![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Lai arī ideja pieder citam, centīšos vadīt spēli pēc labākas sirdzapziņas.
Pēdējais uzbrukums. Leģenda: Ir 3067 gads. Visu pasauli ir pārņēmuši vampīri, un tu nezini, vai rīt tu pamodīsies dzīvs vai vispār nepamodīsies. Cilvēki ir izraidīti trimdā, daudzi slēpjas pazemē... Tad kādā dienā vampīru mednieks Raiens atrada dīvainu kapsulu - tajā bija ieslēgts cilvēks, kas, pēc uzrakstiem uz kapsulas ārpuse spriežot, bija trešā daļa no cilvēka,trešā daļa no vampīra un trešā daļa no sen izmirušās rases vilkačiem. Šai būtnei, kuras dzīslās rit visu triju rasu asinis, piemīt neiedomājams spēks. Nākamajam uzrakstam apkārt bija 8 caurumi. Šis uzraksts vēsta, ka, lai atvērtu kapsusulu un atmodinātu tajā ieslēgto būtni ir jāatrod 8 atslēgas rūnas. Tad viņš izsūtīja vēstules vēl palikušajiem vampīru medniekiem, tai skaitā arī savam brālim, kas, tāpat kā Raiens, bija nogalinājis milzīgu skaitu vampīru un bija ūber tehnoloģiju maistars, kas nobeidz vampīru vienā pieskārienā, lai savāktos un atrastu rūnas, lai ar šīs varenās būtnes palīdzību varētu uz visiem laikiem iznīcināt vampīrus. Pasaule: Reiz psaulē bija augsta kultūra, milzīgas pilsētas un lidojoši auto... Tagad tas viss ir pagātne. Pilsētas ir izpostītas, vai tajās ieperinājušies vampīri. Cilvēki aizmirst kultūras un tehnaloģijas sasniegumus, tie cilvēki, kurus ir paverdzinājuši vampīri, vispār nedrīkst ne lasīt ne rakstīt, tikai strādāt smagu, fizisku darbu un kalpot kā asins bankas. Brīvie cilvēki dzīvo mazās pilsētās un ciematos, kur tomēr nav drošība no vampīriem. Visdrošāk ir pazemē, vai tālos un slepenos cilvēku cietokšņos. Civēkiem pieejamās tehnaloģijas pārsvarā ir ieroči, paredzēti āsmpīru iznīcināšanai. Ir arī daži lidojošie transporti un pārtikas tablešu ražošanas iekārtas, kas saglabājaš no pagātnes laikiem. Vampīri -Neviens neatceras, kad tieši vampīri parādijās. Strauji savairojušies, viņi uzbruka cilvēkiem un lielu daļu iznīcināja. Vampīri ir fiziski spēcīgāki par cilvēkiem, ātrāki un veiklāki, turklāt, kamēr vampīrs dzer cilvēka asinis, viņš nemirst. Viņiem pārāk nepatīk lietot tehnaloģijas, daudz vairāk viņi paļaujas uz saviem parcilvēciskajiem spēkiem. Vampīri ķermenis ļoti ātri atjaunojas, dažu dienu laikā nocirstas rokas vietā jau ir jauna. Drošs veids, kā piebeigt vampīru ir galvas nociršana, sirds iznīcināšana, vai visa vampīra ķermeņa uzspridzināšana. Viem vampīriem ir kaitīgi saules stari,tāpēc viņi staigā tikai naktīs. Cilvēki ir radījuši ultravioleto staru ieročus, kas vampīriem ir ļoti kaitīgi. Daudzi runā, ka vampīriem piemīt maģiskas spējas... Vampīri pakļaujas vampīru lordiem, kas mēdz karot savā starpā. Smalkāka herarhija vampīru starpā vairums cilvēku nezina. Pusvampīri - būtnes, kas kāda iemesla dēļ nekļuva par pilnvērtīgiem vampīriem. Viņiem ir lielāks spēks un veiklība kā cilvēkiem, taču netik ļoti kā īstiem vampīriem. Viņiem vajag regulāri dzert asinis, citādi viņi sāk badoties un var uzbrukt cilvēkiem. Pusvampīri nav nemirstīgi, lai gan dzīvo ilgāk par parastiem cilvēkiem. Vairums pusvampīru izvēlas kļūt par īstiem vampīriem, taču daži izvēlas palikt pa pusei cilvēki un nostājas pret īstajiem vampīriem. Tiesa pusvampīrus nemīl ne cilvēki, ne vampīri. Anketa: Vārds: Dzimums: Vecums: Rase(cilvēks vai pusvampīrs): Ieroči: Tēla apraksts vai bilde(vai abi): Rakstura apraksts: Pagātnes apraksts: Savu anketu var ievietot ATD pavedienā, sūtīt man uz PZ. Ja savam tēlam gribat kādu noslēpumu klāt, vai kaut ko tādu, kas nebūtu jāzina citiem spēlētājiem, var man sūtīt papildus PZ. Ceru, ka pieteiksies tādi spēlētēji, kas var postot vismaz reizi trijās dienās, bet būtu labāk, ka biežāk. Spēle paredzēta diezgan drūmā un nopietnā noskaņa, par humoru vai romantiku lai domā paši spēlētāji. Tas nu būtu viss. Gaidu pieteikumus! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Labi, vairums ir par.
Es jau arī gribu turpināt. bet problēma tāda, ka es iepostoju un neviens neatbildēja... veselu nedēļu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Spēli turpināt ir vienkārši - iesūtiet postus! Atbildiet uz Raiena runu. Gint - ja vēlies atgriezties, tev jāraksta, kā tu ierodies pie kuģa un jāizdomā kāpēc biji pazudis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
*Čukst gintam* Izdomā kaut ko labu, lai tevi turpat nenošautu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
elerasel piedod es vienkārši biju pazudis no kurbenes, tulīt ķeršos klāt pie rakstīšanas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pūķēns Sāra jebkurā brīdī var rakstīt, kā paceļas kugis un lido uz attiecīgo pusi. Ko redz pa ceļam. Kad kuģis būs pie pilsētas, iesūtīšu tās aprakstu.
Hvorangam būtu man pa PZ jāaizsūta info par savu sabiedroto. Es, kā nekā, esmu GM (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šamanim. Nav daudz ko stāstīt. Kuģis tika ieņemts, vampīri nogalināti, izlēma, ka Darels būs pilots, Hvorangs - nosacīs komandieris. Visi ir iekšā un gaida, kad kuģis pacelsies. Grejs (Ginta tēls ir pazudis), Raines teica runu, kur izklāstīja domas par to, kā labāk atrast atslēgu un devās prom savā gaisa motociklā, lai drošā vieta paslēptu kapsulu. Tas īsumā ir viss. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Atvainojos par ilgo nepostošanu, jo, iespējams, manas vainas dēļ spēle atkal iestrēga. Vienkārši gaidīju kāda cilvēka postu, kuru kā redzams nesagaidīju, bet cerams, ka tagad darbība raiti turpināsies un spēle atsāksies ar jaunu sparu kā bija paredzēts.
Ar lielu atvainošanos Pūķēns Sāra |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man jau arī gribētos, lai spēle atsāktos.
Tad nu lai posto visi, kas vēl grib piedalīties spēlē. Vajadzīgajā brīdī pieslēgsies arī GM, pagaidām manis nevajag. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 ![]() |
Ar Gm atļauju......
Vārds: Aleksandrs Santjāgo (Alex) Dzimums: Vīrietis Vecums: 150 gadi Rase(cilvēks vai pus vampīrs): Vampīrs (ar Gm atļauju) Ieroči: Snaipera ierocis ar optisko tēmēkli, zoom x50, Night vision un infrasarkanie stari, kas uztver siltumu, kā arī, mazs lāzers, kas ir iemontēts, pašā ierocī precīzākam šāvienam, ja mērķis ir tuvāk, nekā 100 metri. Asmeņi kuri ir uz abām rokām un tie, ļoti labi noder, ja ir tuvcīņas, vai arī ,ja vajag pretinieku apdullināt, jo asmeņi spēj radīt elektrību, kas apdullina pretinieku. Protams, daļa elektrības lādiņa tiek pašam īpašniekam, ja viņam uz rokām, zem šiem asmeņiem, nav pavilkts kāds gumijas izstrādājums. Tēla apraksts vai bilde(vai abi): Bruņas kas klāj vis ķermeni, pat, kājas, tikai šīs bruņas ir pelēcīgi brūnā krāsā, kuras labi uztur siltumu un labi aiztur lodes, lai uzreiz nenomirtu. Bet, takā viņš pēc savas profesijas ir snaiperis, tad, bruņas citādākas nevajag. Bruņām ir paaugstināta apkakle, kas nosedz viņa seju līdz acīm, lai cilvēki, neredz, ka viņš ir vampīrs. Izskats. Viņš ir ķīnietis, bet neraksturīgs savai rasei, viņa asinīs ir arī daļa puertorikāņu asinis, bet tas tā. tumši brūni mati, kas ir pietiekoši gari, lai nosegtu viņa seju, nedaudz izspūruši, bet vienmēr sataisīti, lai turētos, nedaudz gaisā. 1.70m garš, stalts un veikls. Viņam ir izcila miesas būve un kā snaiperim izcils prāts. Acis ir tumši brūnas. Rakstura apraksts: ļoti inteliģents un nopietns cilvēks, kas ir neparedzams ar savu rīcību. Dēļ tā, ka ir vampīrs, viņš neuztraucas, ja vajag viņš varētu pūlī, pārkost kādam rīkli un apslaktēt, brutāli pārējos. Viņam ir stingrs kodekss, kuram viņš paklausa. Viņš ciena un nenogalina, tos, kas ir viņa dzīvību ir izglābuši. Viņš pacieš pat viņa izdarības, jo viņš tam ir parādā dzīvību. Nav nožēlas un labsirdības. Pagātnes apraksts: Sakosts pirms 130 gadiem un uzreiz kļuva par īstu un pilntiesīgu vampīru. Viņš jau no paša sākuma bija mācījies kara skolā par snaiperi, tāpēc, kad viņš ieguva vampīra spēku, ātrumu un labāku novērošanas prasmi, viņš kļuva par izcilu snaiperi, kurš retu reizi kļūdās, un vienmēr izdara savu darbu. Viņš savā apvidū, ar vampīriem, vienmēr, ir bijis cieņā, bet pirms pāris gadiem notika, tas, ko viņš nekad, nebija domājis. Viņa dzīvību izglāba, kāds cilvēks, kuram viņš pagaidām nevar atdarīt, ar viņa dzīvību glābšanu, tāpēc viņš kļuva par viņa informatoru. šis cilvēks viņam pieveda asinis, kad viņš bija aizbraucis pie viņa un viņam kādu informāciju paziņojis. Bet notika, tas, ka Vampīri uzzināja, kas viņu vidū ir spiegs un, knapi, izglābdamies no saniknojušiem vampīriem, viņš devās pie vienīgā cilvēka, kurš viņam izglāba dzīvību. Viņš zināja, kur viņu meklēt, bet vai viņš tiks pie viņa, to redzēs tad, kad viņš būs nonācis galamērķī. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gribētos nelielu kustību no spēlētājiem.
Pabrīdināšu, ka drīzumā būs akutiņš, kurā tiks izslēgti neaktīvie, tas ir likvidēti. Esmu nolēmis, ka pietiek arī ar četirem - pieciem aktīviem spēlētājiem. Aktīvi - tas nozīmē vismaz viens posts nedēļā. Vai tiešām to ir tik grūti sagaidīt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Vispār man nepatīk lūgties. Lūk, ir viens jauns spēlētājs, tātad dažiem ir interese par spēli, tātad vēl man ir jēga censties turpināt. Izrādiet aktivitāti un es centīšos panākt, lai ir interesanti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Paldies par kopsavilkumu, dod man kādu brītiņu laika, lai visu pārdomātu un uzrakstītu sakarīgu postu.Labi?...Ah.. un vēl kas, tā pilsētas bilde ko tu nesen iesūtīji mēs tur tagad braucam??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/zorro.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) Atvainojos par savu slinkumu un uzbāzību! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tā ir pilsētas rajona bilde, kurā jūs tagad atrodaties! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
AK jā, jums tagad uzbrūk kādi 30 vampīru specnazi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tas man sākt riebties...
Runāšu īsi: Spēle ir apstājusies, pēc noteikumiem man jājauta vai jūs GRIBAT spēli turpināt. Es pats NEGRIBU. Bremzēšana man ir nositusi šīs spēles garu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Tāpēc piedāvaju slēgt šo spēli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Vietā es piedāvāšu citu spēli, cerams, labāku. Dodu nedēļu laika izteikties. Ja nedēļais laikā nebūs nekādas atbildes vai arī vairums teiks, ka grib spēli slēgt, tad tā notiks. Tādā gadījumā to vēlāk varēs atdzīvināt jebkurš interesents, man iebldumi nebūs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nedēļa pagāja un nav atbilžu.
Tā kā akli neesat un dadzi no jums regulāri ir pie neta, domāju, ka ir skaidrs, ka šī spēle nevienu neinterisē. Lai tā būtu. Divreiz centos spēli atdzīvināt. Pirmo reizi puslīdz tas izdevās, bet otreiz ne... Nav ko mirstošā agoniju paildzināt. Lūgsu slēgt spēles un atd pavedienus. Paldies par to, ka vismaz kādu lauku centāties. ~GM Elony~ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Pēc spēles autora lūguma, pavediens slēgts.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 12:09 |