![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Man jau kādu ilgāku laiku prātā ir viena lomu spēle, bet nupat, šķiet, ir tas brīdis, kad šī ideja varētu tapt par kaut ko vairāk kā tikai ideju.
Tātad, par ko vispār šeit būs runa... lielos vilcienos [un mazos tramvajos] ideja ir sekojoša: Darbības vieta -Karību jūra, darbības laiks nu... Age of sail... tb pirātisma zelta laiki Karību jūrā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Jūs [kas gribēs pieteikties] būsiet jūrnieki, kas, kaut kādu iemeslu dēļ, būsiet nokļuvuši St. Kitts tavernā, no kurienes tad arī notiks visa tālākā darbība. Neko vairāk par sižeta līniju nestāstot, pateikšu vien to, ka jūsu kvests būs... pavisam nojaušams - jums jāatrod apslēpti pirātu dārgumi. izklausās pietiekami vilinoši? Stay tuned! Gribu, lai šī lomu spēle būtu nopietna, nu tāda, bez kaut kādiem gļukiem, kas rodas nesekojot līdzi ATD un pašas spēles notikumiem. Tādi ļaudis, kas zin, ka ir pa slinku, lai regulāri sekotu līdzi notiekošajam, var arī nemaz nepieteikties. Pieteikšanās ar privātās ziņas palīdzību, pēc manas apstiprināšanas varēsiet tēla aprakstus iemest šeit..., bet, nu jā, kam tad tur jābūt... 1. Tēla vārds un uzvārds 2. Tēla izskats [būtu baigi jauki, ja būtu arī bilde] 3. Vecums 4. It kā jau dzimums arī... tikai lūgums neaizrauties ar sievietēm-ubervaronēm, jo jāatcerās, ka tajā laikā vēljoprojām valda uzskats, ka sievietes uz kuģa ness nelaimi [tā bišku diskriminējoši sanāk, bet neķer ļaunā]. Protams, var jau arī mēģināt izlikties par veci, bet vienalga būs jāņem vērā, ka sieviete gluži visu izdarīt nespēj... nu padomājiet reāli... viss acction-s notiks uz burukuģa. Patiesībā diezgan nopietni skatīšos uz visiem apstākļiem un mēģināšu izdarīt tā, ka viss notiek tā, kā reāli dzīvē notiktu. Visas varoņu darbības tiks izvērtētas un attiecīgi arī piemērota apkārtējās vides reakcija uz konkrēto darbību. Tāpēc, lai visu padarītu vēl interesantāku [ne tikai jums, bet arī man. Biški gribās patēlot Dievu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ] tad pie tēlu raksturojuma jums vēl būs jāuzraksta skilu vērtējums. Pag, kš`! Mēģināšu tūliņ to visu tā saprotamāk izskaidrot. Būs septiņas kategorijas [leadership, combat, sailing, cannons-accuracy, repair, commerce un luck]. Jums sākumā būs desmit punkti, kurus tad jūs pēc brīvas izvēles varēsiet sakārtot pa tām septiņām kategorijām. Var arī vienā kategorijā salikt visus desmit... nu man jau vienalga... es tikai attiecīgās situācijās ņemšu vērā šīs jūsu prasmes. Tātad katras kategorijas paskaidrojums sīkāk: leadership - līdera spējas, ir iespēja kļūt par kapteini combat - cīņas prasmes sailing - navigācijas prasmes cannons (accuracy) - uh, kanoneris... jel, piedodiet, citiem vārdiem - džeks, kas kko sajēdz no lielgabaliem repair - māk kaut ko salabot commerce - labi bīda darījumus luck - vnk muļķa veiksme (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) medicine - kaut ko sajēdz no medicīnas cook - māk gatavot ēst Tātad jums prātīgi jāizdomā, kuras no šīm spējām un cik lielā mērā jūsu varonim piemitīs [no loģikas jo lielāku skaitli pie konkrētās kategorijas pierakstīsiet, jo labāk jums tajā jomā veiksies... bet atceraties, ka no sākuma jums ir tikai desmit punkti, ko izdalīt pa kategorijām]. Uh, es tiešām ceru, ka izteicos pietiekami skaidri, ja ne, piedodiet, bet es skaidrāk izteikties nevarēju. Ā, btw, laika gaitā, tos punktus varēs sakrāt vairāk, gūstot pieredzi. Pieredzi protams varēs gūt kaut ko specifisku darot, iemācoties utt. Tad tad es jums arī ATD pateikšu, piem., "apsveicu, tu esi papildus ieguvis vienu combat punktu!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ā, un, nu jā, īstenībā jau jūs varat arī palūgt, lai kāds jums kko iemāca... Kas vēl tāds? Nu jā pieteikties un atteikties no spēles VAR DA JEBKURĀ BRĪDĪ... gan jau ka es izdomāšu kādu viltīgu veidu, kā ātrāk vai vēlāk jūs uzdabūt vai nodabūt no tā kuģa. Par pašu spēles gaitu tagad neko neteikšu, lai būtu interesanti. Nu jā, viss kas jums tagad ir jāzin ir tas, ka jūs tagad atrodaties St. Kitts tavernā [krogā]. Ā, un priekš tiem, kas nezin, kas ir St. Kitts un tiem, kam vispār Karību jūra tāds svešāks dīķis šeku reku būs divas kartes..., kas arī stipri noderēs spēles gaitā... lai jūs zinātu, kur jūs atrodaties un vai gadījumā neesat ieseilojuši auzās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) viena karte otra karte Kad sāksies pats geims pateikt nevaru, tas atkarīgs no jūsu ieinteresētības. Ceru uz jūsu atsaucību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tad te vēlreiz viss, kas ir vajadzīgs privātajā ziņā pie pieteikšanās - 1. Tēla vārds un uzvārds: 2. Tēla izskats: 3. Vecums: 4. dzimums: leadership - combat - sailing - cannons - repair - commerce - luck - medicine - cook - Šo rakstu rediģēja Josephine...: 02.10.2006 14:10 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Tas bija domāts visiem. Arī foruma rezgaļiem, kas pa pz nabadziņu lamā! Tas, kas vainīgs pats zinās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.07.12 Kur: Vaidava, Valmiera Jaunākais censonis ![]() |
Nu es neko sliktu nedomāju tikai baigi smieklīgi izklausijās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Tas bija domāts visiem. Arī foruma rezgaļiem, kas pa pz nabadziņu lamā! Tas, kas vainīgs pats zinās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Nu jau nu, kurš atļaujās Hobitam braukt virsū? Savam vecumam, cilvēks ir vairāk kā tikai līmenī! Have some respect! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kur te daži tūļājās, nokavēs īsto brīdi, lai tiktu savervēti uz kuģa. Drīz tak taisamies prom no Portrojālas.
Vingrotāja, Grēkmeistars un Saurijs. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Savā laikā (pirms gadiem), kad pieteicos šai spēlei, ja atmiņa neviļ (un daži to neviļus apstrīd), pie GM-a tābrīža aizstājēja (un vēl man kā pa murgiem rādās, ka šī aizstājēja bija Andromeda). Josephine tikai saņēma ATD redzamo aprakstu un deva zaļo gaismu likt pavedienā.
Šobrīd neviens neatzīstas, ka būtu ar to toreiz nodarbojies. Principā, ja pie šī kāda ir kādas mana personāža vēstures detaļas saglabājušās, vēlams būtu, ka man to piesūta (nevaru pie sevis atrast saraksti). Citādi sanāk kaut kāda mistika. Šo rakstu rediģēja Mattiass: 31.07.2012 21:04 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Varētu būt bijis pie manis, bet man dators ir pārcietis pilno disk wipe, un PZ noliktavā ar nav nekas saglabājies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Kur te daži tūļājās, nokavēs īsto brīdi, lai tiktu savervēti uz kuģa. Drīz tak taisamies prom no Portrojālas. Vingrotāja, Grēkmeistars un Saurijs. Grrr! Es gaidīju uz Sauriju bet nu būs bez viņa atbildes jāraksta.... Es jau grasījos iet klāt Reikam bet man pasteidzās priekšā Roviela uzrakstot ka visi iet prom (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Man nu aptrūkās idejas ko darīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Es nezinu,varbūt man nekāpt tomēr uz tā kuģa(man šķiet ka lomu spēles tomēr nav priekš manis) Lūdzu,lūdzu lūdzu nedusmojaties uz mani(es tomēr uz kuģa neuzkāpu un tādējādi neko īsti nesabojāju,atskaitot varbūt kādam noskaņojumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) ) Es iepostošu vēl rakstu ka eju prom no kroga un drošvien tas arī viss! Piedod josephine ka Tev bija jātērē laiks mani dabūjot spēlē un pārējiem tāpat... Cerot uz sapratni-Vingrotāja. Veiksmi turpmāk,noteikti lasīšu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vingrotāja!
Nevienu ar varu uz klāja virsū nevilkšu, no pieredzes zinu, ka aiz ausīm pievilktie un pierunātie spēlētāji drīz vien zaudē vispār jebkādu interesi par spēli, tāpēc viss ir tavā ziņā. Tikai apdomā kārtīgu un nesasteidz lēmumus tikai tāpēc, ka sākums neiet tā kā būtu gribējies.. man te tā ir gandrīz ar visu spēli! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Bet ar laiku iemācos nepieķerties tik ļoti detaļām un vienkārši priecāties par to, kas ir.. kas īstenībā ir arī tīri tā neko, neskatoties uz visiem paklupieniem, šķavām un rīstīšanos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Vienvārdakot - Take it easy! Ja palasījies atpakaļ ATD arī Andromeda jau pašā sākumā bija izmisumā un gatava mest plinti krūmos, pirms vēl vispār kaut kas bija tā īsti paspējis iesākties. Turklāt viņi vēl nekur nav aizgājuši, viņi tikai taisās.. ^^ Varētu būt bijis pie manis, bet man dators ir pārcietis pilno disk wipe, un PZ noliktavā ar nav nekas saglabājies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Man ar tā stāv prātā, ka vajadzētu būt pie Aiva. Kur te daži tūļājās, nokavēs īsto brīdi, lai tiktu savervēti uz kuģa. Drīz tak taisamies prom no Portrojālas. Vingrotāja, Grēkmeistars un Saurijs. Grēkmeistaru es beigās nepieņēmu.. sorry! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Taisās? Labi,atzīstu varbūt neprotu lasīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es jau runāju ar Mattiasu viņš man to pašu teica... Labi,es brītiņu padomāšu! Bet kā tur īsti ir-jums uz kuģa vajg namdari? Tā ir tā mana labākā specialitāte... Ja vajg tad jau varbūt jāpaliek spēlē,ja nevajag tad jau gan! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mums Mattiass arī tagad kaut ko no tādiem darbiem saprot, bet ja būsi tu uz klāja, viņš varēs vairāk pievērsties medicīnas jautājumiem, mācīties un uzlabot savas spējas tur. Kāds, kas prot tikt ar brūcēm, lūzumiem un iekaisumiem galā uz kuģa vienmēr ir lieti noderīgs un vēl jo labāk, ja pēc smagas vētras vai uzbrukuma viņam nabadziņam nav jātiek galā gan ar ievainotajiem, gan ar kuģi!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mjā,tad man jāizdomā kā tikt uz kuģa! Hahh,jūs gan mani ātri piedabūjāt neiet prom!^^ Es ar šo to saprotu no medicīnas bet neapšaubāmi man labāk būt namdarim!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Nu, Džess ir uz kuģa, tā ka var nākt pa taisno uz ostu, vai arī sekot tiem kas iet projām no baznīcas un tad piedāvāt savus pakalpojumus. Sākt ar kapteini būtu prātīgāk, man domāt, bet var abējādi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tā vēlviena svarīga lieta, kas attiecas uz Lielajiem Briežiem Perfekcionistiem - jā, jūs esat kruti un es novērtēju, ka jūs šeit esat, bet, cik tas attiecas uz spēli, ja ir kādi konkrētas pretenzijas un nīdieni attiecībā uz mazajiem cilvēkiem, tad tos adresēt tikai un vienīgi man personīgi uz PZ. No kuriem tad tiks atlasīta konstruktīva informācija un nodota tālāk attiecīgām personām ieteikumu veidā, bez pilnīgi nevajadzīgā psiholoģiski traumējošā iepakojuma.
Cilvēki nav vainīgi pie tā, ka vēl tikai mācās! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Atstājat mani portrojālā. Varbūt reiz tiksimies,kad jums kāds pirāts uzklups. Nevarēšu paspēlēt. eskūzi!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Overlord @ 01.08.2012 18:04) Atstājat mani portrojālā. Varbūt reiz tiksimies,kad jums kāds pirāts uzklups. Nevarēšu paspēlēt. eskūzi! Kādēļ nevarēsi paspēlēt? Es jau ar pārdomāju-bet tomēr spēlēju! Bet ja tas ir tādēļ ka nepagūsti u.t.t. tad saprotu... Nu žēl,man iepatikās Lūcijs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja Vingrotāja: 01.08.2012 17:12 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Es nespēju neko uzrakstīt. Varu parādīties epizodiski,bet no sākotnējā plāna ir jāatsakās. Negaidīti,bet labāk tā,nekā vienkārši pazust,neko nesakot.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Hah. Kritušie. Sākumā visi bija tik vareni kuģot gribētāji. :/
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Andromeda @ 01.08.2012 20:21) 1453579[/url]'] Hah. Kritušie. Sākumā visi bija tik vareni kuģot gribētāji. :/ Khmm! Es turpinu spēlēt-tātad ir viens kritušais! Nav tik traki... ^^ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 16:34 |