst rakstīt kā viņš uzbrūk un aizstāvas, izvairās no uzbrukumiem, bet tas ko saka pretinieks, kā viņš uzbrūk, ko runā un aizstāvas būs manā ziņā. Izņēmumi: Ienaidnieki uzbrūk lielā skaitā. Tad spēlētāji drīkst norādīt, ka viņi iznīcina pretiniekus bez GM atļaujas(nejiešu jau skaitīt katru nobeigto vampīru). Taču arī tad GM varēs vadīt pretinieku uzbrukumu un pēc izvēles teikt, ka daži pretinieki tomēr izdzīvoja, dodas pretuzbrukumā un tamlīdzīgi. Jebkurā gadījumā - ja spēlētājī drīkstēs bez GM atļaujas raidīt pretinieku nāvē, es to paziņošu pirms cīņas. Ja spēlētājs atceras kaut ko no pagātnes. Tad viņš var stāstīt visu, kas ienāk prātā, arī ko darīja pretinieki viņa pagātnē un kā gāja bojā. Bet domāju, ka tas ir skaidrs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Starp citu, es cenšos postot spēlē raizi dienā, taču gribu ļaut izteikties visiem spēlētājiem, tāpēc, ja redzu, ka ir maz postu kopš mana pēdējā posta, dienu mēdzu izlaist, pirms virzu darbību tālāk. Norādījums - lūdzu, ļoti lūdzu - postojiet biežāk savam GM par prieku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko ta es daru... Es esmu visbiežākais postotājs visā spēlē..
ja neskaita GM Šo rakstu rediģēja gints: 05.07.2007 20:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Tad jau atveinojos par postošanas retumu, jo, kā jau agrāk minēju, pašlaik bieži uzturos ārpus Rīgas un ir tāda nelaime, ka tur neta nav....
Un par apkaušanu, es jau paspēju kādu aizskart? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Manuprāt hvo ir taisnība par to sazināšanos elerasel tev ir kādas idejas? rācijas?????
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Hik... vispirms pasaku, ka pēdējo postu spēlē iesūtīju pirms lasu šo.
Tad nu tā - neviens aizskarts nav, tikai izklāstu to, ko nepateicu agrāk, bet vajadzēja. Par sazināšanos - pieņemu, ka katram ir saziņas ierīce, kas darbojas ar elektromagnētiskajiem viļņiem, kaut kas līdzīgs izplatītai un parastai tehnaloģijai, gluži kā blāsteris. Var būt iebūvēta pulkstenī vai pie jostas. Ja nav, lai varonis to paziņo. Galvenā rūpē ir transports. Vai nu varoņi, kam trūkst transporta, attīsta savu fantāziju, kur to pēkšņi dabūt, vai arī sēdēs motociklu aizmugurēs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā,Hworangam atlaužam pusi Jet packa,pieliekam dēlim un piesienam pie kājām.Allelujah.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es tagad pagaidīšu, kad kāds izteiksies, kaut ko ierosinās uz manu pēdējo postu spēlē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
elerasel manuprāt, mums jādodas ceļā, mums nav mūžīga munīcija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, jā protams. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Iepriekšējās dienas netiku pie neta ar latviešu fontiem, tāpēc negribēju rakstīt, bet tagad esmu gatavs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kā tu netiki???Dators čupā, vai i-nets? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Tagad nezkāpēc visiem kaut kas tamlīdzīgs notiek, vienam garumzīmes čupā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) un citiem vēl nez kas.Vai latvijā tiešām pārdodas tik sliktas kvalitātes datori? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Šo rakstu rediģēja Wolwerine: 16.07.2007 14:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Biju laukos, kur datoru nav! Stulbi, ne? Beigās tiku pie viena, tam bija internets, bet uff! - nebija garumzīmju un mīkstinājumzīmju. Bet tagad viss ir labi.
Ierosinu izteikties par laikiem, kad parasti tiekat pie neta, lai zinu, kad ir cerības sastapt spēlētājus. Es pats varu tikt ie neta apmēram no deviņiem līdz sešiem vakaŗa uz kādām divām stundām. Labprāt izvēlētos laiku, kad netā ir arī citi spēlētāji. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es kā teiktu,tāpat kā tu.No 13 līdz 11 vakarā. Uz divām vai trīs stundām.Šodien-uz visu dienu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Katru dienu no 9:00 līdz velns viņu zina cikiem. Lai gan tagad ir saspringts laiks ar iestāšanos universitātē un manis var nebūt dažas dienas.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 12:08 |