![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
tātad - ievietosim te labos citātus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
citāts no ļoti laba rakstnieka - Frīdriha Nīčes, grāmata "Tā runāja Zaratustra" CITĀTS "Vai tā bija dzīvība? Nu lai tad arī notiek! Vēl reiz!"
Šo rakstu rediģēja Bafija: 16.11.2003 20:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.04 Kur: krāsu ledusskapis ![]() |
Es jums uzdošu mīklu : kura no mūsu dzīves dienām nekad nepienāk?
Atbildes nebija. - Rītdiena ... Paulu Koelju - Nelabais un senjorita Prima. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.04 Kur: Ledus valstība ![]() |
''Vienkāršā tauta klausījās priesteru dziesmā ar nepārprotamu apstulbumu sejā, jo priesteri dziedāja jaunus tekstus un būtu bijis pārāk nogurdinoši domāt, ko tie nozīmē. Tie bija citādi nekā vecie teksti, kuri pārmantoti no piramīdu laikiem pirms pāris tūkstošiem gadu un pie kuru vārdiem svētbijīga auss pierod jau kopš bērna dienām, tā ka cilvēks atzīst tos par pazīstamiem un saprot ar sirdi, kaut arī nekad nebūtu domājis par vārdu saturu, ja vien šajos tekstos vairs ir kāds saturs , tik ļoti tie, pēc manas saprašanas, ir mainījušies un zaudējuši sākotnējo nozīmi, paaudžu nepareizi atkārtoti un rakstītājpriesteru centīgā kļūdainībā pārrakstīti."
Mika Valtari "Sinuhe, ēģiptietis" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
"Tu dzīvo. Bet tas arī ir viss. Ja Tu existēšanu pielīdzini dzīvošanai, tad arī akmens dzīvo. Bet dzīvot, īsteni dzīvot, Tu vari vienīgi ciešā saskarē ar citiem. Tu dzīvo tāpēc, ka tas ko tu saki vai dari, ietekmē citu cilvēku dzīvi, jūtas un domas un otrādi, un tu mirsti tikai tad kad neviens vairs neatceras tavus vārdus un darbus un līdz ar to- tevi pašu. Tikai tad, kad tu esi izzudis no visu cilvēku domām, tu patiesi esi miris"
Volfgans un Heike Holbeni"Pasakzeme" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.04 Kur: krāsu ledusskapis ![]() |
Manā plaukstā kūp zeme valga
Pērkons dūc manās asinīs Ļaudis teic - katram zvaigzne sava... Var jau būt. Man pērkons savs I. Ziedonis Mans pērkons |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
Mēs atnācām un kāds aiziet, mēs aiziesim un nāks cits, un tā tam būs griezties kamēr pasaule sev vēl tic...
Prāta Vētra"Uz mola" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 ![]() |
''Darīt otram to, ko nevēlies pats nav ļauni, Nodarot kādam pāri nav jārēķinās ar gaidāmajām sekām, ja ir iespēja no tām izvairīties un gūt labumu!'' M.Rodgess Parels- ''Smalkā dzīve''!.
Šo rakstu rediģēja Sbafulo-The Lost Vampire: 26.05.2005 11:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.04 Kur: Ledus valstība ![]() |
"Bet viņi skaļi smējās par mani, sita pa čeļgaliem un teica : - Tu patiesi esi ģeķis un laikam nepavisam neesi redzējis dzīvi, bet audzis maisā. Jo cilvēks nevar dzīvot, ja viņš nejūtas labāks par citu cilvēku, un nav tik nožēlojama cilvēka, lai viņš kādā lietā nejustos pārāks par citu cilvēku. Viens dižojas ar roku veiklību, cits ar plecu stiprumu, zaglis dižojas ar izmanību, tiesnesis dižojas ar gudrību, alkatīgais dižojas ar alkatību, šķērdētājs ar izšķērdēto, sieva ar tikumību, priekameita ar savu dāsno dabu. Un nekas nesagādā cilvēkam lielāku labpatiku kā apziņa, ka viņš kādā lietā ir pārāks par otru."
Mika Valtari "Sinuhe, ēģiptietis" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 ![]() |
''There lay the Count, but looking as if his youth had been half-renewed, for the white hair and moustache were changed to dark iron-gray; the cheeks were fuller, and the white skin seemed ruby-red underneath; the mouth was redder than ever, for on the lips were gouts of fresh blood, which trickled from the corners of the mouth and ran over the chin and neck..'' Bram Stoker- ''Dracula''!.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.09.04 Kur: braalja gulta :P ![]() |
Es esmu Dina. Cilvēki ir tik nožēlojami bezpalīdzīgi. Daba ir vienaldzīga. Nesaudzē dzīvos. Nekad neuzņemas atbildību. Vien ļauj visam nosēsties kā dūņām. Kā šajās dūņās rasties jaunai dzīvībai? Dūņas nebeidzami dzemdina dūņas, un nenotiek vai nerodas nekas nozīmīgs. Kaut tikai viens cilvēks būtu izkūņojies no šīm dūņām un izdarījis kaut ko ar savu dzīvi! Tikai viens...
Skaitļi un toņi nav pakļauti dūņām. Nav atkarīgi no cilvēku zināšanām. Skaitļu likumi pastāv arī tad, ja nav pierakstīti. Toņi ir vienmēr. Vienalga, vai mēs tos dzirdam vai ne. Taču daba ir dūņas. Pīlādzis. Zirgs. Cilvēks. Cēlušies no dūņām. Pār dūņām atkal taps. Katram atvēlēts savs laiks. Pēs tam jāpazūd dūņās. Es esmu Dina, kas palikusi vienatnē ar dzelzs veseri un nazi. Un zirgu. Vai es zinu, kur man jātrāpa? Jā! Jo man tas ir jāizdara. Es esmu Dina, kas runā ar Sātanu. Es esmu Dina, kas apķērusies ap ta kaklu. Kas raugās zirga neprātīgajās acīs. Ilgi. Es esmu Dina, kas sit. Un dur! Dziļi. Tā esmu es, kas sēž siltajā, sarkanajā asiņu lāmā un raugās uz zirgu. Es! Kas redz, kā Sātana acis lēnām kļūst stiklainas un aizmiglojas. Herbjorga Vasmu. Dinas grāmata.308 Es noguldu viņu virsājā, lai viņš vienmēr būtu Ģertūdes drošajās skavās. Es raugos uz viņu. Zaļās acis vēl aizvien zvīļo. Viņš kaut ko man saka. No viņa mutes man uz rokas plūst skaista straume. Es saņemu viņa galvu, lai viņš nepaliek tumsā viens. Viņš ir sastapies ar Ģertrūdi. Vai tu mani dzirdi, Baraba? Lorhs spēlēs tev čellu. Nē, flīģeli! Spēlēs Sonata quasi una Fantasia. Vai tu redzi, kas es esmu? Vai tu mani pazīsti? Vai es uz mūžiem esmu tam nolemta? Herbjorga Vasmu. Dinas grāmata.324
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Ja jūs man iedotu tikai sešas rindiņas, kuras būtu uzrakstījis visgodīgākais cilvēks, es tajās atrastu kaut ko kamdēļ viņu varētu pakārt." Kardināls Rišiljē
Ņemts no www.kds.lv |
|
|
![]()
Raksts
|
|
''Bailes ir tikai ilūzija- Ļaujies tām un tevi pazudinās uz visiem laikiem, jo tām piederi tu, tavs prāts un nelaimīgā kārtā- arī ķermenis..'' Citēts no ''Apokalipses dienasgrāmatas''!.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Bubulju buudaa ![]() |
[QUOTE] Zirgs no stalja taalu nebeeg... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
pats izdomaaju (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
''Atskanēja nevaldami smiekli.. Vai tiešām tu domā uzvarēt lūdzot tev piedot? Viņš turpināja nevaldāmi smieties, taču sapratis cik nopietni tas ir, saniknojās. Viņš satvēra manu zodu un ar savām ļaunajām acīm brīdi stingi vērās manī.. Tu esi atņēmis viņiem vienīgo dzīves jēgu, un tu domā viņi tev piedos? Viņš aizvien vairāk lika manai mugurai notrīsēt. Tad piegāja pie loga un palūkojās uz mēness pusi.. Tu viņus esi apgānījis, pazemojis un tagad pats sev parakstījis nāves spriedumu. Viņi neliksies mierā, tiklīdz nebūs tevi pazudinājuši. Viņi iznīcinās tavas mājas, nogalinās tavus tuvākos, liks tev ciest un tad beidzot nogalinās arī tevi! Es noliecu galvu un manas acis pieplūda asarām.. Un tas vēl nebūs tas trakākais. Viņi neapstāsies. Tu esi izlaidis brīvībā pirmatnēju ļaunumu un asinis vēl tikai līs. Jā, līs un turklāt daudz. Būs asinis, naids un pasauli ieskaus nāves dvaša. Viņš palūkojās uz mani, taču savu nicinājumu tā arī neatmeta.. Man žēl, bet tu tur vairs neko nevari glābt!'' Citēts no ''Apokalipses diensgrāmatas''!.
Šo rakstu rediģēja Sbafulo-The Lost Vampire: 10.06.2005 13:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.04 Portretu fotogrāfs ![]() |
CITĀTS(autors vēlējas palikt nezināms) Mums [pasaulei] ir vajadzīgs 3. pasaules karš, lai kaut ko darītu ar Zemes pārapdzīvotību CITĀTS(H.Harisons) Tam,kas notiek šobrīd un pēcāk nav nozīmes, kamēr rītdienas rītdiena ir tā pati vakardienas vakardiena
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
''Mīlēt un nīst- šķietami pilnīgi pretējas darbības, bet tajā pašā laikā viens un tas pats.. Ja mīl, tad mūžīgi, ja nīst tad nešauboties..'' Citāta avotiem nav nozīmes!.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.09.04 Kur: Rīga ![]() |
"Vai barbars svešzemnieks var ne tikai apgūt senu, izsmalcinaatu kultūru, bet arī kļūt dueva atklāsmes cienīgs? Nē. nevar! Taču aizliegumi pastāv tikai tāpeč, lai atsijātu necienīgos un atklātu drosminiekus, kuri ir gatavi izdarīt neiespējamo."
Citāts no grāmatas "Maģiskie paules noslēpumi" 152.lpp. Grāmatas autors - Viktors Kalašņikovs |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.04.05 Kur: visur kur,tikai ne tur kur vajag... ![]() |
citaats no reklaamas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
CITĀTS "Tēti,es tew gribēju kko teikt...es bišiņ paņēmu tawu mašinu...."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
CITĀTS Meitene: "'Visi cilvēki ir nelieši!" Zinātnieks: "Tā nerunā! Tā nedrīkst runāt! Tā runā tikai tie, kas ir izvēlējušies visšausmīgāko ceļu savā dzīvē. Viņi bez žēlastības laupa, izvaro un slepkavo - kāpēc gan kādu žēlot, ja visi cilvēki ir nelieši?" J. Švarcs "Ēna" CITĀTS Kalsnais Vilks: "Tu nekad neesi strādājis, Resnais. Tava vieta ir zoodārzā." Resnais Vilks: "Nejoko tā!" Kalsnais Vilks: "Es jau arī nejokoju. Zoodārzs ir zoodārzs. Guli dienām un naktīm. Mūžīgs miers un atpūta. Un katru dienu tev pienes uz paplātes ēdamo. Tikai tāpēc lai tie sīkie knēveļi varētu nākt un tevi aplūkot caur būra režģiem..." m. f. "Par Sarkangalvīti" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.09.04 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS "Prombūtne mīlestībā ir kā vējš ugunij: vājo nodzēš, stipro uzpūš lielu." R.Bisī CITĀTS "Ja bezgalīgi iemīlēsi otra cilvēka dvēseli, visa tava sirds pārvērtīsies zeltā." S.Jeseņins CITĀTS "Dzīve - zieds, mīlestība - šā zieda medus." Viktors Igo CITĀTS Patiesība un skaistums ir līdzīgi tajā ziņā, ka visnopietnākā pārbaude nāk tiem abiem par labu, bet maldu un neīstuma mānīga mirga neiztur nedz atkārtotu apskati, nedz pārāk ciešu aplūkošanu. Džordžs Bērklijs |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.05 ![]() |
Nenāc par tuvu, tad nevajadzēs atgrūst! /Ā.Dripe
Es neprot melot. Tas ir mans vienīgais krāšņums. /Anna filmā "Atbildi zina pateikt tikai vējš" Dzīve ir skatuve, kur katram ir sava loma. /Šekspīrs Un pārāk īss ir dzīves ziedu laiks. /Šekspīrs Cilvēkam nevajag žēlsirdību. Viņu vajag cienīt. /M.Gorkijs Kas neskatās atpakaļ, neredz arī uz priekšu. /A.Austriņš Laimes ir tik daudz, cik to var saprast. /Materlinks Vislabāk ir būt gudram citu vietā nekā pašam savā. /Larošfuko Mīlestībai tāpat kā jebkuram gaismas avotam nepieciešama tumsa, lai spožāk starotu. /A.Dimā |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 00:24 |