![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Tātad.
Kaut kas līdzīgs jau mums ir. Bet šis ir savādāk - šoreiz nika un paraksta sadeība jāvērtē 1- 10 baļļu sistēmā. Tātad. Katrs vērtē iepriekšējāspēlētāja mantu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Sākam. Es pirmā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Sviestaini jau bezgala. Bet man gribas dzirdēt kāda pamatojumu manai saderībai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
8 Romantikas centieni? Un atkārtojums tulkojuma veidā. Ja to var nosaukt par saderību. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Par nožēlu 2..
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Neko līdzīgu nesaskatu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
5 parakstu pārlasot vairākas reizes sapratu tā jēgu, bet man nepatīk(diemžēl) ne paraksts ne niks un kopā neder (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Šo rakstu rediģēja kedudraugs: 29.10.2006 23:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
8. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Jo.. Krāsas saskan, bet prasās parakstu treknāku un lielāku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
8 Man nepatīk punkts pēc tava nika, bet ir O.K. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.06.06 ![]() |
8... nevisai paraksts ..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
1. Sakarība? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Bet vispār diezgan muļķīgs topiks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.06.06 ![]() |
kāds vēl topiks?
5 nepatīk niks |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
9 man patīk (silhouette)
P.S. Man kaut kā patīk, ka arī niks ir saskaņots ar parakstu (arī ar avataru)... Kad es mainīšu niku, tad man arī būs pavisam citas bildes, bet, kamēr mans niks ir tāds, tikmēr es likšu tam atbilstošas bildes. Tāpēc man pavediens liekas normāls. Kaut gan lielai daļai forumiešu starp niku un parakstu nav liela saistība. Vienīgais piemērs, kas nāk prātā, ir Mazais Princis. Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 30.10.2006 20:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Nav saderības - 3
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
8/9
P.S. Vispār jau tiešāka saderība starp manu niku un parakstu nevar būt, jo viņu sauc Dark Phoenix. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 30.10.2006 22:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
mhm.
nesaprotu, kas te var būt līdzīgs. paraksts man viennozīmīgi nepatīk - es pat īsti nesaprotu, kādēļ, gan tu nevarētu pacensties uztaisīt vai sadabūt kaut ko tumšāku, līdzīgāku? niks - ir ok. 6 Šo rakstu rediģēja zūm.: 30.10.2006 22:14 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
heh 7 Man protams liekas ka varētu saderēt labāk jo katram tak savas asociācija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nevaru īsti paskaidrot kāpēc, bet man liekas, ka sader perfekti! 10 Vispār man ļoti patīk gan niks, gan avatars, gan paraksts - viesiem liktu augstāko vērtējumu.
P.S. Tāpēc, ka man patīk tā, kā ir. Bet ar laiku varbūt iepatiksies kaut kas cits un nomainīšu. Īstenībā tuvāku sakarību starp niku un parakstu var saskatīt tikai tie, kuri zina, par ko tajos ir runa. Es zinu un man patīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 30.10.2006 22:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
10,noteikti!
Ja ir redzētas visas 3X-men sērijas šaubu nav. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 Kur: Kaut kur zen ūdens. XD (Zivtiņu spēles) ![]() |
n/v nav paraksa un tav ko vērtēt
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Mhm. Īstenībā neredzu nekā īpaši saskanīga. 5. Jo es tajā textā neredzu neko, kas būtu vienāds, saskanīgs ar "Kary". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Šo rakstu rediģēja Liliya: 04.11.2006 17:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
līdzīgi ir, bet nepatīk.
7. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
niks jau burvelīgs, bet saskaņa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) 4
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 01:01 |