![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
tātad - ievietosim te labos citātus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
citāts no ļoti laba rakstnieka - Frīdriha Nīčes, grāmata "Tā runāja Zaratustra" CITĀTS "Vai tā bija dzīvība? Nu lai tad arī notiek! Vēl reiz!"
Šo rakstu rediģēja Bafija: 16.11.2003 20:09 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Es skatos, kā parāde notiek, Kā mani vecie biedri lepni maršē, Un bijušās slavas sapņi atdzimst Es redzu salīkušus večus Aizmirsta kara aizmirstus varoņus Un jaunie man vaicā, kāpēc viņi maršē Un es jautāju sev to pašu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Kā tajā vecajā ķeltu leģendā par putnu, kas metas ar krūtīm pret ērkšķi, izdzied dziesmā savu sirdi un mirst. Tāpēc ka citādi nespēj - tas ir viņa liktenis. Mēs varam apzināties, ka rīkojamies nepareizi, pat pirms mēs to darām, taču šī apzināšanās nespēj ietekmēt vai grozīt iznākumu, vai ne? Ikviens dzied savu dziesmiņu pārliecībā, ka tā ir pati brīnišķīgākā, ko pasaule jebkad dzirdējusi. Vai tu nesaproti? Mēs paši sagādājam sev ērkšķus un nekad neapdomājam, ko tas mums maksās. Un tad atliek tikai ciest sāpes un lūkot sev iestāstīt, ka tas ir to vērts.
/"Dziedoņi ērkšķu krūmā" Kolīna Makkalova |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
"In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro.
It visur es meklēju mieru, bet nekur citur to nerodu kā vien stūrī ar grāmatu." /Kempijas Toms/ "Dzejā nav naudas, bet, ja tā padomā, tad arī naudā nav dzejas." /Roberts Greivss/ "Lakonisms ir talanta brālis" /Antons Čehovs/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
"Īsts ģēnijs.Lai spīdētu ir vajadzīga pilnīga tumsa"
tas no kaut kāda magnētiņa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
Savas nevarības noliegšana jau ir uzvara, iekarojums, kas nākotnē kļūs stiprāks un lielāks, un tad tas būs sākums, nevis mēģinājums, tad tā būs pašcieņa, nevis ietiepība. Dervišs un nāve, Meša Selimovičs |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
"Nedod cilvēkam zivi, dod makšķeri."
Neatceros, kur dzirdēju, bet atmiņā palicis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.04.08 ![]() |
Izlasīju lielāko daļu citātu, nezinu vai bija vai nebija šeit jau tāds, taču mans mīļākais tomēr ir citāts, kuru izlasīju uzrakstītu uz kādas ļoti jaukas meitenes matemātikas (or maybe not) klades:
Teikt vai neteikt, ka tevi.. Un jā.. Varbūt pat ļoti [c] I.Ziedonis |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
CITĀTS Kad esam laimīgi, tad esam arī tikumīgi, bet, kad esam tikumīgi, ne vienmēr esam laimīgi O. Vailds... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
"I'm sick of following my dreams. I'm just going to ask them where they're going and hook up with them later."
Mitch Hedberg. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
"Kāpēc es nenācu šurp? Vai tāpēc, lai mani, tāpat kā gūstekni, no sapņiem par brīvību pamodinātu važu šķindoņa? Nē, es atgriezīšos savā postā! Gūsteknis bija jau aizmirsis, kāda ir dienas gaisma, bet sapnis par brīvību iedzirkstījās viņā kā zibens nakts tumsā, kas pēc tam tiek vēl melnāka."
F. Šillers "Laupītāji"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
CITĀTS Voltonas baznīcā glabājas dzelzs uzpurnis kašķīgām sievām. Senos laikos šādas ierīces lietoja, lai savaldītu sieviešu mēles. Tagad šie bezcerīgie mēģinājumi atmesti. Man liekas tas noticis tāpēc, ka dzelzs krājumi izsīkst, bet citi materiāli nav pietiekami izturīgi. Dž.K.Dž. "Trīs vīri laivā" CITĀTS Rainy days,- you can never prodict them. Edd CITĀTS Īsta pērle dubļos nešķīst. Igo CITĀTS Cilvēka dvēsele allaž baidās sastapt dabas dvēseli. Igo |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Mīlestība dzīvo mīļos sīkumos.
/Theodor Fontane/ Visa labā ienaidnieks ir kas vēl labāks. /Voltaire/ Baudas dvēsele ir tās īsums. /Friedrich Rūckert/ Kas ir stiprs savā ticībā, to nekas nespēj pavedināt. /William Shakespeare/ Visrāmākā ir mīlestība uz labo. /Marie von Eschenbach/ --- Es tikai nezinu, cik precīzi tas ir iztulkots, jo es ar vācu valodu joprojām neesmu diez cik labos draugos. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Zīle ir iezipots ozols.
Sakāmvārds - stāsts, no kura ir paņemts prom viss liekais. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
CITĀTS Everything you create, you use to destroy. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.07 ![]() |
Viktors Igo:
"Nelabas domas ir dvēseles pašnāvība." "Pļāpāt var daudzi - runāt - reti kurš." "Ir ļoti patīkami rīkoties taisnīgi, ja ar to var ieriebt tam, ko neredzam." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.08 Kur: Šajā Saulē. ![]() |
Tauriņš skaita mirkļus, ne mēnešus, viņam laika diezgan.
/Rabindranats Tagore, "Jāņtārpiņi"/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
CITĀTS -So the Lion fell in love with the lamb -What a stupid lamb- I sighed -What a sick, masochistic lion! /Stephenie Meyer "Twilight" / |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
What I like best is a book that's at least funny once in a while...What really knocks me out is a book that, when you're all done reading it, you wish the author that wrote it was a terrific friend of yours and you could call him up on the phone whenever you felt like it. That doesn't happen much, though.
J. D. Salinger The Catcher in the Rye, Holden Caulfield |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
all of a sudden little girls wear lipstick, all of a sudden little boys shave and smoke.
arī selindžers. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.04 ![]() |
Viens ko NEKAD neaizmirsīšu.
- Ne visu var panākt ar dūri. Šad tad jāpaņem arī miets. - |
|
|