![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Man jau kādu ilgāku laiku prātā ir viena lomu spēle, bet nupat, šķiet, ir tas brīdis, kad šī ideja varētu tapt par kaut ko vairāk kā tikai ideju.
Tātad, par ko vispār šeit būs runa... lielos vilcienos [un mazos tramvajos] ideja ir sekojoša: Darbības vieta -Karību jūra, darbības laiks nu... Age of sail... tb pirātisma zelta laiki Karību jūrā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Jūs [kas gribēs pieteikties] būsiet jūrnieki, kas, kaut kādu iemeslu dēļ, būsiet nokļuvuši St. Kitts tavernā, no kurienes tad arī notiks visa tālākā darbība. Neko vairāk par sižeta līniju nestāstot, pateikšu vien to, ka jūsu kvests būs... pavisam nojaušams - jums jāatrod apslēpti pirātu dārgumi. izklausās pietiekami vilinoši? Stay tuned! Gribu, lai šī lomu spēle būtu nopietna, nu tāda, bez kaut kādiem gļukiem, kas rodas nesekojot līdzi ATD un pašas spēles notikumiem. Tādi ļaudis, kas zin, ka ir pa slinku, lai regulāri sekotu līdzi notiekošajam, var arī nemaz nepieteikties. Pieteikšanās ar privātās ziņas palīdzību, pēc manas apstiprināšanas varēsiet tēla aprakstus iemest šeit..., bet, nu jā, kam tad tur jābūt... 1. Tēla vārds un uzvārds 2. Tēla izskats [būtu baigi jauki, ja būtu arī bilde] 3. Vecums 4. It kā jau dzimums arī... tikai lūgums neaizrauties ar sievietēm-ubervaronēm, jo jāatcerās, ka tajā laikā vēljoprojām valda uzskats, ka sievietes uz kuģa ness nelaimi [tā bišku diskriminējoši sanāk, bet neķer ļaunā]. Protams, var jau arī mēģināt izlikties par veci, bet vienalga būs jāņem vērā, ka sieviete gluži visu izdarīt nespēj... nu padomājiet reāli... viss acction-s notiks uz burukuģa. Patiesībā diezgan nopietni skatīšos uz visiem apstākļiem un mēģināšu izdarīt tā, ka viss notiek tā, kā reāli dzīvē notiktu. Visas varoņu darbības tiks izvērtētas un attiecīgi arī piemērota apkārtējās vides reakcija uz konkrēto darbību. Tāpēc, lai visu padarītu vēl interesantāku [ne tikai jums, bet arī man. Biški gribās patēlot Dievu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ] tad pie tēlu raksturojuma jums vēl būs jāuzraksta skilu vērtējums. Pag, kš`! Mēģināšu tūliņ to visu tā saprotamāk izskaidrot. Būs septiņas kategorijas [leadership, combat, sailing, cannons-accuracy, repair, commerce un luck]. Jums sākumā būs desmit punkti, kurus tad jūs pēc brīvas izvēles varēsiet sakārtot pa tām septiņām kategorijām. Var arī vienā kategorijā salikt visus desmit... nu man jau vienalga... es tikai attiecīgās situācijās ņemšu vērā šīs jūsu prasmes. Tātad katras kategorijas paskaidrojums sīkāk: leadership - līdera spējas, ir iespēja kļūt par kapteini combat - cīņas prasmes sailing - navigācijas prasmes cannons (accuracy) - uh, kanoneris... jel, piedodiet, citiem vārdiem - džeks, kas kko sajēdz no lielgabaliem repair - māk kaut ko salabot commerce - labi bīda darījumus luck - vnk muļķa veiksme (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) medicine - kaut ko sajēdz no medicīnas cook - māk gatavot ēst Tātad jums prātīgi jāizdomā, kuras no šīm spējām un cik lielā mērā jūsu varonim piemitīs [no loģikas jo lielāku skaitli pie konkrētās kategorijas pierakstīsiet, jo labāk jums tajā jomā veiksies... bet atceraties, ka no sākuma jums ir tikai desmit punkti, ko izdalīt pa kategorijām]. Uh, es tiešām ceru, ka izteicos pietiekami skaidri, ja ne, piedodiet, bet es skaidrāk izteikties nevarēju. Ā, btw, laika gaitā, tos punktus varēs sakrāt vairāk, gūstot pieredzi. Pieredzi protams varēs gūt kaut ko specifisku darot, iemācoties utt. Tad tad es jums arī ATD pateikšu, piem., "apsveicu, tu esi papildus ieguvis vienu combat punktu!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ā, un, nu jā, īstenībā jau jūs varat arī palūgt, lai kāds jums kko iemāca... Kas vēl tāds? Nu jā pieteikties un atteikties no spēles VAR DA JEBKURĀ BRĪDĪ... gan jau ka es izdomāšu kādu viltīgu veidu, kā ātrāk vai vēlāk jūs uzdabūt vai nodabūt no tā kuģa. Par pašu spēles gaitu tagad neko neteikšu, lai būtu interesanti. Nu jā, viss kas jums tagad ir jāzin ir tas, ka jūs tagad atrodaties St. Kitts tavernā [krogā]. Ā, un priekš tiem, kas nezin, kas ir St. Kitts un tiem, kam vispār Karību jūra tāds svešāks dīķis šeku reku būs divas kartes..., kas arī stipri noderēs spēles gaitā... lai jūs zinātu, kur jūs atrodaties un vai gadījumā neesat ieseilojuši auzās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) viena karte otra karte Kad sāksies pats geims pateikt nevaru, tas atkarīgs no jūsu ieinteresētības. Ceru uz jūsu atsaucību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tad te vēlreiz viss, kas ir vajadzīgs privātajā ziņā pie pieteikšanās - 1. Tēla vārds un uzvārds: 2. Tēla izskats: 3. Vecums: 4. dzimums: leadership - combat - sailing - cannons - repair - commerce - luck - medicine - cook - Šo rakstu rediģēja Josephine...: 02.10.2006 14:10 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Es pievienojos-gāzi grīdā! Bet no mana dubultposta jēga nebūtu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Takā-aiziet!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Es būšu dzīvs parītdien.. skatīšos, ko varu katalizēt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Diskusijas - nepieciešamas gan spēlē gan šeit. Ja ir kaut kādi ieteikumi, kā visu pasākumu padarīt dzīvīgāku - esmu pati uzmanība. Ievēroju, ka daudz kas netiek līdz galam izspēlēts, mazliet gribētos lielāku tēlu sadarbību, kaut kādas savstarpējās attiecības, un, nu jā, es jau saprotu, ka mums te ir izteiktas sabiedrisko kārtu atšķirības, bet.. ja Džons visu laiku ir tik rezervēts un skraida tikai kaptenim pakaļ, tad pārējai komandai vajadzētu tomēr sākt uz viņu šķībi skatīties. Ņemiet vērā, ka jūs nezināt, kas viņš ir un tāpēc šādai uzvedībai vajadzētu šķist nepamatoti snobiskai un autoritātēm pielienošai.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Ja vajag vairāk tieši manu darbošanos (jo principā pārsvarā dodu visai daudz demokrātiskas brīvības un katru sīku detaļu nemaz nevēlos kontrolēt, jo tik tāl, cik ieraksti ir loģiski, secīgi un nepaģērē tēlam netaisnīgu advatage - viss ir forši un es neiejaucos) - droši sakat. Vēl arī, lai gan esmu GM, man gandrīz ir mazākas teikšanas, kā Echo3, jo viņa, pieņem visus kapteiņa lēmumus, kuru nav mazums un kurus es nekādā gadījumā netaisos uzspiest no savas puses. Tāpēc reizēm, ja pat arī gribu kaut ko bīdīt uz priekšu, manas rokas ir sasietas, ja tas ietver tēlu lēmumus. Tā ka - visu cieņu Echo3, viņai ir kaudzēm atbildības. Discuss! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Tad mūsu kapteinim arī vajadzētu bīdīt lietas uz priekšu. Citādi stāvam uz vietas, kā krastā izmestas siļķes.
Par Džoni man šķiet, viņš jau sen uzlicis sev zīmogu "pie kuģa virsniekiem piederīgais" un radījis pamatīgu plaisu starp sevi un komandu. Tāpēc arī, visdrīzāk, komandai ar viņu nav problēmu viņš pat nav savējais, un nav arī bijis. (Piebilde nu, iegādājās keps sev klēpja sunīti, un? Viņam drīkst.) Tas viss, protams, tikai no jaunā rekrūša perspektīvas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Mattiass: 14.08.2012 13:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Parasti gultā pie datora Klusais vērotājs ![]() |
Aizstāvot savu tēlu varu pateikt, ka no mana, kā autora skatu punkta viņš ir adekvāts, ja kādam ir kādas pamatotas pretenzijas, vienmēr esmu atvērts diskusijai un ja argumenti mani pārliecinās, tad var būt pat ir iespējamas korekcijas. Pagaidām gan redzu tikai mušu sīkšanu un uz tādu man ir parasta atbilde - ignore. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Atšķirībā no citiem tēliem, mēs ar Raienu kopīgi gājām iepirkt ieročus un kā kajītes biedriem tā ir loģiska un adekvāta rīcība. Izgudrot mākslīgas aktivitātes tikai šo aktivitāšu dēļ neredzu dižu pamudinājumu. Par sižetu: Pēc man zināmās informācijas, mēs diezgan pamatīgi sēžam dziļi sēklī, jo kartes 3. ceturtdaļu nav izredžu dabūt. Vecos kaulus neviens ārā rakt netaisās, ja nu vienīgi dakteris nesadomā papildināt savus krājumus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Atšķirībā no citiem tēliem, mēs ar Raienu kopīgi gājām iepirkt ieročus un kā kajītes biedriem tā ir loģiska un adekvāta rīcība. Izgudrot mākslīgas aktivitātes tikai šo aktivitāšu dēļ neredzu dižu pamudinājumu. Piekrītu. Nesaprotu, kāpēc uzklupiens Džonim? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Biedram nav ne vainas! *Raiens uzrauc uzacis* |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Tikai komentēju GM izteicienus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Un tajā, ka jams turās no visiem pa gabalu, kā jau minēju, neredzu problēmu. Par sižetu: Pēc man zināmās informācijas, mēs diezgan pamatīgi sēžam dziļi sēklī, jo kartes 3. ceturtdaļu nav izredžu dabūt. Vecos kaulus neviens ārā rakt netaisās, ja nu vienīgi dakteris nesadomā papildināt savus krājumus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Katrā ziņā, jauni komandas biedri (kuri ir apmēram puse aktīvo spēlētāju) nevar īsti palīdzēt šo stāsta daļu bīdīt, un kādu laiku vēl nevarēs. Par cik vēl nav izpelnījušies uzticību un tādā garā. Tā kā nāksies vien vecajiem jūras vilkiem sasparoties un pavilkt lietu uz priekšu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
CITĀTS(Mattiass @ 14.08.2012 20:09) Katrā ziņā, jauni komandas biedri (kuri ir apmēram puse aktīvo spēlētāju) nevar īsti palīdzēt šo stāsta daļu bīdīt, un kādu laiku vēl nevarēs. Par cik vēl nav izpelnījušies uzticību un tādā garā. Tā kā nāksies vien vecajiem jūras vilkiem sasparoties un pavilkt lietu uz priekšu. Taisnība,es labprāt to darītu bet man jau it kā nemaz nav par to nojausmas. Un pat tad ja būtu-ko gan es varētu darīt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Takā atliek cerēt ka jūs sasparosities un es iegūšu jūsu uzticību...=) Šo rakstu rediģēja Vingrotāja: 14.08.2012 19:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Reikam ir pārliecība, ka lorda Deja kartes gabals nav kapos. Tāpēc vien, ka kapi NAV jau izrakņāti. To leģendu jau stāsta visos krogos visās turienes ostās.
Un atraitne tā vienkārši nezināmiem purniem pasaka - karte ir kapos. Un gan jau citiem arī tāpat teica. Nevar tā būt. Karte ir citur, bet kur? Jāizpurina Mortona karogs! Ka tikai nav tur ielikusi. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Visjautrākais būtu, ja karte būtu gan kapos, tikai neviens tam neticēja. Zināt, kā vistumšāk ir zem spuldzes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
A visforšāk būtu, ka jaunā pētniekdaktera lādē rūpīgi iepakotie kauli būtu ietīti tieši šajā papīra gabalā. Tā teikt lords Dejs personīgi un ar visu mantu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Man patīk Rovielas ideja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Nopietni! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Jā, ideja klasē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Kapteinim būtu šoks, ka es jums saku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) no offences, tikai pārbaudu jūsu dzīvīguma pakāpi.. viss ir labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
hmm, par Deja kartes daļu man vajadzēs izpalīdzēt ar demokrātisku balsojumu, jo oriģinālā tiešām bija domāts, ka tā kartes daļa ir aprakta, protams, tas nav nekur akmenī iekalts un nevienam nav jāzina.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Tad kurš par: -> karte ir patiesībā kaut kur citur, viegli pieejama, visticamāk tai pašai Deja kundzei labi zināmā vietā -> karte ir un paliek aprakta un jādomā kāds cits variants un varbūt ir iespējams bez tās iztikt -> CITĀTS A visforšāk būtu, ka jaunā pētniekdaktera lādē rūpīgi iepakotie kauli būtu ietīti tieši šajā papīra gabalā. Tā teikt lords Dejs personīgi un ar visu mantu. -> cits varinats - citi priekšlikumi |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es par Rovielas ideju!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko saka pārējie?
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Man šķiet, būtu interesanti, tikai nepatīk doma par izskaidrošanos ar kapteini. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Otrs variants kā Džespers izteicās iespējams, mirušais, kad vēl bija pie skaidra saprāta (un tas var būt gadiem atpakaļ), bija sniedzis norādījumus, kā viņu apglabāt, ja nu kas. Tad "karte ir pie viņa" būtu kods, kurš domāts pārējiem trijiem, un nozīmētu: "atnāc uz kapiem un pameklē piemineklī," vai senlaicīgā soliņā, vai jebkurā citā veidojumā, kas tur varētu būt uzstādīts vai nu pēc Deja rīkojuma, vai arī jau senāk (un viņš varētu būt pārliecināts, ka joprojām tur būs), un labi pasargās no laikapstākļiem. Tikpat labi var arī būt, ka tā veidojuma tur vairs nav (atraitne pārdevusi, piemēram), un mums jāmedī tas rokā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nezinu vai jauno jūrnieku viedokļi tiek ņemti vērā bet anyway man patīk Rovielas ideja. Bet ja Mattiasam negribas skaidroties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) tad viņa paša ideja arī man patīk!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ja atraitne teica, ka viss ir atdots līdzi, tad, visticamāk, pats Dejs būs ko tādu norādījis, kamēr vēl spēja.
Piemēram, piemineklim blakus var būt uzliktas divas marmora vāzes, kurās stādīt puķes, esmu tādus kapus redzējusi, un vienā no tām var būt slēptuve. Es nupat tikai padomāju, ka Dejs ir miris tikai 10 gadus atpakaļ. Tā kā par ātru, lai meklētu kapā gatavus kaulus. Var būt arī, ka Deja atraitne ar tādu kartes pieminēšanas vietu ir pārbaudījusi, kā rīkosies tie, kam viņa to teica. Tiešām neticu, ka viņa varētu piekrist tam, ka kapu atrok. Un tad viņa varētu būt ielikusi kartes gabalu Mortona karogā, vai arī vēlāk likt, lai aizgādā kapteinim, kura vārdu mēs pateicām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Doma par kapu rakšanu ir garām, neviens kārtīgs jūrnieks kapus nerok.
Bet varianti ir iespējami visādi: - atraitnes teiktais ir patiess, tikai Dejs īstenībā vispār nav tajos kapos aprakts; - "līdzās" nozīmē kapa pieminekli vai vāzi, vai soliņu, vai blakus kapa pieminekli-skulptūru; - karte ieklāta lādītē, kuru Džespers nopirka ar visiem kauliem; tie nav Deja kauli, vienkārši tas, kas kaulus pārdeva, reiz apzadzis Deja namu, pilnīgi nesaprotot, ko īsti nospēris - nu, pergamenta gabaliņš, nu un? Ietīšanai der. Deja atraitne neatceras, vai tāda karte bija vai nē, stāsta, ka aprakta, lai neviens vairāk mājā nelien un viņu neapdraud; - karte ir ietīta Mortona karogā, vai arī tiks atgādāta uz kuģi (kā Roviela piedāvāja). Gan jau vēl ir iespējas. Tikai kādam no komandas (vai visiem) ir jādabū informācija, jo citādi aizbrauksim no Portrojālas, neko nedabūjuši. Stāvam vēl divas dienas - kā iekraušana/izkraušana beigsies, tā burāsim prom. Ar vai bez kartes. Lai nebūtu aizdomīgi. Un nu nonākam pie nākošā jautājuma - uz kurieni burāsim? Uz kontinentu ("inku pilsēta"), kas 1) ir spāņu valdījumi, 2) neviens tirgotājs tur neko nav pazaudējis, lai brauktu, 3) meklēt uz dullo kaut ko tur varam gadus 200. Idejas? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 09:33 |