![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Tātad, sižets ir tāds:
Jūs esat pāris draugi, kuri izlemj sarīkot Helovīna tusiņu, noīrētā, milzīgā muižā, kārtīgi izballēties, palikt tajā pa nakti un tad doties mājās. Muižas pārvaldnieks, kurš jums ir gatavs to izīrēt, jūs brīdina, ka tā nav normāla, ka tā ir ļauna. Kā jau jaunieši, jūs to pārāk neņemat galvā un izīrējat muižu. Taču tusiņa karstumā viens no draugiem pazūd, un pārējie sāk viņu meklēt. Tā, sadalīdamies pa pāris grupiņām, jūs izklīstat pa milzīgo muižu. Kas notiks tālāk, ir atkarīgs no jums. Vai nu jūs atradīsiet savu pazudušo draugu, vai arī pazudīsiet paši. Un muiža tiešām ir ļauna. Kā jau jūs to atklāsiet, jūs muižā neesat vieni. Un kas ir pats ļaunākais jūs netiekat no tās ārā. Anketa: Vārds: Vecums: (vismaz no 15 līdz kādiem 19 gadiem) Izskats vai bilde: Raksturs: Ak, jā. Es būšu GM un pietēlošu vēl pāris personāžus muižā. Ok, ceru, ka kāds pieteiksies. Varētu sākt, ja būs kādi 6 personāži. Un to pazudušo nevajag tēlot, jo viņš vai viņa parādīsies tikai pašā sākumā un to notēlošu es. Tikai jūs izdomāsiet vai tā ir meitene vai zēns. Spēle beigsies, ja jūs kaut kā tiksiet no muižas ārā, vai kamēr visi pazudīsiet. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Redzu, ka spēles darbība ir atsākusies, bet gribēju pavēstīt, ka līdz sestdienas vakaram nubūšu šeit. Skola man sākās 7.15 un mājās esmu tikai ap kādiem astoņiem. Mācības, mācības, mācības. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Piedod, bet tā kā spēlētāji atkal sarosās, spēli pašlaik neapturēsim. Mēģināsim pārāk ātri uz priekšu neskriet, bet nevaru solīt. Ja nu tie trakie atkal sapostos kādas 5 lapas uz priekšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) lai gan, es šaubos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Lai nu kā. Tā kā Terija galīgi man neklausīja, un par spīti maniem daudzajiem mēģinājumiem jūs pielaust, pateikt visiem, ka Edgars pazudis, tad jūs tagad aiziesiet pa to gaiteni, pa kuru ejat, un satiksiet tur vienu...nu, šķērsli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Un tad jums jāatgriežas zālē, un jāpasaka visiem, ka Edgars ir pačibējis, un visi sāks meklēt (vai vnk izpētīs pili, ja Edgars nav tik vērts lai meklētu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) ) labi. Pārējie tikmēr pa zāli lai ņemas, un arī Annai būs pārsteigums, par to, ka nesēdēja mierīgi zālē, bet izdomāja uz savu roku, kkur iet.
Pārējie gan nekur lūdzu neiet, kamēr nebūšu ar šiem ātri tikusi galā! (nevarēju dabūt sarkano krāsu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ) Ak, nu labi, Arejs var iet meklēt Annu, ja ir ļoti uztraucies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 25.09.2007 18:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
ANKETA.
Šo rakstu rediģēja Dvēseļu marionete: 30.09.2007 16:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Varētu palūgt mazu kopsavilkumu? Labprāt iepostotu, bet nesaprotu to, kur atrodas pārējie un ar ko es esmu kopā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
TĀ!!!
Cilvēki! Tagad jums nevajadzēs kopsavilkumu, jo pilnīgi visu varēsiet atrast manā milzu postā, spēlē! Atgriežaties, atgriežaties, atgriežaties!!! Vienkārši sameklējiet savu vārdu, kas ir iekrāsots violetā krāsā, un jums viss būs detalizēti (pēc manas saprašanas, tas tā kā būs detalizēti) izklāstīts! Gaidot savus spēlētājus, Jūsu Snorke. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Žēl, bet sirds1 (Daniels) ir atteikusies no spēles.
Pašlaik neesmu tikusi skaidrībā arī ar Kī Kī (Miko). Viņa neatceras, ka ir spēlējusi šo spēli. Nu ko, ceru, ka viņa tomēr atgriezīsies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Paldies, Rudo lapu vilcēnam, kura ir atsākusi spēlēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Gaidu ziņas no pārējajiem. Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 24.10.2007 08:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Nav par ko ^^ Man patīk šī spēle, tāpēc arī atsāku ^^ Bez tam moka ziņkaŗība, ko galu galā mans tēls darīs tālāk un kāda būs situācija ka'dā viņš nonāks ^^
Pieivenojos tiem, aks gaida paŗējo psotus ^^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Ai, ai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Vispār es biju nesaprašanā, kādēļ tu atsūtīji man ziņu par to, lai atsāku spēlēt. Visār es biju tā, kas ilgi dīca, lai Helovīna šausmas atkal atgriežas apritē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Un šodienu es tev nepiedošu, ij neceri. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Protams, protams, Kazlēn. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tu atkal nenāksi pie manis kādu mēnesi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Bet tā vnk bija ziņa, ko es aizsūtīju pilnīgi visiem šīs spēles spēlētājiem. Tāpat man pienāca viena slikta ziņa. Arī Earnella diemžēl ir atteikusies spēlēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.12.05 Kur: Vaaczeme ![]() |
Uij! Biju jau aizmirsusi par šo spēli! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Es piesakos atpakaļ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) /iet izpētīt vai vēl joprojām sēž uz palodzes/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tā. Daži tēli beiguši dzīvi zālē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Arī Akvareļu vienradzis, kurš atteicies no spēles, bet devis atļauju savu tēlu nogalināt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Memory of Trees, jauki ka esi atgriezusies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Gribētu nelielu aktivitāti no pārējajiem spēlētājiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Pašlaik, ja pareizi atceros, ir šāda situācija: * pasvītrotie- izstājušies * bez jebkādām zīmēm ( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ) - palikuši/turpina spēlēt * uz jautājuma zīmes - vēl nav zināms Mr. Green - Lails Princis (draugi sauc par Melleņu Princi) Rudo lapsu vilcēns - Marko (draugi sauc par Areju) Dvēseļu Marionete - Gabriela (Gabija) NorthSee - Anna Rowenny - Nātaniels (Nātans) Kary - Karolīna (Kara) Melnais akvareļu vienradzis - Stefans Pūķēns Sāra - Tara riita_rasa - Fīke Lianjuks - Elīza Memory of Trees - Alija sirds1 - Daniels kmn - Džo Kī Kī - Miko ? Earnella - Ariane (Sonja) Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 04.11.2007 13:46 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Apzinos, ka ir bijis ļooooti garš pārtraukums, bet baigi negribētos slēgt šito ciet, tik ļoti man vēl gribas jūs pamocīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Kā būs? Ir vēl spēlētgribētāji? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Es gribētu, ja var protams.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Es ar gribu šamo LS spēlēt. Esmu ar mieru turpināt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Hermiiione, atvaino, es, diemžēl, biju domājusi vecos spēlētājus, jo jaunus pašlaik pieņemt būtu neprāts.
Tātad: šitā zīmīte "*" pie turpināt gribētājiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Mr. Green - Lails Princis (draugi sauc par Melleņu Princi) Rudo lapsu vilcēns - Marko (draugi sauc par Areju) Enģeļu Gūstekne - Gabriela (Gabija) Margo - Anna Liepu meitene Rowa - Nātaniels (Nātans) Kary - Karolīna (Kara) Pūķēns Sāra - Tara riita_rasa - Fīke Lianjuks - Elīza * Memory of Trees - Alija kmn - Džo (atvainojos, ja kādam niks nomainīts un te nepareizi ierakstīts) Gribētu uzzināt arī vairāku citu domas, jo, man ļoti gribas turpināt, vnk galīgi man nebija laika. P.S. Lianjuk, prieks par tavu aktivitāti pat pēc tik ilgas pauzes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 04.06.2008 16:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Ā nu labi, nekas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Es totāli vēlos turpināt, kapē pie manis nav tādas zīmītes? Aw? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Spēle ļoti tīk un tā iet tādā ātrumā, kuram varu paspēt līdzi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Row |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es arī vēlos turpināt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tikai es varu nedaudz anketu izmainīt?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Labi. Pierakstiet arī mani, lūdzu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jauki, jauki, ļoti jauki. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Mr. Green, ko tad tev tur vajag mainīt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 16:18 |