![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Daniels Redklifs sniedzis interviju Austrālijas TV, kuras vienu daļu vari noskatīties šajā Mugglenet lapā.
Intervijā Daniels atzīstas, ka Poters viņu izglābis no skolas, kuras laikā neesot bijis ne sportisks, ne aizrāvies ar mācībām; vēlreiz stāsta par ar vairāk nekā 30 piegājieniem filmēto skūpstīšanās ainu ar Čo Fēniksa ordenī (kas esot bijis fantastiski, bet neesot bijusi pirmā reize – pieredzi bija guvis jau Decembra zēnos). Un mierina arī par iespējamo Harija pāraugšanu, kas, viņaprāt, neesot problēma. Decembra zēnos filmēties Dens esot piekritis tāpēc, ka filmas scenārijs esot bijis brīnišķīgs, tā uzņemta Austrālijā un ka loma šajā filmā tik ļoti atšķiras no Harija lomas (neņemot vērā to, ka abās filmās zēni ir bāreņi). Savukārt, lai uzveiktu Voldemortu, Danielaprāt, arī Harijam, iespējams, būtu jāmirst, un tas viņam kā aktierim būtu taisni pa prātam, jo katram aktierim pienākot brīdis, kad gribas notēlot miršanu. Šo rakstu rediģēja eyedam: 09.12.2006 01:40 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
"Vēl Dens izsacījās, ka vēlētos nospēlēt nāves ainu 7. filmā."
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) psc vnk, kaa var shitaa pateikt, vinsh domaa citiem nav juutu?! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Vispār ļoti interesanta intervija. Man patika tas teksts par decembra zēniem :"Un otrajā scenārija lappusē es izlasīju- un mēs visi esam bāreņi. Es padomāju, ak debess" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Man arī patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Es pieļauju, ka kā cilvēks viņš ir daudz labāks kā aktieris. Jo aktieris viņš ir slīīīīīīkts.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Jāatzīst, ka pēc šī izlasīšanas es ļoti labprāt gribētu noskatīties filmu Decembra zēni (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.04.06 Kur: In darkness ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) interesanta intervija...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.06 Kur: Visums,piena galaktika, saules sisteema, Zeme, eirāzija, eiropa, baltija, latvija, riiga, centrs, maaja, dziivoklis, istaba dators! ![]() |
nu zini vai ko.... es negribu lai harijs mirst (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
tajā fragmentiņā harijs poters izskatijās diezhas vecs
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Haha. Kādreiz varētu arī netēlot.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
CITĀTS(silhouette @ 09.12.2006 13:00) [snapback]1072632[/snapback] Man arī patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Es pieļauju, ka kā cilvēks viņš ir daudz labāks kā aktieris. Jo aktieris viņš ir slīīīīīīkts. Atliek vien piekrist... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
he he, pēc tā īsā ieskata uzreiz man neiepatikās tā blondīne no Decembra zēniem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
un intervija interesanta, Daniels tāds smieklīgs manuprāt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.06 ![]() |
Nu to mirsanu vins vareetu pietaupiit citai filmai... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) galu galaa tagad kluvis slavens vinam buus daudz filmeesanaas piedaavaajumu!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 29.05.2025 09:40 |