![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Šī mēneša žurnāls Child magazine publicējis to cilvēku Top 20, kuri izmainīja cilvēku bērnību. Nav nekāds brīnums - pirmajā vietā ir Volts Disnejs. Cilvēks, kas pēc laikabiedru atmiņām bērnus īstenība nemaz nav mīlējis, animāciju to gan. Un vai tad mēs varam iedomāties pasauli bez Disneja multenēm?
Sarakstā kā piektā ir minēta Džoanna Roulinga. Sarakstu noslēdz Doktors Zeuss. Interesanti, ka tajā ir iekļuvuši arī The Beatles, Maikls Džordans un Franklins Delano Rūzvelts. Vispār cilvēki no visām darbības sfērām. Pilnu sarakstu var skatīt šajā saitē. Šo rakstu rediģēja erty: 21.09.2006 16:49 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Vispaar jau ljoti savaadi.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) es varu sapras t beetlus utt bet kadaa skaraaa maikls dzhordans???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Par to Džordanu laikam ir tāpēc, ka pateicoties viņam ļoti daudz bērnu sāka ar sportu nodarboties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Manu bērnību ? No šiem manu bērnību pāris ir maigi aizskāruši, šis drīzāk ir stāsts par to, kas mainījis amerikāņu bērnību no pieaugušo viedokļa (t.i. paceļ rokas, kas zpzinās, ka viņu bērnību varbūtās ietekmēja Spoka grāmatas par zīdaiņu kopšanu vai tas bērnu psihologs, kurš eksperimentēja ar savu divgadīgo sīci /rakstu izlasīju vakar, negribējās tad komentēt, vārdu vairs neatceros un neskatīšos/), godīgi sakot, lai gan šie cilvēki acīmredzot izmainīja amerikāņu bērnību, stipri šaubos vai pusi no viņiem vispār kāds, izņemot tā raksta autorus tā uztver
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
beerniibu, man vismaz neizmainiija nekas.. man HP, taa reaali iepatikaas tikai kkur ap 14 gadiem.. to jau vairs nevar uzskatiit par beerniibu.. bet nu jaa, piekriitu, ka JKR ir daudziem izmainiijusi dziives gaitu ar HP graamataam... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.06 Kur: uz krēsla ![]() |
es roulingu liktu kādā trešajā vietā...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Wolts Disnejs ienāca manā bērnībā ar multfilmām-"Aladīns","Skaistule un Briesmonis","Karalis Lauva","Sniegbaltīte un septiņi rūķīši"u.c. Viņš paspilgtināja manu fantāziju un tapa daudz zīmējumi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
* Disneja taisītās flmas man vēl tagad ļoti patīk palaikam paskatīties. tādas mīļas šķiet un naivā veidā romantiskas. nu, tās par princesēm, es domāju.
* acīmredzot arī Ruta Handlere ietekmēja manu bērnību, kuru bez Barbijām nespētu iedomāties. tās bija tādas salīdzinoši sīkas un graciozas, ne kā tās lelles, ko varēju saņemt mantojumā no mātes. * Roulinga - neapšaubāmi ietekmēja. bez viņas sarakstītajie darbiem būtu stipri jau nu savādāks cilvēks. un arī nebūtu iepazinusi tik daudzus jaukus/ne-tik-gluži-jaukus cilvēkus gan šeit [kurbijkurnē], gan citās interneta mājaslapās. par pārējiem gan nevaru teikt to pašu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 31.05.2025 01:14 |