![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/OpalaUnViltus.jpg)
[Papildinājums Grāmata iznākusi 10. augustā; cena: 4,59Ls.] Izdevniecība Jumava laidusi klajā Oīna Kolfera grāmatu "Opāla un viltus", kas ir ceturtā grāmata sērijā par Artēmija Faula piedzīvojumiem. Dziļi pazemē plaukst un zeļ augstu attīstīta elfu civilizācija, kur Fauls jau paguvis iemantot gan draugus, gan ienaidniekus, tomēr neko tādu vairs neatceras, jo drošības apsvērumu dēļ viņam atņemtas visas ar elfiem saistītās atmiņas. Iespējams, ka te vairs nekas nav labojams. Taču tikmēr prātam neaptveramu plānu pazemē izperinājusi laumiņa Opāla Koboji, kas Faula un viņa elfu sabiedroto dēļ pirms gada piedzīvojusi kaunpilnu sakāvi. Tagad viņa kāro iegrūst pasauli starpsugu karā un pie viena atriebties visiem, kas to pelnījuši. Atliek viltum pretī stāties ar viltu. Šo rakstu rediģēja eyedam: 10.08.2006 14:00 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.02.05 Kur: te. ![]() |
viņa laikam galīgi sviestā sagājusi - es domāju Opālu. Bija plus mīnus normāla, manuprāt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
bet vajadzētu izlasīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
nu tad beidzot! Es ļoti ilgi gaidīju šo grāmatu, tas nozīmē, kam man ir jāpasteidzas ar tagadējo un jāsāk lasīt šī te.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
A es jau esmu izlasījusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) (angļu valodā)
Neslikta. Laba. Fauls (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
šī labākā ziņa ko šomēnes esmu dabūjusi zinat...
Dievinu Artēmiju Faulu.... nu ko jacenšas dabut to gramatu roka... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
btw, cik tā grāmata maksā?
Es eju uz grāmatnīcu, kaut gan man trīs pirksti. Vakar dzimenē uzdāvināja piecīti, varbūt pietiks... Šo rakstu rediģēja Ragana: 05.08.2006 12:14 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Aizspogulija ![]() |
Lieliski! Jau sen gaidīju nākošo grāmatu Artēmija Faula sērijā!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
Tik ilgi bija jāgaida, jo stulbā jumava nemaz netaisījās tulkot...
Bet kas tie tādi uz vāka? Opālas kloni? es anotācijā angliski izlasīju, ka viņa nolemj sevi klonēt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
Beidzot!!
Domāju, ka šī diena nekad nepienāks... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) tagad vajag ātri dabūt rokā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.12.05 Kur: Vaaczeme ![]() |
Ahhh...
Beidzot! Mēģināju lasīt pa angliski. Izlasīju divas trešdaļas un tad man apnika. A viņu tikai Jumavas grāmatnīcā var nopirkt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Urā!!! Šodien pat braucu pirkt! Ja vien, protams, varēšu dabūt!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.05.05 Kur: maskējos par šokolādi uz cepuma ![]() |
ah tu mii.. bezmaz iespiedzos.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
jau angliski izlasiita, bet nevar taksh palikt bez sava exemplaara!!! nu, cik ta iisti maxaa? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri- Pievienojās: 23.01.05 Kur: tev aiz muguras...:) ![]() |
Te nu jāsaka,ka jumavā tās gr;amatas nemaz nav. Šodien aizcilpoju,bet tur nebija un pārdevēja saka,ka nav izdota. Jumavas mājaslapā arī nav vispār pieminēta... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.05 Kur: Ogre ;P ![]() |
i'm happy happy happy!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) āāā...!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
shito es neesmu lasiijis, bet noteikti nodereetu, kaa arii dereetu izlasiit gredzena paveelniekus un naarniju... kkad buus jaasaak to dariit un pirkt graamtas.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Atvainojos par kļūdu - saņēmu nepareizu informāciju. Grāmata "Opāla un viltus" parādīsies veikalu plauktos tikai pēc apmēram 2 nedēļām.
Jānis |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Vai dies' un es jau sacēlu trauksmi kaimiņi vidū! Neko darīt! Dažkārt gadās!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tā... Nu man atkal ziņo, ka grāmata tomēr šodien jau ir iznākusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Maksājot 4,59Ls.
Vai kāds no pircējiem to nevarētu arī tagad apstiprināt? Jānis |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.05.05 Kur: maskējos par šokolādi uz cepuma ![]() |
es 2dien biju Riigaa.. Jāņa Rozes grāmatnīcā nebija..
ceru tikt pie sva exemplaara peec iespeejas aatraak.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: Turpat, kur parasti! ![]() |
Vakar biju Jāņa Rozes grāmatnīcā, Artēmijs Fauls mani neinteresē, tāpēc nepirku, bet to grāmatu es tur redzēju, tā kā viņa ir iznākusi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.05.2025 21:00 |