Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Meklētais [PZP] [C], LS pavediens.
Develin_
iesūtīt 18.05.2007 13:22
Raksts #1

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.05.07
Kur: tur. tur tukšumā un brīvība.

Tur klinšu patvērumā, kur mēnēss spīdēja visspožāk un apgaismoja angelu kapličas... Tur prom no visā apdzivotajām vietām, kas ta vien čumēja un mudžēja no bruņotiem angeliem un draco, maigās mēness gaismas ieskauts slējās sens un laiku nokalpjos dēdēšana procesā kāds draco tautas sen jau pamests templis... Tā pakājē neraksturīgi bija raduši savu mūža mieru daudzas angelu tautas mirušās dvēseles, kas tur guldītas zemes miesās...

Šī tempļa maģiskajā noslēpumainības un tmsas plīvuros, kas slēpa to cēlā vientulībā un atšķirtībā no visas pasaules bija lemts sastapteis no ceļiem noklīdušiem, cerību zaudējušiem un atguvušiem ceļiniekiem, kam svēts vien savas tautas gods.. kam svēts vien uzvaras saldums un zaudējuma rūgtums.. Tur lemts bij sastapties ceļiniekiem, kuri nav nedz vienas rases ne dzimuma.. ne vienas cerības.. ne ticības.. Kvēls naids sitīs atreibes zvanus tomēr būs lietas kas mainīs visu.. kas jau mainījušas visu.. Svešinieku apvienos savus spēkus vienā, lai gūtu kopēju miera svētību ne tik sev.. bet arī pārējām tautām un ciltīm...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
43 Lapas V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (560 - 579)
Roviela
iesūtīt 26.07.2008 12:36
Raksts #561

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Aridena nebija tik tālu, lai nedzirdētu Draka teikto Nithai.
Viņa piekrītoši pamāja.
- Jā, es vismaz pašlaik nevaru teikt slavas dziesmas savam brālēnam, un melot neesmu radusi. Es ceru, ka viņš izmainīsies, vai arī mums būs jāgaida cits, kurš būs Izredzēts. Jo tā, kā ir tagad, es nekustināšu pirkstu, lai kaut kas mainītos.
Viņa šķelmīgi pasmaidīja tā, ka šķita, ka no viņas smaida krogā paliek gaišāks.
- Ko es te redzu? Veselas divas iespējas tam, ka pareģojums var piepildīties savādāk, lūdzu, neņemtiet ļaunā jūs, četri, tas nav slikti domāts.

Tad viņa atbildēja Raigam.
- Vai tu redzēji, kā mēs ienācām? Nemaz ne visi ciešā bariņā blakus, un šis krogs ir pirmais pa ceļam. Nav nekā dīvaina, ka ceļotāji kā no vārtiem - tā krogā iekšā, un viņi var nebūt pazīstami. Tas vien vēl neko neizsaka. Toties runas, kas te bija ne mazums, ir cita lieta. Baidos, ka, ja balle nav šovakar, un nav taču, vai ne? Tad mēs uz to nemaz netiksim, bet tas bija tas, kāpēc šurp nācām. Es apdomāju, ka prātīgāk, varbūt, būtu doties projām uzreiz, vēl kaut kur pakauties ar serpentīniem vai vēl ko tādu, kas mums noteikti tiks sūtīti pakaļ, un tad izdomāt, ko darīt tālāk.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 26.07.2008 13:12
Raksts #562

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Draks mulsi pasmaidīja par Aridenas piebildi. Viņš nebija aizdomājies, ka viņa vājība uz angelu sievietēm kaut kā spētu piepildīt pareģojumu. Vienkārši māte mācīja, ka jāciena ir visas sievietes un viņa mācīja priecāties par daiļo apkārt. Un angelas nudien bija daiļas. Puisis nešķiroja sievietes pēc rasēm. Drīzāk pēc skaistuma.
Tiesa, Draks nekad nebija aizdomājies vai viņš spētu saistīt savu dzīvi ar angelu. Tēvs noteikti iebilstu un iespējams, ka māte kļūtu skumja. Viņa dzimta bija tīrasiņu draco jau kurā paaudzē. Un tad viņš visu sabojātu. Bet viņiem ir jāpieņem patiesība. Jau diezgan agri kļuva skaidrs, ka puisis nemetīsies kādu nogalināt tikai senā rašu naida dēļ. Viņam pašam likās, ka viņš ir savādāks.

Jā.. viņš klusi atbildēja Aridenai. Nitha piekrita mani pavadīt ballē. Un es par to ļoti priecājos. Draks uzsmaidīja Nithai, tad atkal pievērsās Aridenai.
Neatkarīgi no tā ko izlemsiet, man uz balli būs jādodas. Ja neieradīšos, valdnieks varētu sākt ne visai uzticami uzlūkot manus vecākus. Un tas radītu liekus apgrūtinājumus.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 26.07.2008 14:57
Raksts #563

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Nē, to gan nedrīkst pieļaut! Nelabvēlīgs valdnieka skats tikai tāda iemesla dēļ, nudien, nav nepieciešams. Es jau arī nevēlētos iet uzreiz projām, - Aridena atzinās.
- Man vienīgi nepatīk tas liekais skaļums, kas te ap mums notiek. Varbūt krodzinieks var ko darīt lietas labā? Ja uz ielas kāds uz mums blenza, tad tie drīzāk bija tie, kas pētīja, cik naudas gabalu mums mugurā uzvilkti, vai arī atskatījās, kā jau mēdz atskatīties visai bieži. Vismaz uz mani, - viņa viegli piesarka.
Angela noskatīja Draku un Nithu.
- Jūs būsiet skaists pāris, nudien! Kā ar dejošanu? Nē, nē, es nepiesakos kādu mācīt dejot, - viņa apsteidza iespējamo kāda greizsirdību, - es varu padziedāt, lai ir mūzika, bet dejas soļus jums neviens neprastu ierādīt labāk par mūsu barbaru - viņš dejo lieliski.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 26.07.2008 17:14
Raksts #564

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Draks palūkojās uz Nithu. Dejas? Nu, protams, ka dejas, tas taču tas ko ballē dara vai ne?
Puisis kaut kā uzreiz bija pieņēmis, ka tādām skaistām būtnēm kā angelām noteikti jāmāk dejot. Savādāk nemaz nevarēja būt. Bet te Aridena runā par deju soļu ierādīšanu un barbaru? Draks palūkojās uz milzīgo barbaru un lai arī kā centās īsti viņu par dejotāju iedomāties nespēja.

Protams, ka uz Jums atskatās. Jūs esat ļoti daiļa. Draks pasmaidīja Aridenai nemaz neapmulzdams.
Domāju, ka deju soļus mums ierādīt nevajadzēs. Man nācās dejot jau kopš brīža, kad iemācījos staigāt. Ja nu vienīgi Nitha vēlētos pierast pie sava jaunā deju partnera, tad gan Jūsu dziedāšana varētu būt tieši laikā. Varbūt vakarā... Ja nebūsim visi sakāvušies līdz tam laikam. puisis skumji pasmaidīja. Es labprāt dzirdētu kā angela dzied. Esmu dzirdējis stāstus par dziesmām, kuras nav iespējams aizmirst.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 26.07.2008 17:31
Raksts #565

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

"Nu jā, no ziemeļiem viens pēc otra rindiņā nāk angeli un draco, kopā ar vienu spārnotu draco. Es zināju, ka jūs nāksiet uz galvaspilsētu, kad bijāt vēl ceļā. Draks to apliecinās. Un tāpēc pastāv iespēja, ko zināt varēja arī citi. Jūsu drošība jau pašā sākumā bija mānīga." viņš vēl atteica kaitinošajai angelai.

Kad daži no šiem... eksemplāriem sāka atkal runāt par ballēm un dejām, Raigs pārbolīja acis.
kas tad viņiem vispār bija svarīgs? Vai viņi tam maz spēj koncentrēties?
Raigs bija mierīgs, bet viņam nācās saņemties, la neteiktu ko dzēlīgu.

Lai nu kā, tagad, kamēr visi bija šeit un gaidīja, kad aizvedīs uz istabu, Raigs vēroja pārējos kroga apmeklētājus. Vai viņi pievērsa uzmanību sarunām, vai ne. Ja tā arī būtu bijis, tad tikai tāpēc, ka daži te uzlika savas rokas uz ieročiem. Sevi Raigs, protams, nevainoja. Patiesībā viņš domāja par to, kā panākt lai ziņķārīgie klusē, ja tomēr dzirdēja par daudz.

Šo rakstu rediģēja Elony: 26.07.2008 17:31

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 26.07.2008 19:53
Raksts #566

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Pēc Draka vārdiem Aridena piesārta vēl mazlietiņ vairāk.
- Tā man ir teikuši daudzi angeli, bet no drako to dzirdu pirmo reizi. Vēl man ir teikuši, ka esmu apbrīnojami līdzīga Ariadnei, savai mātes māsai, kuru savulaik dēvēja par skaistāko no skaistajām, es pati viņu neesmu redzējusi, viņu nogalināja tad, kad vēl runāt nepratu. Un tagad es domāju - vai kāds brīnums, ja ir piedzimis Izredzētais?

- Labi! - viņa piekrītoši pamāja, - ja sanāks laika, es vakarā padziedāšu, lai varat iemēģināt soļus. Man... mums, vispār visiem tikai derētu piemērotāki apģērbi, bet gan krodzinieks zinās, kur šeit var iegādāties kādu kleitu. Vai nu es bruņās uz balli iešu? Drošāk jau gan, bet, domāju, šajā paskatā un vēl ar ieročiem mani vienkārši nelaidīs iekšā.

Viņa pļāpāja par balli, lai tam tur īgnajam drako neienāktu prātā runāt par pēdējiem pūķiem un izredzētajiem, vai vēl ko bīstamāku. Vismaz kamēr viņi visi neatrodas kādā slepenākā vietā.
- Un kas Jums teica, ka nāksim šurp? - jautājums tomēr izspruka negribēts.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 26.07.2008 20:17
Raksts #567

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

"Kāds, kam jūs nepatīkat." Raigs atteica. Vņš nestāstīja par sievieti, jo par viņu pats pārāk maz zināja. Izlikties gudrākam kā esi nav prātīgi, jo vari nonākt muļķos. "Un labprāt mestu jums šķēršļus ceļā. Tāpēc to pateica man, jo domāja, ka es uzsākšu ar jums konfliktu. Ja es to nesākšu, tad var izdomāt, ka der to pateikt kādam citam, kas gan to uzsāks."
Vairāk Raigs neteica, bet tie, kas nav stulbi, sapratīs, ka pēdējais teikums zīmējas uz valdnieku.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 26.07.2008 20:58
Raksts #568

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Dīvaini! - Aridena, tagad gluži ziņkārīgām acīm noskatīja šo drako, - Kāds, kam mēs nepatīkam... es neteiktu, ka mēs pa ceļam būtu daudzus sastapuši, ja neskaita tos, astainos, indīgos, ar svītrām. Īstenībā sastapām tikai vienu, un šis viens gribēja to, ko mēs nesām, un to nedabūja. Ne mūsu vainas dēļ, bet tāpēc, ka māja, pareizāk, ala sabruka. Dīvaini!

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 26.07.2008 21:26
Raksts #569

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 21.06.07
Kur: ārpasaulē

Nithas skatiens pētīja telpu, lai vēlreiz pārliecinātos par to, vai kāds pievērš pārlieku uzmanību. Viņa dzirdēja Aridenas piebildi, kura lika viņas vaigiem kļūt piemīlīgi sārtiem. Sieviete palūkojās uz viņas un draco rokām. Divas iespējas kā piepildīt pareģojumu? Vai viņai tā tiešām likās? Angela nesaprata ko domāt. Kaut kādas dīvainas sajūtas viņā bija modušās, bet no Draka puses šī izturēšanās drīzāk bija tīra pieklājība. Turklāt likās, ka viņam visai patīk arī otra angela. Viņa tiešām bija skaista, kaut ģērbta bruņās. Balles kleitā viņa droši vien būs neatvairāma. Skumjš smaidrs pārslīdēja sejai. Kaut kas iekšpusē iegriezās, bet viņa to ignorēja. Viņa pārāk ātri bija ļāvusi sev pieķerties. Tagad to nedrīkstēja izrādīt, tādēļ viņa cēli pacēla galvu ar siltu smaidu palūkojās uz Aridenu.
- Jā gan. Draks mani vienkārši uzlūdza par savu balles partneri un es piekritu. Dejot es protu. Arī mūsu ciemā tas tika mācīts jau ļoti agrā bērnībā. Man nav grūti pierast pie kāda, turklāt, pēc visa spriežot, Drakam tiešām jābūt lieliskam dejotājam. - Viņa arī pasmaidīja un jautāja.
- Vai drīkstu vaicāt, ar ko jūs domājāt doties uz balli? Jūs noteikti izskatīsities ļoti skaisti un domāju, ka jūs tāpat vien laidīs iekšā. Turklāt man ir doma, ka nevajag visu sasteigt un uzreiz pieņemt to, ka jābēg no pilsētas. Mēs varētu izlūkot situāciju, uzzināt ļaužu runas. Turklāt, Raig, kas tieši viņiem vēl ļaunu? Vai ir iespējams ar šiem avotiem sazināties vēlreiz un izdibināt kas viņi ir, lai tos apstādinātu, pirms kaut kas nav atgadījies? -

Šo rakstu rediģēja Džezā tikai Meitenes: 26.07.2008 21:29

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 26.07.2008 22:37
Raksts #570

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Aridenai nebija nekas pretī papļāpāt ar vēl ne tik pazīstamo sarkanmataino skaistuli Nithu.
- Mēs jau pa ceļam norunājām, kurš ar kuru dejos, ja tomēr tiksim ballē. Pat tērpus sagudrojām, kāds kuram labāk piestāvētu! - viņa pasmaidīja.
- Par manu partneri piekrita būt mūsu barbars. Viņš tiešām lieliski dejo.
Varēja redzēt, ka angelai nav pret Umbreku nekādu iebildumu vismaz ne kā pret deju partneri.
- Es ceru, viņš nebūs pārdomājis. Šurp nākot tāds klusāks bija.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 26.07.2008 23:31
Raksts #571

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Draks klausījās Aridenas čalošanā un smaidīja. Šī būtne katrā ziņā noteikti mācēja ar savu izskatu sadabūt visu ko vēlās. Un pieticība noteikti nebija viņas tikums.
Nu tad tagad jūs to dzirdējāt arī no draco.
Lai gan domāju, ka Jūsu mātes māsai noteikti piemita vēl daudz citu burvīgi īpašību, kuras veicināja draco un viņas mīlestību. Ne tikai daiļais izskats.

Bet par tērpiem taisnība. Krodzinieks nudien Jums varēs palīdzēt.
Draks apstiprināja.

Pēc visa spriežot, Draks nemaz tik lielisks dejotājs nav un daudz labprātāk mīlēja apmeklēt zobencīņu nodarbības nekā dejošanu. puisis pasmaidīja angelai.
Nu es tikai tā.. pabrīdinu, lai Tev nav jāviļas. viņš klusi iesmējās un viegli paspieda meitenes pirkstus.

Viņam nemaz negribējās domāt par problēmām ar valdnieku, pēdējo pūķi vai to kā gan Raigs īsti uzzināja, ka Izredzētais ar saviem pavadoņiem nāk šurp.
Draks jutās labi pēc vairāku dienu klejošanas. Atpūties, nomazgājies, paēdis un blakus viņam bija skaistas angelas, kuras meitenīgi mulsa par komplimentiem.

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 26.07.2008 23:41
Raksts #572

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

Šajā mirklī Enlils jutās īsti neveikli, viņš nezināja ko darīt. Tālab viņš palika stāvot blakus Rofei. IZskatījās, ka karstgalvis draco ir nomierinājies un nekādu lielo draudu neradīja lai gan Enlils, roku,kas bija paslēpta zem apmetņa no zobena spala nonoņēma un kapuci nenolaida izsktījās, ka viņa stāvs mazliet atslābst. Kā kaķim, kas nolēmis, ka pelei virsū neklups. Lai gan vērīgās acis turpināja vērot krogu meklējot, ko aizdomīgu.
Ik pa mirklim viņa skatiens pakavējās pie draco meitenes viņam blakus, kā atgādinot viņai par solījumu, ka viņš vienmēr būs blakus.
Krodznieks arī neievēroja, ka Enlilam plecā karājas Rofes soma, kas bija laba zīme. Nevajadzēja izskaidroties, ka un kā. Lai gan viņš nezināja cik ilgi viņa veiksme ilgs. Nokaitināti radinieki nebija viņa stiprā puse.

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 26.07.2008 23:53
Raksts #573

Nitha sejā aizvien bija smaids.
- Nevienam nebūtu iebildumu dejot ar tādu angelu kā jūs. Es nezinu.. man vēl jādomā kādu kleitu vēlos. Kāda krāsa man piestāvētu. - Viņa klusi izteica Aridenai. Skatiens pievērsās draco, kurš viegli paspieda viņas pirkstus. Angela notrīsēja no pēkšņā ledainuma, kas izskrēja caur ķermeni. Viņa papurināja galvu uz sāniem, it kā lai atmestu sarkanās matu šķipsnas, kuras ieskāva nu jau bālo seju, bet patiesībā tikai lai aizgaiņātu pēkšņās sajūtas.
- Ak, bet dejošana taču ir skaistāka un aizraujošāka par zobena vicināšanu. Lai gan.. arī tai ir sava pievilcība. Es nezinu.. vai ballēs mēdz dejot arī tango? Šī deja man ir vismīļākā un to es apguvu ar patiesu sajūsmu. Tā ir tik kaislīga, aizraujoša un emocionāla.. trūks vārdu, lai to aprakstītu. Mūsu ciemā nebija neviena labāka. Reti kurš to spēja apgūt.. Lai nu kā, es ceru, ka tu vismaz valsi māki.. - Viņa šķelmīgi pasmaidīja Draka virzienā un piebilda.
- Ik vienam vajadzētu iemācīties dejot. Tas tik labi palīdz aizmirsties no ikdienas notikumiem un ir tik atbrīvojoši ļauties mūzikas ritmam..

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 27.07.2008 00:22
Raksts #574

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Ak,.. nu tik slikti jau arī nevajag par mani domāt. Draks nopūtās. Protams, ka es māku valsi. Un daudzas citas dejas arī.
Klau... viņš nopietni palūkojās Nithai acīs un paveda viņu mazliet malā no pārējiem biedriem. Zini.., par to kleitu. puisis klusi ierunājās. Kamēr Tu atpūties, es jau izdarīju izvēli Tavā vietā. Es ceru, ka Tu neapvainosies un neņemsi ļaunā. Draks nodūra skatienu. Šobrīd tā jau droši vien atrodas Tavā istabā un vispār es vēlējos, lai tas būtu kā pārsteigums, bet Tu tik daudz domā par to kleitu un man sāk palikt mazliet bail, vai es neesmu kļūdījies ar izvēli. Un vai neesmu Tevi aizvainojis ar savu rīcību.

OOC - Nitha kleitu savā istabā var atrast. Vakar prasīju GM un viņa teica, ka licies, ka uzrakstījusi, ka Madelaina to aiznesusi, bet izrādījās, ka tomēr piemirsusi. Nithas dāvanu neviens nāsīs nav ievilcis ^^

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 27.07.2008 01:02
Raksts #575

Nitha pagāja līdzi malā un noklausījās ko puisis viņai stāsta. Angelas skaistajā sejā varēja izlasīt pilnigu apmulsumu. Viņa nesaprata. Nē, patiešām, viņa nesaprata ko domāt, ko atbildēt. Viņa kādu mirkli vien stāvēja un skatījās uz abu sadotajām rokām, tad uz Draku, līdz beidzot teica.
- Es tev piedodu, Drak, taču esmu apmulsusi par šādu rīcību, bet domāju, ka saprotu tevi. Tu esi augstmanis un droši vien vairāk zini kādai jāizskatās īstai balles kleitai un kāda labāk piederētos.. Lai nu tā paliek, lūdzu nebaidies, bet vismaz pasaki cik tas tev maksāja, vai kā lai es tev par to atlīdzinu? - Viņa ar brīvo roku liegi aizskāra puiša vaigu, liekot viņam ieskatīties viņas skaistajās, iesarkanajās acīs, kuras cieši un pētoši vērās viņam pretī.
- Turklāt, esmu parādā atvainošanos, ka tagad novērtēju tevi par zemu. Mani mierina doma, ka vismaz valsi tu māki.. Man būtu jābūt pateicīgai par doto iespēju, tādēļ.. paldies. - Vārdi izskanēja čukstos, un angela eleganti paklanījās puiša priekšā. Ugunīgi sarkanie mati mīkstās lokās pārkrita pār viņas pleciem, ieskaujot bālo seju. Labā roka tika nolaista gar sāniem. Sniegbaltie spārni nedaudz izpletās, un zaļā kleita viegli noviļņoja. Ārpuse saglabājās mierīga, bet, pieliekot roku pie pulsa, varēja sajust, cik strauji sit sirds.

ooc: Labi. Tā jau domāju, kādēļ par to nav raksts.. paldies.^^

Šo rakstu rediģēja Džezā tikai Meitenes: 27.07.2008 01:17

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 27.07.2008 01:55
Raksts #576

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Atlīdzināt? Draks ļāva pacelt savu zodu un vairāk nenovērsa skatienu. Man nevajag atlīdzināt. Tu jau šobrīd man esi devusi vairāk kā es jelkad varēju cerēt. Piekriti ar mani, svešu puisi, piedevām vēl no nīstamas rases, doties kopā uz balli.

Un nevajag atvainoties. Tu jau nekā mani neaizskāri.
Es tikai ceru, ka Tev tā patiks.
puisis nolūkojās uz angelas graciozo reveransu un dedzīgi pamāja ar galvu.
Redz, es taču teicu, ka ar Tavām manierēm viss ir kārtībā. viņš patiesi un no sirds smaidīja.
Draks pacēla Nithas labo roku un izgrieza viņu caur to, kā parasti noslēdz deju un paklanījās savai partnerei.

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 27.07.2008 06:59
Raksts #577

- Man neviens nav nīstams. Turklāt, arī es esmu sveša un no nīstamas rases. Bet tomēr. Vai nav kā tāda ko es tavā labā vēl varētu izdarīt. - Nitha aizvien cerēja atrast iespēju, kā atlīdzināt puisim par viņa augstsirdību. Iespēja palikt parādā likās tik nepareiza. Viņa nebija gaidījusi ko tādu. Sieviete iztaisnojās un ieraugot Draka sejā smaidu, viņa nevarēja nepasmaidīt.
- Paldies. Vai varu zināt kādā krāsā tā ir? - Viņa vēl iejautājās, kad puisis saņēma viņas labo roku un izgrieza caur to. Nitha, kaut tas notika negaidīti, pēkšņi, izpildīja dejas soli tik graciozi un eleganti, ka nepalika šaubu, ka viņa ir izcila dejotāja. Viņa vēlreiz cēli paklanījās un tad pār viņas lūpām pārskrēja dzidra smieklu šalts. Tie skanēja tik brīvi, priecīgi un gaiši, ka ikvienam, kurš tos sadzirdēja, arī uznāca vēlme pasmaidīt. Viņa ieskatījās Drakam acīs un vēlējās ko teikt, bet nespēja. Acu skatiens aizmiglojās no smieklu asarām. Emociju vilnis bija tik augsts, viņa sen nebija pa īstam smējusies un atļāvusies smaidīt, kā tagad. Viņa nomierinājās un vainīgi ieskatījās draco acīs, ar vienu roku slaukot asaras.
- Piedod man. Es vienkārši sen neesmu bijusi tik laimīga.. Un dīvaini, ka tu, svešiniek, man liec tā justies.. - Viņa nedaudz nosarka un pagrieza galvu uz pārējo pusi, lai redzētu, vai 'viņi jau nav aizgājuši.
- Mums vajadzētu iet atpakaļ pie viņiem.. - Angela klusi noteica.

Šo rakstu rediģēja Džezā tikai Meitenes: 27.07.2008 07:06

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 27.07.2008 10:55
Raksts #578

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Aridena uzsmaidīja Drakam. Viņam, protams, bija taisnība - tikai izskata dēļ pie kāda pieiet vienīgi pirmajā reizē, pēc tam kļūst svarīgs viss pārējais. Tā ir, ja runa par draudzību un vēl jo vairāk mīlestību. Toties ikdienā, kad jāapvārdo kāds bodnieks vai jāpalūdz malks ūdens un citas tādas mirkļa lietas, jauks izskats nemaz nav lieka būšana. Viņa tiešām lepojās ar to, ka viņu salīdzināja ar Ariadni. Aridenas māte arī nebija neglīta, un kā lai būtu? Visas viņas dzimtas angelas bija skaistules. Aridena bija pie tā pieradusi, un tāpēc viņai itin nemaz neskauda un neradīja greizsirdību kādas citas angelas, šobrīd - Nithas, elegance, grācija un izskats.
Drakam būs lieliska partnere ballē, un, ja atklāti, Aridena nebija līdz šim redzējusi tik glītu drako. Skaists pāris!
Viņa nesekoja viņiem un nedzirdēja, ko viņi runā, un necentās noklausīties, bet nevarēja nepamanīt kustības. Angela klusi aplaudējot apsveica graciozo dejas soli, ko abi nodemonstrēja pēc brītiņa. Ja atklāti, tad šo divu dzīve un Enlila un Rofes ar pūķīti darīšanas angelu interesēja vairāk nekā pasaules pārtaisīšana jel kādā veidā.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 27.07.2008 12:06
Raksts #579

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Vēl izdarīt manā labā? Es nezinu.. Draks paraustīja plecus. Mēs varam sarunāt, ka es Tev to pateikšu, ja man kas ienāks prātā.
Dzirdot Nithas smieklus puisis smaidīja. Viņa bija laimīga. Tad jau viņš visu bija izdarījis pareizi.
Bija mazliet dīvaini raudzīties angelas asarās. Tās izskatījās tik dzidras.
Tā ir tumši zila ar sudrabainiem rotājumiem. Kā naksnīga debess ar zvaigznēm. Draks noteica un vēlreiz palūkojās angelas skaistajās acīs.
Viņš jutās labi tā raugoties savādajās acīs un daļēji jutās līdzīgi kā angela. Tik patiesas un īstas emocijas un radušās no nesen sastapta svešinieka.
Jā, vajadzētu. viņš piekrītoši pamāja Nithai un neizkustējās no vietas.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 27.07.2008 12:28
Raksts #580

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

Rofe bija klusēdama klausījusies runās par balli un tamlīdzīgiem niekiem. Tas savā ziņā bija un nebija pareizi, tomēr meitene pašķielēja uz Enlilu un viegli pieskārās viņa rokai.
-Mēs varbūt varam paiet maliņā no kņadas. Viņš jānogādā drošākā vietā,-vārdi pār meitenes lūpām bija tikko dzirdami. Pelēkās acis vērās Enlilā, lai gan zem kapuses puiša seju saredzēt nevarēja.

+Citēt rakstu

43 Lapas V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
5 lietotāji/s lasa šo pavedienu (5 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 10.06.2025 00:20