Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Masku balle Vestdeilā, Raganu Pasaules Kabineta spēle gadumijai par godu
Farliner
iesūtīt 13.11.2006 13:09
Raksts #1

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Grupa: Biedri
Pievienojās: 01.12.03

Masku balle Vestdeilā

Augstajā Hallakā rit 929, Zilās Rozes gada Ledus pūķa mēnesis. Bet šonakt tas dos vietu 930. gadam – Purpura pūķa gadam. Pravietotāji un viedie paredz, ka šis gads nesīs lielas pārmaiņas. Taču vai šīs pārmaiņas būs labas vai sliktas? Vai Gaismas spēki kļūs stiprāki, vai arī Tumsas vara apklās daļu Ieleju? Kas to lai zina...
Pagājušais, Zilās Rozes gads Ielejām ir bijis smags. Pašā gada sākumā nez no kurienes uzradās briesmīgais Sarkanais Kāss, kurš ar baisu nolemtību aizrāva nebūtībā lielu daļu bērnu, jaunatnes un veco cilvēku, nez kāpēc atstājot veselus tikai pieaugušos. Daudzās ielejās skanēja sēru dziesmas, lordiem un lēdijām, kā arī vienkāršajai tautai atvadoties no saviem mīļajiem. Daudzi saderinātie ir palikuši bez saviem izredzētajiem. Bet tā ir tik lieliska iespēja noslēgt jaunas savienības!
Gastendeila, Haverdeila, Fundeila, Innerdeila un Varka ir palikušas bez vadības. Kaimiņu lordi nepacietīgi pēta radu rakstus un strīdas, kam pienāksies bez saimnieka palikušās ielejas. Tā kā lordi un lēdijas laulības noslēdz tikai augstdzimušo starpā, tad visi viens otram ir tuvāki vai tālāki radinieki. Un kur tad vēl ārlaulības bērni! Vēl aizvien visi ir neziņā, vai Gastendeilas lords bija Edeilas, Domdeilas vai Dundeilas vai Rokdeilas lorda dēls? Katram no šiem lordiem ir zināmas pretenzijas uz šo bagāto ieleju, kurā ir sudraba atradnes...
Taču Džorbijas pilsētā par to nedomā. Kur nu! Visiem ir tikai viena doma – gadu mijas naktī, tieši tajā maģiskajā brīdī, kad mijas gadi, brīdī, kad citas pasaules atveras un ir iespējams sarunāties ar aizgājušajiem Dižajiem, Vestdeilas mantinieks tiks iesvētīts pieaugušo kārtā un kļūs par otro personu ielejā tūliņ aiz tēva.
Šim svarīgajam notikumam par godu Džorbijā, Lorda pilsētas rezidencē tiek rīkotas grandiozas svinības. Jautrā un atraktīvā namamāte, rūpēdamās par viesu labsajūtu, ir paziņojusi, ka rīko masku balli. Visneatpazīstamākajai un visskaistākajai maskai ir apsolītas vērtīgas balvas. Visa Ieleju augstākā sabiedrība ir satraukta. Ziņneši bariem traucas no ielejas uz ieleju, dāmas un kungi gatavo savus tērpus vislielākajā slepenībā. Kā nu ne, ja šī būs tik lieliska iespēja slepeni satikties un pārmīt kādu vārdiņu tiem, kas vēlas palikt nepazīti... Cītīgi nomaskētas zīmītes ar norādēm par tērpu valkātāju identitāti ceļo vēstnešu slepenākajās kabatiņās. Intrigas plaukst un zeļ. Kurš ar kuru noslēgs savienību? Kurš kuram mēģinās iegrūst dunci ribās? Ar indēšanu ņemties nav vērts – visi zina, ka Džorbijas lorda rezidence ir Seno adeptu celta, un tajā nedarbojas nekādas indes, kas, starp citu, ne riezi vien ir glābis tas lordu un lēdiju dzīvību...
Turklāt ir tik pat vispārzināms, ka pils cēlāju, Seno Dižo gari mēdz maģiskas naktīs apmeklēt savu bijušo mājvietu. Ja izdosies viņus pielabināt, varbūt viņi palīdzēs mērķu sasniegšanā?

Spēles noteikumi

1) Slepkavošana spēles laika nenotiek – variet meklet slakterus kas piebeigs „objektu” dodoties majupceļā, bet darot to uz vietas tiks saniknoti Senie – šis pils kadreizējie saimnieki.
2) Vienigais veids kā kādu spelē legāli „piebeigt” – duelis ar visu pavadošo – izsaukums, sekundanti utt. Katram cīnītājam duelī ir veselības pakāpes – vesels, ievainots, smagi ievainots, miris. Visi ieroči samazina veselību par 1 pakāpi. Visās veselības pakāpes līdz „miris” var turpinat cīņu.
3) Karotāju turnīrs – neviens netiek nogalināts, ciņas notiek lidz 3 trāpījumiem. Legālā trāpījumu zona – „pagarinātais T-krekls” (kājas no ceļiem uz augšu, korpuss, rokas lidz elkonim). Aizliegtās zonas – kā parasti (kājstarpe, galva, kakls, locītavas)
4) Prāta ietekmēšana – tiem, kam būs spējas ietekmēt pratu, būs kartiņas ar noradi, cik specīga šī spēja ir, izpildot domu ietekmēšanas mēģinājumu šo kartiņu parāda upurim. Ja „upurim” ir spēja pretoties, tad viņš zinās, cik spēcīgai ietekmei viņš spēj pretoties. Tie, kam ir saistiba ar maģiju sajutīs šādu pret sevi vērstu neveiksmīgu ietekmēšanas mēģinājumu, citi - neko nejutis.
5) Indes – šajā seno miteklī indes neiedarbojas.
6) Tie, kuriem piemīt kādas īpašas prasmes paši to zinas.
7) Minimalās prasības leģendai – vārds, no kuras ielejas nāk, īsas ziņas kuras par tevi zin apkartējie, un norādit cik daudz jūs vēlaties iesaistīties individuālajos vai kopējos kvestos (nav obligāti japiedalās, tas ir lai zinātu kuri vēlēsies to darīt.)
8) Leģendu iesūtīšanas termiņš – 11. decembris

Šo rakstu rediģēja Farliner: 07.12.2006 09:22
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
8 Lapas V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (80 - 99)
Sindra
iesūtīt 08.12.2006 11:17
Raksts #81

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Ā spēlē! man Jānis vienā tādā ir ierakstījis mp3 dziesmiņas un viņš spēlējas.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 11.12.2006 09:09
Raksts #82

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kā tad tur beigās palika? Vai ņemsim manu mūz. centru?
Vienkārši ja jā, tad mani viņu jānoceļ no savām instalācijām un jāsagatavo transportēšanai.
Putekļi arī jānodzen (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)

Vai arī ir kāds labāks piedāvājums?

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 11.12.2006 09:23
Raksts #83

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 01.12.03

Šobrīd izskatās ka tav mūzikas centrs ir labākais variants... vismaz citu piedāvājumu (nopietnu) nav bijis. (Manējais ir mazāk transportabls un neatzīst MP3)

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 11.12.2006 10:04
Raksts #84

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

Vienmēr jau ir iespēja paņemt kādu kompi ar tumbām (2 vai 4). Tas gan aizņems vairāk vietas, bet spēlēs visu.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 11.12.2006 10:19
Raksts #85

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Njā.. bet man tiešām vajag zināt vai ir kāds, kurš ir gatavs stiept kompi ar tumbām. Nu vēlākais trešdien vajadzētu zināt, lai man paliek laiks noskrūvēt centru no sienas un tā...

Kā jau iepriekš teicu es varu vai nu cetriņu, kurš ir ar divām tumbiņām un spēlē diskus parastos un mp3

Vai arī portatīvo ar puslīdz lielām datortumbām (šis man liekas visai šeikī variants), vai arī vienkārši portatīvo, ja kāds piemet klāt pastūzi un lielās tumbas.

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 11.12.2006 12:07
Raksts #86

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Rīga, Olaine
Labākā krievu valodas tulkojuma autore

Par mūzikas nectru vs datoru - ļaušu spriest ļaudīm, kas no tā kaut ko saprot. Bet būu jauki, ja viens vai otrs būtu. Sindra, tev transportu vajadzēs tam?
Mums ir uzradusies Mensdeilas lēdija (Goldberry), bet ir atbrīvojusies Norstidas abatises vieta. Aktīvai spēlētājai.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 11.12.2006 12:10
Raksts #87

Fotogrāfs 2007

CITĀTS(Sindra @ 11.12.2006 10:19) [snapback]1073348[/snapback]

Njā.. bet man tiešām vajag zināt vai ir kāds, kurš ir gatavs stiept kompi ar tumbām.

No transportēšanas viedokļa centrs būs ērtāks variants. Ja nu kaut kas noiet greizi, varu piedāvāt savu kompi (ja neviens cits nevēlas). Bet tur telpas nav tik lielas, lai centrs būtu par maz. Galvenais, lai ir kāds, kas atbild (un māk to darīt) par mūzikas mainīšanu.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 11.12.2006 12:22
Raksts #88

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

CITĀTS(Lia'angia @ 11.12.2006 12:07) [snapback]1073357[/snapback]

Sindra, tev transportu vajadzēs tam?

Nē, nu es domāju, ka DJ man noteikti neatteiks palīdzēt aizvest to centru.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Vai tad Mensdeilā nav Seila un Mausns?

Šo rakstu rediģēja Sindra: 11.12.2006 12:24

+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 11.12.2006 12:25
Raksts #89

Šņācmēles tulks

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs

CITĀTS(Sindra @ 11.12.2006 12:22) [snapback]1073362[/snapback]

Vai tad Mensdeilā nav Seila un Mausns?

Nē, viņas gribēja, bet beigās palika Lorndeilā.

+Citēt rakstu
kraist
iesūtīt 11.12.2006 12:49
Raksts #90

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 28.03.06
Kur: Welcome to the world of darknes (devil)

CITĀTS(Sindra @ 11.12.2006 10:19) [snapback]1073348[/snapback]

Vai arī portatīvo ar puslīdz lielām datortumbām (šis man liekas visai šeikī variants), vai arī vienkārši portatīvo, ja kāds piemet klāt pastūzi un lielās tumbas.

Nu teiksim tā es varētu piemest patūzi ar divām lielajām tumbām. Bet būtu labi ja varētu dabūt vēl vismaz divas lielās un vienu mazo!

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 11.12.2006 13:23
Raksts #91

Fotogrāfs 2007

CITĀTS(kraist @ 11.12.2006 12:49) [snapback]1073365[/snapback]

Nu teiksim tā es varētu piemest patūzi ar divām lielajām tumbām. Bet būtu labi ja varētu dabūt vēl vismaz divas lielās un vienu mazo!

Mums būs Surround Sound dejas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Nē, ir jau stilīgi, bet vai tur nevajag vispirms ar telpu iepazīties (vadu garumiem, novietojumiem utt.)?

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 11.12.2006 13:34
Raksts #92

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Ā nu jā.. Es varu tad ņemt portatīvo.

Bet nu jūs izlemiet, lai es zinu vai centru vajag ņemt nost no sienas vai nē.

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 11.12.2006 13:37
Raksts #93

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 28.01.05
Kur: Kaut kur galaktikā

CITĀTS(Sindra @ 11.12.2006 12:22) [snapback]1073362[/snapback]

Nē, nu es domāju, ka DJ man noteikti neatteiks palīdzēt aizvest to centru.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Jā Sindra, DJ transportēs tavu mūzikas centru, ja vien tauta nepaspēs kādu citu mūzikas risinājumu izdomāt. Piemēram dzīvo mūziku lol. A vispār nav teiksim balles muzikantu lomas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 11.12.2006 13:41
Raksts #94

Fotogrāfs 2007

CITĀTS(DarkJedi @ 11.12.2006 13:37) [snapback]1073372[/snapback]

A vispār nav teiksim balles muzikantu lomas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

DJ (dīdžejs, nevis DarkJedi)? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vispār jau vajadzētu kādu, kas to lietu vaktē un organizē. Ja katrs ies katrā brīdī likt kaut ko savu, tad būs ballei nepiedienīgs bardaks.

Man radās vēl viens jautājums - kad mums no turienes ir jāizvācas? Uzreiz no paša agra rīta vai līdz kādam noteiktam laikam?

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 11.12.2006 13:48
Raksts #95

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Ja datoriņš mans, tad es labprāt uzņemtos arī mūzikas pieskatītāja lomu. Īsti negribas, ka jebkurš iet klāt pie mana "dārgumiņa"(te klāt Golluma balsi)

Nedo dies, ja kāds vēl kautko klavierē netīšām ielies, tad es nepakautrēšos atrādīt daļu no tā ko esmu apguvusi trenniņos... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Par izvākšanos viena lieta. A cikos pasākums sākas? Es nezinu uz cikiem jāpierakstās pie friziera tač... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
kraist
iesūtīt 11.12.2006 13:51
Raksts #96

Sēž zem Šķirmices
**

CITĀTS(Etasi @ 11.12.2006 13:23) [snapback]1073369[/snapback]

Mums būs Surround Sound dejas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Nē, ir jau stilīgi, bet vai tur nevajag vispirms ar telpu iepazīties (vadu garumiem, novietojumiem utt.)?

Varētu arī tā teikt, labi es tur esmu bijis tikia vienu reizi, kad bijām tu ekskursijā, at domāju ka būs pieytiekami labi. Ar suraudu. nu jā ar vadu garumiem var būt mazliet pasūdīgi bet domāju ka vajadzētu pietikt. man ie ja nemaldos katrai tumbai 2 metrus gari vadi!

Sindar tu varētu paņemt vienīgi abas lielās tumbas un centrālo tad domāju ka vajadzētu pietikt.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 11.12.2006 13:54
Raksts #97

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Tad no manis ņemas portatīvais un abas mūzikas centra tumbas?

Mūzikas centra tumbām nav štekeru... ir tikai vadiņi. Vai pastūzim ir tos vadiņus kur ielikt?

2 metri ir maz. Nemaz nevar aizvilkt līdz telpas otram galam... un blakus strīpā sakrāmēt četras tumbas nav vērts.
Ja vairāk pa divām, tad tās jāliek pa zāles stūriem.

Šo rakstu rediģēja Sindra: 11.12.2006 13:56

+Citēt rakstu
kraist
iesūtīt 11.12.2006 13:58
Raksts #98

Sēž zem Šķirmices
**

nu tad vajadzēs nopirkt štekerus un piemekarēt uz vakaru klāt, es savām tumbām tā uztaisiju. nu ko tad laikam vajzdzēs iet uz kādu elektonikas veikalu un iegādāties vadus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet ko var darīt tāds tas liktenis. Un jā abas lielās un centrālo tumbu tātad kopā 3 tumbas, jo man pašam nav normālas centrālās tumbas.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 11.12.2006 14:02
Raksts #99

Fotogrāfs 2007

CITĀTS(Sindra @ 11.12.2006 13:54) [snapback]1073377[/snapback]

un blakus strīpā sakrāmēt četras tumbas nav vērts.
Ja vairāk pa divām, tad tās jāliek pa zāles stūriem.

"Orķestris" mierīgi var sēdēt vienā zāles kaktā, bet tad tiešām nav īpaša vajadzība pēc 4 tumbām. Un vai tiešām laptopa izejā ir tāds signāls, lai būtu vērts surround sound taisīt? Lielākā daļa mūzikas ir labi ja stereo, pie tam var nebūt nekādā ūberkvalitātē! Un skaļumu mums nevajag tādu, lai kaimiņu nedzirdētu.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 11.12.2006 14:04
Raksts #100

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Stereo ir toč. Bet sīkāk grūti kaut ko pateikt. Neesmu viņu nekad pie tumbām likusi.

+Citēt rakstu

8 Lapas V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
4 lietotāji/s lasa šo pavedienu (4 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 18.06.2025 01:31