Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Espy Entropy [sci-fi], [PZP],[C],[ATD]
Andromeda
iesūtīt 07.01.2007 01:31
Raksts #1

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Espy Entropy

Iesākumam pastāstīšu, kā radās ideja Espy Entropy.
Tas bija diezgan pasen, tālajā 2005. gadā, kad es kopā ar Josephine kādā ziemas dienā gājām vest mazos brāļus braukt no kalna ar ragaviņām. Apspriedām dažādus space seriālus un tā vārds pa vārdam vienai no mums radās tā ģeniālā doma rakstīt savu
sci-fi seriālu. Sākām izdomāt galvenos tēlus pat viņu piedzīvojumus, zīmējām šos.
Tad zināmu iemeslu dēļ Espy Entropy ielidoja kādā patumšā kaktā un no turienes laukā tika izvilkta tikai nesen.
Pārcilājot vecos zīmējumus ar smaidu uz lūpām sapratām, ka tādu story nevar tā vienkārši izmest papīrkurvī, tāpēc tapa ideja pārvērst to par lomu spēli.
Tik tālu ievadam...

Lai uzturētu intrigu un spriedzi visu sižetu uzzināsiet spēles gaitā.
Cik nu jau būsiet sapratuši visa darbība norisināsies speisā [in space] un tātad arī tēli varēs būt visdažādākās būtnes, kādas vien jūsu iztēle atļaus. Bet lūgums, esiet ļoti, ļoti oriģināli. Nu jā, par cik visa darbība norisinās speisā jums būs vajadzīgs space ship un dažādas prasmes kā ar to apieties.
Ā jā un anketas jums būs jāsūta uz pz izvērtēšanai.

Anketa.
1. Tēla vārds un uzvārds: [ja ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ]
2. Rase: [sīks rases galveno iezīmju apraksts]
3. Rakstura apraksts: [ Spēles gaitā neaizmirst kāds bija jūsu norādītais raksturs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ]
4.Tēla izskats:
5. Vecums: [Zemes gados]
6. dzimums:
7. Bilde vai zīmējums: [šis nu būtu diezgan vajadzīgs, lai citi varētu saprast kā jūs izskatieties]
8. Spējas: [ un, lūdzu, nerakstiet tādu arbūzu – „O jā! Man ir kiberroka!” vai kaut ko tikpat tizlu] [piedodiet nevarēju atturēties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ]

Šis ir aizgūts no Josephines Jūras vilinājuma:

leadership: [ vadīšanas spējas, kādam taču būs jūs jānoliek pie vietas]
combat: [cīņas prasmes]
navigation: [kādam ir jāprot vadīt kuģis]
ships armament: [ kāds kurš spēs tikt galā ar kuģa ganiem... kanoniem, mistle tubiem utt.]
mechanic: [ ja tā tačka saplīsīs kādam būs jāmāk to salabot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ]
IT: [IT – Informāciju tehnoloģijas, uzlauzt softus - programmas]
commerce : [ prasme bīdīt darījumus]
luck: [šito es nepaskaidrošu, tas tak katram muļķim skaidrs]
medicine: [MEDIC!!! I need a medic here!]

Tātad pie katra no šiem skill lieciet vērtējumu 10 baļļu sistēmā, bet nu, lūdzu, nelieciet 10niekus katrā otrajā!

Šito pa pz jāsūta!!!

Šis ievadraksts tapis sadarbojoties ar Josephine

Šo rakstu rediģēja Farliner: 08.01.2007 16:00
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
16 Lapas V  « < 14 15 16  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (300 - 304)
Andromeda
iesūtīt 16.12.2007 21:33
Raksts #301

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Es ļoti ļoti atvainojos, ka neko neesmu rakstījusi visu šito laiku. Es neesmu pilnīgi saplacināta un arī interesi par šo spēli neesmu pazaudējusi. Es domāju, ka tiklīdz sākies brīvdienas es uzburšu augšā vietu kur jūs esat aizceļojuši un došu jums jaunus uzdevumus.
Šis starpcitu ir pirmā reize pa nezin cik ilgu laiku, kad kāds uzprasīja man vai kaut kas kustēsies uz priekšu un man ir prieks redzēt, ka kādam interesē turpināt šo spēli.
Nerakstīju, jo daudz laika paņem mācības, kas savukārt izsūknē vēlmi vispār sēdēt pie datora un kaut ko radošu domāt. Apsolu vairāk negulēt. Ziemassvētku brīvlaikā domāju pamatīgi strādāt pie šīs spēles.

Es vēlreiz ļoti atvainojos.

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 30.12.2007 12:58
Raksts #302

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Grupa: Biedri
Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me
Susļiks

Esmu ar visām četrām atpakaļ... ready to serve! (salutē)

+Citēt rakstu
Piligrims
iesūtīt 30.12.2007 18:54
Raksts #303

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 18.11.06
Kur: Parasti gultā pie datora
Klusais vērotājs

Moto manām pārdomām par šo situācuju: Enemy of my enemy is ... still my enemy.
Ierasties ar modernāko arahornu karakuģi pie viņu ienaidniekiem - i don't think it's good idea.
Redzu 3 scenārijus.
1. /pesimistiskais – lasi, reālākais/ Pēc īsām, neveiksmīgām sarunām /vairāk ultimatīvām prasībām no jauno ‘draugu ’ puses/ seko konflikts, kurā mums var būt izdodas ar daudzmaz veselu ādu tikt prom, iemantojot vēl vienu varenu ienaidnieku .
2. /optimistiskais/ Apmaiņā pret jaunā kuģa shematiku, datubāzi mums izdodas saglabāt neitrālas attiecības ar ‘jaunajiem draugiem’, bet mēs joprojām esam 'persona non grata' viņu kontrolētajā kosmosā. Un ‘draud[z]īga' eskorta pavadībā tiekam pavadīti ārpus viņu robežām.
3. /fantastiskais / Iegūstam draugus un sabiedrotos pret ‘ļaunajiem’ arahorniem, kas mūs saprot, atbalsta un palīdz sameklēt visiem viņu mājas par ‘nelielu’ atlīdzību – jauno kuģi.
Bet vispār - enjoy adventure /lasi , avantūra (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) / i'm in ar visām 4.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 30.12.2007 19:33
Raksts #304

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Pluss ir tas, ka kuģis, ar kuru ieradāmies, ir pilnīgi acīmredzami nepabeigts! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Kurš tā dara, ja grasās patiešām uzbrukt?

+Citēt rakstu
Piligrims
iesūtīt 30.12.2007 19:40
Raksts #305

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 18.11.06
Kur: Parasti gultā pie datora
Klusais vērotājs

+ tam, bieži nav redzēta taktika, ka pat pats modernākais kuģis tiek sūtīts viens pats, ar augstu varbūtības % krist ienaidnieka rokās, tā atklājot pašus pēdējos tehnoloģiskos jaunumus...

+Citēt rakstu

16 Lapas V  « < 14 15 16
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
5 lietotāji/s lasa šo pavedienu (5 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 15.05.2025 03:15