Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Meklētais [PZP] [C], LS pavediens.
Develin_
iesūtīt 18.05.2007 13:22
Raksts #1

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.05.07
Kur: tur. tur tukšumā un brīvība.

Tur klinšu patvērumā, kur mēnēss spīdēja visspožāk un apgaismoja angelu kapličas... Tur prom no visā apdzivotajām vietām, kas ta vien čumēja un mudžēja no bruņotiem angeliem un draco, maigās mēness gaismas ieskauts slējās sens un laiku nokalpjos dēdēšana procesā kāds draco tautas sen jau pamests templis... Tā pakājē neraksturīgi bija raduši savu mūža mieru daudzas angelu tautas mirušās dvēseles, kas tur guldītas zemes miesās...

Šī tempļa maģiskajā noslēpumainības un tmsas plīvuros, kas slēpa to cēlā vientulībā un atšķirtībā no visas pasaules bija lemts sastapteis no ceļiem noklīdušiem, cerību zaudējušiem un atguvušiem ceļiniekiem, kam svēts vien savas tautas gods.. kam svēts vien uzvaras saldums un zaudējuma rūgtums.. Tur lemts bij sastapties ceļiniekiem, kuri nav nedz vienas rases ne dzimuma.. ne vienas cerības.. ne ticības.. Kvēls naids sitīs atreibes zvanus tomēr būs lietas kas mainīs visu.. kas jau mainījušas visu.. Svešinieku apvienos savus spēkus vienā, lai gūtu kopēju miera svētību ne tik sev.. bet arī pārējām tautām un ciltīm...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
43 Lapas V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (400 - 419)
Sindra
iesūtīt 17.07.2008 21:44
Raksts #401

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Draks pamodās un palūkojās pa logu. Šādi pamosties bija daudz patīkamāk nekā iepriekšējās naktīs. Puisis lēnām piecēlās un izstaipījies aizgāja līdz ūdens bļodām.
Veikli nomazgājies, Draks saģērbās un devās lejā.

Pārlaidis skatienu kroga telpai, puisis pamāja labrītu krodziniekam. Es laikam vakar aizmirsu pateikt, ka labprāt šeit uzkavētos līdz valdnieka balles beigām. Ja vien tas ir iespējams. Draks pasmaidīja un pasūtīja vieglas brokastis. Pēc krodzinieka puiša skatiens apstājās pie Raiga. Draks piegāja pie viņa galdiņa.
Labrīt! Tu tomēr neesi devies prom. viņš pasmaidīja. Drīkstu šeit apsēsties? Man ienāca prātā viena lieta, kuru vēlētos Tev pajautāt. puisis uzlūkoja brīvo krēslu, bet viņa skatiens apstājās pie zobena, kurš atradās uz galda.

Šo rakstu rediģēja Lady Sylvanas: 17.07.2008 23:50

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 17.07.2008 21:44
Raksts #402

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

Lūkojoties Rofei acīs Enlils savāca drosmi atzīt ko viņš redzēja. Es, es redzēju kauju ar serpentīniem astkal, tikai šoreiz mēs nepaguvām. Tas mani izbiedēja. viņš sacīja. Arī viņš nolaida acis. Enlils juta kā somā sarosās Sarguns šķiet viņš bija atradis to ko Enlils bija gatavojis Rofei.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 17.07.2008 21:48
Raksts #403

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

Rofe lauzīja pirkstus, viņa atkal lūkojās uz Enlilu un izskatījās līķa bālumā.
-Es... Tev nevajadzētu par to satraukties,-viņa bāli sacīja.

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 17.07.2008 21:59
Raksts #404

Es nespēju, viņš atzizna pasperdams soli tuvāk Rofei un uzlikdams roku viņai uz pleca. Es vienkārši nespēju. Tai mirklī man likās, ka kāds man būtu nocirtis spārnus un angelam nav augstāka soda. viņš sacīja uzlikdams aba rokas meitenei uz pleciem. Mani neuztrauc ko saka citi, viņi teiks ka esam atkritēji, bet lai Angs viņiem žēlīgs ja viņi nostāsies starp mani un to kura tur manu sirdi. Viņa acīs gailēja solījums sargāt viņu un mīlēt un viņš netaisīsjās šo solījumu lauzt.

Šo rakstu rediģēja mr Bl@ck: 17.07.2008 22:00

+Citēt rakstu
Massacre
iesūtīt 17.07.2008 23:25
Raksts #405

Perfect Nobody

Pievienojās: 30.10.07
Kur: Vanity Fair

Klīstot pa svelmaino ceļu, kas nesolījās kļūt labāks, Marro pēc kāda laika izvēlējās vienkārši iet pa mežu, paēnā, kur bija patīkamāk, lai arī piņķerīgāk iet.
Pilsētas mūri solīja vēl lielāku svelmi, taču grūtības sievietei patika pārvarēt un jo to bija vairāk, jo labāk. Pietiekami ilgs ceļš bija noiets ēnā, tagad bija laiks pierādīt sevi saulei un nebeidzamās burzmas masai, kam šodien viņa bija izšķīrusies nepiešķirt vaibstus vai nozīmi.
Pirmā doma, kas pašlaik Marro uztrauca bija ēdiens un dzēriens, jo vakar viņa bija sarīkojusi sev dzīres, zinot, ka pilsētā savus ēdiena krājumus atsvaidzinās un papildinās. Tāpēc viņas skatiens meklēja sava mērķa piepildītāju. Vislabāk tirgu, bet sākumā vietu, kur brokastis ieturēt.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 18.07.2008 06:43
Raksts #406

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Raigs paskatījās uz draco bruņinieku un laipni norādīja uz vietu sev līdzās.
"Vienmēr aprunājos ar interesantiem ļaudīm. Un uzklausu, kas viņiem sakāms." Tiesa, to varēja attiecināt tikai uz draco, bet Raigs pieļaudīm jau parasti pieskaitīja tikai tos.
"Domāju, ka augstdzimušais, kas tā vietā lai nakšņotu pilī, izvēlas parastu iebraucamo vietu, ir interesants. Jācer, ka valdnieks to neuzlūkos kā apvainojumu. Viņam patīk turēt sev tuvumā savas kalpus un arī viesus, kad tie ierodas viņa pilī."
Iespējams, ka arī šo Drako varētu iesaistīt plānā. Tikai vispirms jāuzzin, ko viņš pats grib no Raiga.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 18.07.2008 09:29
Raksts #407

Skatās acīs baziliskam

Rofe atkaliņās pacēla skatienu un pārsteigta raudzījās angelu puisī. Viņa vārdi meiteni pārsteidza, mulsināja un tik ļoti sildīja, ka viņa nespēja atturēties un cieši apskāva Enlilu, cieši piekļaujoties puisim klāt, bet tikpat ātri viņu palaida vaļā.
Rofe vēlreiz ielūkojās Enlila sejā. Tik ļoti iemīļotā.
-Lai viņi saka, ko vien vēlas. Man ir vienalga,-meitene klusi sacīja.-Galvenais būtu, lai...lai tu esi blakus,-viņa izstomīja.

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 18.07.2008 09:45
Raksts #408

Es būšu. viņš lakoniski atbildēja. Viņš sacīja vēlreiz apskaudams Rofi. Tieši tobrīd Sarguns izbāza purniņu no Enlila somas. Zobos pūķēns laimīgi turēja smalki izgrebtu pūķa figūriņu, šķiet tā bija domāta kā kaklarota.
Klusi nopūties un apspiedis smiekliņu Enlils palūkojās uz mazo savedēju un pasmaidīja.Viņš maigi paņēma no pūķēna figūriņu un sacīja Rofei.
Un ja nu mūs kaut kur izšķir zini, ka domās es vienmēr esmu līdzās. viņš sacīja ielikdams grebumu Rofei rokā.
Viņš mazliet kaunējās, jo viņa prāt Rofe būt pelnījusi kaut ko skaistāku kā vienkāršu koka grebumu.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 18.07.2008 09:50
Raksts #409

Skatās acīs baziliskam

Rofes sejā atmirdzēja smaids. Tik patiess un īsts.
-Tas ir tik skaists,-viņa neviltotā priekā sacīja un lūkojās uz mazo figūriņu savā plaukstā. Meitenes skatiens staroja, viņa maigi pabužināja arī Sarguna mīksto purniņu.
-Paldies,-viņa sacīja, mazliet nomierinājusi prieka uzplūdus, kuri virpuļoja viņas dzīvslās. Vēderā dejoja taureņi un meitene mazliet samulsusi lūkojās uz Enlilu.
Nākamo vieglo apskāvienu papildināja ātrs skūpsts uz Enlila sarētotās sejas daļas un pamatīga sarkšana no Rofes puses.

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 18.07.2008 10:09
Raksts #410

Tai mirklī kad Rofe pasmaidīja savu skaistos smaidu likās pasaule Enlilam bija apstājusies. Pat tad kad viņa nosarka viņa izskatījās skaista.
Tu esi skaista. Enlils atbildēja noskūpstīdams Rofes pieri. Sarka arī pats Enlils vienīgais, kas palika balsts viņa sejā bija rēta. Bet nu tā Enlilu sāpināja daudz mazāk. Lai arī tā bija atgādinājums par seniem notikumiem, tagad tā arī bija atgādinājums viņam par neseniem notikumiem.
Viņš bija gatavs stāvēt te kaut visu dienu runādams ar Rofi vai vienkārši smaidīdams un lūkodamies viņai acīs. Bet drīz viņiem būs jādodas ceļā tāpēc Enlils izbaudīja ar Rofi divvientulībā.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 18.07.2008 10:21
Raksts #411

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Draks apsēdās norādītajā vietā.
Man vienalga ko viņš uzlūko vai neuzlūko par apvainojumu. puisis klusi nočukstēja. Bet viņa sejā bija vērojama neiecietība. Drakam acīmredzami nepatika, ka viņu saista ar valdnieku.
Taču viņš ātri nomierinājās un pēc mirkļa uz Raigu jau lūkojās ziņkārības pilnām acīm.

Es arī kādu vēlētos sastapt. Drags turpināja tikpat klusi kā iepriekš. Izredzēto. puisis nenolaida skatienu mēģinādams pamanīt kā uz šo vārdu reaģē sarunbiedrs.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 18.07.2008 11:22
Raksts #412

Alveus anima

HP eksperts 2008

Raigs pamāja ar galvu, kad jaunais bruņinieks diezgan nicīgi izteicās par valdnieku.
"Zini, es jau tikai pārbaudīju tavu attieksmi pret Antitheu. Manuprāt, katrs draco, kas pret viņu neizturas pozitīvi, ir sava vārda cienīgs."
Kad Drako minēja savu vēlmi, Raigs nedaudz satraucās, jo šī sakritība bij dīvaina. atiesībā pat ironiska.
Lai nu kā, bija atkal saspringri jādomā.
"Tu meklē viņu... Un nedaudz saprotu kāpēc." Raigs klusi teica.
"Iespējams, ka es tev palīdzēt varu. Jo viņš ir kopā ar to, ko es meklēju. Vismaz tā šķiet. Ja tā ir taisnība, tad drīzumā pilsētā ieradīsies... tevis meklētā būtne."
Raigam bija dīvaini runāt par Pareģojumu, jo viņš pats tam īsti neticēja. Un tagad runa gāja, ka tā realitātes iemesojums drīz būs šeit. Tas tiešām bija interesanti.
Jebkurā gadījumā bija skaidrs, ka Angelina kopā ar kādu, kas atbilst Izredzētā tēlam dodas šurp. Un tas bja galvenais Raiga acīs. Kas šis kāds ir vai nav - tā ir Drako ticība un daļa.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 18.07.2008 15:49
Raksts #413

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Tu saproti... Draks šķelmīgi pasmaidīja. Es pats nesaprotu. Es nezinu, kas būs pēc tam, bet šobrīd man vienkārši vajag viņu redzēt.
Ja drīkst jautāt... puisis nedroši iesāka. Kā Tu pats tik jauns būdams kļuvi par aizbildni?
Katrā ziņā, ja šī mītiskā būtne šeit patiešām ierastos kopā ar tavu aizbilstamo, tas būtu ļoti jauki.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 18.07.2008 16:11
Raksts #414

Alveus anima

HP eksperts 2008

Raigs mazliet piešķieba galvu. Apkārt daudz ļaužu nebija un arī saimnieks, cerams, nenoklausijās.
"Izredzētais ir Pareģojumā minēts, Pareģojums vēsta par vecās kārtības galu. Līdz ar to arī vecā valdnieka galu. Tava netīksme pret valdnieku - tas tevi tuvina izredzētajam. Protams, tev var būt arī citi motīvi, kas man nav jāzina."
Raigs nedaudz lepni pasmīnēja. "Vai es izskatos jauns? Man ir vairāk kā 50 gadu. Un draco meičai ar spārniem, Angelinai nav vairāk kā 25 gadi. Turklāt patiesībā satiku meiteni salīdzinoši nesen un sāku viņu skolot. Acīmredzot nepietiekoši labi, ja viņa izstrādāja šādu joku un aizlaidās.
Ja tavs Izredzētais un mana Angelina ieradīsies šeit, tad nāks no Nāves salas puses, no ziemeļiem."

Viņš neminēja par mērķi, kādēļ sāka skolot Angelinu. Pagaidām tas bija lieki.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 18.07.2008 16:40
Raksts #415

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Draks nedaudz apmulsa. Viņš vēlreiz palūkojās uz Raigu.
Jā, Jūs izskatāties daudz jaunāks. Man likās, ka Jums varētu būt aptuveni tikpat gadu cik man. Es atvainojos, ka atļāvos tādu nepieklājību un nenoskaidrojot iepriekš sāku Jūs uzrunāt uz Tu. puisis sāka uzrunāt Raigu pieklājības formā un nolaida skatienu nemēģinādams pētīt cik grumbas var atrast jauniepazītā biedra sejā. Kādas zināšanas tieši Jūs spējat dot? puiša sejā bija patiesa interese.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 18.07.2008 17:08
Raksts #416

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Sīkums." atsaucās Raigs. "Tik dēļ tā, ka neņemu pie sirds problēmas, kas citiem pāragri ieliek sejā raizes. Vai mums, kas spēj dzīvot līdz 200 gadiem, tiešām jau ceturtdaļā no sava mūža jāizskatās kā cilvēkam pusmūžā? Noteikti nē."
Kad Drako jautāja par viņa zināšanām, Raigs sāka runāt ar labpatiku.
"Par mums, par draco rasi. Es esmu pētījis mūsu pagātni, izcelšanos un būtību. Un daru to joprojām. Labākai nākotnei priekš mums. Un tāpēc es noskaidroju, kur atrodas viena no pēdējām pūķu olām šajā pasaulē, apstākļus kā to var iegūt savā īpašumā. Patiesībā tieši tam es apmācīju spārnoto meiteni. Bet viņa rīkojās pa savam un līdz ar to apdraud visu draco nākotni."
Raigs kopumā domāja, par ko runā. Tagad jau tam visam nebija tāda nozīmē turēt noslēpumā. Ja Drako domāja tikties ar izredzēto, tad tāpat to uzzinās.
Iespējams, arī Raigam bija drusku patīkami par to uzrunāties ar kādu citu.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 18.07.2008 17:21
Raksts #417

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Draks mulsi smaidīja. Palūkojoties viņa sejā bija skaidrs, ka puisis neko daudz nesaprot par lietām, par kurām Raigs runāja.
Apdraud nākotni? Vai tad.. vai tad pūķi tā kā nebija izmiruši un draco rase taču pastāv arī bez tiešas pūķu līdzās pastāvēšanas?
Un ja jau viena no pēdējām, tad pasaulē ir vēl pūķu olas. Es laikam pārāk daudz nezinu no pasaules lietu kārtības. Tikai tik daudz, cik mani skolotāji uzskatījuši par vajadzīgu stāstīt.

Vai Jūs viņu, nu savu aizbilstamo, sodīsiet par nepaklausību?

Šo rakstu rediģēja Lady Sylvanas: 18.07.2008 17:22

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 18.07.2008 17:36
Raksts #418

Alveus anima

HP eksperts 2008

Raigs mazliet pašķobīja lūpu. Skolotāji... pārāk viegli manipulējams likās šis jaunais bruņinieks. Parādi tam mērķi, pastāsti smuku stāstiņu un tas ies pretī, nedomājot, kāpēc viņam to liek. Lai gan varbūt Raigs maldijās, jo Drako tomēr bija īsts draco.
Tā parasti ar cilvēkiem varēja izdarīties. Viņa tautieši bija gudrāki pret viltībām, lai gan dzīves gājumu mēdza iet tikpat muļķīgi.

"Tu teici, Izredzētais. Un tas nozīmē, ka tu tici Pareģojumam. Nav Pareģojuma, nav, Izredzētā. Bet pareģojums vēsta, ka draco rase zudīs. Un mani novērojumi liecina, ka tas notiks ar vai bez pareģojuma. valdnieka manipulācijas panāks, ka draco rase beidz pastāvēt, vismaz lepnā un brīvā draco rase. Kas paliks pāri, es par to domāt negribu. Bet šis pareģojums. Tas liekas sola ko daudz... iespaidīgāku. Un bīstamāku. Par to es runāju. Ja man izdotos ar pūķa palīdzību īstenot savus mērķus, varbūt mums vēl būtu cerība. Ne vien palitk tādiem, kā esam, bet kļūt vēl labākiem un dižākiem."
Raigs pastāstīja un raudzījās, kādu iespaidu uz Drako atstās šie vārdi.

Drako bija jauns un noteikti nezināja par Raigu, kad viņš pina intrigas draco politiķu vidū. Un tāpat ''sos savus tagadējos plānus viņš reti kam atklāja. Bet tagad tuvojās kas svarīgs un tik daudz pateikt bija vērtīgi. Pat ja Drako neklusēs un stāstīs par Raigu un viņa plāniem, tas izplatīsies draco vidū un viņi zinās...
Vai arī nolems, ka viņš ir traks. Vienalga.

"Nez vai sodīt būs kāds labums. Es vēl nezinu visu situāciju. Bet nopietni ceru, ka viņa vairs nebojās manus plānus. Tie ir pārāk svarīgi priekš skuķēna iedomām." Raigs noteica mierīgi, tomēr ar zināmu vēsumu. Šobrīd par Angelinu viņš siltās domās nebija.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 18.07.2008 18:18
Raksts #419

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Draks klausījās Raiga stāstu un likās, ka uztver katru viņa sacīto vārdu. Lai vai ko, bet klausīties savus skolotājus, viņš bija iemācījies.
Puiša sejā varēja manīt, ka viņš pārdomā Raiga teikto.

Es teicu Izredzētais, jā. Draks dziļi ievilka elpu. Domāju, ka draco rase varētu izzust tieši pareģojuma piepildīšanās rezultātā. Izredzētais taču mums sola jaunu rasi, vai ne? Visticamāk mieru. Un angelu sievietes ir ļoti skaistas. Es dažas esmu redzējis. Ja nebūs rašu naida, karošanas un medību, domāju, ka daudzi mūsu rases pārstāvji iekristu uz angelu valdzinājuma. Es nesaku, ka angeli to darītu tīšuprāt un ka visumā attiecības ar angeliem būtu kas slikts, bet šāda rašu sajaukšanās iznīcinās tīrās asinis.

Es nezinu vai es ticu Pareģojumam. Es vēlos sastapt Izredzēto, lai savām acīm ieraudzītu kāda ir persona, kura spēj nest mieru rasēm, kuras tik ilgi karojušas savā starpā. Viņam noteikti jābūt pašaizliedzīgam, bezgala labam un jāspēj ziedot visu sevi citu labā. Manuprāt izklausās pēc pasakas. Draks nopūtās Es neesmu ilgi klejojis prom no mājām un iespējams manis pieredzētais nav nekas daudz, bet es vēl nekad neesmu sastapis nevienu kaut mazliet tik šķīstu kādam vajadzētu būt Izredzētajam.

Ja jau padarīt draco rasi vēl varenāku.. vai tas nenozīmē nogalināt Izredzēto? Draks domīgi pavērās uz savu sarunu biedru.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 18.07.2008 18:47
Raksts #420

Alveus anima

HP eksperts 2008

Raigs pievēra acis un pacentās atcerēties.

"Bērns, kas nesīs iznīcību pasaulei.
Bērns, kas nesīs iznīcību divām varenām tautām
..."
viņš lēni teica.
"Kur tu dzirdi runas par mieru mūsu tautām, Drako?"

Pēc tam Raigs paraustīja plecus.
"Protams ir arī citas rinds, kas vēsta:
Dzims jauna tauta.
No debesīm un zemes.

Es atceros šīs rindas. Un to tulkojums liekas acīmredzams - abu tautu sajaukšanās tādā veidā kā tu teici. Es nenoliegšu angelu meitu glītumu. Tik tiešām. Bet viņu raksturs un iedaba... manuprāt, sajaukšanās neradīs labāku rasi kā draco. Un pareģojums to arī nesola.
Un man šķiet, ka Pareģojums ir jātulko uzmanīgāk. Jo patiesība vienmēr var izrādīties savādāka kā šķiet.
Tātad es nedomāju nogalināt Izredzēto, tāpēc vien, ka kāds pareģojums liekas bīstams.
Bet es labprāt nogalinātu katru, kas ir ienaidnieks mūsu tautai."

Raigam bija savas domas šajā lietā, par pareģojuma tulkošanu, bet viņš tās šobrīd neatklāja.
"Bet mums tātad ir kopīgs mērķis. Satikt šo pulku. To, kas būs tālāk, tad jau redzēsim, vai ne?"

Šo rakstu rediģēja Elony: 18.07.2008 18:48

+Citēt rakstu

43 Lapas V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 14.06.2025 07:57