![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
tātad - ievietosim te labos citātus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
citāts no ļoti laba rakstnieka - Frīdriha Nīčes, grāmata "Tā runāja Zaratustra" CITĀTS "Vai tā bija dzīvība? Nu lai tad arī notiek! Vēl reiz!"
Šo rakstu rediģēja Bafija: 16.11.2003 20:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.04 Kur: Antarktīda Pasakzine 2007 ![]() |
CITĀTS - Šīs grāmatas nespēj konkurēt ar gadsimtiem ierasto vēstures skatījumu, īpaši tad, ja šo vēsturi apstiprina visu laiku izcilākais bestsellers.- - Tikai nemēģini man iegalvot, ka "Harijs Poters" īstenībā ir par Svēto Grālu.- - Es runāju par bībeli.- - Tā jau es domāju.- Tas ir no Dena Brauna "Da Vinči koda" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Chemi, tā ir Māra Zālīte....
*nejūtas spējīga iepostot nevienu citātu* *lai gan...* You only hate like this when you have loved the person once. /Cassandra Claire/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
CITĀTS Tālumā jau laimes nav viens nenozīmīgs teikums, kas man šausmīgi iepatikās :blink: Šo rakstu rediģēja Roviela: 28.05.2004 08:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.04 ![]() |
No komandas palika dzīvs tikai viens,
No septiņdesmit pieciem - viens. R.L.Stīvensons "Bagātību sala" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Es esmu tikai zirgs, bet mana sirds ir slita un patiesa. Es gribu strādāt visgrūtāko darbu tikai tev par prieku. Labas auzas, siens un svaigs ūdens ir viss, ko es vēlos, un siltu, sausu guļas vietu, kur varētu atpūsties, kad esmu beidzis dienas darbu.
Paulis Lejiņš "Zirga lūgšana" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.04 ![]() |
Dieviņam četras debesu puses,
Man četri dēli, kā četri vēji Katrs krita savā debesu pusē, Viens krita melnā otris sarkanā Trešs lūza ledu, Daugavas vidū Vēl viens dēliņš Dieviņa rokās.. Māra Zālīte rokopera "Kaupēn, mans mīļais!" Šo rakstu rediģēja Roviela: 27.05.2004 07:13 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Augstie prāti apspriež idejas;
Vidējie prāti apspriež gadījumus; Zemie prāti apspriež cilvēkus. nezinu, kurš to teicis... bet labi! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
nekas nav pats par sevi ne labs ne ljauns, vien muusu atzinja to padara taadu
wiljams shexpiirs, ''hamlets'' ljoti patiik shitas citaac. wieniigais kas mani uzrunaaja wisaa hamletaa |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lūdzu, nepūlieties! Es negribētu jūs nolikt vienā rindā ar saviem sulaiņiem. Jo, atklāti sakot, man ir pavisam šausmīga apkalpošana. Bet paliekot uz nodeldētas dradzības ceļa, sakiet, - kāpēc jūs esat Helsingerā?
V.Šekspīrs "Hamlets" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 ![]() |
"žogam, ko uzceļ prāts, sirds viegli kāpj pāri" vai kaut kaa taa, ja nemaldos, R.Blaumanis.
"Neraudi, ja kaut kas beidzas. Tas ir jauns SĀKUMS" (autors man nezināms) Šo rakstu rediģēja Roviela: 31.05.2004 07:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.03 Kur: hmm... te, kaut kur, visur, nekur ![]() |
,,Kas ir aizsniegti griesti? Apziņa, ka ir par zemiem. Un kas ir noķerts vējš. Tas, ka par lēnu skrien. (O. Vācietis)
,,Dzīvi nodzīvot vajaga prast,- tā ir gara un vienmēr par īsu. (O. Vācietis) Šie abi citāti ir no Vācieša dzejoļu grāmatām... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Šo rakstu rediģēja eliiniite888: 31.05.2004 17:50 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 ![]() |
manC dziiweZ moto:Tikai mees passi un muusu rokas, cita paliiga te nav bijis.Bet ir labi, vai ne? "Suunu ciema zeeni" un veelvienC:Ja to var izdariit mazs kabatas skaitllotajs, tad kaapec lai to neizdariitu es?
Šo rakstu rediģēja Roviela: 01.06.2004 11:36 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.11.03 ![]() |
CITĀTS Konsuelai bija viens no retajiem un laimīgajiem raksturiem, kam darbs ir bauda, īsta atpūta, nepieciešams normāls stāvoklis un kam bezdarbība būtu nogurums, vārgums, slimīgs stāvoklis, ja bezdarbība šādiem raksturiem vispār būtu iespējama. CITĀTS "Redzi, draugs, nabagiem skaistums ir tikai mirkli: patlaban tu vēl neesi skaista, bet drīz vien tu jau vairs nebūsi skaista. Varbūt arī es tāda kļūšu - kas zina? Ja es varētu nepārpūlēties, vienmēr labi izgulēties un pārāk nebadoties." Žorža Sanda, "Konsuela" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
CITĀTS Mēs gulējām zālē un skūpstījāmies. Jums tas laikam šķiet smieklīgi. Jā, mēs gulējām un skūpstījāmies. Un tikai. Jūs piedāvājat viens otram savus ķermeņus, spēlējaties ar tiem, dodat un iegūstat tos tik viegli, kā mēs nekad nespējām. Bet ziniet, tam ir sava cena - jums liegta vesela pasaule, kur mīt brīnumainas, smalkas izjūtas. Jā, izmirst ne vien dzīvnieku sugas, bet veselas izjūtu kategorijas. Džons Faulzs. Burvis |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.05.04 ![]() |
CITĀTS -Glābiet! - noelsās Pūks. - Es labāk rāpšos atpakaļ. -Sasodīts! - viņš sacīja. - Vajadzēja tomēr uz priekšu- -Es vairs nevaru nekā...Ne turp, ne atpakaļ. Palīgā! Pa to laiku Trusītis, kam arī gribējās pastaigāties, bija ieraudzījis ka viņa galvenā eja ir ciet, tika laukā pa otru, atnāca apkārt pie Pūka un skatījās uz viņu. -Ei vai tu esi iesprūdis? - Trusītis jautāja. -Nē! - Pūks bezcerīgi teica. - Tiaki atpūšos, domāju un drusciņ dziedu. A. A. Milns |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.04 Kur: Valka ![]() |
Valkas pamatskolas veestures stunda(8 stunda).mazaak kaa pus klase ieradusies. Skolotaaja uzdod darbu, sakraamee savas mantas un saka:- Beerni, juus pabeidziet un tad varat iet. man tagad jaaiet citaadi nokaveeshu autobusu.
tas bija 2003./04. m.g. 2.semestrii maija saakumaa un turpinaajaas katru veestures stundu jums arii ir taada veestures uchene? Šo rakstu rediģēja Roviela: 03.06.2004 07:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
To be, or not to be, that is the question:
Whether 'tis nobler in the mind of suffer The silings and arrows of otrageous Fortune Or to take arms agains a sea of troubles, And by opposing end them: to die to sleep No more;and by a sleep, to say we end The heart-ache, and the thousand natural shocks That flesh is heir to? 'tis consummation devoutly to be wish'd to die to sleep..... William Shakespeare Hamlet |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.03.04 Kur: riiga, arii ceesis ![]() |
I'm the lie living for you so you can hide Don't cry
šitais ir no evanesence dziesminja hello. un man baigi patiik šitie vārdi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) un vispaar man patiik daudzi dziesmu vaardi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.06.04 ![]() |
Labāk būt par cietušo taisnīgā lietā, nekā par uzvarētāju negodīgā. /Cicerons./
Pilnībā piekrītu šim domu graudam, kas varbūt mūsdienu pasaulē liekas naivs, bet tomēr ir dzīves un cieņas pamatā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: uz slotaskāta ![]() |
CITĀTS Meklēju pārdevēju pieteikties pie Idas Spavento, Campo Santa Margherita 423. ....zagļu pavēlnieks. Šo rakstu rediģēja Roviela: 08.06.2004 09:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 10:39 |