![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
tātad - ievietosim te labos citātus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
citāts no ļoti laba rakstnieka - Frīdriha Nīčes, grāmata "Tā runāja Zaratustra" CITĀTS "Vai tā bija dzīvība? Nu lai tad arī notiek! Vēl reiz!"
Šo rakstu rediģēja Bafija: 16.11.2003 20:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
CITĀTS un vinja atbildeja:"viss ,ko tu saki, noziimee tikai vienu. Tu esi sieviete un tava dala ir ruupes par maju, bet kad viiri kaujaas kritushi ar godu, tev atveeleets ar maaju kopaa sadekt, jo vinjiem taadas vairs nevajadzees! Tachu es piederu pie Eorla nama. Neesmu nekada kalpone! Protu jat un ar zobenu apieties... nebiistos nedzsaapju, nedz naaves!" gredzenu paveelnieka tresha dala: saka Eovine, un tieshi ar sho vinja kluva par manu miilaako teelo GP (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) P.s. loti iespeejasm ka tur ir drukas kluuds uc., jo rakstiiju peec atminjas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.05 Kur: mežā ![]() |
"...when I leave my hurt behind, all the shit I seemed to take, all alone I seem to brake, I would lived the best I can, though this makes me not a man..."
/Korn - Alone I Break/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
CITĀTS "Grāmata ir pārvietošanās līdzeklis pieredzes telpā ar ātrumu, kas vienlīdzīgs lapaspuses pāršķiršanas ātrumam"
/autors nav saglabājies manā atmiņā/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Dzīve ir kā teātris - dažreiz jūties kā uz skatuves, dažreiz kā sēdot pēdējā rindā.
/Villova aka 'Natsy aka Māra/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.05 Kur: ~ Activaa ~ ![]() |
- kameer Tu no manis negribi paaraak daudz, tikmeer juura buus mieriiga -
"Par mums" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 29.05.04 Kur: Rīga ![]() |
"Agrāk cilvēks drebēja Dieva priekšā. Cilvēks drebēja arī dabas priekšā. Taču ir pienācis laiks, kad jāsaprot, ka pats cilvēks un viņa darbība ir vienīgais, kura priekšā var izjust bijību. Cilvēks ir lielisks!"
/Johans Gotlībs Fihte/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
Risks ir nepieciešams. Nav iedvesmas pieauguma tajā, kas ir drošības un komforta ierobežots.
Nāve suc**. Sistēma suc**. Mums vajag dzīvot, lai piekāstu sistēmu. PĒRC, STRĀDĀ, MIRSTI! Tie ir skarbi, bet petiesi vārdi. Piedr*** reklāmu, piedr*** valdību, piedr*** visus, kas tevi čakarē! TV - ar cenzūrām un reklāmām piebāzts verķis, kas rāda sintētiskas sabiedrības modeli. /Kāds pusaudzis-metālists, kas plašākai sabiedrībai nav zināms./ Šo rakstu rediģēja Siriuss_Girl: 11.02.2005 15:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 Kur: 23 000 ![]() |
Tikai nepielaid neko par tuvu. Ko pielaiž par tuvu, gribās paturēt. Un paturēt nekā nevar.
/Ē.M.Remarks/ Principi jāpārkāpj, citādi no tiem vairs nav nekāda prieka. /Ē.M.Remarks/ Draugs - kāds, kurš paliek ar jums kopā pat tad, kad ir jūs patiešām labi iepazinis. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) /E.S.Makenzijs/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
CITĀTS Kas stulbs piedzimis, stulbs arī paliks kāda man ļoti tuva cilvēka citāts... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Tuziks: 12.02.2005 21:26 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.04 Kur: krāsu ledusskapis ![]() |
Holandiešu valoda- Ne tik daudz valoda kā kakla kaite. / Marks Tvens/
Džentlmenis - Tas, kurš izkāpj no vannas, lai aizietu uz tualeti. /Fredijs Trumens/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.12.04 Kur: domās nepārtraukti esmu mīļajā Dailītē ^^ ![]() |
Aizmirst ir mūžīgās jaunības noslēpums. Tikai atmiņas dara vecu. Cilvēki pārāk maz aizmirst.
/Ē. M. Remarks/ (no "Trīs draugi") |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Mosties augssaa, SSekspiir!
Asini spalvu! Tu divos muuzzos to visu nespeesi aprakstiit! /Memento Mori/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Ko citiem solīji
tev pašam tika kad debess svētība uz tava paura krita ka slapjums vien tad pāri palika /Krietnā kareivja Šveika dēkas pasaules karā/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
Šīs istabas klusums mani biedēja. Vientulībā modās mans nemiers un mokošās bailes. Vientulībā no jauna iznira jautājumi, uz kuriem man nebija izdevies rast atbildi un kurus dienas drudžainā darbošanās ļāva aizmirst. Bet tikai uz brīdi. Un, kaut arī es sevi mānīju ar ilūzijām, ka spēju to visu pārvarēt, šīs bailes un neziņa par to, kas es esmu, sabiezēja manī un lēnām nosmacēja visus manus spēkus. Bailes ar varu piepildīja telpu, kas tai pienācās. Jo cilvēks nevar dzīvot bez atmiņas.
/Djego Marāni "Jaunā somu gramatika"/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Ahā, līksmi izsaucās pastnieks Labdabiņš, tad jūs, mans dārgais, esat tas lēlis, tas lempis, tas ļepausis, tas ķēpa, tas čamma, tas lamza, tas tūļa, tas tuža, tas aizmārša, tas neatmiņa, tas izklaidenis, tas gaisīklis, tas lētprātis, tas vējagrābslis, tas sprukstiņš, tas auša, tas vēja pistole, tas svipstiņš, tas biezgalvis, tas pavieglais, kas mums iemetis pastkastītē vēstuli bez markas un adreses? Ak kungs, kāds prieks, ka mani ir gods ar jums iepazīties!
/Karels Čapeks. Deviņas pasakas. Pasaka par pastniekiem/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Mīlestība, kas ir mīlestība? Man liekas, ka mīlestība ir kas tāds, ko nevar izteikt vārdos. Mīlestība - tas nozīmē kādu saprast, kādu mīlēt, dalīties ar viņu priekos un bēdās. Ar laiku pievienojas arī fiziksā mīlestība - tajā tu dalies ar mīļoto, kaut ko atdod un kau ko saņem. Un tad vairs nav nekādas nozīmes tam, vai esi precējies vai ne, vai tev ir bērns vai nav, ja tikai zini, ka visu turpmāko dzīvi tev blakus stāvēs kāds, kurš tevi saprot un kuru ne ar vienu nav jādalās.
Anne Frakna "Sētas māja" dienasgrāmata vēstulēs. (Ceturtdiena, 1944.gadā 2.martā. ) Šis bija vienīgais, kas mani no šīs grāmatas daudz maz aizkustināja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
"Jūs redzējāt? Viņš gribēja mani nogalināt!" Lanselots.
"Ek, svešiniek, viņš jau tikai paspēlējās. Ja viņš patiesi būtu gribējis tevi mirušu, mēs tagad slaucītu kopā tavus pelnus." Zemnieks "Viena galva nost!" Kliedzieni aiz loga. "Ko saka mūsu ģenerāļi?" Birģermeistars. "Pūķa kungs nosūtījis pelnītā atpūtā vienu no savām galvām, bet abas pārējās ir apņēmības pilnas piebeigt Lanselotu." Viens no ģenerāļiem. "Un ko saka ļaunās mēles?" Birģermeistars. "Ļainās mēles saka, ka nocirstā galva bija stiprākā un gudrākā no tirim, un ka abas pārējās nenoturēsies ne uz pusi tik ilgi." Slepenpolicijas šefs. "Otra galva nostu!" kliedziens aiz loga. "Pūlis jūk prātā! Ar mums būs cauri!" Birģermeistara Dēls. "Nomierinies. Pūlis ir kā suns, kas norāvies no ķēdes. Brīdi skries kā traks, kozdams pa labi un pa kreisi, bet tad uz vēdera atlīdīs mājās pie ķēdes un bļodiņas ar viru." Birģermeistars. "Es nesmu vainīgs! Mūs tā audzināja!" Birģermeistara dēls. "Visus audzināja. Tikai nez kāpēc tu kļuvi par pirmo skolnieku!" Lanselots. "Varbūt nevajag. Bērni taču skatās?" Pūķis "Vajag. Citādi... citādi viņi atkal izaugs ar tevis sakropļotām dvēselem..." Lanselots. "Nu tad saturies, Bruņiniek. Šī būs mūsu īstā cīņa." "Par nākotni." "Par nākotni, Bruņiniek." No filmas "Nogalināt pūķi." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
"Nekas nekad nav tik slikti, lai nevarētu būt vēl sliktāk"
/Mērfijs/ |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.12.03 ![]() |
Ja kaads nemiil tevi taa, kaa to veelies, tas neoziimee, ka vins nemiil tevi ar visu savu ````i...
Garsija Markess |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.12.04 Kur: domās nepārtraukti esmu mīļajā Dailītē ^^ ![]() |
pat ja atdzisīs mans rumpis
nebeigs liesmot lieko dumpis īstā dzeja asins sviedros mūžam turpināsies biedros... /Kaspars Dimiters (no izrādes "Klondaika")/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 20:29 |