![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Tātad, sižets ir tāds:
Jūs esat pāris draugi, kuri izlemj sarīkot Helovīna tusiņu, noīrētā, milzīgā muižā, kārtīgi izballēties, palikt tajā pa nakti un tad doties mājās. Muižas pārvaldnieks, kurš jums ir gatavs to izīrēt, jūs brīdina, ka tā nav normāla, ka tā ir ļauna. Kā jau jaunieši, jūs to pārāk neņemat galvā un izīrējat muižu. Taču tusiņa karstumā viens no draugiem pazūd, un pārējie sāk viņu meklēt. Tā, sadalīdamies pa pāris grupiņām, jūs izklīstat pa milzīgo muižu. Kas notiks tālāk, ir atkarīgs no jums. Vai nu jūs atradīsiet savu pazudušo draugu, vai arī pazudīsiet paši. Un muiža tiešām ir ļauna. Kā jau jūs to atklāsiet, jūs muižā neesat vieni. Un kas ir pats ļaunākais jūs netiekat no tās ārā. Anketa: Vārds: Vecums: (vismaz no 15 līdz kādiem 19 gadiem) Izskats vai bilde: Raksturs: Ak, jā. Es būšu GM un pietēlošu vēl pāris personāžus muižā. Ok, ceru, ka kāds pieteiksies. Varētu sākt, ja būs kādi 6 personāži. Un to pazudušo nevajag tēlot, jo viņš vai viņa parādīsies tikai pašā sākumā un to notēlošu es. Tikai jūs izdomāsiet vai tā ir meitene vai zēns. Spēle beigsies, ja jūs kaut kā tiksiet no muižas ārā, vai kamēr visi pazudīsiet. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
jā. Un nevienu nevarētu atrast, un visu laiku staipītu līdzi maisu ar čipsiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Nē, maisu ar čipsiem tu nedabūsi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Ek, nu, ok, atsūti man pz ar savu anketu, aplūrēšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labi, tātad, pašlaik, es īsti neatceros visiem tēliem vārdus,piedodiet, ( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ) bet zinu, ka Nātans ar Teriju un vēl kko grasās vieni iet meklēt Edgaru, taču, ai, ai, ai, atkal nelasam postus, jo es biju iepostojusi, ka tev(Rowa) visi ir jāsakliedz pie sevis un jāizstāsta situācija.
Tagad apstājaties, un'lai Nats visiem draugiem pastāsta par situāciju. Tad jūs visi sadalīsities (kā, to nu paši izdomāsiet), un iesiet viņu meklēt, taču jums vajadzēs apsvērt visas iespējas, saziņas līdzekļus un citas lietas, bet to es atstāšu jūsu pašu ziņā, ja nu galīgi nekā, tad palīdzēšu. Tātad: Nats visus sasauks kopā, un pastāstīs situāciju. Visiem jāaiziet pie Nata un nedrīkst viņu ignorēt. Pašlaik Natam ir svarīgākais uzdevums. Visiem jāsavācas kopā un tad jāizdomā kā sadalīsities pa grupiņām, kā sazināsities viens ar otru (protams, ja sazināsities (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ) un kā meklēsiet Edgaru. Viss skaidrs? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ā, aizmirsu pateikt, ka jums vēl ātri vēl viens džeks pievienosies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 15.06.2007 22:04 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Anketa. Ā. Un ta tadat es esmu kopā ar visiem pārējajiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, ieej zālē, atvainojies par kavējumu (jā, kā skolā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ) un tad padari ko gribi, be ej pie Nata, kad viņš visus sauks.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ā... Nu labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ļoti atvainojos par dubultpostu.
Šī LS turpināsies, vai nē? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es jau gribu lai turpinās, bet nav spēlētāju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Esmu ar visām ķepām par LS turpināšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labi. Viens postotājs ir atpakaļ. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) vai ir vēl gribētāji?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Iesaku izsūtīt PZ visiem spēlētājiem. Tā būs ātrāk un drošāk. Pavediena atgriešanos apritē var nepamanīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Es varu vēl mēģināt pieteikties?
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 18.09.2007 17:27 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) sasodīts. ja jaunie svinīgi zvēr (vispār vecie (nu, bijušie, nejau vecie tādā ziņā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) spēlētāji arī) ka būs aktīvi un ja, kkas aizies greizi, tad centīsies palīdzēt spēlei nenomirt, tad atsūti anketu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
es spēlēšu. ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Vispār labprāt spēlētu ^^ Nezinu gan kā tieši sanāks, bet spēlēšu ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es arī spēlēšu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labi, te ir visi tēli, kas mums bija, dažiem vēl aizsūtīšu PZ, lai viņi zin, ka atsākam.
Mr. Green - Lails Princis (draugi sauc par Melleņu Princi) Rudo lapsu vilcēns - Marko (draugi sauc par Areju) Dvēseļu Marionete - Gabriela (Gabija) NorthSee - Anna Rowenny - Nātaniels (Nātans) Kary - Karolīna (Kara) Melnais akvareļu vienradzis - Stefans Pūķēns Sāra - Tara riita_rasa - Fīke Lianjuks - Elīza Memory of Trees - Alija sirds1 - Daniels kmn - Džo Kī Kī - Miko Earnella - Ariane (Sonja) Tā, tas nu laikam arī tā bija. Labi cilvēki. Kas grib atgriezties, varētu kaut ko iepostot. Jums ir jāiet pie Nātana, jo viņš tagad būs atbildīgs par situācijas pastāstīšanu. Cerot sagaidīt savus spēlētājus atpakaļ, Jūsu Snorke. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 23.09.2007 14:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es pagaidām iepostoju, ka tikai piebraucu pie muižas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Un reku Elīza.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Vārds: Elīza Vecums: (18) Izskats vai bilde: (IMG:http://www.anniecloset.com/images/main/teen-fashion-jewelry.jpg) Raksturs: Jautra un sirsnīga.. Patīk spēlēt futbolu un basketbolu.. Ļoti garšo šokolāde un arbūzi.. Parasti uzturas zēnu kompānijā ir nedaudz puiciska.. Reizēm muti nevar aizbāzt pat ar varu.. Kad uznāk melnie no viņas jāturas pa gabalu, ja negrib dūri zobos. Pēc būtības nedaudz jocīga, bet draugi pieraduši.. Nu tad viņa piebiedrosies tavam varonim.. Arī ar nokavēšanos.. Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 23.09.2007 17:40 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mr. Green, emm... jūs visi, zini, esat draugi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Kādā sakarā tu iepazīsties ar saviem draugiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Un nestāviet tur, ejiet iekšā.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 10:19 |