Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Espy Entropy [sci-fi], [PZP],[C],[ATD]
Andromeda
iesūtīt 07.01.2007 01:31
Raksts #1

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Espy Entropy

Iesākumam pastāstīšu, kā radās ideja Espy Entropy.
Tas bija diezgan pasen, tālajā 2005. gadā, kad es kopā ar Josephine kādā ziemas dienā gājām vest mazos brāļus braukt no kalna ar ragaviņām. Apspriedām dažādus space seriālus un tā vārds pa vārdam vienai no mums radās tā ģeniālā doma rakstīt savu
sci-fi seriālu. Sākām izdomāt galvenos tēlus pat viņu piedzīvojumus, zīmējām šos.
Tad zināmu iemeslu dēļ Espy Entropy ielidoja kādā patumšā kaktā un no turienes laukā tika izvilkta tikai nesen.
Pārcilājot vecos zīmējumus ar smaidu uz lūpām sapratām, ka tādu story nevar tā vienkārši izmest papīrkurvī, tāpēc tapa ideja pārvērst to par lomu spēli.
Tik tālu ievadam...

Lai uzturētu intrigu un spriedzi visu sižetu uzzināsiet spēles gaitā.
Cik nu jau būsiet sapratuši visa darbība norisināsies speisā [in space] un tātad arī tēli varēs būt visdažādākās būtnes, kādas vien jūsu iztēle atļaus. Bet lūgums, esiet ļoti, ļoti oriģināli. Nu jā, par cik visa darbība norisinās speisā jums būs vajadzīgs space ship un dažādas prasmes kā ar to apieties.
Ā jā un anketas jums būs jāsūta uz pz izvērtēšanai.

Anketa.
1. Tēla vārds un uzvārds: [ja ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ]
2. Rase: [sīks rases galveno iezīmju apraksts]
3. Rakstura apraksts: [ Spēles gaitā neaizmirst kāds bija jūsu norādītais raksturs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ]
4.Tēla izskats:
5. Vecums: [Zemes gados]
6. dzimums:
7. Bilde vai zīmējums: [šis nu būtu diezgan vajadzīgs, lai citi varētu saprast kā jūs izskatieties]
8. Spējas: [ un, lūdzu, nerakstiet tādu arbūzu – „O jā! Man ir kiberroka!” vai kaut ko tikpat tizlu] [piedodiet nevarēju atturēties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ]

Šis ir aizgūts no Josephines Jūras vilinājuma:

leadership: [ vadīšanas spējas, kādam taču būs jūs jānoliek pie vietas]
combat: [cīņas prasmes]
navigation: [kādam ir jāprot vadīt kuģis]
ships armament: [ kāds kurš spēs tikt galā ar kuģa ganiem... kanoniem, mistle tubiem utt.]
mechanic: [ ja tā tačka saplīsīs kādam būs jāmāk to salabot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ]
IT: [IT – Informāciju tehnoloģijas, uzlauzt softus - programmas]
commerce : [ prasme bīdīt darījumus]
luck: [šito es nepaskaidrošu, tas tak katram muļķim skaidrs]
medicine: [MEDIC!!! I need a medic here!]

Tātad pie katra no šiem skill lieciet vērtējumu 10 baļļu sistēmā, bet nu, lūdzu, nelieciet 10niekus katrā otrajā!

Šito pa pz jāsūta!!!

Šis ievadraksts tapis sadarbojoties ar Josephine

Šo rakstu rediģēja Farliner: 08.01.2007 16:00
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
16 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (180 - 199)
Roviela
iesūtīt 16.03.2007 19:40
Raksts #181

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

GM! ņem un novāc tos, kas neko neraksta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif)
Mēs pasērosim, pasērosim, bet gan jau tiksim tur, kur mums jātiek.
Lai mēs negaidam, ka viņi kaut ko darīs, un nemēģinam iepīt spēlē, teiksim, uzrunājot nejauši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 22.03.2007 20:39
Raksts #182

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Grupa: Biedri
Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me
Susļiks

Oki, esmu gatavs parādīties no jauna... citā izskatā..
(IMG:http://i106.photobucket.com/albums/m274/josephine_1414/geike2.jpg)
kkā aptuveni tā...

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 23.03.2007 16:20
Raksts #183

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Kī Kī!
Izlasi, lūdzu, šo:
http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php...t&p=1118269

Alexielai nevajadzētu būt badā.

+Citēt rakstu
Miss Doherty
iesūtīt 26.03.2007 16:59
Raksts #184

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 19.02.04
Kur: house of the rising sun

Ārprāc. Tā ir, kad pārlasa pa diagonāli. ļoti atvainojos un lūdzu neņemt vērā.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 26.03.2007 17:57
Raksts #185

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Nē, viņa, protams, var tā uzskatīt, jo pilnīgi visi mediķi ir "pazuduši kokos", un tiešām neviens nav uzrakstījis, ka viņš Alexielai palīdz. Tas, ka mehāniķis lūdz kādu parūpēties, vēl nav pierādījums, ka tas patiešām ir izdarīts, vienkārši es (un mehāniķis) tā pieņemam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Piligrims
iesūtīt 26.03.2007 22:58
Raksts #186

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 18.11.06
Kur: Parasti gultā pie datora
Klusais vērotājs

Es (mean Dimensio) varētu parūpēties arī par Aleksielu, bet tomēr savaldīšos un atļaušu to darīt kādam citam, lai gan godīgi, tas nenākas viegli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif)

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 29.03.2007 21:18
Raksts #187

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Atsaucieties visi tie, kas vēl turpina šo lomu spēli, jo atklāti sakot nav jēgas spēlēt tālāk, ja ir šāds panīkums jau pašā sākumā, kad vēl nekas nenotiek.

Man ir šausmīgi žēl, ka tā ir sanācis, varbūt ir kādi ieteikumi, ko iesākt...Kā GM es laikam esmu galīgi atkritumos metama (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 30.03.2007 07:40
Raksts #188

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Dans turpina, ja spēle turpinās.

Atkritumos gluži nē, bet GM var pats spēli pārvilkt pāri sastinguma brīžiem. Ja sastinguma brīdi noķer pašā sākumā, tad - viens piemērots rakstiņš, un viss aiziet raiti tālāk.
Man drīzāk šķiet, ka vairāki spēlētāji kaut kā netiek pāri tam, ka to, ko apraksti, nevajag prast izdarīt reāli, un vēl, protams, traucē nezināšana par dažādiem, reāliem, ikdienas darbiem un pienākumiem. Apmēram - ja pats nemaksā par elektrību, tad nezin, kad, kā un kur to darīt, un jūtās pazudis, ja tas pēkšņi jādara.
Bet te ir tā, ka tādu, tīri praktiski aprakstāmu lietu ir ļoti daudz, un ja vēl neesi lasījis neko no šī žanra, tad tiešām ir grūti.

Varbūt būtu līdzējuši regulāri apkārtnes apraksti, ar visām detaļām, neatstājot tos izdomāšanai? Ir grūti izdomāt kādu nekad neredzētu iekārtu, un vēl to, kā tā darbojas.

+Citēt rakstu
Piligrims
iesūtīt 30.03.2007 13:24
Raksts #189

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 18.11.06
Kur: Parasti gultā pie datora
Klusais vērotājs

Man ir doma atkāpties un uzņemties 'mātes dabas' f-jas, kā Roviela LS ‘Zudušo dvēseļu sala’, atstājot GM galveno ideju un 3 personu piespēlēšanu. Var būt var padomāt par jaunu rekrūšu uzņemšanu ‘Zudušo dvēseļu’ vietā, izvirzot jau konkrētas prasības tēliem trūkstošo vakanču vietā.

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 30.03.2007 14:07
Raksts #190

Cep picas
Grupas ikona

Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

1. Tēla vārds un uzvārds: Olivers Fraitāgs (Oliver Freitag)
2. Rase: Cilvēks, domāju, ar to viss pateikts. Selēnietis (senā izcelsme no Mēness kolonijām)
3. Rakstura apraksts: Nekaunīgs zeņķis, kas mēdz izteikt piedauzīga rakstura piezīmes. Piemīt pēc cilvēku standartiem visai dīvaina humora izjūta, iespējams, saistīts ar to, ka daudz pavadījis laika ar citām dzīvības formām.
4.Tēla izskats: Gaiši mati, zilas acis, ~ 1.75m
5. Vecums: 23
6. dzimums: M (v)
7. Bilde vai zīmējums: šobrīd nav
8. Spējas: Nekādas, ja ir runa par kaut ko pārdabisku. Labs sava darba speciālists. Bijušais iznīcinātājkuģa pilots. Kara lidojumos pavadījis vairāk kā 3000 stundas (iznīcinātājā, neskaitot bāzeskuģos pavadīto laiku).

leadership: 2
combat: 2
navigation: 10
ships armament: 10
mechanic: 2
IT: 1
commerce: 0
luck: 2
medicine: 1

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 08.04.2007 00:25
Raksts #191

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

GM nevar spēlēt viens pats. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Turpmāk centīšos aprakstīt vidi, jo citādāk cilvēkiem ir grūti iztēloties, kur viņi atrodas un kā lai viņi rīkojas tālāk.
Ja es galīgi netikšu galā, tad ceru uz Piligrima palīdzību.
Tagad vajadzētu kaut kādā vīzē tikt galā ar kuģa avataru un izlaist Mattiasa tēlu no kapsulas (to es uzņemos).
Tāds ir jūsu uzdevums. Vai tas sagādā kādas problēmas? Runājiet ar avataru, mēģiniet vadīt kuģi.
Ja mēs tagad turpināsim, tad vēlāk iesūtīšu pilnīgu kuģa aprakstu...visos sīkumos un smalkumos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)

+Citēt rakstu
Margo
iesūtīt 08.04.2007 09:23
Raksts #192

Knakts autobusa konduktors

Pievienojās: 02.03.06

Atbildot uz vēstuli: Vēlos spēlēt, tikai nezinu, kur pašlaik atrodas mans tēls. Lūdzu dodite kādas norādes, lai varu atsākt spēlēt.

Atvainjos par ilgo nozušanu.
North.

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 08.04.2007 11:44
Raksts #193

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Pēdējais ieraksts spēlē ir tāds ka Abi dvīņi pamodina Mattiasa tēlu...tā kā droši vari turpināt raksot, kādas domas viņiem ienāk prātā un ko viņi domā tālāk darīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Prieks ka esi atgriezusies NorthSee (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Ceru arī no pārējiem sagaidīt kādu ziņu.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 08.04.2007 12:02
Raksts #194

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Es jau nu turpinu. Danam nav īpašu problēmu, vienīgi tā, ka viņš nav universāls speciālists, un neprot visu izdarīt viens pats. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Hikari
iesūtīt 08.04.2007 15:30
Raksts #195

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 19.07.04
Kur: Latvija <-> Japāna
Sakuras ziediņš

Es noteikti turpinu, ja vien mani nemet aaraa pashi gm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Neesmu neko kaadu briidi postojusi, tachu labi zinu, kas speelee notiek (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Es veelos speeleet- ljoti ^^

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 08.04.2007 15:46
Raksts #196

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Rowenny (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) neviens tevi nekur netaisās mest prom.
Tavam tēlam vienkrārši vairāk jāmeklē kontakts ar pārējiem, tad arī atrdīsies ko darīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Ného
iesūtīt 08.04.2007 16:22
Raksts #197

Rex Aegyptus

Pievienojās: 15.03.05
Kur: terra incognita

Esmu gatavs turpināt, tikai tagad tuvojas eksāmeni, kas nozīmē ka būs papildus jāpamācās. Līdz ar to sadalīt laiku uz visām LS un citiem veicamiem darbiem būs grūtāk, bet gan jau spēšu uzturēt tādu aktivitāti, kāda tā ir tagad (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 08.04.2007 16:33
Raksts #198

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Teikšu godīgi - tāda aktivitāte kā tagad mani neapmierina (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
Bet centīsimies visu uzlabot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Ného
iesūtīt 08.04.2007 16:35
Raksts #199

Rex Aegyptus

Pievienojās: 15.03.05
Kur: terra incognita

nē nu es nedomāju to aktivitāti, kas valda šobrīd, bet to, kad mans tēls aktivizējās - nu to mazo brītiņu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 08.04.2007 17:05
Raksts #200

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

aa, sapratu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas labi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu

16 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 16.05.2025 00:13