Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> Daniela sekmes teātra debijā
eyedam
iesūtīt 02.03.2007 00:25
Raksts #1

Neuzbilstamais
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 23.07.03
Kur: Latvija, Rīga
Klusais okeāns 2010

(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/dan_ekvus.jpg)

Otrdien notika jau daudzkārt aprunātās Gilgudas teātra izrādes "Ekvus" pirmizrāde ar Danielu Redklifu galvenajā lomā, un pirmās atsauksmes, jaunajam 17-gadīgajam aktierim un viņa faniem par atvieglojumu un iepriecinājumu, ir ļoti labas.

Pretrunīgi vērtētās lugas par jauno zirgkopi Alanu Strengu un viņa erotiskajām attiecībām ar zirgiem pirmizrāde tika uzņemta ar ovācijām. Skatītāju vidū bija arī aktieri Kristians Sleiters, Bobs Geldofs un TV programmu vadītājs Grehems Nortons.

Sleiters: "Darbs, ko Daniels veica uz skatuves, bija neticams, ārkārtīgi labs. Es viņa priekšā noņemu cepuri, tiešām. Viņš burtiski kļuva par Alanu Strengu. Es ne brīdi nedomāju, ka skatos uz Danielu Redklifu – es skatījos uz Alanu Strengu. Tas bija iespaidīgi. Manuprāt, viņš bija drošs, bezbailīgs un drosmīgs, viņš bija fenomenāls, un es noteikti gribētu strādāt kopā ar viņu!"

Kopš Redklifs paziņoja par uzņemšanos spēlēt šo lomu, plašsaziņas līdzekļu virsrakstos dominēja fakts par kailuma brīdi izrādē. (Sk. arī ziņu TvNet.lv par izrādes ģenerālmēģinājumu – paldies Zhachhiic par norādi.) Aina kopā ar aktrisi Džoannu Kristiju tiešām bija projekta uzmanības centrā.

"Es to jau gaidīju," atzīst Daniels Redklifs. "Ja es to būtu uzņēmies, cerot, ka neviens par to nerunās, es būtu bijis muļķis. Bet tā nav liela lugas daļa, ne vairāk kā četras minūtes."
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 18)
Valda
iesūtīt 02.03.2007 09:53
Raksts #2

Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 17.11.06
Kur: Rīga

Es priecājos, ka Daniels neaprobežojas tikai ar HP lauriem. Ļoti ceru, ka viņu neskars talantīgo Holivudas bērnu liktenis un viņš nepaliks "viens pats mājās". Iespējams ar to atšķiras Britu kino dzīve no Holivudas. Lai viņam veicas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
ievuks
iesūtīt 02.03.2007 10:21
Raksts #3

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 06.04.06

Es tiešām domāju, ka viņam dāžādas lomas, nāks tikai par labu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Vēlu veiksmi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Hikari
iesūtīt 02.03.2007 12:22
Raksts #4

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 19.07.04
Kur: Latvija <-> Japāna
Sakuras ziediņš

Priecājos, ka šitais ir guvis tik lielu un labu atsaucību, tiešām priecājos. Uzgavilēju Redklifam, malacis! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
Hēbe
iesūtīt 02.03.2007 13:49
Raksts #5

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 26.10.06
Kur: nektāra eiforijā

Jākrāj nauda un jābrauc uz Anglijas teātri paskatīties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) .Gribētu jau ticēt labajām atsaiksmēm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Man patīk pati izrādes doma.

+Citēt rakstu
Vinky
iesūtīt 02.03.2007 16:32
Raksts #6

Kur: rīga

Tā kā drīz būšu Londonā, domāju, ka laikam tad ir vērts aiziet un noskatīties šo izrādi. Pirmkārt jau tāpēc, ka gribas redzēt, kā strādā citi teātri citās valstīs. Un nav jau nemaz arī slikti noskatīties izrādi, ap kuru sacelta tik liela ažiotāža! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
šausmiņa
iesūtīt 02.03.2007 16:40
Raksts #7

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 20.02.07
Kur: manis nav, tur ir citi.

jāā .... interesanta tā karjera redklifam ... iesāka ar seriālu David Copperfield, kur tēloja Koperfīldu bērnībā, tad neliela lomiņa The Tailor of Panama, kopā ar P.Brosnanu (ex-bondu), tad seko visa rinda ar "poteriem", kam vēl pa vidu ir December Boys .... un tagad šis ... redklifs, dzīvajā, uz skatuves .... kolosālas emocijas, es teikšu ...!!!

+Citēt rakstu
Purple mist
iesūtīt 02.03.2007 21:17
Raksts #8

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 26.02.06

Joprojām esmu vīlusies par Redklifa tēloto lomu. Tā man šķiet izbojā visu HP tēlu. Bet nu es protams arī saprotu, ka viņš ir aktieris un nevar 'iesprūst' ar vienu darbu. Un, ja jau pats Kristians Sleiters apgalvo, ka Daniels esot tik labs, tad ko gan tur vēl bilst!

+Citēt rakstu
bellinda
iesūtīt 03.03.2007 17:47
Raksts #9

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 03.03.07
Kur: Jelgava

žēl, ka es to neredzēšu .. :/ bet bildes, no izrādes jau kkur būs redzamas, tad jau arī papriecāšos par Danielu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) interesanta pieeja .. man patīk .. baisi, bet patīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) =] ceru, ka viņš arī turpmāk nepazudīs jau bijušos lauros :]

+Citēt rakstu
Daniels_Redclifs
iesūtīt 03.03.2007 21:13
Raksts #10

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 28.10.05
Kur: Viduszeme

nu prieks, ka laikam, tomeer, buus izdevusies shii luga un ja jau atsauksmes ir labas, tad jau Daniels nospeeleejis labi... nu lai jau vinjam veicaas, ceru, ka no skatuves vinsh nepazudiis!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) )

+Citēt rakstu
ils
iesūtīt 06.03.2007 09:23
Raksts #11

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

Daniela Redklifa debija teātrī izpelnās atzinīgas kritiķu atsauksmes.

Raksts no pirmdienas "Dienas".

Pusaugu filmu zvaigzne Daniels Redklifs otrdien nometis Harija Potera
neredzamo apmetni, lai uzstātos kails uz Londonas teātra skatuves
psiholoģiskā trillera Equus jaunā versijā. Jaunā aktiera debija teātrī ir
izraisījusi milzīgu interesi.
17 gadus vecais aktieris piedalās arī ainā, kurā viņš kails jāj zirga mugurā,
atdarinot seksuālu aktu, kā arī rituāli padara zirgus aklus. Šīs ainas ir radījušas
satraukumu vētru vienmēr lojālo Potera fanu vidū. Pēc pirmizrādes Londonas
Gielgud teātrī Redklifs tika sveikts ar vētrainām ovācijām. Arī citi aktieri, kas
bija ieradušies vērot izrādi, neskopojās ar uzslavām.
"Mani dziļi iespaido viņa lomas izvēle un arī Daniela Redklifa līdzšinējā karjera,"
Holivudas zvaigzne Kristians Sleiters sacīja aģentūrai Reuters. Zālē valdīja
kapa klusums, kad Redklifs kopā ar aktrisi Džūliju Kristiju, kas tēlo viņa draudzeni,
piedalījās plaši apspriestajā kailskatā. "Tā ir lieliska loma jaunam aktierim, jo
viņš uzņemas milzīgu risku," sacīja britu aktieris Ričards E. Grants.
Kopš 1998. gada, kad austrāliešu aktrise Nikola Kidmena izģērbās pilnīgi kaila
un tika nodēvēta par "īstu teātra viagru", neviens aktieris vai aktrise uz Londonas
skatuves nav radījuši tādu ažiotāžu. Iepriekšpārdošanā vēl pirms izrādes sākuma
par biļetēm nopelnīti divi miljoni sterliņu mārciņu.

Paraksts zem bildes:
Harija Potera atveidotāja Daniela Redklifa debija Londonas Gielgud teātrī ir izraisījusi
milzīgu interesi. Izrādē Equus viņš parādās kails, piedalās seksa ainā, lamājas, smēķē
un aizraujas ar vairākiem zirgiem.

Ar vienu vārdu sakot - gatavais murgs! [Ila piezīme.]

+Citēt rakstu
Paula
iesūtīt 07.03.2007 20:56
Raksts #12

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 07.03.07
Kur: Savos sapņos un iztēlē, jeb Cūkkārpā, kurā gribētu atrasties visu savu mūžu....

Nu man liekas ļoti nepierasts kas tāds...Nu jā...Vsi jau ir pieraduši pie viņa Poterpuikas.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Adē
iesūtīt 07.03.2007 21:01
Raksts #13

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Grupa: Tulkotāji
Pievienojās: 06.10.04
Kur: Pie sienas.
Mūžīgā opozīcijā

Potera loma jau ir stereotips. Un citos tēlos viņu uztvert būs grūti. It īpaši, kad to nemaz negribas darīt.

+Citēt rakstu
Vinky
iesūtīt 20.03.2007 00:46
Raksts #14

Kur: rīga

Izrāde ir laba!! Pirmkārt jau pati izrāde - interesanta, pārdomāta un pietiekoši smaga, taču brīžiem arī smieklīga. Redklifs pārsteidza ar profesionālo tēlojumu, Grifitss vispār fantastisks. Tiešām, ļoti labi!

+Citēt rakstu
angel13
iesūtīt 24.03.2007 19:51
Raksts #15

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 25.02.07

Forši, ka Daniels turpina savu karjeru. Taču nezinu gan vai vajadzeja tēlot šāda lomā. Lai gan būtu interesanti paskatīties, kā viņam tur veicas.

+Citēt rakstu
arturchix
iesūtīt 31.03.2007 18:07
Raksts #16

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 07.02.05

Pagaidām izskatās, ka maija sākumā, kad es būšu Londonā, man būs iespēja aiziet uz izrādi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja būs kādas labas bildes, ielikšu šeit.

+Citēt rakstu
šķirmice
iesūtīt 09.05.2007 20:09
Raksts #17

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 12.03.07

Nu tad tā - ziņķārības dzīta sava Londonas brauciena ietvaros ieplānoju aiziet uz Equus. Lai arī neesmu nekāda teātru speciāliste un perfekta angļu valodas pārzinātāja, kopumā teātris atstāja labu iespaidu. Patiesībā pēc izlasītajām kritiķu atsauksmēm biju sagaidījusi vienu vienīgu drāmu, taču bija arī ļoti daudz humora un asprātīgu dialogu un monologu. Pārsteidza dekorāciju minimālisms un tajā pašā laikā izdomas bagātība. Visa darbība praktiski notiek skatuves vidū, kur izkārtoti četri kubi, kuru atrašanās vietu mainot tika radīti dažādu telpu iekārtojumi. Pilnīgi piekrītu tam, ko saka kritiķi - tas zēns uz skatuves bija īsts Alans Strengs nevis poterpuika, tāpēc brīžiem biju tā kā mazliet šokā (lai arī zinu, ka tas ir stulbi), ka viņš lamājas trīsstāvīgiem vārdiem, smēķē un vēsā mierā skraida pliks pa skatuvi un "mīlējas" ar tik pat pliku meiteni (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Otra interesantā lieta, ko novēroju, ir skatītāji - es domāju, ka teātris būs pilns ar skuķiem, bet nekā - lielākoties bija pieauguši cilvēki, kas, kā izskatījās, bija nākuši skatīties izslavētu teātri, nevis poterpuikas plikumus, lai gan nevaru noliegt, ka blakus manīju smīnus un ķiķināšanu. Arī Grifitss bija lielisks - noaudzis ar sirmu bārdiņu, ka ne pazīt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Diemžēl ne uz kādām bildēm cerēt nevar, jo teātra laikā aizliegts fotografēt un filmēt... ja vien kāds to darījis nelegāli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Tā ka kopumā varu teikt - ja esiet Londonā, noteikti aizejiet, ar mazu piebildi - tikai tādā gadījumā, ja jūsu angļu valoda ir vismaz intermediate līmenī. Pretējā gadījumā lielākā daļa fun jums vienkārši aizies secen un jums būs garlaicīgi, jo tas ir teātris - visa sāls slēpjas tekstā.

+Citēt rakstu
kristine g
iesūtīt 09.05.2007 23:02
Raksts #18

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 16.11.05
Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu

Izklausas tiešām baisi...pietamvel perfers..ūūū (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
tiešām drosmīgs gājiens...žēl ka es nevarētu to izrādi noskatīties.Patiešām žēl..Vienīgais varu tik novēlēt veiksmi viņa karjerā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 09.06.2007 11:55
Raksts #19

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

biju agrāk domājusi ka ar līdz poteru filmām beigsies viņa karjera, bet tas kā visi apbrīno eqqus ir jau kaut kāds rādītājs uz aktiera talantu, uz kuru būtu vērts skatīties!

+Citēt rakstu

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 03.05.2025 19:43