Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Meklētais [PZP] [C], LS pavediens.
Develin_
iesūtīt 18.05.2007 13:22
Raksts #1

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.05.07
Kur: tur. tur tukšumā un brīvība.

Tur klinšu patvērumā, kur mēnēss spīdēja visspožāk un apgaismoja angelu kapličas... Tur prom no visā apdzivotajām vietām, kas ta vien čumēja un mudžēja no bruņotiem angeliem un draco, maigās mēness gaismas ieskauts slējās sens un laiku nokalpjos dēdēšana procesā kāds draco tautas sen jau pamests templis... Tā pakājē neraksturīgi bija raduši savu mūža mieru daudzas angelu tautas mirušās dvēseles, kas tur guldītas zemes miesās...

Šī tempļa maģiskajā noslēpumainības un tmsas plīvuros, kas slēpa to cēlā vientulībā un atšķirtībā no visas pasaules bija lemts sastapteis no ceļiem noklīdušiem, cerību zaudējušiem un atguvušiem ceļiniekiem, kam svēts vien savas tautas gods.. kam svēts vien uzvaras saldums un zaudējuma rūgtums.. Tur lemts bij sastapties ceļiniekiem, kuri nav nedz vienas rases ne dzimuma.. ne vienas cerības.. ne ticības.. Kvēls naids sitīs atreibes zvanus tomēr būs lietas kas mainīs visu.. kas jau mainījušas visu.. Svešinieku apvienos savus spēkus vienā, lai gūtu kopēju miera svētību ne tik sev.. bet arī pārējām tautām un ciltīm...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
43 Lapas V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (620 - 639)
Sindra
iesūtīt 28.07.2008 02:18
Raksts #621

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Nu es gan nedomāju, ka līdz ar esošā valdnieka nāvi pēkšņi uzreiz tā kaut kas izmainītos rasēs. Tās pastāvētu tāpat un tikai laika gaitā rastos rašu sajaukums, ka rezultātā rastos jaunā rase. Lai gan.. es nezinu.. Draks pakratīja galvu. Es neesmu pētījis pareģojumu un meklējis tam izskaidrojumu. Divi valdnieki? Arī nezinu...

Tiesa, man arī ienāca prātā doma par pūķi. Iespējams, ka viņš šajā visā spēlē kaut kādu lomu. Bet cik sapratu, tad pūķus pētījis ir Raigs. Viņš zinās vairāk ko teikt. Es esmu redzējis tikai pūķu statujas. Ar to arī manas zināšanas beidzas.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 28.07.2008 06:39
Raksts #622

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Kad tā angela, kas jau ar savām atbildēm pastāvīgi sāka kaitināt Raigu atkal atgādināja, ka viņš nevar dabūt pūķi, viņš samiedza acis šaurāk. Nebija patīkami to dzirdēt. Nepavisam.
"Ja pūķis ir izvēlējies to, ko uzlūko mātes vietā, tad tur neko nevar darīt, piekrītu. Bet es jau par pūķa audzinātāju gribēju ķļūt tikai tāpēc ka tā būtu vieglāk maniem nodomiem. Obligāti tas nav nepieciešams."
Bet par pārējo gan Raigs neteica. Ne tagad.
Tālāk runātais lika Raigam pie sevis smaidīt. Izredzētais rādijās varaskārs, bet pārējie tikai grasījās izmantot viņu saviem mērķiem un nedot troni. Tātad... nez ko šis būtu gatavs lai to dabūtu?
"Par to, kas notiks ar rasēm... es nezinu kāda tieši ir pareģojuma vara. Ja jau Devs ir piedzimis tieši tādos apstākļos, kādos piedzimis, tad pastāv iespēja, ka piepildīsies arī pārējās rindas. Un pietiekami strauji, tikai mēs vēl nezinām kā..."
Lai gan pašam Raigam jau bija pāris domas.
"Lai nu kā, patiesībā par troni pareģojumā nekas nav teikts un par mieru arī. Valdnieka nogalināšana un jaunu valdnieku izraudzīšana - tas nav pareģojuma piepildījums, bet jūsu pašu domas, ka tā jārīkojas. Dēļ miera. Es piekrītu, jo kamēr dzīvs būs Antitheu, viņš pretosies jaunas rases radīšanai un pasaules kārtības mainīšanai un, protams, arī mieram, kas, domājams, visiem šeit esošajiem nav pa prātam."
Kad Draks ierunājās par pūķa lomu jaunajām rasēm, Raigs atļāvās pasmīnēt.
"Ja pareģojumā nav teikts tiešs veids jaunas rases radīšanā, tad tas var būt dažāds. Pareģojumā nekas tieši par pūķiem nav teikts, ka zināt. Bet pūķim tiešām var būt liela nozīme. Tikai viņa aizbildņiem tad būtu jāļauj man ar pūķi... sadarboties. Būtībā, lai es varētu pūķi izpētīt vairāk un saprast krietni vairāk gan par pūķiem, gan draco."
Raiga acis iemirdzējās. Viss nepavisam noteikti nebija zaudēts un ja šie ļaudis ies uz sadarbību, tad viņi varbūt pat varēs būt sabiedrotie. Tomēr Raigs saprata, ka ir pārāk sapriecājies un nomierinājās.
"Bet tas ir nākotnes plāns. Tālejoš. Tāpat kā par rasēm vispār. Kā jau minēju, tam visam primārais šķērslis ir valdnieks.
Labi, tātad domājams, ka neviens viņu šeit nemīl un labprātāk redzētu viņu mirušu. Par to visi ir viensprātis. Domas dalās par rīcības tehniku.
Pirmais, kas jādara - jums jāparūpējas par drošību. Jābūt drošai vietai, kur apmesties, tā teikt - jābūt bāzei, no kuras veikt darbības. Liekas, ka kroga saimnieks ir uzticams un neviens arī neko lieku nedzirdēja no malas. Tātad varat palikt šeit, man šķiet.
Otrais - jāiegūst pēc iespējas vairāk informācijas - par valdnieku, pilis sardzi, pils telpu izkārtojumu un jebko citu, kas var būt noderīgs. Liekas, ka pēdējā laikā Antitheu pili nepamet, tātad uzbrukusm jārīko tur. Jānoskaidro sardzes nostāju Antitheu nāves gadījumā - vai tie metīsies atriebties, vai nedarīs to. Kā arī par līdzekļiem kas spētu valdnieku nogalināt. Un arī to, vai zina ka esat šeit un pazīs vaigā. Tas ir svarīgi.
Treškārt - iztrādāt rūpīgu plānu balstoties uz šo informāciju, paredzot arī dažādas ķibeles, kas var izcelties plāna īstenošanas laikā. Atkarībā no tā, cik ātri strādāsim, balle būs via nu daļa no informācijas iegūšanas vai arī jau plāna īstenošanas daļa. Jebkurā gadījumā tie, kas gribēs doties uz balli, to varēs un visi būs laimīgi."

Raigs atkal pasmīnēja.
"Ceturtais - nu, īstenot plānu. Pēc iespējas vairāk saskaņojoties ar to, pēc iespējas mazāk pašdarbības, lai gan bez tās neiztikt, pārāk jau raiba kompānija."

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 28.07.2008 08:41
Raksts #623

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 21.06.07
Kur: ārpasaulē

- Mēs nevaram zināt kādā veidā tieši pareģojums piepildīsies. Mēs pagaidām domājam, ka šī jaunā rase būs angelu un draco sajaukšanās, bet ja nu rodas pavisam kāda cita, kura pārņem varu pār karojošajām tautām, vairs neļaujoties naidam? Ir vairāki veidi kā tas pareģojums var piepildīties.. - Nitha pacēla galvu no plaukstas un atspiedās pret krēsla atzveltni.
- Jā, man arī liekas, ka mēs varam palikt šeit, tikai kā būtu ar papildus drošību? Kāda nakts sardze, vai kas tāds? Lai gan, te ir pietiekoši droši.. Par pārējo es piekrītu. Pašlaik galvenais būtu savākt pēc iespējas vairāk pareizas informācijas. No drošiem avotiem. Bez tās nekas tālāk nenotiks.. - Viņa piekrītoši pamāja ar galvu un palūkojās uz Draku.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 28.07.2008 09:27
Raksts #624

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

Rofe piekļāvās Enlilam un paslēpa seju viņa vamzī.
-To nekad nevar zināt,-viņa sacīja balsī, kura teju vai izklausījās pēc nāves priekšvēstneses.-Es tak kādu laiciņu dzīvojos pa pili un turienes iemītnieki, tie kuri nav pēdējie naivuļi, ir ļoti nežēlīgi un viņus tā vien iekvēlinās ziņa par pūķi,-viņas balss pārvērtās čukstā.
-Un tad tiks izjaukts viss,-meitene pacēla skatienu un uzlūkoja Enlila tik ļoti mīļo seju. Viņa bija kaut ko pārvarējusi. Viņa vairs nebaidījās, ka Enlils izplēnēs tiklīdz viņa pastieps roku, lai puisim pieskartos. Nebaidījās no tā, ka viņš ir tikai ilūzija.

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 28.07.2008 09:52
Raksts #625

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

Jā to mēs nevaram zināt, bet mēs varam mēģināt novērst ļaunumu. Enlils sacīja jusdams kā Rofe piekļaujas viņam ciešāk klāt. Tad mums ir jānoskaidro vai šie cilvēki jau kaut ko zin par pūķi. Baumas pagaidām vēl nav paspējušas izplesties un tās vēl ir iespējams sagrozīt līdz nemaņai. Ja tu Rofe strādāji pilī vai tu nezini kādu uzticamu cilvēku kam pajautāt? Enlils vēl joprojām domīgi sacīja.
Viņš vēlreiz uzlūkoja mīļotās seju un pasmaidīja. Viņa nu turēja viņa dzīves prieku un laimi. Un nu nelāgam atgadījumam viņš neļaus stāties ceļā.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 28.07.2008 09:58
Raksts #626

Skatās acīs baziliskam

Rofe atbalstīja galvu pret Enlila krūtīm, klausoties puiša sirdspukstos. Tie kaut cik atvēsināja meitenes uztraukto prātu.
-Kāds atradīsies,-viņa nomurmināja un prātā pārcilāja visus paziņas.
-Tuklāt visi pret mums nav noskaņoti tik labvēlīgi kā Aridena,-viņa piezīmēja.

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 28.07.2008 10:06
Raksts #627

Es zinu. Enlils mazliet grūši nopūtās, rasu naids viņu dzīvi vieglāku nepadarīja bet es šaubos, vai zem apmetņa kāds sazīmēj angelu. viņš mēģināja būt optimistisks.
Es noteikti lūkošu, ko es varu darīt lai baumas neizplešās vai cik nu tālu tās ir izpletušās. Bet tu teici, ka atradīsies uzticami cilvēki. Cerēsim, ka atradīsim viņos draugus tāpat kā mēs atradām draugus tajos svešiniekos pie tempļa. Enlils izklāstīja savu skatījumu.
Es domāju mums laikam jāpievienojas pārējiem, citādi viņi var sākt uztraukties. viņš piebilda.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 28.07.2008 12:19
Raksts #628

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

- Tas viss pagaidām izklausās pēc sapņiem, - Aridena nopūtās.
- Pareģojums tiešām var nozīmēt daudz ko, un lielas tautas ir ne tikai angeli un drako, un jaunai tautai nav noteikti jābūt abu sajaukumam.
- Tad paliekam pie tā, ka ejam uz balli, bet nedaram neko pārsteidzīgu, ja? Mūsu ir daudz, katrs kaut ko uzzinās. Es paļaujos uz to, ka Angs gādās, lai mēs dabūjam zināt to, ko mums vajag, jo viņš vēlas, lai pareģojums piepildītos. Citādi manis te nebūtu.
Viņas baltie spārni atkal iespīdējās kā ar iekšēju gaismu.
- Vai Angs, Lielais angelu dievs dotu svētību kaut kam, kas iznīcinātu viņa tautu? Domājiet paši. Es domāju, ka nē.

Raigam ierunājoties par pūķi, angela vēlreiz cieši uz viņu paskatījās.
- Vai cienītais nebūtu tik laipns un beidzot nepaskaidrotu, kādēļ viņš tik ļoti kāro tikt pie pūķa? Vai tā dēļ, kas uz olas bija rakstīts? Iespējams, es esmu apnīcīga, bet jūtos spiesta atgādināt, ka arī par sadarbību lems pūķis pats, tāpat kā par visu, kas noticis līdz šim. Viņš dara tikai to, ko pats grib. Ja gribēs - sadarbosies, ja negribēs, nekas tāds nenotiks, un mūsu atļauja tur bijusi nebijusi, ij jāprasa nav.
Viņa pasmaidīja.
- Bet kāpēc lai tas nenotiktu, ja pūķis tā gribēs?

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 28.07.2008 18:57
Raksts #629

Alveus anima

HP eksperts 2008

Šī ļoti... jautājošā angela bija arī ļoti kaitinoša. Un priekš angeliem arī amizanta. Savā ziņā.
"Tieši tāpēc es arī ļoti vēlējos redzēt pūķi. Lai ļautu viņam pašam spriest par mani. Bet par tā saimnieku - personu, ko pūķis pieņemtu kā... nu savu māti, es vairs nevaru kļūt, ja viņš par tiem ir izraudzījies tos abus. Bet tas man vēl jāpārbauda. Savukārt tas, kāpēc es vēlos sadarbību ar pūķi..."
Raigs nevarēja nenoturēties pasmaidīt.
"To gan laikam tev gribētos zināt? Bet ja es atklāšu visu tagad, kur paliks intriga?
Hm, es pat tavu vārdu nezinu. Ja dzirdēji, tad Draks mani nosauca par Raigu un tāds arī ir mans vārds. Un es jau nu noteikti nerunāšu par savas dzīves mērķiem ļaudīm, kurus nepazīstu."

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 28.07.2008 19:39
Raksts #630

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Vai tad manu vārdu te neviens neminēja? - Aridena bija pārsteigta. Ja atklāti, viņa to nebija ievērojusi.
- Mani sauc Aridena. Par manu radniecību ar Izredzēto gan jūs zināt visu.

- Nu, protams, ka mani interesē, ko jūs gribat no mazā čabulīša! Es jūtos tāda kā krustmāmiņa viņam. Viņš šķīlās, es turēju drošībai spārnus zem viņa un dziedāju viņam dziesmiņu, lai vairāk drosmes izšķilties. Tāpēc. Ne jau tikai to, kura rokās izšķilties, viņš ir izraudzījies, vārdu arī pats izvēlējās.
Angela aizdomīgi nopētīja drako.
- Kāda vēl intriga? Tā man tikai rodas doma, ka jūsu sastapšanos ar pūķi vajag aizkavēt, cik spēka. Man nepatīk pusvārdi, mānīšanās un spēlēt paslēpes. Un vēl man nepatīk kauties, ja var sarunāt.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 28.07.2008 20:52
Raksts #631

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Un nepatīk pļāpāt lieku, jo tas var beigties bēdīgi." Raigs atteica. Aridene tiešām likās kaitinošā, jo īpaši runājot par krustmāmiņas būšanu.
"Bet lai nu tā būtu, galu galā tāpat tas būs jāatklāj." Raigs gan nelikās iepriecināts.
"Gribu pierunāt pūķi palīdzēt man nodot vēl dažas pūķu īpašības draco ciltij. Tas arī viss."

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 28.07.2008 21:28
Raksts #632

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Jā, un nepatīk pļāpāt lieku tiem, uz ko tas neattiecas, svešiem, - Aridena piekrītoši pamaja. - Mēs visi esam vienā lietā iepīti, tātad ne sveši, lai arī pēc būtības tikai pirms pāris stundām satikti. Tas nav no svara.
Viņa uzmanigi noklausījās, ko Raigs vēlas no pūķa.
- Viņš vēl ir maziņš, - angela atbildēja ļoti siltā tonī.
- Ļoti maziņš. Pašlaik domā tikai par to, lai nepazaudētu mammu un lai būtu puķes, ko pusdienās ēst, un lai kāds noslauka ziedputekšņus no purniņa, un paspēlēties ar bimbulīšiem. Droši vien, varēs par to parunāt, bet tikpat droši, ka mazliet vēlāk. Pūķis noteikti domās un raizēsies par drako tautu, es par to nešaubos, kā tad savādāk! Varbūt pagaidi, līdz viņš mazliet paaugās? Pūķi augot ātri, tā esmu dzirdējusi.

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 28.07.2008 21:37
Raksts #633

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 27.02.07

Ienākot bārā, Umbreks ne par ko citu nedomāja kā par ēdienu. Viņam bija pie kājas par visiem pārējiem un to muļķīgo pareģojumu, galvenais tagad bija cepti kartupeļi. Atradis brīvu vietu, barbars teica Marro.
-Atļaušos apsēsties.-
Viņš apsēdās sievietei blakām un paskatījās uz bārmeni.
-Pinti alu, tupeņus un, kas ir no gaļas?-
Umbreks ātri nobēra, varēja redzēt, ka viņš bija izsalcis kā vilks.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 28.07.2008 21:41
Raksts #634

Skatās acīs baziliskam

-Jā...-Rofe gari novilka un atkāpās no Enlila. Meitene nodūra skatienu, tad atkal to pacēla un pievērsās puiša sejai.
-Ko pasāksim ar Sargunu? Atstāt viņu vienu man negribētos, bet stiepjot līdzi, mēs atkal sastaptos ar to tur-ar to tur meitene bija domājusi Raigu.

+Citēt rakstu
Develin_
iesūtīt 28.07.2008 21:48
Raksts #635

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 15.05.07
Kur: tur. tur tukšumā un brīvība.

Zālē

Develins vēl aizvien tikai klausījās. Īpaši piedalīties diskusijās viņam negribējās un izskatījās, ka viņa mīļotā māsīca Aridena jau ir paguvusi visiem radīt iespaidu par viņu.
Un viņš nemaz netaisījās to iespaidot. Galu galā, viņš nevienam nebija lūdzis sekot, viņš tikai bija aizgājis uz zāli un netaisījās nevienam neko īpaši teikt.
-Mums ir jāgāž valdnieks, tas ir viss. Un ar to viss sāksies,-viņš izmeta.

Krodziņā

Remiēls pasmaidīja, uzklausījis Umbreka pasūtījumu.
-Dubultporciju ar jēra gaļu?-viņš smaidot piedāvāja.
-Un jums jaunkundz? Vēl kādu nieku?-viņš pasmaidīja, lūkojoties uz Marro.-Mums ir brīnišķīgs saldais.

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 28.07.2008 22:07
Raksts #636

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 21.06.07
Kur: ārpasaulē

Un atkal aizsākās runas ap pūķi. Nitha domīgi lūkojās galdā, pārāk iegrimusi domās, lai pamanītu, ka aizvien rotaļājas ar blakus sēdošā draco puiša pirkstiem. Bija uznācis neliels nogurums, turklāt arī vakariņas sagribējās. Viņa klausījās Aridenā, pabrīnoties par viņas tik lielo runātīgumu un mīļumu. Viņa pie sevis pasmaidīja. Raigs vēlējās vēl kādas īpašības lūgt pūķim, lai tas dāvā draco tautai.
- Vai es varu jautāt, kādas tieši īpašības jūs vēlētos iegūt un kā pūķis jums tās spēs dot? - Viņa jautāja, nepaceļot skatienu.
- Un kam jums tas vajadzīgs? Jūs jau tā esat varena tauta. Pašlak mēs visas esam vienlīdzīgas, taču ja draco rase kļūst stiprāka.. tas nozīmē, ka var sākties pārējo rašu pakļaušana.

Šo rakstu rediģēja Džezā tikai Meitenes: 28.07.2008 22:13

+Citēt rakstu
Semijs
iesūtīt 28.07.2008 22:13
Raksts #637

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 27.02.07

-Jo vairāk, jo labāk.-
Umbreks atbildēja ar platu smaidu bārmenim. Barbars sāka justies aizvien ērtāk šeit, bet galvenais bija pēc iespējas ātrāk tikt pie ēdiena. Ātri ar aci pārbraucis pāri sievietei, viņš noprātoja pie sevis.
-Hmm.. izskatās pēc kādas sievietes, par kuru ir stāstīts man.-

Šo rakstu rediģēja Semijs: 28.07.2008 22:13

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 28.07.2008 22:15
Raksts #638

Enlils neviļus samulsa, kad Rofe atrāvās no viņa. Tad viņš domās sarauca uzacis. Rofei bija taisnība, viņi nevarēja ņemt Sargunu līdzi, tas drako bija pārlieku,bīstams, ja viņš varēja tā sacīt. Jā, tev taisnība, bet es nedomāju, ka viņš mēģinātu ko darīt mūsu abu priekšā un mūsu sabiedrotie to arī nepieļautu, Tas ir risks kas mums jāuzņemas.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 28.07.2008 22:38
Raksts #639

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Draks klausījās ko apkārtējie runā.
Viņš bija nomierinājies, jo izskatījās, ka Raigs ir savaldījies un nekāda kauja nedraudēja izcelties.
Tiesa, viņu mazliet apbēdināja fakts, ka Izredzētais neko daudz vis sarunās nepiedalījās un lai vai ko viņi tālāk iesāktu, Drakam pilnīgi noteikti bija skaidrs, ka Develins nav līderis, kuram sekos.
Drīzāk kāds viņam sasolīs saldus melus, tad bīdīs kā ikonu un viņa ēnā darīs melnus darbus.
Protams, nevajag jau vienmēr iedomāties ļaunāko. Taču gadiem audzinātā piesardzība šobrīd drīzāk lika domāt par sliktāko no variantiem.

Puisis nopūtās, kad Raigs pateica, ko vēlas no pūķa. Viņam jau tā arī bija licies.
Mhm. Nu es domāju ja pūķis radītu pēcnācēju ar draco rases pārstāvi, tad varētu piedzimt bērns, kuram piemīt vēl kāda pūķa īpašība.
Es gan nezinu. Man likās, ka pūķi draco tautai jau ir devuši daudz.

Ak, nu labi. Liekas, ka mēs esam tikuši skaidrībā ar visām neskaidrībām un šobrīd tāpat vairāk nekur tālāk ar sarunām netiekam.
Develina mērķis ir skaidrs. Raiga arī. Man paties prieks, ka esam visu noskaidrojuši mierīgā ceļā.
Es labprāt vēlētos pievienoties jūsu pulkam un palīdzēt, ja vien nevienam no jums nav pretenziju.

Bet šobrīd turpināt pasēdēšanu laikam nav jēgas.

Draks palūkojās uz Nithu un pasmaidīja. Viņa acis atdzīvojās kā gaidot kaut ko daudz jaukāku un interesantāku.

Šo rakstu rediģēja Lady Sylvanas: 28.07.2008 22:53

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 29.07.2008 06:24
Raksts #640

Alveus anima

HP eksperts 2008

Raigas gandrīz palaida spurdzienu, dzirdot ko saka Draks. Lai gan jautrs tas nebūtu it nemaz.
Pāroties draco ar pūķi... Tas jau nu vispār ir... pielīdzināms zaimošanai.
"Jaunais bruņiniek, ņem vērā, ka draco un angelu jaukteņu rašanās ir iespējama tikai tāpēc, ka abas rases ir cēlušas no cilvēkiem, kuri saņēma dāvanas - vieni no Anga, otri no pūķa. Bet star p pūķiem un draciem tomēr ir pārāk liela atškirība, lai būtu iespējams kas tāds. Drizāk man prātā veikt līdzīgu rituālu kā tad, kad radās pirmais draco... tikai bez tik traģiskām sekām pūķim, protams. Bet ja draco kļūs tādi, kā es domāju..." Raiga skatiens kļuva sapņaināks.
"Tad viņi kļūs arī garīgi līdzīgāki pūķiem, tad viņi būs kā jauna rase, kas vairs nenodosies muļķīgam karam ar angeliem vai barbariem, bet visām tautām nesīs labumu... Un bez jebkāda pareģojuma."
Attapies, Raigs pasmaidīja.
"Bet tas viss ir tālejoši. Kā cienītā Aridena norādīja, pūķis vēl ir maziņš, mani pētijumi var prasīt vairākus gadus. Jebkurā gadījumā to visu varēšu uzzsākt, kad valdnieka vairs nebūs, jo viņš to nepavisma neatbalstītu. Lai gan ceru, ka abi aizbildņi neiebildīs ļaut man jau tagad nedaudz parunāties ar pūķi... jūs laikam nezināt, kur viņi palika?"
Raigs apvaicājās.

"Jo pirms dodos informācijs ievākšanās, man tomēr ļoti gribētos savām acīm apskatīt viņu." Bija skaidrs, ka pe'dejo piebildi Raigs saka pilnīgi atklāti.

+Citēt rakstu

43 Lapas V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
4 lietotāji/s lasa šo pavedienu (4 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 08.06.2025 18:15