![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Man jau kādu ilgāku laiku prātā ir viena lomu spēle, bet nupat, šķiet, ir tas brīdis, kad šī ideja varētu tapt par kaut ko vairāk kā tikai ideju.
Tātad, par ko vispār šeit būs runa... lielos vilcienos [un mazos tramvajos] ideja ir sekojoša: Darbības vieta -Karību jūra, darbības laiks nu... Age of sail... tb pirātisma zelta laiki Karību jūrā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Jūs [kas gribēs pieteikties] būsiet jūrnieki, kas, kaut kādu iemeslu dēļ, būsiet nokļuvuši St. Kitts tavernā, no kurienes tad arī notiks visa tālākā darbība. Neko vairāk par sižeta līniju nestāstot, pateikšu vien to, ka jūsu kvests būs... pavisam nojaušams - jums jāatrod apslēpti pirātu dārgumi. izklausās pietiekami vilinoši? Stay tuned! Gribu, lai šī lomu spēle būtu nopietna, nu tāda, bez kaut kādiem gļukiem, kas rodas nesekojot līdzi ATD un pašas spēles notikumiem. Tādi ļaudis, kas zin, ka ir pa slinku, lai regulāri sekotu līdzi notiekošajam, var arī nemaz nepieteikties. Pieteikšanās ar privātās ziņas palīdzību, pēc manas apstiprināšanas varēsiet tēla aprakstus iemest šeit..., bet, nu jā, kam tad tur jābūt... 1. Tēla vārds un uzvārds 2. Tēla izskats [būtu baigi jauki, ja būtu arī bilde] 3. Vecums 4. It kā jau dzimums arī... tikai lūgums neaizrauties ar sievietēm-ubervaronēm, jo jāatcerās, ka tajā laikā vēljoprojām valda uzskats, ka sievietes uz kuģa ness nelaimi [tā bišku diskriminējoši sanāk, bet neķer ļaunā]. Protams, var jau arī mēģināt izlikties par veci, bet vienalga būs jāņem vērā, ka sieviete gluži visu izdarīt nespēj... nu padomājiet reāli... viss acction-s notiks uz burukuģa. Patiesībā diezgan nopietni skatīšos uz visiem apstākļiem un mēģināšu izdarīt tā, ka viss notiek tā, kā reāli dzīvē notiktu. Visas varoņu darbības tiks izvērtētas un attiecīgi arī piemērota apkārtējās vides reakcija uz konkrēto darbību. Tāpēc, lai visu padarītu vēl interesantāku [ne tikai jums, bet arī man. Biški gribās patēlot Dievu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ] tad pie tēlu raksturojuma jums vēl būs jāuzraksta skilu vērtējums. Pag, kš`! Mēģināšu tūliņ to visu tā saprotamāk izskaidrot. Būs septiņas kategorijas [leadership, combat, sailing, cannons-accuracy, repair, commerce un luck]. Jums sākumā būs desmit punkti, kurus tad jūs pēc brīvas izvēles varēsiet sakārtot pa tām septiņām kategorijām. Var arī vienā kategorijā salikt visus desmit... nu man jau vienalga... es tikai attiecīgās situācijās ņemšu vērā šīs jūsu prasmes. Tātad katras kategorijas paskaidrojums sīkāk: leadership - līdera spējas, ir iespēja kļūt par kapteini combat - cīņas prasmes sailing - navigācijas prasmes cannons (accuracy) - uh, kanoneris... jel, piedodiet, citiem vārdiem - džeks, kas kko sajēdz no lielgabaliem repair - māk kaut ko salabot commerce - labi bīda darījumus luck - vnk muļķa veiksme (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) medicine - kaut ko sajēdz no medicīnas cook - māk gatavot ēst Tātad jums prātīgi jāizdomā, kuras no šīm spējām un cik lielā mērā jūsu varonim piemitīs [no loģikas jo lielāku skaitli pie konkrētās kategorijas pierakstīsiet, jo labāk jums tajā jomā veiksies... bet atceraties, ka no sākuma jums ir tikai desmit punkti, ko izdalīt pa kategorijām]. Uh, es tiešām ceru, ka izteicos pietiekami skaidri, ja ne, piedodiet, bet es skaidrāk izteikties nevarēju. Ā, btw, laika gaitā, tos punktus varēs sakrāt vairāk, gūstot pieredzi. Pieredzi protams varēs gūt kaut ko specifisku darot, iemācoties utt. Tad tad es jums arī ATD pateikšu, piem., "apsveicu, tu esi papildus ieguvis vienu combat punktu!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ā, un, nu jā, īstenībā jau jūs varat arī palūgt, lai kāds jums kko iemāca... Kas vēl tāds? Nu jā pieteikties un atteikties no spēles VAR DA JEBKURĀ BRĪDĪ... gan jau ka es izdomāšu kādu viltīgu veidu, kā ātrāk vai vēlāk jūs uzdabūt vai nodabūt no tā kuģa. Par pašu spēles gaitu tagad neko neteikšu, lai būtu interesanti. Nu jā, viss kas jums tagad ir jāzin ir tas, ka jūs tagad atrodaties St. Kitts tavernā [krogā]. Ā, un priekš tiem, kas nezin, kas ir St. Kitts un tiem, kam vispār Karību jūra tāds svešāks dīķis šeku reku būs divas kartes..., kas arī stipri noderēs spēles gaitā... lai jūs zinātu, kur jūs atrodaties un vai gadījumā neesat ieseilojuši auzās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) viena karte otra karte Kad sāksies pats geims pateikt nevaru, tas atkarīgs no jūsu ieinteresētības. Ceru uz jūsu atsaucību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tad te vēlreiz viss, kas ir vajadzīgs privātajā ziņā pie pieteikšanās - 1. Tēla vārds un uzvārds: 2. Tēla izskats: 3. Vecums: 4. dzimums: leadership - combat - sailing - cannons - repair - commerce - luck - medicine - cook - Šo rakstu rediģēja Josephine...: 02.10.2006 14:10 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Mums Mattiass arī tagad kaut ko no tādiem darbiem saprot, bet ja būsi tu uz klāja, viņš varēs vairāk pievērsties medicīnas jautājumiem, mācīties un uzlabot savas spējas tur. Kāds, kas prot tikt ar brūcēm, lūzumiem un iekaisumiem galā uz kuģa vienmēr ir lieti noderīgs un vēl jo labāk, ja pēc smagas vētras vai uzbrukuma viņam nabadziņam nav jātiek galā gan ar ievainotajiem, gan ar kuģi!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Džespers it kā par namdari pieteicās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kuģa ārstiem parasti maksāja vairāk, un, ja viņam nāktos darīt abas lietas, viņš notekti arī palūgtu lielāku atalgojumu. Kapteinis it kā neko neminēja par papildus pienākumiem, kad līga. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Atalgojums tāpat ir labs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un par kādiem papildu pienākumiem varēja būt runa, ja teorētiski uz kuģa jau ir dakteris?
Vispār mums stūrmanis būtu vajadzīgs. Karloss arī nav izturējis karstumu (vai vienalga, ko viņš tur nav izturējis) un vairs tālāk nebrauc. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Kas notika? Es te laikam biedēju cilvēkus prom. (sigh)
Tā jau akurāti - gribi kā labāk, sanāk kā vienmēr. Neraža! |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Vai tad tā nav parasti?
Man likās, ka komanda efektīvi pakāsusi dakteri, bet varbūt tiešām izlikās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Izlaboju! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Echo3 un Piligrims grib atspēlēt vakariņošanu, ja jums kaut kas pārrunājams vai kas tāds? Vai varu bīdīt laiku uz vakarpusi, kad visiem būtu jādodas atpakaļ uz kuģi?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
It kā nekas īpaši pārrunājams nav, un diez vai krogā viņi abi var ko uzzināt. Ēd "kungu galā", līdz ar to baumas nedzird.
Kapteinis pēc tam dodas uz Zeehond, vismaz tā viņš ir paredzējis darīt. Džons, liekas, arī. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Parasti gultā pie datora Klusais vērotājs ![]() |
Jā, manējais ir stabīla kapteiņa "piekabe" līdz kuģim un nekā specifiska darīt netaisās. Arī uz kuģa visdrīzāk liksies "taisnot ausis".
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Arī Džesperam nekā sevišķa nav. Kā runāts, aizveda mantu lādi, mugursomu, un palielu ārsta somu uz kuģi. Pats tovakar gan laikam vēl atgriezās krastā, pavadīt pēdējo nakti ērtā gultā, kur (krastā, nevis gultā) domā palikt līdz vēlai priekšpusdienai (un, attiecīgi, vēl krastā ieēst brokastis).
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Raiens ir ar vienu kāju ārā no kroga. Tikai Džeks tikko pusdienot sāka (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Rodžers plāno vēl pēdējo reizi izstaigāt portrojālu,tādēļ apvaicāties Reikam vai viņam uz ostu(kugi) doties rītrītā vai šai pašā vakarā(respektīvi-kad viņam runāt ar kapteini). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Reiks domā, ka tie, kas grib runāt ar kapteini, labāk lai iet runāt jau šovakar.
Lai nevilktu lietu garumā (ja citiem nav iebildumu), tad tikšanu līdz kuģim mēs varētu uzticēt GM nākošajam rakstam. Džeks var palikt krogā ēst vai arī izdomāt, ka viņš kaut kad pabeidz ēst, un tad dodas visi kopā. Jo vairāk krogā nav ko rakstīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es varu rakstīt, ka jūs Džeku pagaidat un ejat kopā, ja vien viņš apsolās nečammāties ar ēšanu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Apmēram! Visādā ziņā krogā (vismaz man) vairāk nav, ko rakstīt. Tāpēc Reiks mierrrīgi var attapties uz kuģa klāja. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Es vēlos pievienoties jūsu komandai par jungu un vēl varu palīdzēt taisīt ēst, ja nu gadījumā kādreiz vajadzēs. Pārlabojiet mani, ja kļūdos, bet vai gadījumā nebija nebija tā, ka kuģapuiku tāpat sūtīja darīt visu ko, un, ja uz klāja akurāt nebija ko darīt, tad trieca pie kuģa pavāra (koka), lai iedod darbu? Īpaši jūtīgajiem: nav uzbrauciens augstākcitētam rakstam; mēģinu saprast, vai pareizi atceros, kā bija. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu puika tikai izcēla, ka īpaši vairāk ir darbojies pie koka, kas nozīmē, ka arī skilli ir lielāki šajā jomā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tā vismaz es sapratu.
Šo rakstu rediģēja Andromeda: 09.08.2012 07:20 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Āha, tātad diži kļūdījies nebiju.
Nu ja, vajag savas labās īpašības izcelt, lai veiksmīgāk norisinās darba intervija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Sak, es jūs nenoindēšu, un jāspļaudās ēdot nebūs. Ja vien pats katlā neievelšos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Spiežam gāzes pedāli!
Divas dienas nav jaunu rakstu? Nu ko jūrieki! Seilojam auzās? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) ES GRIBU DĀRGUMUS! Un karot! Sadot kādam pa ausīm vai dabūt iekšās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Andromeda: 12.08.2012 00:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 13:54 |