![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
tātad - ievietosim te labos citātus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
citāts no ļoti laba rakstnieka - Frīdriha Nīčes, grāmata "Tā runāja Zaratustra" CITĀTS "Vai tā bija dzīvība? Nu lai tad arī notiek! Vēl reiz!"
Šo rakstu rediģēja Bafija: 16.11.2003 20:09 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.
J. R. R. Tolkien, The Fellowship of the Ring Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them? Then be not too eager to deal out death in the name of justice, fearing for your own safety. Even the wise cannot see all ends. J. R. R. Tolkien, The Lord Of the Rings, Book Four, Chapter One (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.11.03 ![]() |
Dots pret dotu...
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: Fata Morgana ![]() |
CITĀTS Dzīvē pienāk brīdis, kad mēs vairs nevaram ietekmēt to, kas ar mums notiek, un mūsu dzīve nonāk likteņa varā. Tādi ir pasaules lielākie meli. Pauls Koeljs "Alķīmiķis". |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
CITĀTS Man jāatstāj, Insbruka, tevi, Šais ceļos es aizvedu sevi Uz svešām zemē prom... Alfreds Amenda "Apasionāta" šo dziesmu dziedāja Ludvigs van Bēthovens trīs gadu vecumā |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.11.03 ![]() |
CITĀTS -Šarvan, es esmu ieradies šeit, lai dabūtu sauju tava burvju koka ogu, jo Granija, Īrijas dižķēniņa meita, vēlas tās nobaudīt. Lūdzams, atļauj man viņai tās aiznest! To uzdzirdis, Šarvans Sirdīgais pietrūkās kājās, pakampa milnu un savicināja, nešpetnās dusmās un niknumā aurodams: -Pie trejdeviņiem velniem! Pat ja Granija un pats Erinas dižķēniņš šo ogu dēļ izlaistu galu, tik un tā viņi tās nedabūs nobaudīt! To teikdams, viņš klupa Dermotam virsū un no visa spēka zvēla ar dzelkšņaino milnu. Dermota un Granijas vajāšana |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.04 Kur: Rīga//Plakanciems//LR ![]() |
Tagad es lasu graamatu krievu valodaa par Frediju Merkuuriju. Taa paleenaam jau iet uz priekshu, toties interesanti. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Te buus paaris labi citaati, ko vinjsh (Merkuurijs) ir teicis:
CITĀTS "Ja man ir lemts nomirt riit, es neko nenozheeloshu. Es tieshaam esmu dariijis visu, ko vareeju."
"Vairaak un labaak - it visaa." "Ja nenodarbotos ar muuziku, man nebuutu ko dariit. Gatavot es nemaaku. No manis neiznaaktu maajsaimniece." "Galeejiibas - dalja no mana rakstura. Garlaiciiba - taa ir slimiiba. Es nevaru dziivot bez riska un briesmaam. Es neesmu radiits tam, lai seedeetu maajaas un skatiitos un "kasti". No manis neiznaaktu gjimenes cilveeks." "Ja es iemiilos, tad liidz ausiim. Es nepienjemu viduveejiibu un kompromisus. Nekaados gadiijumos. Es atdodu visu, kas man ir." "Laime. Nedomaaju, ka man taada ir." "Miilestiiba - prieksh manis taa ir kaa krievu rulete." "Es netaisos dziivot liidz sirmam vecumam. Kas notiks taalaak - man nav svariigi. Kad Tev ir 70 - tas ir garlaiciigi." Šo rakstu rediģēja giraffe: 11.02.2004 14:59 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Nekļūsti slavens no citu neslavas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 ![]() |
Citaats no Atskanu hronikas...
CITĀTS (01290.) Tu ļaunas domas nedomā:
(01291.) pie manis nevar slikti klāties. (01292.) Mēs kopā iesim nomazgāties. (01305.) Šāds padoms ļoti nešķīsts bija (01306.) Tā abi arī izdarīja (01294.) Tad saimnieks paņēma ar viltu (01295.) divus cirvjus nemanot (01308.) un vīru krūmos ievilka, (01309.) viņš kails tur guļot palikās. (01319.) Šī ziņa zemes pārstaigāja; (01320.) uz Romu vēstule pat gāja |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 ![]() |
un shis man arii ljoti patiik
CITĀTS Go ahead... Cornelius. You can cry...
And then... something happened. I let go. That's really good. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.11.03 ![]() |
Ar stibiņu pa ribiņu...
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 05.01.04 Kur: Pie datora, kur gan citur. Dažreiz atradīšos skolā un mācīšos Algebru, varbūt pie Romas, Andreja, Andrika vai Mārtiņa. Varbūt es ![]() |
Šis ir labs... Darela grāmata par to papagaili Mozu, nosaukums grāmatai ''Mātes izprecināšana''... Vopšem to runā runājošs papagailis Mozus...
Šito tas papagailis simulē. CITĀTS -Oooo, Čārlij, mīļais, o, darīsim to vēlreiz, Čārlij, mīļais. O, es tā mīlu glāstus! He, he, he, nekas nav tik labs kā glāsti! CITĀTS Mozus sabužināja spalvas un pagodināja mūs ar uzrunu. -Bikses nost, bikses nost, palūnēsim iekšā, - viņš teica. CITĀTS -Mozus zina, - Mozus atsaucās, - Mozus zina- he, he, he- bikses nost, labs puika! CITĀTS Mozum patīk smuka pakaļa, - Mozus teica. - Es joprojām domāju, ka šis ar seksu apsēstais papagailis nav prātīga dāvana, - es neatlaidos (neatlaidās varonis galvenais).- Var sanākt tā, ka cienīgtēvs (viņi viņam to papagaili grib dāvināt) Pendžs drāžas uz Svētā Paula katedrāli citu kora zēnu meklējumos, Mozus izvirtušo runu rosināts. -Iedrāz sev!- Mozus teica, blenzdams manī spožu aci. CITĀTS Šveicars pacēla būri, lai putnu apskatītu, un jau grasījās smaidīdams teikt "skaistā Pollij'', kad Mozus uzmeta viņam spožo acu skatienu un teica iesīkstējušā nelabvēlībā: ''Tu, bastards, grāvī dzimušais kunjasbērns!'' CITĀTS -Mozum patīk pāris pautu, - Mozus piezīmēja, lai uzturētu sarunu. CITĀTS Jūs rijīgo homiķu bars, - viņš paziņoja griezīgā balsī, kas lika ikvienam cilvēkam telpā pārtraukt visu tobrīd darāmo un pievērst uzmanību mums. -Rijīgie maitas!- Mozus turpināja, vienkārši gribēdams parādīt, ka nav izsmēlis savu rijīgo radījumu apzīmētāju krājumu CITĀTS -Papagailis!- cienīgtēvs noelsās.- Ak, es vienmēr esmu gribējis papagaili! Vai viņš runā? Atbildes vietā Mozus atrāvās no dievišķā krievu dzēriena (vodka ar toniku) un cieši pavērās uz cienīgtēvu Pendžu. - Sveiks, vecais homiķi!- Mozus teica un no jauna pievērsās savam uzdevumam.- dzert kamēr krīt. Sī ir baigi laba grāmata... Šo rakstu rediģēja kapeika: 14.02.2004 16:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.11.03 ![]() |
CITĀTS Saldu mieru gaidu. Nezinu, kur gulties, Tāli mana dzimta zeme, Sasniegt nespēju. Ak, es labprāt ietu Zaļā rūtu dārzā, Tur es labprāt gulēt liktos Zem tām zaļām rūtām. Viegli vēji pūta, Lēni līgo rūtas: Tā man bija salda dusa Rūtu dārziņā. Lietuviešu tautas dziesma Šo rakstu rediģēja Elentari: 14.02.2004 20:30 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.04 ![]() |
CITĀTS "Liels koks uz Tālskata pleca, virziens Z no Z-Z-A. Ģindeņa sala, A-D-A uz A. Desmit pēdu." Piecpadsmit vīri uz miroņa lādes, Jo-ho-ho, un pudele ruma! <Roberts Luīss Stīvensons> "Bagātību sala" Šo rakstu rediģēja scream: 14.02.2004 22:04 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
reiz dzīvoja Pitagors....
ģeometrijas učene |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.03 Kur: visur ![]() |
streb stipru pupu putru tad tu būsi stiprs
algebras un ģeometrijas učene |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu tā jau ir viena un tā pati...
bet var taču teikt vienkārši Briedža.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja daiga: 16.02.2004 15:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
citeeju savu kult.vest skolotaaju..tajaa stundaa runaajaam par Veci Deriibu un spredikiem...
CITĀTS Tev nebuus iekaarot sava tuvaakaa veersi, eezeli, sievu vai kalponi.. Tais izklausaas peec sievieshu diskriminaacijas, ne? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
Tas izklausaas peec zoofiilijas..
Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. You hold the answer deep within your own mind, cautiously you forgotten that. Thats the way the human mind works, whenever something is too unpleasant, too shameful for us to end up saying, we reject it, we erase it from our memory but the imprint is always there. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
There once was a tiger-striped cat. The Cat died a million deaths and was reborn a million times. And was owned by varios people who he didn't care for.
The Cat wasn't afraid to die.. One day, the Cat was free cat, a stray cat. He met a white femaile cat, and two cats spent their days happily together. Years passed, and the white cat died of old age. The tiger-striped cat cried a million times, and then died. It never came back to life... Spike: I hate this story.. Jet: Why? Spike: I hate cats.. Copyrights- "Cowboy Bebop" Bones, Sunrise Yumes miiljaakais staastinsh... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"To dream anything that you want to dream - that's the beauty of the human mind. To do anything that you want to do - that is the strength of the human will. To trust yourself to test your limits - that is the courage to succeed."
"Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable." -- Sidney J. Harris (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 17:28 |