![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Roulingas mājas lapā Ir paziņots Harija Potera sērijas pēdējās septītās grāmatas (Harry Potter and the Deathly Hallows (Harijs Poters un nāves svētie)) iznākšanas brīdis tas būs 2007. gada 21. jūlijā minūti pāri pusnaktij (pēc Latvijas laika divas stundas un minūti pāri pusnaktij).
Lielbritānijas izdevniecība Bloomsbury, kā parasti, izdos divas versijas (sākotnēji cietajos vākos) bērnu (parasto) un pieaugušo (kas atšķirsies tikai ar noformējumu), kā arī īpašu dāvanas izdevumu. Reizē (kas britu versijai notiek pirmo reizi) tiks izdota arī grāmatas audio versija aktiera Stīvena Fraja izpildījumā. Sākotnējā izdevniecības ieteiktā grāmatas cena ir 17,99 mārciņas (apm. 19 latu). ASV izdevniecības Scholastic versiju, kā parasti, ilustrēs māksliniece Merija Grendprē, un reizē iznāks gan parastais (cena: 34,99 dolāri apm. 19 latu), gan luksusizdevums (cena: 65,00 dolāri apm. 35 lati). 2007. gadā aprit desmit gadu, kopš iznāca Harijs Poters un filozofu akmens, un kopš tā laika visā pasaulē ir pārdoti apmēram 325 miljoni 64 valodās tulkotu grāmatu eksemplāru no Harija Potera sērijas, visām daļām iekļūstot dažādu valsto visvairāk pirkto grāmatu topos. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
CITĀTS(Edzinsh @ 02.02.2007 20:02) [snapback]1099356[/snapback] Vienu es zinu noteikti - kamdēļ pūlēties un gaidīt to mūžību, izčakarējot visu pašamlasīšanas prieku? Vienkārši izlasām angļu valodā un miers. Tie, kas saprot. Tiem, kas šaubās - mēģiniet, visnotaļ noderīgi. Tie, kas neprot - žēl, mācieties cītīgāk un sāciet ar mazumiņu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Oriģinālvaloda gandrīz vienmēr ir labāka. Km. Es tā arī centīšos dabūt angliski. Jau JP izlasīju angliski, i bez vārdnīcas iztiku, i visus specifiskos nosaukumus, vārdus, u.c. sapratu. Brr. Kā es gribu jauno grāmatu. ^__^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.06 Kur: uz krēsla ![]() |
Es gaidīšu latviešu versiju.Bet stulbi,ka gan jau viss sižets pa to laku būs izklačots un nebūs intrigas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.06 ![]() |
Jā, man arī laikam būs kā Bellatrisei... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.07 ![]() |
nu beizot es gaidīšu ar nepasietību
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Jā ļoti gribas sagaidit jauno gramatu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Bet noteikti lidz tam laikam gad ta bus Latvijā bus jau zinam kurš ir ir miris un kurš uzvarejis tas vienīgi ir čābigī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.02.07 ![]() |
Urā! Tikai stulbi, reizē būs 5. filma un 7. grāmata, būs par pāris gadiem jāparlec.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
ja gan , bet zel ka tikkai daudz velak bus latvija
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
Jau ar nepacietību gaidu pēdējo grāmatu...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nebrīnos par cenu - kā
pēdējo to noteikti pirks daudzi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.04.04 ![]() |
Man ir tā laime HPDH iznākšanas laikā būt ASV un dabūt savu grāmatu jau pirmajā dienā. Bez tam, šobrīd ir iespējams to pasūtīt Borders grāmatu veikalu tīklā un pēc tam iegādāties ar 40% atlaidi- respektīvi, par 20,99$.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 ![]() |
Es jau sen gaidiiju sho mirkli kad vareshu uzzinaat preciizaak datumu un ar nepacietiiibu gaidu sho graamatu!!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Khemm...kety precīzs datums jau tika nosaukts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) . Labi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Vienkārši superīgi! Es tik ilgi gaidu pēdējās grāmatas iznākšanas brīdi, un tagad izrādās, ka tas iznāks tieši manā dzimšanas dienā! Tā ir vislabākā dāvana kādu vien varu vēlēties! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 Kur: Jelgava ![]() |
wuoaw .. iznāks 5. filma, un bez maz vai uzreiz grāmata .. kkā skumji .. :/
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.04.07 ![]() |
Jauki, ka nav ilgi vairs jāgaida! Tomēr žēl, ka tas tik ātri beidzās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) . Laiks skriet ātri!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Jauki (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) nespēju vien sagaidīt, kad dabūšu to grāmatu rokā! Jāpārlasa pēdējās daļas....nu vismaz Feniksa Ordenis un Jauktasiņu princis, citādi grūti atminēties visādus viltīgos sīkumus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.05.2025 19:26 |