![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/hp7vaks.jpg)
Šorīt abas izdevniecības, kas izdod Hariju Poteru oriģinālvalodā, Bloomsbury Lielbritānijā un Scholastic ASV ir atklājušas publikai vāku attēlus (ASV varianti, Lielbritānijas varianti) pēdējai Harija Potera sērijas grāmatai Harijs Poters un Nāves svētie. ASV televīzijas raidījumā TODAY to publiski izdarīja Scholastic redaktors Arturs A. Levins (video pēc reklāmas). Viņš apgalvoja, ka šī grāmata ir ļoti, ļoti emocionāla un ka esot šņukstējis, to lasot. Neskatoties uz raidījuma vadītājas centieniem un piezīmi, ka vāks neizskatoties Harijam par labu, Levins tomēr neko vairāk par grāmatas saturu neatklāja, norādot vien to, ka uz (ASV versijas) vāka redzamā situācija, kādā Harijs nonācis, esot interesanta, bet, ko tā nozīmē, būs vien jāuzzina pašiem, grāmatu lasot. Grāmatas ilustrētais apvākojums būšot jo īpaši garš, garāks nekā parasti, un uz tā pirmo reizi redzams arī lords Voldemorts. Ilustrāciju autore, kā vienmēr ASV versijām, ir Merija Granprē. Bloomsbury grāmatu, kas tiks piegādātas visām angļu valodā runājošajām zemēm, izņemot ASV, vāka ilustrētājs bērnu versijai ir mākslinieks Džeisons Kokkrofts, kurš zīmējis vākus arī divām iepriekšējām HP grāmatām. Savukārt pieaugušo versijas vāka dizainu veidojis fotogrāfs Maikls Vaildsmits tāpat kā visām iepriekšējām HP pieaugušo versijām. Visu veidu grāmatu versijas parasto (bērnu), pieaugušo, īpašo, lielo burtu un audio (kā parasti aktiera Stīvena Fraja ieskaņotu) izdevumu Bloomsbury liks veikalu plauktos šī gada 21. jūlijā. Tāpat ar izdevniecības RNIB gādību būs pieejama arī grāmatas versija Braila rakstā (ar tausti lasāma). Bērnu varianta apjoms britu grāmatām būs 608 lpp. (Kā ziņots agrāk, ASV varianta apjoms savukārt būs 784 lpp.) Britu versijas jau tagad piedāvā arī grāmatu anotācijas. Pieaugušo versija ziņo: "Harijs gaida Dzīvžogu ielā. Fēniksa ordenim jāierodas viņu droši aizgādāt prom, Voldemortam un viņa atbalstītājiem nezinot, ja vien izdosies. Bet ko Harijs darīs pēc tam? Kā gan viņš spēs izpildīt ārkārtīgi svarīgo un šķietami neiespējamo uzdevumu, ko profesors Dumidors viņam atstājis?" Savukārt bērnu versijas anotācijā uzzinām, ka Harijs acīmredzot sekmīgi tiks aiztransportēts vismaz līdz Midzeņiem: "Harijam ir uzdots tumšs, bīstams un šķietami neiespējams uzdevums: uzmeklēt un iznīcināt Voldemorta atlikušos horkrustus. Vēl nekad Harijs nav juties tik vientuļš, nekad viņu nav gaidījusi tik tumša nākotne. Bet kaut kā Harijam ir jāatrod sevī spēks, lai pabeigtu viņam uzdoto uzdevumu. Viņam ir jāpamet mājīgie, drošie un draudzīgie Midzeņi un bez bailēm un vilcināšanās jādodas tālāk pa sev nolemto nepielūdzamo ceļu." Paldies visiem ziņotājiem par norādēm! :) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.05 ![]() |
kā parasti-diezgan nesaprotami un visi pēc grāmatu izlasīšanas teiks-''kā es nesapratu...'' vai ''man jau sen viss bija skairds''
pargaumi nestrīdas, tāpēc par izskatu neizteikšos. un kas tur ir galvenais-tās sadalītās bruņas, kaklarota un krāsainie trauki(vai kkas tml) vai arī visas tās spīdīgās lietiņas ''aizmugurē''. un man no sākuma likās, ka tā priekšā ir nevis bruņucepure, bet kkāds dīvains zvēriņš (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) un izskatās, ka Hermione ir naktskreklā, nevis mantijā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja Mis_Stress: 29.03.2007 22:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Tiešām elfs! Mokšķis vai Dobijs? Pēc Roulingas norādēm spreižot, Mokšķis.
Un US izdevumam Harijam rēta ir. Un fonā esošie ļoti izskatās pēc nāvēžiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
Šeit ir attēls ar milzīgu izšķirtspēju - nu tie fona tēli tiešām mazliet izskatās pēc cilvēkiem, taču nevar būt, ka tie būs sākuši kā sēnes augt no zemes - kur ir pārējais rumpis? Ka es te stāvu - kapakmeņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Šo rakstu rediģēja arturchix: 29.03.2007 23:09 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Zeme nav redzama! Tie IR viņu rumpji.
Krerisajā pusē tos mazliet aizklāj Voldija tērps. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Opā! Kopš ziņa tika iesūtīta, TLC ir izņēmuši savu ērti iekārtoto lapu ar visiem jaunās grāmatas attēliem, un pāradresējuši to uz ne tik ērti pārskatāmu visu grāmtu sajaukuma galeriju. Salikšu te saites uz konkrētajiem attēliem, tiem ir pēc tam jāklikšķina virsū vēlreiz, lai dabūtu maksimālo izmēru.
* ASV priekšējais vāks * ASV viss atvērums * Lielbritānijas bērnu priekšējais vāks * Lielbritānijas bērnu viss atvērums * Lielbritānijas pieaugušo priekšējais vāks * Lielbritānijas pieaugušo viss atvērums CITĀTS(Shadowstalker @ 28.03.2007 22:10) [snapback]1124280[/snapback] Hmm, apbirt ar dārgumiem ir tik sūdīgi? Hmm... Un vai tad nav? Turklāt man vairāk izskatās, ka trijotne iebrūk dārgumos, nevis otrādāk, un ka dārgumi ir pēdējais, kas viņus tajā ainā interesē. CITĀTS(Fijusska @ 29.03.2007 16:49) [snapback]1124596[/snapback] Es zināju, vnk zināju, ka tam jābūt dzletenam vai oranžam. citādāk nemaz nevar. Tā kā esmu tulkojis vienu eseju, kas atsevišķām HP sērijas grāmatām simboliski piesaista konkrētus Cūkkārpas torņus, tad tā vien gribas šo pēdējo grāmatu uzskatīt vairāk par sarkanu nekā kādu citu krāsu un saistīt ar Grifidoru. Lai gan Girifidors it kā varētu būt bijis arī trešā grāmata. CITĀTS Tur aizmugurē ir tāda sēta, kas izskatās pēc tās romas arēnas, kur cīnījās gladiatori. Man, starp citu, tās arkas atgādināja bildi uz Filozofu akmens vāka, un es nodomāju: "Tad tomēr lielā cīņa būs (pie) Cūkkārpā..." Lai gan, ja padomā, es tā arī neesmu sapratis, kas tieši tās arkas uz pirmās grāmatas vāka ir domātas... CITĀTS Kāds ir pamanījis, ka Harijam pieķēries elfs? tas elfs arī tur zobenu[ ja nemaldos, tad tas varētu būt tas grifidora zobens]. He, interesanti, man arī bija (neieskatoties uzmanīgi) licies, ka tā ir Rona roka. Es vēl nobrīnījos - kāpēc Rons tur zobenu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) CITĀTS(Melnais Akvareļu Vienradzis @ 29.03.2007 22:35) [snapback]1124743[/snapback] Par to rētu - apskatīju attēlu maksimāli tuvu un negalvoju, ka tur tās rētas nav. Īsti nevar saprast. Tā matu šķipsna ir uzzīmēta tieši tajā vietā, kur vajadzētu būt rētai, tā ka to nevar droši apgalvot. Manuprāt, tā rēta ir diezgan labi redzama tiešām ir mazliet pa kreisi no matu šķipsnas. Jānis |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
CITĀTS Tā kā esmu tulkojis vienu eseju, kas atsevišķām HP sērijas grāmatām simboliski piesaista konkrētus Cūkkārpas torņus, tad tā vien gribas šo pēdējo grāmatu uzskatīt vairāk par sarkanu nekā kādu citu krāsu un saistīt ar Grifidoru. Lai gan Girifidors it kā varētu būt bijis arī trešā grāmata. Nu tādā ziņā jau sarkana būtu iederīga, bet pirmās trīs jau mums bija tādas sarkanas un ļoti līdzīgas viena otrai, tāpēc šai vajadzēja vairāk atšķirties. Es gan domāju, ka dzeltena būtu vēl spilgtāka, tā teikt, bet šī oranžā arī ļoti izceļās. Man katrs skaitlis asociējas ar savu krāsu, un tieši pie 7 man piestāv kautkas par dzeltenu vai oranžu. Vispār krāsai arī ļoti labs risinājums varēja būt melnā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Vai tieši baltā. Tas būtu ļooti eksotiski HP7. Bet ko nu vairs par to... CITĀTS Man, starp citu, tās arkas atgādināja bildi uz Filozofu akmens vāka, un es nodomāju: "Tad tomēr lielā cīņa būs (pie) Cūkkārpā..." Lai gan, ja padomā, es tā arī neesmu sapratis, kas tieši tās arkas uz pirmās grāmatas vāka ir domātas... Man arī vienmēr licies, ka pēdējai cīņai tomēr jābūt pie cūkkārpas, bet tagad nezinu. Turklāt tā tiešām neizskatās pēc kaut kā no cūkkārpas. Tur tādu arku vai kas nu tas vienkārši nav. Un pēc drupām arī neizskatās. Un cik sapratu, tā vieta, kur iekrita Siriuss, izskatījās savādāk. Bet tā uz pirmās grāmatas vāka gan varētu būt Cūkkārpā, jo Harijs jau citur nemaz nebija. visticamāk kaut kāda arka kalambola laukumā vai pie pils klāt. droši vien nekas nozīmīgs. Šo rakstu rediģēja Fijusska: 30.03.2007 00:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
aizkari aizkari ````ie aizkari kaukaa neliimeejas ar to visu ...nu ja vien tas nav teaatris kur vinni ciinaas lol bet tas kaukaa neliekas paaraak ticami....
UK gramatas vaakaa vareetu buut redzams kaa hermione ir atradusi liidzekllus elfu atbriivossanas armijas nodrossinaassanai tikai tie gaazzas vinniem virsuu vai vinni tiem ir uzkritussi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ...lai gan tik pat labi vinni vienkaarssi aplaupa gringotus aiz gara laika redz mees esam kruti mees varam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.05 Kur: Nav iespējams precīzi noteikt. ![]() |
CITĀTS vinni vienkaarssi aplaupa gringotus aiz gara laika redz mees esam kruti mees varam Ja tā tiešām būs, tad iedošu Tev piečuku $! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Par to rētu - tā ir redzama. Vajag tikai paskatīties rūpīgāk. Un fonā pamanīju tādus melnu stāvus, ko pirms tam neredzēju. Laikam tak nāvēži, ne? Baigi daudz saradušies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
hmmm, US versijas vaaks jau man labaak patiik... tas ir 1kaart, 2kaart feini ka atkal jaunas zinjas par peedeejo graamatu, 3kaart, kaapeec ir tik liela starpiiba lpp starp US un UK ? US versijai ir par 100lpp vairaak..
btw, tik pat labi, Ordenim ir jaaiazved Harijs tieshi no midzenjiem uz kkaadu vietu, nevis Ordenim buutu jaaved vinsh uz midzeniem, kas man liekas ticamaak.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
CITĀTS(aivvv/troll dream walker @ 30.03.2007 01:12) [snapback]1124816[/snapback] aizkari aizkari ````ie aizkari kaukaa neliimeejas ar to visu ...nu ja vien tas nav teaatris kur vinni ciinaas lol bet tas kaukaa neliekas paaraak ticami.... Bet nu ja tie ir aizkari, kas aizsedz ieeju arēnā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Un arēna ir simboliska? (vai varbūt nē?) Aizkari bija arī arkai, kur iekrita Siriuss, bet šie pavisam noteikti neizskatās pēc tiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Man ir tik daudz emociju un domu, ka nevar izteikt vārdos.
Visas idejas šeit jau ir apspriestas, bet.... Lielbritānijas izdevumā aizmugurējais vāks izskatās pēc Drumštangas - saistīts ar Karkarovu/Krumu, varbūt? Man neveras vaļā palielinājums, tāka gluži nevaru teikt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.06 Kur: nekuriene ![]() |
Man ienāca prātā iedeja-ja nu tas ir īstais medaljons? Siriusa mājā Drūmkaktē atrada smagu sudraba medaljonu. Iespējams, neviens no varoņiem neievērja, ka tam virsū ir čūska. Tagad ienāca prātā versija par R.A.B personību, ja nu tas tiešām ir Regulus Bleks, kā dažviet izteikts minējumos? It kā pārāk vienkārši, BET ja nu Siriusa brālis tiešām ir R.A.B, jo tādā gadījumā iznīcinātā horckrusta medaljonu viņš būtu paslēpis Bleku mājā.
Bet kā Drūmkaktē atrastais medaljons, tas varētu kalpot kā Siriusa piemiņas zīme. Motivācija doties cauri arkai burvestību ministrijā, jo tiešām tā arka atradās amfiteātra vidū, un cilvēki fonā varētu būt tās balsis, ko dzird Harijs ar Lunu. Vismaz tā ir mana versija, kas liekas man ticama. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.07 Kur: Zem siltas segas 8) ![]() |
Bet kā jums škiet, tā arēna nevarētu būt kalambola laukums? Uz pirmās grāmatas vāka taču arī ir ļoti līdzīgas arkas starp kurām Harijs lido ar slotu. Kur tad vēl Harijs varētu atļauti lidot ar slotu, ja ne kalambola lukums?! Un aizkari vienkārši varētu būt tie paši aizkari pa kuriem kalambolisti iziet laukumā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.07 ![]() |
CITĀTS(arturchix @ 29.03.2007 20:03) [snapback]1124667[/snapback] Turklāt, kā jau tika minēts iepriekš, ļoti zīmīgs ir fakts, ka abiem nav zižļu, taču to jau varēja sagaidīt - ne velti Harijs neapzināti spēj burties arī bez zižļa - būs iemācījies, kā to lietot apzināti. Gan jau ar šo rokas vēzienu, kas redzams attēlā, viņš no debesīm izsauks kaut kādus zibeņus, kas satrieks Voldiju lupatās. Lieciet lietā iztēli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Mjā...Zizļi nav. Viņi taču viens pet otru tik un tā nevar pielietot burvestības [vai kaut kā tā], jo viņiem bija vienādie zižļi. Varbūt tie cīnīsies ar rokām kā normāli cilvēi to dara, vai arī tur būs ieplānota kaut kāda jauna veida burvestība kuru viņš [Harijs] atklāj, vai arī viņam kāds to pastāsta...Iespēja ir ļōti plašas... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Vislabākais ir tas, ka Roulinga bija devusi mājienu par to, kad uzzināsim jauno grāmatas nosaukumu, jau sen. Pasen.
No HP-Lexicon (varbūt jau zināt, bet anyway): "Dž. K. Roulinga paziņoja grāmatas nosaukumu savā mājaslapā 2006. gada 21. decembrī. Tas savā veidā jau bija pateikts priekšā F.O., kur no pareģojumiem izkāpušie tēli sacīja: Divi tēli, pērļu balti kā rēgi, virmojoši kā dūmi izritinājās no lauskām, sakritušām uz grīdas, un abi reizē sāka runāt; viņu balsis pārklājās, un cauri Malfoja un Bellatrises klaigām bija dzīrdamas tikai atsevišķas skrandas no viņu sacītā: "... [ziemas] saulgriežos nāks jauns... " - teica veca, bārdaina vīra tēls. [..] "... un pēc viņa vairs nebūs neviena..." - teica jaunas sievietes tēls." Vienīgā kļūda ir tulkojumā, kurā parādās "viņš" - oriģinālā tā nav, un var saprast, ka tā būs grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . 21. decembris tiešām ir ziemas saulgrieži. Un es aizvien vairāk apbrīnoju Roulingu. Par vākiem. US. Manuprāt, tas noteikti nav Nāves kambaris Burvestību ministrijā, bet gan kāda vieta brīvā dabā, un debesu krāsa tāda varētu būt tāpēc, ka riet saule (vai tas nav zīmīgi? un vai tam nebija jau kāda iepriekšēja nozīme? kad rietēs septiņpadsmitā gada septītais mēnesis - un mēnesis tiešām beidzas tad, kad beidzas arī diena). Pamanīju arī priekšplānā esošās dēļu atlūzas. Arī pats amfiteātris ir vecs un saplaisājis. Tā varētu būt kāda veca un pamesta vieta. Izskatās, ka Harijs piesauc kaut ko no debesīm, bet Voldemorts no tā bīstas (saule? saulLĒKTS? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ). Un aizmugurē stāvošie noteikti ir cilvēkveidīgi tēli. UK. Vai atceraties, ka Dumidors teica - V. ir bijusi nepārvarama kāre pēc spēcīgām lietām, kā, piemēram, Slīdeņa medaljona, Elšpūtes kausa u.tml.? Man ir sajūta, ka viņi meklētu kādu no horkrustiem, bet nelaimīgās sejas būtu tāpēc, ka tādā līdzīgu lietu jūklī atrast ko tādu būtu ļoti grūti. Viens lielais jautājums - vai esat droši, ka tā ir Hermione? Protams, visdrīzāk, bet - ja nu tā ir domāta Džinnija? Rona mati arī neizskatās pārāk sarkani. Tas vispār ir Rons? Meitene vienkārši izskatās jaunāka par Hariju. Tāda traka doma tikai. Bet droši vien jau ir H. un R. - trijotne taču, jānoslēdz smuki sērija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Un - vai ieskatījāties ciešāk sejas izteiksmēs? Meitene un tas otrs puisis izskatās pārbijušies, bet Harijs - ne. Drīzāk apņēmības pilns. CITĀTS(Daniels_Redclifs @ 30.03.2007 12:55) [snapback]1125003[/snapback] kaapeec ir tik liela starpiiba lpp starp US un UK ? US versijai ir par 100lpp vairaak.. CITĀTS(kikuce1 @ 30.03.2007 19:59) [snapback]1125195[/snapback] Man ienāca prātā iedeja-ja nu tas ir īstais medaljons? Siriusa mājā Drūmkaktē atrada smagu sudraba medaljonu. Iespējams, neviens no varoņiem neievēroja, ka tam virsū ir čūska. Tagad ienāca prātā versija par R.A.B personību, ja nu tas tiešām ir Reguluss Bleks, kā dažviet izteikts minējumos? It kā pārāk vienkārši, BET ja nu Siriusa brālis tiešām ir R.A.B, jo tādā gadījumā iznīcinātā horkrusta medaljonu viņš būtu paslē```` Bleku mājā. CITĀTS Bet, kā Drūmkaktē atrastais medaljons, tas varētu kalpot kā Siriusa piemiņas zīme. Motivācija doties cauri arkai burvestību ministrijā, jo tiešām tā arka atradās amfiteātra vidū, un cilvēki fonā varētu būt tās balsis, ko dzird Harijs ar Lunu. Vismaz tā ir mana versija, kas liekas man ticama. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif) Tas gan man šķiet garām. Ja pareizi sapratu, tas bija Nāves kambaris, kura arkai cauri izgāja Siriuss, izskatījās citādi un bija domāts Nāves pētīšanai vai nāvessodu izpildei. Jebkurā gadījumā, arka bija kā durvis uz nāvi, ja pareizi domāju. Un man neliekas, ka pa tām viņi tā vis dosies.Pēc manas teorijas, Harijs uzveiks Voldemortu līdzīgā cīņā kā toreiz, kad viņš (~) lūdzās Dumidoram, lai Hariju nogalina (pēc D. un V. cīņas ātrijā). Un visa šī padarīšana ar vākiem utt. ir ļoti labs reklāmas triks. Šo rakstu rediģēja Edzinsh: 30.03.2007 20:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.03 ![]() |
Mjā, tie "hallows" tad laikam arī būs tās visas relikvijas jeb dārgumi, kas ir uz britu vāka. Acīmredzot viens no horkrustiem varētu būt iebāzts milzīgā kaudzē starp citām relikvijām? uz tas elfs laikam būs Mokšķis, kam varētu būt liela nozīme grāmatā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Parādīju (kāda es esmu fanātiķe) mātei Edžiņa rakstu, un beigās viņa noraidoši iesaucās - "Kā gan Voldemorts ir bijis Bleku namā?"
Nezinu, vai piekrist, taču katram ir tiesības uz savu versiju. ^^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Mākoņkaķis Aurēlija @ 31.03.2007 08:34) [snapback]1125348[/snapback] "Kā gan Voldemorts ir bijis Bleku namā?" Hmm? Viņam taču tur nemaz nevajadzēja atrasties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Runājot par R.A.B. tulkojumu, nesaprotu, kāpēc vācieši jau R.A.B. iztulkojuši tā, it kā tas būtu Bleks. Mūsu tulkojumā problēmu neradās, jo angliski jau sanāk tieši tāpat, mums nav nekāda Melna. Bet gribētu vien piebilst, ka neviens tulkotājs taču nezin. kas notiks nākamajās grāmatās, un tāpēc nemaz nevar tā pareizi iztulkot. Edgara doma par saulrietu ir vnk fascinējoša (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Liekas, ka Roulinga tiešām visu ir pārdomājusi, izdomājusi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Man šausmīgi patīk visas šīs apslēptās fīčiņas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Es viņas vietā tā arī darītu. CITĀTS Bet kā jums škiet, tā arēna nevarētu būt kalambola laukums? Uz pirmās grāmatas vāka taču arī ir ļoti līdzīgas arkas starp kurām Harijs lido ar slotu. Kur tad vēl Harijs varētu atļauti lidot ar slotu, ja ne kalambola lukums?! Uz pirmās grāmatās jā, bet uz šīs gan nē. Kalambols bija kā jautra piedeva grāmatām, bet tam nebūs noslēdzošā loma, ne arī kas vairāk. 7. grāmatā kalambols vispār nebūs. Un tas būtu pārāk liels štrunts, ja viņi cīnītos kalambola laukumā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Ja kāds tā domā, tad varu teikt, ka par rakstnieku nederat, jo galveno cīņu kalambola laukumā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Yeah, right! Atgādina vienu fanfiku, kur visi laikus sarunāja, kad cīnīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Baigi ieintrgjee voldijs uz vaaka-kaut kas neredzeets!!!!!!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) {Tad beidzot tas diivainis harcha nospraags!!!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mace.gif) } |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.03.06 Kur: k-kur starp debesīm un zemi, starp labo un ļauno, starp vienu JĀ un diviem NĒ, starp pareizi un neparezi izdarīto... Starp bailēm... Nakti...Dienu... Starp iespējām ![]() |
Man tas izskatās šādi:
Par to, kur tas ir nevar spriest, bet man tas tiešām atgādina Kolizeju, gladiatoru cīņas. Nu, jā ... Manuprāt vairāk izskatās pēc saules lēkta, jo rietā ir sarkanīgākas debesis. Dīvaini ir tas, ka cilvēki uz to visu noskatās, iespējams tā pat, kā 6grāmatā ( kuru es starp citu tikko pārlasīju ) Voldijs lika nāvežiem neiejaukties un nekas cits ,kā noskatīties, viņiem neatlika. Izskatās, ka lielā cīņa jau ir notikusi - gruveši Par tiem aizkariem.. nu jā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Izskatās, ka Harijs ir ļoti sakoncentrējies uz to priekšmetu ārpus kadra. Izskatās, ka viņš cenšas to sev dabūt klāt, bet Voldijs blenž uz Hariju vairāk kā nepārliecināts un cenšas to atgrūst Iespējam Harijs 7 grāmatā pilnveidosies maģijas jomā ( tikai nezinu kā, ja jau neies skolā ), jo Dumidors jau arī tikai ar roku palīdzību spēja darīt brīnumlietas... bija vēl kkas bet nespēju atcerēties. Ja kas ienāks prātā pateikšu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ā, un LŪDZU PIEDODIET PAR DUBULTPOSTU, BET ES ATCERĒJOS!!!! Par to rētu, iespējams, ka viņa tur ir.. Bet Rēta nevar būt Harija Horkrusts. Jo 1. Lai izgatavotu horkrustu dvēseles daļiņa ir speciāli jāiesaiņo, pēc izdarītās SLEPKAVĪBAS 2. Kā jau iepriekš minēju, nekāda Slepkavība nenotika 3. Voldijs taču nezināja, ka Harijam paliks rēta, tātad viņš nevarēj koncentrēties uz to, kas tieši būs horkrusts 4. Un ja jau tā dvēsele ir jāiesaiņo pēc slepkavības Voldijs to nemaz nebūtu spējis uztaisīt. 5. Un Dumidors nevienu vārdu netika pat ieminējies par rētu. Daudz reiz loģiskāks ir izskaidorjums par Nagini, kura nogalināja vientiešu večuku. Ja nu mēs pieņemama, ka rētas tomēr Harijam nav, tad iespējams, ka tā vnk ir mākslinieka kļūda, kā jau mums kāds atgādināja par Dumidora (ne)nomelnējušo roku! 2. tā noteikti nepazuda tikai tāpēc, ka tas ir horkrusts ( jo tāda tā nav ) 3. Kāds te kko minēja par to, ka rēta ir svešķermenis un kāds cits toties pamatoti atbildēja, ka rēta Harijam NESĀPĒJA, tad kad viņš bij pie Dērslijiem... Piedodiet par abu postu nesakarību un vārdu kļūdām, jo nespēju savas domas pareizi uzrakstīt un man bija jāskrien... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Ceru uz sapratni.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) o, labais.. sapludināja kopā.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Nattivity: 31.03.2007 16:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 19:22 |