![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/StiklaVards.jpg)
Jumava izdevusi Sandas Krastiņas tulkotu trešo (pēdējo) turpinājumu Kaja Mejera grāmatu sērijā par Merles piedzīvojumiem "Stikla vārds". Pirmās divas grāmatas bija "Lagūnas valdniece" un "Akmens gaisma". "Stikla vārdā"... Šoreiz kopā ar Lagūnas valdnieci, kamēr Venēcija cieš no mūmiju kareivju uzbrukumiem, viņa dodas ceļojumā uz Sfinksu zemi. Taču Ēģiptes tuksnesi klāj bieza sniega sega. Te, sfinksu burvju spoguļu cietoksnī, satiekas raganas un Hora priesteri, seni dievi un jauni titāni, lai sāktu izšķirošo kauju. Merlei ir tikpat kā rokā atslēga, kā izglābt pasauli: viņa nejauši uzzina par noslēpumaino Stikla vārdu un atkal sastopas ar draugu, kuru jau sen uzskatīja par zudušu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
BEIDZOT!!!
Tik ilgi gaidītais turpinājums nu ir klāt!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) Paldies Eyedam! Jāskrien uz grāmatu veikalu pakaļ! Ā, un ja tev brīvs brītiņš, kamēr līdz grāmatnīcai vēl neesmu tikusi, vari pateikt mazlietiņ vairāk kas tur notiks? Nevaru sagaidīt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Noteikti jāizlasa! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.06 Kur: uz krēsla ![]() |
īstenībā man besī tās citas Hp kluba grāmatas.
Lasot liekas,ka tie ir lēti HP pakaļdarinājumi,fui! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 Kur: Transilvānijas mežos pie ugunskura un kūpinot siļķi ![]() |
Šīm grāmatām par Merli un HP nav itin nekā kopēja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Es lasīju Lagūnas valdnieci, bet godīgi mani īpaši nepiesaistīja, tāpēc kaut kā neitrāli izturos, pret jauno grāmatu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
CITĀTS īstenībā man besī tās citas Hp kluba grāmatas. Lasot liekas,ka tie ir lēti HP pakaļdarinājumi,fui! Tie nav HP atdarinājumi. Tas, ka šīs grāmatas ir HP sērijā, nenozīmē, ka tās ir līdzīgas Harijam Poteram, tās visas vieno tikai pāris lietas : izdevniecība Jumava, un tas, ka tās, lielākoties, ir fantāzijas daiļrade bērniem/pusaudžiem. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
tas ir baigi forfi ka jau iznakusi 3 grāmata.
nese tikai izlasiju otro |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.05 Kur: Zem zvaigžņotas debess ![]() |
Izlasīju pirmo grāmatu bet man nepārāk patika un tādēļ nelsīšu arī turpinājumus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.11.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
iepriekšējās grāmatas esmu izlasījusi un man patika, tāpēc centīšos izlasīt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
Trešo grāmatu es jau uzdāvināju draudzenei dzimšanas dienā. man tā patika iepriekšējā grāmata ka noteikti izlasīšu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
tas ir baigi forfi ka jau iznakusi 3 grāmata.
nese tikai izlasiju otro |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Es nezinu kaa to war lasiit!!!Kaads war paskaidrot-es wnk esu shokaa no shiis graamatas stulbuma!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Aizvakar dabūju savās ķetnās. Lielisks turpinājums, man jāsaka, tik daudz intrigas! Bet beigas gan negaidītas un bēdīgas. Vietā, kur Serafins nomira, asaras saskrēja acīs... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 22:51 |