Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 15.11.2006 23:29
Raksts #1

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Grupa: Biedri
Pievienojās: 01.01.06
Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām*

"Saullēkta Nesējs"

Kuģa apraksts: Kuģa priekšgalu rotā skaista, zeltīti dūmakaina pūķa galva, sānus milzīgi zeltīti spārni kas stiepjas līdz pat kuģa pakaļgalam. Šis brīnišķīgais viļņu šķēlējs nebūt naw liels kā mūsdienu prāmji, drīzāk paprāvas jahtas lielumā. Drakona acis ir no tīriem rubīniem 20 cm diametrā. Retos gabaliņus kur kuģi neklāj zelts var manīt asinssarkanos toņos. Pakaļgals ir zeltītas drakona astes formā ar asiem dzelkšņiem tās galā. Klājs bija noklāts ar maziem, labi koptiem, vienādiem, tumšbrūniem dēlīšiem. Stūrmaņa tiltiņš ir krāšņi rotāts ar sarkana samta grīdu un lielu, lakotu, tumšbrūnu stūri. Groka mucu kreisajā malā, uz kuras ar zeltītiem burtiem ir iegravēts kāds grezns ģerbonis un sauklis ar senlaicīgiem burtiem "Uz priekšu Kentolgena!" Var jau būt, ka daudziem šis sauklis ir tukša bilde, taču šī kuģa braucēji to ciena, mīl un zin ik katru ap to vīto leģendu. Apakšstāvā kas atrodās zem ūdens ir mucas ar groku un dārgāko, senāko vīnu, visas apdrukātas ar karalisko ģerboni. Tālāk ir diezgan parasta, tomēr kopta telpa kurā atrodas apmēram 30 šūpuļtīkli kur apmesties kuģa apkalpei un palūkoties uz zemūdens pasauli caur mazajiem iluminatoriņiem. Stāvā kas atradās uz klāja atradās 6 kajītes, visas maziem, skaistiem lodziņiem ar 6 rūtīm, zeltīti sarkaniem, rūtainiem aizkariņiem, divām gultām kas pārklātas ar sarkanu satīna pārvalku. Segas no vistīrākā zīda zelta krāsā ar sarkaniem ģerbonīšiem. Pie kreisās sienas iepretim lodziņiem karājās gleznas. Dziļi ieskatoties liekās, ka tās ir reljefas, pat dzīvas. Durvis ir apkaltas ar tikko plaukušiem zelta ziediem.

Nu pats stāsts: Lielā Ziemassvētku masku balle, kas norisinājās pašā skaistākajā un graciozākajā ēkā visā vecpilsētā- lielajā Rātsnamā ritēja pilnā sparā. Skaistā, krāšņā zāle pilna ar maskotām, greznos tērpos tērptām jaunām lēdijām un maskotiem , smokingos tērptiem jaunekļiem. Protams visi bija ieradušies kopā ar savām otrajām pusītēm, jo kā nekā strauji tuvojās pēdējā deja- svinīgais valsis. Arā bija auksta ziema un tādēļ biezie mēteļi bija pakārti Rātsnama garderobē. Pulkstens 24.00 balles vadītājs dejas vidū lūdza noņemt maskas. Tā darīja visi izņemot 8 jauniešus kas dejas karstumā nebija dzirdējuši vadītāja teikto. Pēkšņi dejotājiem tika sapurināti skaistajās frizūrās saveidotie mati, caurvējšs? Nē ! atlipuši viens no otra jaunieši ieraudzīja vien atklāto jūru kuras austrumos cēlās milzīga, spoža, balta saule, šīs zemes saule.Pie 4 meitenēm un 4 puišiem krāšņajos tērpos pienāca puisis ne vecāks par saviem 20 gadiem, tērpies vieglā [cik nu tur vieglā] bruņu kreklā, sakranā samta vestē, kas stiepās līdz pat gurniem, smilškrāsas pusgarās biksēs kas pie ceļiem bija sasietas. Kājās bija melni zābaki līdz pus celim, pie jostas karājās zobens ar krāšņu zelta rokturi. Zeltaini blondos matus vējš bija saveidojis pēc sava prāta, taču dzidri zaļās acis draudzīgi vērās jauniešos. Lūpās bija iegūlis ilgu pilns smaids taču kādēļ?

Kas notika tālāk uzzināsiet LS gaitā. Lūgums pieteikt savus tēlus tā lai tie būtu 4 meitenes un 4 puiši. Savā starpā būs pazīstami tikai puisis un meitene kas ballē dejojuši, pārējie viņiem būs svešinieki. To kas tad kuram būs partneris gan jau ka kawkā sarunāsiet. Ja nē tad es kaut ko izštukošu. Pieteikties pa PZ. Vecuma ierobežojums 16-19 gadi.

Anketa:
Vārds uzvārds:
Izskats[bilde]:
Tērpa un maskas bilde:
Raksturs:
Neliels Bio:

Ar cieņu, Jūsu Eņģeļu Gūstekne*!
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
12 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (140 - 159)
Beppo
iesūtīt 12.12.2006 15:46
Raksts #141

Sātana advokāts

Pievienojās: 08.11.06
Ziedoņa māceklis

Vai jums vēl vajag Snorkes jaunkundzes aizstājēju?
Šitā ir ļoti interesanta LS un es ar gribētu piedalīties.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 12.12.2006 15:52
Raksts #142

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

CITĀTS(Noveau @ 10.12.2006 21:31) [snapback]1073245[/snapback]

pag atceries,ko runājām par 13gadnieku māmmiņām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
es jau labāk ieteiktu tā vienmērīgi aiz visa apģērba
A kas tur pavisam - jostas sprādze ir tāds pats normāls aksesuārs kā citi. Pie tam atrodas velkamajam objektam gandrīz pa vidu! Fizika, dārgie, fizika! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

CITĀTS(Antaress @ 12.12.2006 15:46) [snapback]1073709[/snapback]

Vai jums vēl vajag Snorkes jaunkundzes aizstājēju?
Šitā ir ļoti interesanta LS un es ar gribētu piedalīties.

Es domāju, ka tas būtu jauki. Protams, galavārds pieder GM, bet labāk lai tēlam ir aizstājējs, nekā pēkšņi jāizdomā, kur viens palika.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 12.12.2006 16:07
Raksts #143

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Skaties, ka GM neuzraksta, ka jostas spādze attaisījās! Kam Anabellai josta, ja tai piedevām nav klāt Vigo? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Antaress, es domāju - "kurš pirmais nāk, tas pirmais maļ". Tikai GM apstiprinājumu vajag, mums nav iebildumu.

Es gribēju teikt citiem no grupas - paklau! vai jums nešķiet, ka drakons vēlas pārbaudīt, vai VISI ir tie, par ko uzdodas? Un vai prot strādāt visi kopā, komandā, kad viena spējas papildina otru?
Nē, tagad sēdēs maliņā, rociņas salikuši un skatīsies izrādi!
Starp citu, nav pieklājīgi neatbildēt uz tāda drakona jautājumu - kas jūs esat. Vismaz būtu stādījušies priekšā! Viņam ir iemesls būt niknam un apvainotam par tādu ignoranci.

+Citēt rakstu
rudo lapu vilcēn...
iesūtīt 12.12.2006 16:23
Raksts #144

Lecina seskus

Pievienojās: 17.02.05
Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu
Niks 2006

Personīgi es savu tēlu noliku mazliet uz apjukuma sliekšņa. Alsvida taču nekad mūžā nav redzējusi dzīvu pūķi. Kā gan var gribēt, lai meitene pirmajā brīdi attopas, ka būtu nepieklājigi neatbildēt uz pūķa jautājumu?
Bez tam šorīd es diezvai vēlētos traucēt cīņu, kas sākusies starp pūķi un Vigo, nbevajadžigi novēršot uzmanību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 12.12.2006 16:25
Raksts #145

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

CITĀTS(Roviela @ 12.12.2006 16:07) [snapback]1073721[/snapback]

Skaties, ka GM neuzraksta, ka jostas spādze attaisījās! Kam Anabellai josta, ja tai piedevām nav klāt Vigo? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Gan jau Anabella pratīs tā pavilkt, lai neatraisās! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Var jau vienlaicīgi vilkt aiz abiem galiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 12.12.2006 16:27
Raksts #146

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ai, nu, tas vairāk attiecas uz tiem, kas drakonu vēl nav pamanījuši. Var vienā postā iepīt atbildi arī uz drakona pirmo jautājumu, nav noteikti jāuzskata, ka visi visu laiku sēž un pilnīgi neko nedara. Tā teikt - pamostas tikai tad, kad drakons pārvēršas par cilvēku un nupat taisās sākt kauties ar Vigo. Nē, mierīgi var aprakstīt arī to, kas notika pirms tam.

Starp citu, mums drakons nemaz nav jānogalina, un Vigo to nemaz necentīsies izdarīt.
Viņi vēl nekaujas. Stāv un blenž viens uz otru. Vigo gaida, kad drakons uzbruks.
Pats laiks uzrasties tam, kuru Frederihs nosauca par miera nesēju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)

Šo rakstu rediģēja Roviela: 12.12.2006 16:31

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 12.12.2006 16:40
Raksts #147

es zinu.... bet attēlā ir citi ieroči... ^^ Viņam ir divas katanas... XD Starp citu šos tā saucamos ielīkos zobenus ne vienmēr vada ar divām rokām... Ir redzētas arī cīņas ainas kur samuraji savas katanas tur katru savā rokā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Ného
iesūtīt 12.12.2006 16:43
Raksts #148

Rex Aegyptus

Pievienojās: 15.03.05
Kur: terra incognita

eu ja, jūs tik ātri visu darāt, ka pat no skolas nevar laicīgi atbraukt, lai tiktu notikumu virpulī iesaistīts laicīgi - katrā gadījumā miera nesējs ir klāt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 12.12.2006 18:53
Raksts #149

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Es spēju iedomāties divus zobenus. Bet tad tās nav katanas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smartass.gif)
Tos zobenus sauc savādāk. Katanas ir tikai tie lielie un garie zobeni. Tik gari, ka ar diviem kauties nav nekādas jēgas, drīzāk pats sev kaut ko nocirtīsi, nekā otram normāli trāpīsi. Samurajs pie jostas nēsā divus zobenus, bet tikai viens no tiem ir katana, otram ir cits vārds.
Bet - nav svarīgi - tātad, katrā rokā pa vienam ne pārlieku garam ielīkajam zobenam.

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 17.12.2006 23:17
Raksts #150

jā tā piekrītu tev Roviel, starp citu šoreiz jūs iztikāt bez liekām nepatikšanām taču jau iepriekš jums saku lai jūs sagatavojieties īstam notikumu virpulim tādēļ, ka Sapņu sala drīz noņems savu masku.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 18.12.2006 08:41
Raksts #151

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Vispirms iemāci mūs kauties! Citādi nekas nesanāks... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Nav iespējams aprakstīt nez kādu prasmi cīnīties, ja GM skaidri nepasaka - "tu to atcerējies, roka rīkojas pati, proti". Vismaz es to nevaru. Kaut vai drakons lai to izdara, vai kā.

Pretējā gadījumā Vigo nelīdīs kauties ne ar vienu - viņš neprot! - bet pie katras pirmās iespējas savāks Anabellu un lidos prom. Ja spēs, vēl kādu paķers līdzi. Cīnīties ar zobenu - pat nemēģinās. Kāpēc ļauties sevi nogalināt neprotot aizstāvēties?

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 18.12.2006 16:09
Raksts #152

Jums katram, šīs salas ceļu posmos būs dota kāda atmiņa un praktiskas darbības iespējas kuru laikā jūs varēsiet atcerēties savu kaujas mākslu un taktiku ko izmantojāt, pagaidām nedaudz ieviesu skaidrību tev Vigo, nākošā domājams būs Anabella.. un ta tālāk, cenšos atgūt iekavēto. Ceru, ka nepaliksi sirma lasot ^^

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 18.12.2006 16:17
Raksts #153

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Ceru, ka nē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Paldies!

Tagad varu uzskatīt, ka es atceros vismaz to, ko mācījos? Tas ir - turpmāk drīkstu rakstīt, ka nevainojami pārvaldu zobenu, pareizi sapratu?

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 18.12.2006 16:24
Raksts #154

Tā varētu teikt, ceru, ka tev acis neizkrita no acu āboliem no tāda pentera, nezinu kas man šodien uznācis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 18.12.2006 19:37
Raksts #155

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Nē, manām acīm vairāk traucē ne garums, bet fonti, kurus Tu lieto! Uz mana monitora tie ir kaut kā nejēgā slikti lasāmi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Tikai vēl viens jautājums - māte Vigo ir? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 18.12.2006 19:41
Raksts #156

nezinu to vari izlemt tu... es akcentu liku uz tēvu. Viss ir tavā ziņā, kā pēc taviem ieskatiem vajadzetu būt... Tātad tas Gothic tev traucē... es pati personīgi gan varu salasīt labak ar to fontu, bet spēlētāju labad upurēšos ar to fontu ^^

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 18.12.2006 19:50
Raksts #157

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Nē, upurēties nevajag. Man pietiktu, ja burti būtu maķenīt lielāki. Tik mazītiņi, kādi tie ir pie lielās ekrāna izšķirtspējas, man viņi paliek kaut kādi graudaini un negludi. Pikseļus var redzēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Tad Vigo izdomā, ka viņš savu māmiņu sen nav redzējis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Būs jāiet ciemā. Tad, kad atcerēsies, kur īsti viņam ir mājas. Tas nebūs tagad!

Šo rakstu rediģēja Roviela: 18.12.2006 19:51

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 18.12.2006 20:11
Raksts #158

Labi, nokļūsi arī uz Nertas salas.... ja pareizi atceros XD

Man ekrāns normāli rāda, neko graudinu nepataisa, lai gan kad vienu brīdi sēdēju i-kafejnīcā sapratu, ka viss izskatās šausmīgi liels un neskaidrs uz tiem ekrāniem. Jebkurā gadījumā centīšos vairāk vai mazāk jums izpatikt... Ak jā, drīzumā jūs šikamaru vieta iegūsiet jaunu spēlētāju. Spēlēsiet itkā tas ir tas pats puisis tikai šai gadījumā tas būs pilnīgi cits tēls. Nezinu kāpēc, bet es viņam uzticos.

+Citēt rakstu
Beppo
iesūtīt 18.12.2006 23:17
Raksts #159

Sātana advokāts

Pievienojās: 08.11.06
Ziedoņa māceklis

Vārds Nikhils
Izskats (IMG:http://img71.imageshack.us/img71/276/fotoest128gh6.jpg)
Maska (IMG:http://nativedrums.ca/media/umista/imgs/600/29.ancestor.mask.jpg)
Tērps (IMG:http://www.applauseformalwear.com/images/tuxedo.gif)
RakstursViegli aizkaitināms, neuzticīgs, taču ar tuviniekiem ļoti sirsnīgs. Bieži vispirms runā un tikai tad domā.
Bio Firsta trešais dēls, tāpēc nav nekādu cerību uz mantojumamu bagātību un tituliem. Vecāki centās viņu pārliecināt noslēgt ģimenei izdevīgas laulības viņa māsīcu, tādējādi nodrošinot arī pašu, taču Nikhils sadumpojās un aizgāja no savas ģimenes. Šobrīd dzīvo pie ģimenes "melnās avs" vectēva brāļa. Ir mācījies labākajās skolās, taču ar visai sliktām sekmēm. Riebjas teniss, golfs, paukošana un jāšana, toties patīk skriešana.
Vecums 17 gadi

+Citēt rakstu
Eņģeļu gūstekne
iesūtīt 18.12.2006 23:18
Raksts #160

kā tavs tēls dejas laikā redzēja cauri maskai es nezinu, bet whateva ^^

+Citēt rakstu

12 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
1 lietotāji/s lasa šo pavedienu (1 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 02.06.2025 01:34