![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Galvenā varoņa atveidotājs filmās par Hariju Poteru Daniels Redklifs ir sniedzis daudzu ilgi gaidīto interviju, kurā, protams, stāsta par darbu izrādē Ekvus, kā arī skolu, draugiem un nākotnes plāniem.
"Hariju, bez šaubām, spēlēt ir grūti, bet šis ir liels lēciens manā izaugsmē. Lietas ir tik atšķirīgas, pat paši pamati - kā virzīt savu balsi, neizklausoties tā, it kā mēģinātu bļaujot pārplēst sev galvu - tas viss man ir jauns," atbildot uz jautājumu par galvenajām atšķirībām starp darbu Poterā un Ekvus, tā saka aktieris. "Strādāšana ar Ričardu Grifitsu ir fantastiska izdevība. Un šī sajūta, ka esi mazā cilvēku lokā, ir tik atšķirīga no filmēšanās, kurā ir iesaistīti tūkstoši un tu knapi spēj visus satikt. Šī ir pati aizraujošākā lieta, ko jebkad esmu darījis." Jautāts par to, vai kāpt uz skatuves kailam nav mulsinoši, Dens atbild: "Mēs ainu esam atkārtojuši vairākas reizes mēģinājumos. Man nebija īpašu raižu par to. Nav nekā, kas atturētu mani izģērbties, ja to prasa darbs. Īstas aktiermeistarības atslēga ir spēja atturēties no jūtu apvaldīšanas - kļūt brīvam un bezbailīgam. Par savu ķermeni es jūtos pārliecināts, protams, cik nu kāds manā vecumā var tāds būt... bet drošības labad esmu strādājis sporta zālē. Turklāt, daudzi aktieri, kurus cienu, kā, piemēram, Gerijs Oldmens, arī ir izģērbušies uz skatuves." Par izrādi un Daniela atkailināšanos runājot, tās producents saka: "Kad šis puisis novelk savu kreklu, Harijs Poters ir aizlidojis no Cūkkārpas uz visiem laikiem. Mēs nedarām to tāpēc, lai parādītu Harija Potera krāniņu." Pēc šī režisore Tea Šeroka bija pietiekami godīga, lai atzītu: "Mēs visi iesaucāmies "O!", "Ak, mans Dievs!", kad viņu ieraudzījām." Liela ažiotāža sacelta par to, vai šo izrādi vajadzētu ļaut skatīties bērniem. "Neredzu nekādu iemeslu, kāpēc bērnus nevarētu vest redzēt izrādi, kurā cilvēki izģērbjas vai tiek izdarīta vardarbība pret zirgiem. Bet - es, protams, nevēlos aizvainot bērnus viņu inteliģences ziņā, tomēr - nudien, uz lugu par psihiatrijas īpatnībām? Vai jums tiešām šķiet, ka piecgadīgajiem tas būtu interesanti?" - tā Redklifs. Intervijā Daniels runā arī par to, ka lielāko daļu viņa izdevumu sastāda grāmatas, par to, kā ir būt starp cilvēkiem sabiedriskos pasākumos, kā sokas ar skolas lietām un meitenēm, par savu ģimeni un to, ka nekad īsti nav vēlējies studēt universitātē. Ar HPANAs gādību apkopotas reklāmas fotosesijas, kurā Dens piedalījās, bildes. Atgādinām, ka izrāde Ekvus iestudēta Gīlgudas teātri, Londonā, tās režisore ir Tea Šeroka, galvenajās lomās ir Daniels Redklifs, Ričards Grifitss un Džoanna Kristija. Oficiālā atklāšana 27. februārī, biļešu cenas: sākot no ~21 Ls. Šo rakstu rediģēja Edzinsh: 03.02.2007 17:15 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Vakar Dienas Izklaidē bija raksts par šo lugu un bilde uz vāka.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.05 Kur: Sur la route ![]() |
*ļoti, ļoti apskauž blondo meiteni bildēs* (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Ech, kārtejo reizi nākas secināt, ka labprāt būtu snobisks anglis un dzīvotos pa teātriem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.05.2025 00:15 |