![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Vai jūs ticat mīlestībai no pirmā acu skatiena?Varbūt kāds to jau ir piedzīvojis?(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.05.06 Kur: Kamelotā. Biedrs 2009 ![]() |
Nē. Tādai es neticu.
To nesauc par mīlestību. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 Kur: Starp debesīm un zemi... ![]() |
Nu īsti nezinu, bet manuprāt iemīlēties no pirmā acu skatiena nav iespējams. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Jā, filmās un grāmatās varbūt šāda mīlestība pastāv un viss ir tik skaisti un burvīgi, bet mēs dzīvojam realitātē un tādai mīlestībai es neticu...
Pati nekad neesmu piedzīvojusi tādu situāciju, ka paskatoties uz kādu puisi uzreiz jau esmu viņā iemīlējusies līdz ausīm. Man ir jāiepazīs cilvēks un tad es par viņu spriežu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Elfija: 11.03.2007 12:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
jauki jau skan - mīlestība no pirmā acu skatiena.
es nedomāju, ka tā ir mīlestība. jā, paskatoties pirmo reizi uz kādu cilvēku var rasties simpātijas. bet par mīlestību to nevar saukt. vēlāk jau var rasties jūtas, tas jau ir process. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.07 Kur: Dzīves virpulī ![]() |
Tā nav mīlestība. Mīlestība nāk pēc tam. Tomēr pirmā brīža emocijas ir ļoti spilgtas un uznes tādā pašā eiforijā kā mīlestība. Tā var būt tikai simpātija bet tā īpašā izjūta - iekšējs šoks - ir viena un tā pati. Tas var būt brīdis kad divi cilvēki satiekas un ja vēlas to var uzskatīt arī par mīlestības sākumu.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) No kaut kā taču ir jāsāk! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.07 ![]() |
Piem. man ir gadījusies mīlestība no pirmā acu sktiena... tieši pateicoties šai mīlestībai vairs nekad neticu mīlestībai... pat ja džexbaigi patīk sūtu viņu tālāk!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.09.06 Kur: lido. ![]() |
Tā nav mīlestība. Cilvēks tikai ir iemīlējies otra cilvēka vizuālajā izskatā. Jā tā vien tas otrs cilvēks zina pirmā cilvēka raksturu u.t.t.
Murdzīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
Ticu. Bet netaisos piedzīvot, mīlestība (īpaši no pirmā acu skatiena) nav priekš manis. Labāk draudzība no pirmās ķildas vai saķeršanās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
parasti tā mīlestība var būt tikai aizraušanās, bet es domāju ka var pastāvēt mīlestība no pirmā acu uzmetiena (protams ne tāda, kā seriālos un filmās)!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 ![]() |
Nē, jo mīlestība ir kas vairkāk kā viens mirklis
Mīlestība ir uzticēšanās, laime, labsajūta, atkarība no otra, viņa klātbūtnes.... Tas nevar rasties pāris sekundēs.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: Slīdeņa koptelpā sarunājas šņācmēlē ar Tomu ![]() |
Es neticu mīlestībai no pirmā acu skatiena.
Tāda vienkārši nepastāv. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.05.07 Kur: Rīga ![]() |
Kā to ņem. es piemēram reiz pacentos iemīlēties no pirmā skatiena un pēc pāris minūtēm attapties, ka neesmu senu paziņu atpazinusi, kurā pirms tam man ne prātā nebij nācis iemīlēties... Tas gan bij tik sen (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Jautājums, cik stipri ir iespējams iemīlēties no pirmā skatiena...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
es ticu simpātijām no pirmā acu skatiena, taču ne mīlestībai.
Jā, esmu kaut ko tādu piedzīvojusi, taču tā noteikti nebija mīlestība, bet gan šausmīga apmātība un lielas simpātijas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
ir tāda lieta
bet tie ir ļoti īpaši cilvēki un nedaudz. tāpat kā ģēniju mākslā apkārt nemētājas. tev jānodzīvo godam vairākas dzīves, lai dvēsele līdz tam izaugtu. jums abiem. skepticisms reti kad ir lielas dvēseles pazīme, bet mēdz gadīties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) kopumā, tiem, kas apgalvo, ka netic mīlestībai kā tādai, vēl ir daudz ko augt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.05 Kur: Tuwumaa..:) ![]() |
nav milestibas no pirmaa acu skata, vnk cilveeka smadzenes iemiiloties meklee argumentus un cilveekam saak skist ka miilestiiba bijusi vienmeer nevis kaa tas notiek, radusies konkreetu emociju iespaidaa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
diez vai ir taada miilestiiba no pirmaa acu skatiena kas ir noturiiga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.07.07 Kur: Nav Atrodama. ![]() |
manuprāt, var būt tikai patika no pirmā skatiena, bet noteikti ne mīlestība.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 Kur: Riga ![]() |
Nu es ticu,bet piedzivojusi neesmu! Un dazreiz ta ir labak!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.07.07 Kur: vienmēr tew līdzās ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Nu nē es netici īlestībai no pirmā acu skatiena un neticēšu.(es tā vismaz domāju ka neticēšu.)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Paskaties-Iekriti?
Tā nav mīlestība,to sauc par iekāri. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 01:45 |