![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
es vēlos uzzināt kādu raksnieku piekritēji jūs esat izņemot HP un GP?Man piemēram ļoti patīk Agata Kristī,Dž.Maknota,D.Brauns,O.Kolfers un citi bet šie ir mani mīļākie kā ir ar jums?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
nav tā, ka es izvēlētos grāmatas tikai pēc autora vārda, bet ir jau daži, kuru grāmatu paņemot rokās, tu zināsi, ka grāmata būs laba: varētu minēt žilu vernu, tad vēl oīns kolnferns, droši vien, ka roulingu arī varētu iekļaut, ekziperī, un vēl, un vēl... (tagad nemaz visi galvā nenāk.)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.07 ![]() |
Man ļoyi patīk šādu autoru grāmatas :
Sant Exeperī Mērija Hofmane brāļi Grimmi Hloja Reibena Ursula Le Gvina Džeims Heriots Lūsija moda Montgomerija Dž. K. Roulinga D. Brauns Enčī Mina dŽ. Darels I. Ziedonis (epifānijas) Un citi, kurus pašlaik nevaru atcerēties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja miss x: 12.02.2008 21:09 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
Dāudzi, bet lielu daļu labu autoru grāmatas es izlasu tikai vienreiz, vienu grāmatu,,
šoreiz rekordists ir vonnegūts,, tam esmu izlasījusi visas grāmatas, ai, ko tur daudz šķirot, visi rakstnieki kā rakstnieki - katram savi plusi un mīnusi, bet visi ir un paliek rakstnieki, respektīvi, ievērojamas personas (es par tiem slavenajiem, un ne tik slavenajiem, bet kādai tautas daļiņai zināmajiem gan) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 06:19 |