![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/AleksHopkins.jpg)
Divdesmitgadīgo Aleku Hopkinsu jaunā Severusa Strupa lomai ieteicis Ņūberijas vietējā teātra direktors Pīters Vots. Pēc fotogrāfiju nosūtīšanas jaunais aktieris ticis uzaicināts uz interviju, un pēc mokošiem četriem mēnešiem beidzot uzzinājis, ka ir pieņemts. "Skaidrs, ka es to negaidīju. Tiklīdz uzzināju, manu seju pārņēma plats smaids un es steidzīgi zvanīju savai mammai un draugiem, lai to pavēstītu. Daži cilvēki man neticēja, un daži netic vēl joprojām." Alekaprāt, lomu dabūt palīdzējusi arī līdzība slavenajam aktierim Alanam Rikmenam, kurš spēlē pieaugušo Strupu. Tomēr lai padarītu viņu vēl līdzīgāku draudīgajam profesoram, bija jālieto protēzes. "Alans Rikmens pavadīja pāris stundas, pļāpājot ar mani par lomu, un tas, saprotams, bija mokoši: tur biju es pilnīga nulle un šis slavenais aktieris. Attiecībā uz tēlošanu viņš ir ļoti nopietns, bet viņam patīk jokot. Tas bija patiešām jauki un mani pārsteidza. Es domāju, ka ievērojama zvaigzne uzvedīsies citādāk, bet viņš bija tik patīkams." Par savu lomu Aleks stāsta: "Tā ir diezgan viegla, jo ainiņa ir tik maza; bet, tā kā personāžu jau kāds pirms tam ir atveidojis, man ir jāpārņem viņa īpašības un jāmēģina tās kopēt. Es vēroju, kā viņš kustas, runā un izrāda emocijas. Viņš arī man pats deva dažas norādes par tēlu kā viņš ietu, apstātos ar taisnu muguru." Filmēšanas laikā Alekam nebija atļauts pamest valsti, jo viņu jebkurā brīdī varēja izsaukt uz Londonu, lai vēl kaut ko uzfilmētu. "Tas ir daudz grūtāk, nekā cilvēki iedomājas. Tik daudz cilvēku uz tevi paļaujas. Visi ir patiešām jauki, bet tas ir ļoti biedējoši. Tur ir tik daudz cilvēki, un ja tu kaut ko salaisstu grīstē, tas būtu tik apkaunojoši." Pašlaik Aleks uzsāk filmu izstrādes studijas Stefordas universitātē. "Tikai būt par daļiņu no tās jau ir liela privilēģija. Tā nav vienkārši filma, bet tā ir "Harija Potera" filma. Nākamajā grāmatā sestajā par jauno Strupu nekā nav. Bet septīto grasās izdot nākamgad, un neviens vēl par to nekā nezina, tāpēc iespējams, ka tajā būs kāda neliela loma arī man!" Ziņo Newbury Today |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Tiešām līdzīgs Rikmanam. Priecājos par viņu, ka dabūja lomu un atkal paveicās- cik sapratu, pats jau uz lomu nepieteicās. Tāpat kā redklifs!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Es arī šo to saskatu no Rikmana, bet šis tas sejas vaibstos ir arī no Grinta! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
Nu tad jau redzēsim cik atbilstošs viņš ir! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet līdzība sakatāma!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
tas tajā bilde ir viņš? jeij bogu, nesaskatu nekādu līdzīvbu, neglibu tādu Severusu! pee! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
nezinu, laikam visa lieta tajā degunā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Nu tāds "nūģīgs" jau izskatās. Varēja vienīgi tādu nedaudz tumsnējāku. Varbūt filmā būs uztaisīts līdz nepazīšanai... Atliek tikai bildes gaidīt!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
vo vo, un ja būs melni meti moš nu moš būs labi, bet tas tikai tā, štias pēc nūģa izskatās pretēji Sevijam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) mcaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
CITĀTS(orx @ 11.09.2006 21:05) [snapback]1035232[/snapback] Es arī šo to saskatu no Rikmana, bet šis tas sejas vaibstos ir arī no Grinta! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) vo, vo. es ar esmu ar mieru apgalvot tieši to pašu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) bet domāju, ka derēs,. galu galā - tāpat nekāda dižā loma viņam tur nav jāspēlē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
CITĀTS(Porcelāna Eņģelītis @ 12.09.2006 16:39) [snapback]1035462[/snapback] varētu teikt to pašu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) tā līdzība arī spēlēja savu lomu, tam, ka viņu pieņēma. Bet ja runājam par tēmu, tad es domāju, ka tā kau jau te teica, ka nogrimēs līdz nepazīšanai. Un gan jau vis būs čikiniekā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.03 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
ko?! tas ir viss, kas man sakāms! Viņš tak neizskatās pēc Strupa! Bet šajos laikos ar grimmu laikam var panākt visu... kur tad ir iepriekšējais?! Šo rakstu rediģēja ~eviic~: 13.09.2006 20:57 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Kāds iepriekšējais?! Strups jaunībā filmās vispār vēl nekad agrāk nav bijis rādīts!
Un līdzību jūs meklējat ar ko? Ar Alanu Rikmenu? Ja degunu vajadzēs ar kūkumu, to tak uztaisīs; kā jau rakstā ir teikts viņam nācās izmantot kaut kādas protēzes. Kādu tad jūs iedomājaties Strupu skolas laikā, ja šis ir tik "nelīdzīgs"? Kāpēc viņš nevarētu izskatīties "nūģīgs"? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 ![]() |
Nju tad jau maniis kas no shii jauna aktiera buus sanaacis ..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Es, piemēram, Strupu tieši iedomājos tādu samērā "nūģīgu". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Galvenais, lai kopumā aina izskatās labi, jo šī loma tomēr nav tik nozīmīga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
atkal, kaada jauna seja, nu lai jaunotim izdodas, tik labi cik vien var noteelot sho lomu(btw, esmu prieciigs, ka 7to(iespeejams) filmu uznjems Alonso Kuarons, jo es personiigi, domaaju, ka 3shaa bija vispreciizaakaa, kaadu to veelas fani, visas vajadziigaas epizodes tur bija, kur taam vajadzeeja atrasties)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.06 ![]() |
Man tiiri labi iet pie sirds tagadeejais Strupa teelotaajs, tomeer sis jaunais nee vins manupraat nav liidziigs...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 21:08 |