![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Tātad, sižets ir tāds:
Jūs esat pāris draugi, kuri izlemj sarīkot Helovīna tusiņu, noīrētā, milzīgā muižā, kārtīgi izballēties, palikt tajā pa nakti un tad doties mājās. Muižas pārvaldnieks, kurš jums ir gatavs to izīrēt, jūs brīdina, ka tā nav normāla, ka tā ir ļauna. Kā jau jaunieši, jūs to pārāk neņemat galvā un izīrējat muižu. Taču tusiņa karstumā viens no draugiem pazūd, un pārējie sāk viņu meklēt. Tā, sadalīdamies pa pāris grupiņām, jūs izklīstat pa milzīgo muižu. Kas notiks tālāk, ir atkarīgs no jums. Vai nu jūs atradīsiet savu pazudušo draugu, vai arī pazudīsiet paši. Un muiža tiešām ir ļauna. Kā jau jūs to atklāsiet, jūs muižā neesat vieni. Un kas ir pats ļaunākais jūs netiekat no tās ārā. Anketa: Vārds: Vecums: (vismaz no 15 līdz kādiem 19 gadiem) Izskats vai bilde: Raksturs: Ak, jā. Es būšu GM un pietēlošu vēl pāris personāžus muižā. Ok, ceru, ka kāds pieteiksies. Varētu sākt, ja būs kādi 6 personāži. Un to pazudušo nevajag tēlot, jo viņš vai viņa parādīsies tikai pašā sākumā un to notēlošu es. Tikai jūs izdomāsiet vai tā ir meitene vai zēns. Spēle beigsies, ja jūs kaut kā tiksiet no muižas ārā, vai kamēr visi pazudīsiet. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Āpāc, trakie cilvēki. laikam baigi aizraujoši jā? sorr, es tiešām esmu aizņemta. visu dienu biju skolā, tad skrēju uz muziķeni un tad vēl mācījos deju.
tā, pieteikties var cik tik grib! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) khm protams, tu esi apstiprināta. sird1 paldies. arī apstiprināts. Eņģeļu gūstekne arī pieņemts. Earnella, protams, ka var! gaidīsim katru pienācēju! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tā un tagad par "pazudušo". gribat meiteni vai zēnu? es jau labāk ieteiktu ņemt zēnu, jo jums tāpat te tikai zēni kādi pāris ir. te būs pazudušā anketiņa; vārds: Edgars Kopers vecums: 18 izskats: (IMG:http://www.gordonmunro.com/adm/photo/99_Avon-male-portrait.jpg) raksturs: brunčumednieks, jautrs, mīļš, krutais u.t.t |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
man patīk pazudušā anketā ieraksts krutais! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Kur Tu shitaadu atradi? es domaaju bildi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Forši, ka spēlei tik daudzi pieteikušies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kary kapeec tu drukaa tik iisus postus? Vai tad nevar pacensties vismaz vienu rindinju uzdrukaat? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Šo rakstu rediģēja Rowenny: 19.10.2006 14:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Meklēju googlā, un atradu viņu. es necentos baigo raksturu viņam taisīt, jo viņš tāpat parādīsies pašā sākumā!
jup, labi. un Rowai taisnība Kary. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Nu tad mēģināšu pievienoties jūsu jautrajam bariņam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Anketa: Vārds: Marko Asejs, bet parasti visi dēvē par Areju. Vecums: 18 gadi Izskats vai bilde: Pagari, tumši mati. Tumši zilas acis. Mazliet šķelmīgs smaids. Pēdējā laikā nedaudz uzaudzēta vaigubārda(diezgan maza). Parasti ģērbjas bez noteikta stiola. Uz ballīti ieradies Ādas jakā, melnā T-kreklā, aizsargkrāsas biksēs, kurām pieliktas pietiekami daudz ķēdes un tml metāliski nieki, armijas zābakos. Ap rokām dažādas ķēdes un siksniņas. Rokās vēl melni bezpirkstu cimdi. Seja mazliet uzkrāsota (melns deguns, tumšas acis, mākslīga rēta). Raksturs: Vienmēr jautrs un hiperaktīvs puisis. Draugi viņu mēdz dēvēt par ākstu. Nespēj ilgi nostāvēt mierā un vienmēr atradīs ko darīt. Savā dziļākajā būtībā sapņotājs un ideālists. Noticēs jebkuram brīnumam ko redzēs un vēlāk mēģinaš atkārtot. Aktīvists. Vēlas nodobināt savu rokgrupu, bet pagaidām vēl nesekmīgi, jo ir vienīgais biedrs tajā. Tad nu ceru, ka tieku pieņemta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) p.s. Man teļs varētu būt noīrējis aparatuŗu ballītei no brālēna, kam piedr mūzikas instrumentu veikals. Ja protams GM nav iebildumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
manam tēlam līdzi magnetola, bet arī tu vari tā pamatīgi ierasties tad būs divas skaņu iekārtas... ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Skatos daudz sapostots jau. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Kopsavilkumu lūdzu man! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Renīn pieņemta! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) mhm, man nav iebildumu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
eu, nu bet sirds, ir taču tikai 3 lapas, vai tad tiešām grūti izlasīt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
4 lpp. luudzama pasaki kas notiek. man smadzenes pa pieskari aizies kamēr izlasīšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.06 Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal. ![]() |
nu komon - izlasi -0 es lasiiju 2as lapas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
un kas attiecas uz nu to tur [nezinu kaa nosaukt] kad saaksim balleeties? vajag atrast istabu? pa celjam uz to iisto un vieniigo istabu kaut kam jaanotiek? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
labi, labi padodos. bet sākšu postot rītdien.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
Es ierosinu divas lietas - nepieņemt spēlē sirds1, jo tāds stils - es nezinu, kas notiek, pasakiem man! NEKAM NEDER. Turklāt ne jau šajā spēlē vien tā ir. Vai tu esi ar īpašu tizlumu apveltīta, ka nespēj saņemties un vismaz apskatīties. Riebjas šādi idiotiski cilvēki. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Tad nah vispār spēlēt gribi?
Itrs ieteikums GM - no sākuma ļauj patusēties kādu laiku un tikai tad sāc ar notikumiem spraigiem jo spraigiem. Um.. The Anketa! Ja ir iebildumi kādam, kurš tiek pieminēts pieteikumā - varat to uzraxtīt un tas tiks atsaukts. Vārds: Miko (Tā ir iesauka, kādā meiteni sauc jau pāris gadus, kopš viņa sāka aizrauties ar japāņu kultūru. Tulkojumā - skaistais bērns. Īsto vārdu - Karlīna - neviens neizmanto, ja nu vien skolā. Bet pašai patīk arī īstais vārds.) Vecums: 15 Raksturs: Maza. Nevainīga. Sexuāla. Velniņš eņģeļa izskatā - Miko ir ļoti jauka, bērnišķīga, dažkārt kautrīga, bet tai pašā laikā - nevainīgi samaitāta. Lellīte, ar kuru gribas spēlēties - par viņas gaitām klīst dažnedažādas baumas - par viņas nevainības zaudēšanu 13 gadu vecumā, kad meitene esot bijusi sadzērusies, ar skolas vēsi kruto džeku, viņas narkomāniskajām spēlītēm, vaļīgo izturēšanos ar abiem dzimumiem.. Bet tas ir tas, ko baumo. Kā ir patiesībā - šajā kompānijā, kur viņu ne pārāk labi personiski visi pazīst, neviens īsti nezin. Daži diezgan vispārzināmi fakti - ir galīgi samīlējusies Stefanā. Platoniskā mīlestība daudzu mēnešu garumā, kas netraucē aktīvi mīlēt citus. Gabrielas mazā māsa, kas arīir iemesls, kāpēc viņa atrodas šeit. Ir bijis mazs sakariņš ar Areju, tagad vienkārši labas draudzīgas attiecības, jo ar tādu netīrā jaukuma iemiesojumu nevar kašķēties. Ja kādam nepatīk, ka es piesaistīju savu tēlu viņējam - nu tad sakiet, man vienk likās, ka būs interesantāk, ja būs kkādapriekšvēsture stāstam, kas risināsies. Bļ`` - attēlus nerāda. Rīt ielikšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Kī Kī: 19.10.2006 20:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
tātad... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) ok...tu esi pieņemta. uz es tomēr neesmu tik muļķīga, lai neļautu jums no sākuma mazliet pajautroties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
kheh... tātad mana mazā māsa... nu labi ^^ lai nu tā būtu, bet tici man es pret tevi Miko izturēšos kā dzīvē izturos pret savu māšeli ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko tu vispār iedomājies? Ne visiem ir laiks tā tik vien nīkt pie datora. Man bija daudz kontroldarbu un daudz kas jāiemācās no galvas. Nu, tad piedodiet un atvainojiet, ka es spēles vietā izvēlējos nokārtot sekmīgi kd. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
Ar kādu tizlumu? Zini, tu te nelieces! Man ir pāris vārdi, ko tev teikt, bet diemžēl negribas saņemt soda procentus par rupjiem vārdiem. Labi, esmu tikusi galā ar divām lpp. Tūlīt tikšu galā ar vēl divām un viss. Visi laimīgi? Šo rakstu rediģēja sirds1: 20.10.2006 13:35 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.12.05 Kur: Vaaczeme ![]() |
Varbūt man vēl izdodas iesūtīt kādu rekstu, bet nu pieņemiet ka es ar tur pa vidu maisos. Pāris dienas nebūšu mājās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vsp es nebūšu pie neta divas dienas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.04 Kur: house of the rising sun ![]() |
sirds1 - nu ja tev nav laika, tad vienkārši nespēlē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) un tas jau vien liecina parlīmeni - pateiktu dažus rupjus vārdus.. bēr - ni - šķī - gi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Mm.. es ceru, ka tu mīli savu māsu.. Un Miko izskats: (IMG:http://www.tvnet.lv/resources/albums/sajuri/4635950/goma.jpg) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu, zini dažkārt rupji vārdi mēdz pateikt daudz vairāk nekā vienkārši, pieklājīgi vārdi. Un gudrību bārstīšana arī nevēsta neko labu. Tikai trulu pašpārliecību.
Un vispār es beidzot iepostoju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Nu tad tā, es tagad dodos prom. Atpakaļ vēl nezinu, kad būšu, iespējams, ka nākošnedēļ nē.
Lai vai kā, jums ir atļauja manu tēlu vilkt līdzi tālākajā izpētes procesā. Kad atrasta piemērota telpa, var rakstīt, ka Arejs aizved viņus uz savu mašīnu un visi kopā sanes tumbas, plates, portatīvo datoru, viņa ģitāru un mašīnas aķi. Pusis palīdz visu sakārtot un sāk atskaņot mūziku paklausot pārējo lūgumiem. Kad būšu tpakaļ, uzrakstīšu, ja kas trūks. Tad līdz nākošai reizei (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
umm.... moš uz nākošo nedēļu iesaldēt spēli? jo kaut kā arī es nebūšu pāris dienas kopā apmēram 5 no visām 9 brīvajām ^^ mīlu jau mīlu es savu māsu KĪ KĪ
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 01:06 |