Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> citāti un domugraudi, nu, citēsim :)
The Shine
iesūtīt 16.11.2003 20:08
Raksts #1

Valara

Grupa: Biedri
Pievienojās: 22.08.03
Kur: kaut kur te
Dzejnieks 2008

tātad - ievietosim te labos citātus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

citāts no ļoti laba rakstnieka - Frīdriha Nīčes, grāmata "Tā runāja Zaratustra"

CITĀTS
"Vai tā bija dzīvība? Nu lai tad arī notiek! Vēl reiz!"

Šo rakstu rediģēja Bafija: 16.11.2003 20:09
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
28 Lapas V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (200 - 219)
poga
iesūtīt 09.06.2004 21:31
Raksts #201

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 12.01.04
Kur: dažāda veida pirtis...;D

ja tantei buutu pimpulis,winja buutu onkulis! izdomaats by opis

ir cilweeki,kas kaapj uz dziiwes graabekljiem,bet ir arii cilweeki,kas ljauj citiem uz tiem uzkaapt! autors nezinaams

Šo rakstu rediģēja Roviela: 28.06.2004 11:25

+Citēt rakstu
Elentari
iesūtīt 10.06.2004 21:37
Raksts #202

Pievienojās: 07.11.03

[par arestantiem Krievijas cietumos]:
CITĀTS
Un cik daudz jaunības gadu veltīgi aprakts šajās sienās, cik daudz cildenu spēku te ne par šo, ne par to gājis zudumā! Jo jāpasaka tomēr viss: šī tautas daļa taču ir visai neparasta. Tieši šī varbūt ir visapdāvinātākā, visspēcīgākā mūsu tautas daļa. Bet veltīgi gājuši bojā vareni spēki, nepamatoti, neglābjami. Bet kas vainīgs?
Jā gan, kas vainīgs?

F.Dostojevskis "Piezīmes no Mirušo nama"

+Citēt rakstu
Sfinx
iesūtīt 11.06.2004 08:35
Raksts #203

Pievienojās: 22.05.04

Teksasā pat blusas ir tik bagātas, ka var apmaksāt pašas sev pusdienas.

Jans Flemings

Šo rakstu rediģēja Sfinx: 11.06.2004 08:35

+Citēt rakstu
Immortal
iesūtīt 12.06.2004 10:04
Raksts #204

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 16.03.04
Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres...

Kur tu biji, kad es tevi saucu?
(nezināms autors)

+Citēt rakstu
Ika
iesūtīt 13.06.2004 11:47
Raksts #205

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 08.02.04

"Ienaids patiesībā ir mīlestība, tikai ačgārna. Parasti, kad mīlam, mēs dodam mīlestību kādam cilvēkam vai lietai. Ienaids rodas tad, kad mīlam paši savu egoistisko personu tik ļoti un ierobežoti, ka cita cilvēka rīcība vairs neiederas mūsu dzīves kārtībā. Mūs sanikno pāridarījumi, kurus citi, mūsuprāt, mums nodarījuši. Pats brīnišķīgākais ir tas, ka , iemācoties patiesi mīlēt, mēs vairs nespējam ienīst."

Deivids V. Freižers "Zilie putni"

"Tikai neļaut nekam tuvoties. Ko pielaiž tuvu, to gribas paturēt. Un paturēt nekā nevar."

Remarks "Trīs draugi"

Šo rakstu rediģēja Ika: 13.06.2004 11:48

+Citēt rakstu
hillaryduff
iesūtīt 15.06.2004 15:38
Raksts #206

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 30.05.04

* Mīlestība piedzimst dažādi: vienam tā tuvojas lēniem, noteiktiem soļiem, pakāpeniski iekarodama katru nervu šūnu, otram tā atraucas līdzīgi straujam viesulim - vienā acu mirklī! (Vēriņs)

* Es mīlu tavas acis, kad tās kā lāzeri divi, izdeg un izskrien caur manu dzīvi!

*Tas, kuru tu mīli, visu sapratīs pēc tavas rīcības, bet nemitīga atkārtošana \"mīlu\" ir liekulība!

*Kaut ko labu un tīru tu esi satriecis manī un tagad man jāiet pa vientulību ilgi un klusi....

*Lai gan līst es nesamirkstu - tava mīlestība ir mans acuraugs.

*Tava balss sasilda visaukstāko dienu......

*Lai gan līst es nesamirkstu - tava mīlestība ir mans acuraugs.

*Tava balss sasilda visauxtāko dienu......

*Viss, ko es mīlu, sniedz tikai pusi no prieka, ja tu neesi līdzās, lai tajā dalītos.

*Draudzības vārdā var sadalīt visu, tikai ne mīlestību. (Dante)

*Nav iespējams noslēpt mīlestību, naudu un rūpes. (Lope De Vega)

*Vispēcīgāko naidu spēj radīt tikai vispēcīgākā mīlestība. (R. Bissī)

*Kur nav mīlestības, tur nav patiesības. Tikai tam ir kāda vērtība, kurš kautko mīl. (L. Feierbahs)

*Kas nav izjutis, kā mīlestība pamodina visus cilvāka spēkus, tas nepazīst īstas mīlestības. (N. Černiševskis)

*Ja ir tā - cik galvu, tik prātu, tad arī cik siržu, tik daudz mīlestības izpausmju. (Ļ. Tolstojs)

*Ne jau mīl, kas ir skaists, bet tas ir skaists, ko mīl. (Ļ. Tolstojs)

*Mīlestība pašam pret sevi -tas ir romāns, kas ilgst visu mūžu. (O. Vailds)

*....kad meklē mīļoto - aizvien pūš ceļa vējš. (M. Gorkijs)

*Mīlestība ir visa labā, cildenā, stiprā, siltā un gaišā radītāja. (F. Dzeržinskis)

*....mīlēt nebūt nenozīmē skatīties vienam uz otru, bet gan kopā skatīties vienā virzienā. (A. Sent - Ekziperī)

*Īsts iemīļotais atskries pa tikko uzskritušu sniegu, neatstājot pēdas. (Turku sakamvārds)

*Draudzības vārdā var sadalīt visu, tikai ne mīlestību. (Dante)

*Kas liesmai vējš, tas mīlestībai šķēršļi. (Lope de Vega)

*Pati lielākā laime dzīvē ir pārliecība, ka tevi mīl. (V. Igo)

*Dzīve - zieds, mīlestība - šā zieda medus. (V. Igo)

*Mīla bez cieņas augstu neuzlido. Tā ir kā enģelis, kuram nav viena spārna. (A.Dimā)

*Mīlestība īsti iepazīstama tikai pēc tam, kad tā bijusi pakļauta pārbaudījumiem. (R. Rolāns)

*Mīlestībai ir tūkstoš aspektu, un katrai no tiem - sava gaisma, savas skumjas, sava laime un sava smarža. (K. Paustovskis)

*Mīlestība ir tikpat liela, cik cilvēks pats. (I. Indrāns)

*Nauda nav viss, viens amerikāņu miljonārs teica savam dēlam. Cilvēks, kuram ir deviņi miljoni dolāru var būt tikpat nelaimīgs kā cilvēks, kuram ir desmit miljoni. (Katija Norisa)

*Laime ir vienkārši sāpju pierimšana. (Medmāsa)

*Ja vien mēs pārstāstu centies būt laimīgi, mēs itin jauki pavadītu laiku. (Nelaimīgais)

*Laimīgs ir tas, kas izpratis parādību cēloņus. (Vergīlijs)

*Laime ir iereibusi, trakulīga sieva, turklāt arī akla, un tāpēc tā neredz, ko pati dara. (Servantess)

*Cilvēks izjūt kaunu, būdams laimīgs nelaimīgo vidū. (Ž. Labrijērs)

*Ja no nelaimes baidies, tad arī laimi nesagaidīsi. (Pēteris Pirmais)

*Alkatība un laime nekad nav sastapušās; tāpēc nav brīnums, ka tās nepazīst viena otru. (B. Franklins)

*Laime reti nolaižas tik zemu, lai kļūtu par ģēnija līdzgaitnieci. (i. Disreilijs)

* Lai būtu pilnīgi laimīgs, nepietiek laimi iegūt – to vajag nopelnīt. (V. Igo)

*Laime ir apšaubāma un pārejoša; neapstrīdams un mūžīgs pienākums. (E. Feihterslēbens)

*Vislaimīgākais ir tas, kurš padarījis laimīgus iespējami lielāku skaitu cilvēku. (K. Markss)

*Tieksme pēc laimes ir cilvēkam dabas dota, tāpēc tai jābūt viņa morāles pamatam. (F. Engelss)

*Laime, līdzīgi kautrai iemīļotajai, kaut arī labprāt dāvina savu labvēlību, tomēr liek par to cīnīties. (K. Bovijs)

*Neapšaubāms laimes priekšnoteikums ir darbs: pirmkārt, brīvs, sirdij tuvs darbs; otrkārt, fiziskais darbs, kas dod gan labu ēstgribu, gan ciešu, nomierinošu miegu. ( Ļ. Tolstojs)

*Reizi dzīvē laime klaudzina pie ikviena cilvēka durvīm, taču bieži vien šajā laikā cilvēks sēž tuvākajā krodziņā un nedzird tās klauvējienu. (Marks Tvens)

*Laime dažkārt ar visskaistākajām spalvām izgrezno tieši muļķa cepuri. (Dž. Daiks)

*Laimes īsto vērtību iepazīstina tad, kad tā jau zudusi. (F. Zanders)

*Ja celtu laimes ēku, vislielāko istabu tajā vajadzētu paredzēt uzgaidāmajai telpai. (Ž. Renārs)

*Laime ir darba pilnīgumā. (Rainis)

*Cilvēks nevar būt laimīgs tādā brīdī, kad cieš visa pasaule. (M. Kaļiņins)

*Laime – tā nav dzīve bez rūpēm un skumjām, laime – tas ir dvēseles stāvoklis. (F. Dzeržinskis)

*Katram, kas vēlas iegūt dzīves saldo augli, sava laimes ābele jādēsta pašam. (Ž. Grīva)

*Kas reiz bijis važās slēgts, tas vislabāk zina, ka cīnīties ir laime. (M. Birze)

*Laime var pastāvēt nemanīta, tomēr to saprast bieži vien spējam tikai tad, kad blakus bijusi nelaime. (A. Skalbe)

*Vienā mazā zvaigznē daudzu laimes lietas, Tev no daudzām laimēm sava jāatšķir. (M. Bārbale)

*Laime pati atrod ceļu pie garā stiprajiem. (Indiešu gudrība)

*Aprobežoti ļaudis tic veiksmei, spēcīgi cilvēki – cēlonim un sekām. (R. Emersons)

*Tieksme pēc laimes ir cilvēkam dabas dota, tāpēc tai jābūt viņa morāles pamatam. (F. Engelss)

*Reizi dzīvē laime klaudzina pie ikviena cilvēka durvīm, taču bieži vien šajā laikā cilvēks sēž tuvējā krodziņā un nedzird tās klauvējienu. (Marks Tvens)

*Kas pateikt var, ko par laimi sauc, tam viņa vēl nav dzimusi. (R. Blaumanis)

*Laime nav viegli atrodama. Tā jāmeklē kā sēne, jāliec mugura pēc tās ne reizi vien. Un ,ja esi to atradis, tad paskaties, vai neesi ielicis grozā „suņa sēni”. (M. Gorkijs)

*Laime – tā nav dzīve bez rūpēm un skumjām, laime – tas ir dvēseles stāvoklis. (F. Dzeržinskis)

*Laime dodas rokā tikai gudriem cilvēkiem. Jo vairāk cilvēks zina, jo skaidrāk un asāk viņš saskata pasaules skaistumu tur, kur to nekad nepamana cilvēks ar trūcīgām zināšanām. (K. Paustovskis)

*Laime ir sadegt citu labā. (P. Stradiņš)

*Laime, kas neko nemaksā, bieži kļūst rūgta, domājot par norēķina brīdi. (A. Lundkvists)

*Ja cilvēks nav laimīgs, tad viņam vienalga, kas notiek ar pašu vai citiem. (I. Indrāne)

*Ja laimi izteiktu tikai fiziskā apmierinājuma izjūta, tad par laimīgiem mēs dēvētu vēršus, kuri mielojas zirņu laukā. (Heraklits)

Šo rakstu rediģēja Roviela: 28.06.2004 11:58

+Citēt rakstu
ils
iesūtīt 17.06.2004 15:20
Raksts #207

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

Vārdi.

Ja sirds lēkā kā traka, bet ar kuņģi viss kārtībā, tad tā ir mīlestība.
(No seriāla Ceļš uz Avonleju.)

Viņš iegāja sevī un apmaldījās.
(Nezināms autors.)

Cīnīties un meklēt, atrast un neatdot.
(Sauklis no radio.)

Pirmais putniņš dabū tārpu, bet otrā pele – sieru.
(No kino.)

Ja nevari izplūkt spalvas no deguna, tad vismaz sasukā tās.
(No kino.)

Tutto e ben’quelle che finire bene.
(Itāliski – Viss ir labs, kas labi beidzas.)

Mūžīgi saulainas dienas ir tikai tuksnesī.
(Arābu sakāmvārds.)

Ja runātājs ir muļķis, tad vismaz klausītājam jābūt gudram.
(Turkmēņu sakāmvārds.)

Ir trīs lietas, kuras nezinot, nevar nodzīvot ilgu mūžu: kas ir par daudz, kas ir par maz un, kas ir tieši laikā.
(Svahili sakāmvārds.)

Nav nekā briesmīgāka par to, kā ieraudzīt klaunu pēc pusnakts.
(Amerikāņu sakāmvārds.)

Tukšs maiss nestāv.
(Brazīliešu sakāmvārds.)

Kas ir dzīve? Tā ir jāņtārpiņa zibsnis nakts tumsā. Tā ir bizoņa siltā dvaša ziemas salā. Tā ir sīka ēna, kas aizslīd pār zāli un nozūd saulrietā.
(Džeimī de Andželo. Indiāņu teikas.)

Mēs esam tikai gaismas spīdums vārgs
Uz laika jūras viļņiem mūžīgiem.
(No kāda dzejoļa.)

Cilvēki ir sapņu slepkavas… Viņi atņēma mīlestībai mēness gaismu un nosauca to par seksu.
(Fricis Leibers.)

To, kura bagātība ir prāts, nevar apzagt.
(Dagnija Dreika.)

Ikviens sadzird tikai to, ko viņš spēj saprast.
(Gēte.)

Dievs nesāks runāt ar to, kuram nav laika klausīties.
(Mērija Stjuarte.)

+Citēt rakstu
Nihil
iesūtīt 19.06.2004 14:13
Raksts #208

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 30.08.03
Kur: Magrathea

- Ja vien tā ir patiesība, mēs to droši varam rakstīt klāt, - teica Bodolīno, - galvenais ir nestāstīt nekādas pasakas.

(Eko - Bodolīno)

+Citēt rakstu
Sfinx
iesūtīt 19.06.2004 14:22
Raksts #209

Laiks ir pīnocis reikotīs
Navar tautu vairs moneit
Pi Aivīkstes pādējū Latgaļi
Vajah steidzami kloneit

V.Artavs "Vīneigais globiņš"

+Citēt rakstu
ketchup11(she)
iesūtīt 19.06.2004 14:41
Raksts #210

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 28.05.04

CITĀTS
"Mīļo krustmāmiņ Pollija un krusttētiņ Tomij!
Es varu-es varu- es varu staigāt! Es šodien pati aizgāju no gultas līdz logam! Tas ir liels gabals- veseli seši soļi! Ak Dievs, cik brīnišķīgi ir atkal nostāties uz kājām!

Citāts no manas mīļākās grāmatas '"Pollianna". Hoho, eszinu ka vinjshnaw paraak labs- citu nevareej' atrast!
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Sfinx
iesūtīt 22.06.2004 12:35
Raksts #211

CITĀTS
Dievs zemi ir un debesis visupirmāk radījis, tad piepildījis telpu šo, ar visu, kas tur iemājo...

Atskaņu Hronika

+Citēt rakstu
alise brīnumzemē
iesūtīt 22.06.2004 21:59
Raksts #212

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 13.06.04
Kur: virs zemes

CITĀTS
- Ardievu, - viņš teica.
- Ardievu, - sacīja lapsa. - Lūk, mans noslēpums, tas ir ļoti vienkāršs: īsti mēs redzam tikai ar sirdi. Būtiskais nav acīm saredzams.
- Būtiskais nav acīm saredzams, - atkārtoja mazais princis, lai neaizmirstu. (Antuāns de Sent-Ekziperī - "Mazais princis")

mazais princis - superiiga graamata.... :blush2:

Birdy, birdy in the sky,
Drop a poopy in my eye.
I won't wory, I won't cry,
I'm just happy, cows don't fly!

mazliet muljkjiigi, bet hehe (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Šo rakstu rediģēja Roviela: 28.06.2004 11:28

+Citēt rakstu
Dvēselīte
iesūtīt 23.06.2004 00:25
Raksts #213

Loveless

Pievienojās: 06.03.04
Kur: playing the hydrogen sonata
Oriģinālākā pareģojuma autore

"Jūsu piekrītošais mājiens un atzinīgais smiads liek man jau iepriekš pateikties par visu to, par ko esat ar mani vienis prātis. Tas mani iepriecē visvairāk, jo neciešu lasītāju, kas nav ar mani vienisprātis.""

Viltotais Fausts jeb pārlabota un papildināta
pavārgrāmata
(Marģers Zariņš grāmatas pēcvārdā)

izraisa nelielu smaidu

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 23.06.2004 10:11
Raksts #214

Nazgûl

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.

Sadomāju pievienot pāris citātus no datorspēlēm, kas lai arī vairumam liksies absolūti beztolkā te iemesti, vnk ir citāti, ko es tik drīz neaizmirsīšu.
CITĀTS(no Blade of Darkness)
...a billion stars shall fall from their sanctuaries in the heaven, fire and smoke shall rise up until they reach the very sky

CITĀTS(un vēl no BoD - uzraksts uz zobena)
I am the blade that severs and pierces all things, i am he who revisits death upon the living dead.

CITĀTS(no Deus ex)
Remember the mythical city on the hill that the aquinas spoke of? Soon, that city will be reality and WE will be crowned it's kings...or better then kings...GODS!

CITĀTS(no Max Payne @ šito spēlīti es varētu citēt no rīta līdz vakaram, bet te ielikšu tikai pāris labākos)
They were all dead, the final gunshot was an exclamation mark to everything that had lead to this point. I released my finger from the triger...and then it was over.

CITĀTS(kāda gangstera no MP filozofēšana par multfilmām)
Franky: Max Payne, i envy your name. I'm Franky "the bat" Niagra.
Max: Niagra, as in - you cry a lot?
Franky: Nothing wrong with a little laugh now and then, take me for example - i love to watch cartoons. Cartoon violence is a fascinating thing. You shoot em, crush em, smash em, bash em, vaporize them, disintegrate them - no matter what you do, they will always be back, good as new.

+Citēt rakstu
NovemberNövelet
iesūtīt 23.06.2004 10:39
Raksts #215

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 07.02.04
Kur: The point of no return

-Statistika pierāda, ka viens no 4 cilvēkiem ir garīgi nevesels. Tagad padomā par saviem 3 labākajiem draugiem. Ja viņi ir veseli, izdari secinājumus.

-Visi tevi agri vai vēlu sāpinās, tev atliek tikai izdomāt, kuri cilvēki ir vērti šo sāpju.

+Citēt rakstu
The Shine
iesūtīt 23.06.2004 13:42
Raksts #216

Valara

Pievienojās: 22.08.03
Kur: kaut kur te
Dzejnieks 2008

CITĀTS
Jā -- Kilgors Trauts atkal ir klāt. Ārā viņam galīgi neveicās. Tas nav nekāds negods. Daudziem labiem cilvēkiem ārā galīgi neveicas.

CITĀTS
Taču viņiem uz Vinkunas izbeidzies laiks. Planētas traģēdija bijusi tā, ka zinātnieki atraduši veidu, kā iegūt laiku no augsnes, okeāniem un atmosfēras, - lai ar to apsildītu mājas, darbinātu motorlaivas un mēslotu laukus; arī lai ēstu to, taisītu no tā drēbes, un tā tālāk. Viņi pasnieguši laiku katrā maltītē, barojuši ar to mājdzīvnieku s-- tikai tāpēc, lai izrādītu, cik viņi ir bagāti un gudri. Viņi ļāva pamatīgiem laika gabaliem satrūdēt aizmirstībā savās pārpildītajās miskastēs.

CITĀTS
Neba man trūka otrā plāna aktieru. Gribot negribot es biju nostājies starp vīrieti ar cilindru galvā, kas uz krūtīm un muguras nesa reklāmas plakātus, un sīku veceni, bezpajumtnieci, kas visu savu mantību stiepa iepirkumu maisiņos. Tās bija tik nesamērīgas ar visu pārējo, ka vecene atgādināja ķenguru.
Abi mani kompanjoni bez mitas uzrunāja garāmgājējus. Plakātu vīrs klaigāja: "Sievietes -  atpakaļ uz virtuvi! Dievs neradīja sievietes vienlīdzīgas ar vīriešiem!" Un tamlīdzīgi. Vecā bezpajumtniece pārmeta svešiniekiem, ka tie visādā ziņā palikuši pēdējie, vismaz man tā likās. "Uzpūtīgie pēdeļi! Bagātie pēdeļi! Nekrietnie pēdeļi!" - tā viņa klaigāja.
Patiesībā bija tā: es tik sen nebiju ciemojies Masačūsetas pilsētā Kembridžā, ka vairs nejaudāju attapt - vecene Kembridžas strādnieku izloksnē saukāja ļaudis par perdeļiem.

Kurts Vonnegūts - "Ietupinātais"

+Citēt rakstu
Hareki
iesūtīt 26.06.2004 10:22
Raksts #217

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 12.01.04
Kur: Vientuļa klints kore bieza meža vidū

Shis domugrauds naak no viena mana chata drauga Zviedrijaa. Man ljoti iepatikaas
CITĀTS
Iekaartot smeekjeetaaju zonu restoraanaa? Vai tas gadiijumaa nav tas pats, kas iekartot churaajamo stuuriiti peldbaseinaa?
(aptuvens tulkojums)

+Citēt rakstu
ils
iesūtīt 27.06.2004 11:46
Raksts #218

Grupas ikona

Dienas Pareģis 2009

Divi ogieku (viena no tautībām Kēnijā) sakāmvārdi:
Kihooko kiunaga uta mugeete - Patiesība ir stiprāka par ieročiem.
Muacha mila ni mtumwa - Kas aizmirst savu kultūru, tas kļūst par vergu.

+Citēt rakstu
Akane
iesūtīt 27.06.2004 17:01
Raksts #219

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 09.01.04
Kur: another place :P

"Vienīgā izeja no bezizejas ir tur pat, kur ieeja."
"Vienmēr atceries, ka esi bagāts, jo tev pieder viss, kas ar tevi noticis."
Šitiem es autorus nezinu...

"We're part of a story, part of a tale
We're all on this journey, no one's to stay
Where is it going? what is the way?"
Šitais no Within Temptation dziesmas "Neverending story"

"May you have 40 years in heaven before the Devil knows you're dead."
Skotu novēlējums

+Citēt rakstu
ils
iesūtīt 28.06.2004 08:58
Raksts #220

Grupas ikona

Dienas Pareģis 2009

Kaut kas no latīņu valodas:

Jucunda memoria est praeteritorium malorum - Ir patīkamas atmiņas par bijušām nelaimēm.

Quod non est in actis, non est in mundo - Kas nav dokumentos, tas nav pasaulē.

Aequam memento rebus in ardius servare mentem - Arī grūtībās centies uzturēt možu garu. (Horācijs)

Interdum stultus opportuna loquitur! - Reizēm pat muļķis ko vērtīgu pasaka.

+Citēt rakstu

28 Lapas V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 07.06.2025 22:24