![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Man jau kādu ilgāku laiku prātā ir viena lomu spēle, bet nupat, šķiet, ir tas brīdis, kad šī ideja varētu tapt par kaut ko vairāk kā tikai ideju.
Tātad, par ko vispār šeit būs runa... lielos vilcienos [un mazos tramvajos] ideja ir sekojoša: Darbības vieta -Karību jūra, darbības laiks nu... Age of sail... tb pirātisma zelta laiki Karību jūrā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Jūs [kas gribēs pieteikties] būsiet jūrnieki, kas, kaut kādu iemeslu dēļ, būsiet nokļuvuši St. Kitts tavernā, no kurienes tad arī notiks visa tālākā darbība. Neko vairāk par sižeta līniju nestāstot, pateikšu vien to, ka jūsu kvests būs... pavisam nojaušams - jums jāatrod apslēpti pirātu dārgumi. izklausās pietiekami vilinoši? Stay tuned! Gribu, lai šī lomu spēle būtu nopietna, nu tāda, bez kaut kādiem gļukiem, kas rodas nesekojot līdzi ATD un pašas spēles notikumiem. Tādi ļaudis, kas zin, ka ir pa slinku, lai regulāri sekotu līdzi notiekošajam, var arī nemaz nepieteikties. Pieteikšanās ar privātās ziņas palīdzību, pēc manas apstiprināšanas varēsiet tēla aprakstus iemest šeit..., bet, nu jā, kam tad tur jābūt... 1. Tēla vārds un uzvārds 2. Tēla izskats [būtu baigi jauki, ja būtu arī bilde] 3. Vecums 4. It kā jau dzimums arī... tikai lūgums neaizrauties ar sievietēm-ubervaronēm, jo jāatcerās, ka tajā laikā vēljoprojām valda uzskats, ka sievietes uz kuģa ness nelaimi [tā bišku diskriminējoši sanāk, bet neķer ļaunā]. Protams, var jau arī mēģināt izlikties par veci, bet vienalga būs jāņem vērā, ka sieviete gluži visu izdarīt nespēj... nu padomājiet reāli... viss acction-s notiks uz burukuģa. Patiesībā diezgan nopietni skatīšos uz visiem apstākļiem un mēģināšu izdarīt tā, ka viss notiek tā, kā reāli dzīvē notiktu. Visas varoņu darbības tiks izvērtētas un attiecīgi arī piemērota apkārtējās vides reakcija uz konkrēto darbību. Tāpēc, lai visu padarītu vēl interesantāku [ne tikai jums, bet arī man. Biški gribās patēlot Dievu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ] tad pie tēlu raksturojuma jums vēl būs jāuzraksta skilu vērtējums. Pag, kš`! Mēģināšu tūliņ to visu tā saprotamāk izskaidrot. Būs septiņas kategorijas [leadership, combat, sailing, cannons-accuracy, repair, commerce un luck]. Jums sākumā būs desmit punkti, kurus tad jūs pēc brīvas izvēles varēsiet sakārtot pa tām septiņām kategorijām. Var arī vienā kategorijā salikt visus desmit... nu man jau vienalga... es tikai attiecīgās situācijās ņemšu vērā šīs jūsu prasmes. Tātad katras kategorijas paskaidrojums sīkāk: leadership - līdera spējas, ir iespēja kļūt par kapteini combat - cīņas prasmes sailing - navigācijas prasmes cannons (accuracy) - uh, kanoneris... jel, piedodiet, citiem vārdiem - džeks, kas kko sajēdz no lielgabaliem repair - māk kaut ko salabot commerce - labi bīda darījumus luck - vnk muļķa veiksme (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) medicine - kaut ko sajēdz no medicīnas cook - māk gatavot ēst Tātad jums prātīgi jāizdomā, kuras no šīm spējām un cik lielā mērā jūsu varonim piemitīs [no loģikas jo lielāku skaitli pie konkrētās kategorijas pierakstīsiet, jo labāk jums tajā jomā veiksies... bet atceraties, ka no sākuma jums ir tikai desmit punkti, ko izdalīt pa kategorijām]. Uh, es tiešām ceru, ka izteicos pietiekami skaidri, ja ne, piedodiet, bet es skaidrāk izteikties nevarēju. Ā, btw, laika gaitā, tos punktus varēs sakrāt vairāk, gūstot pieredzi. Pieredzi protams varēs gūt kaut ko specifisku darot, iemācoties utt. Tad tad es jums arī ATD pateikšu, piem., "apsveicu, tu esi papildus ieguvis vienu combat punktu!" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ā, un, nu jā, īstenībā jau jūs varat arī palūgt, lai kāds jums kko iemāca... Kas vēl tāds? Nu jā pieteikties un atteikties no spēles VAR DA JEBKURĀ BRĪDĪ... gan jau ka es izdomāšu kādu viltīgu veidu, kā ātrāk vai vēlāk jūs uzdabūt vai nodabūt no tā kuģa. Par pašu spēles gaitu tagad neko neteikšu, lai būtu interesanti. Nu jā, viss kas jums tagad ir jāzin ir tas, ka jūs tagad atrodaties St. Kitts tavernā [krogā]. Ā, un priekš tiem, kas nezin, kas ir St. Kitts un tiem, kam vispār Karību jūra tāds svešāks dīķis šeku reku būs divas kartes..., kas arī stipri noderēs spēles gaitā... lai jūs zinātu, kur jūs atrodaties un vai gadījumā neesat ieseilojuši auzās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) viena karte otra karte Kad sāksies pats geims pateikt nevaru, tas atkarīgs no jūsu ieinteresētības. Ceru uz jūsu atsaucību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tad te vēlreiz viss, kas ir vajadzīgs privātajā ziņā pie pieteikšanās - 1. Tēla vārds un uzvārds: 2. Tēla izskats: 3. Vecums: 4. dzimums: leadership - combat - sailing - cannons - repair - commerce - luck - medicine - cook - Šo rakstu rediģēja Josephine...: 02.10.2006 14:10 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Desertieri, tiem, kuriem interesē tikai salda dzīve un kūkas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Jep, tas ir par mums (abiem). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Laba diena!
Esmu objektā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Nu tad sVilinam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Džespers arī droši var soļot uz misi, ja grib tikt salīgts uz kuģa, jo Kapteinis uzaicināja, pateicis arī laiku.
Vēl pagaidīšu bocmani iečekojamies un tad iemetīšu vispārēju aizlūguma aprakstu.. jautājums tikai, cik detalizēti kāds ko grib, un vai Kapteinis arī gribēs bilst kādu vārdu aizlūgumā? Pēc aizlūguma, ja Kapteinis varētu dot ļaudīm brīvsoli, protams, ja vajag kādam no aktīvajiem dot kādu tiešo uzdevumu, to droši var darīt, bet neaktīvajiem dot vaļu piesist pēdu un kaut kur nokūpēt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Nē, nē, kapteinis neko dievkalpojumā nerunās. Un pēc dievkalpojuma uz kuģi dodas tie, kam kāda darīšana ar kravas iekraušanu/izkraušanu. Uz tirgu - kam jāiepērkas. Pārējie dara, ko grib līdz vakaram - jo naktī jāatgriežas uz kuģa visiem. Vajag kopsapulci par to, ko kurš uzzinājis un ko varētu darīt tālāk.
Protams, kopumā mēs kravu varam krāmēt kaut trīs nedēļas, tikai atspēlēt to nebūs interesanti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Un tā mēs arī nekur tālu neesam aizkuģojuši. Ātrums nogalina. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Andromeda: 24.07.2012 23:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu tā vienmēr ir, ja tik daudz spēlētāju, jo akurāti būs tādi, kas gribēs skriet uz priekšu, kamēr daži vēl nebūs attapušies kas notiek.
Aizlūgums tagad ir cauri, rīt varam strādāt pie jauno ļaužu uzņemšanas uz klāja.. tad sapulce par to, ko tālāk un enkurus aukšā, Port Rojālā tad vairs nebūs jādirn. Es domāju, ka, ņemot vērā cik daudz mēs esam, un, kā viss notiekās, nevajadzētu īpaši iespringt par to, ka dienā sanāk vidēji viens ieraksts katram, jo galvenais, ka kustamies uz priekšu un nav tā ka kāds nozied atkal pavisam. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Ok, un pirms Jūs sākat mani lamāt par laikapstākļiem un tirgus atmosfēru, esmu konsultējusies ar GM un viņa man norādīja, ka taisās uz negaisu, kā arī deva rīcības brīvību tirgus atmosfēras radīšanā. Cheers! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nav jau slikti, tikai tu pagriezi pulksteni dažas stundas uz priekšu, kamēr mans tēls vēl joprojām gaida atbildi no kapteiņa. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nav jau slikti, tikai tu pagriezi pulksteni dažas stundas uz priekšu, kamēr mans tēls vēl joprojām gaida atbildi no kapteiņa. Tā man GM teica, ka pulkstens ir kādi 3 vai četri jau. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Bet nu jā, varenu gari sanāca vienā gabalā sarakstīt, ja būtu sadalījusi, tad laiks drošvien ietu lēnāk. My sincere apologies. Nav kāda opcija, ka manu postu iespējams pārvietot zemāk, tā, lai "laiks ietu lēnāk"? Šo rakstu rediģēja Andromeda: 28.07.2012 20:35 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.07.12 Kur: Vaidava, Valmiera Jaunākais censonis ![]() |
Tātad man ir ideja kā manu tēlu varētu atrast. Tā jūs meklējat Tomu. (Pazudušo jungu) Manējais kautkur klīst apkart pa pilsētu. Jūs man jautājat vai es esmu redzējis Tomu. Un protams ka es nesmu redzējis un arī nepazīstu viņu bet es piedāvaju ja nu gadijumā neatrodat tomu tad es varu būt par jungu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kurš piesakās iet (nesekmīgi) meklēt Tomu?
Ideāli sasinhronizēt laiku priekš visiem spēlētājiem tāpat nekad nevarēs, tā, ka tas nav īpaši traģiski, ja Raienam, nekas cits ar pārējiem pagaidām nav pārrunājams, ka viņš paskrien mazdrusciņ pa priekšu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es pat neatceros nekādu Tomu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Drīzāk, par cik puika ir korgā, Pelēcis vienkārši varētu sākt runāties ar šo un tad kad visi dotos uz kuģa, šis gribētu lavīties līdzi, bet tiktu pieķerts, un tad mēs puiku salīgtu, par cik Toms aizmucis? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Es, es! Reiks var iet meklēt Tomu. Viņš mazliet jūtas atbildīgs par to rakari.
Man ir viens lūgums - mēģināt sarunāt, vai visi sēžam vienā un tajā pašā krogā, vai katrs savā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Citādi mēs viens otru nekādi neatradīsim, un sarunāties nevarēsim. Un vai tas ir vai nav tas pats krogs, kurā kuģa komanda jau bija, kurā bija kautiņš, un pēc tam gulēšana pa nakti. Sliktums tas, ka Reiks Tomu nemeklēs krogā! Ko tāds puika lai tur darītu? Drīzāk sēž uz mucām ostā. Krogā Reiks varētu iegriezties tad, kad visu agru pēcpusdienu pavadījis neveiksmīgi pārmeklējot ostas teritoriju. Labi, tā arī darīšu. Un nejauši pustumsā sajaukšu Darelu ar Tomu. Citādi nezinu, kāpēc Reikam būtu jāuzrunā krogā kaut kāds pusaudzis. Tik un tā nezinu, vai tas ir tas pats krogs, kurā ir Lūcijs un Rodžers. Un kurā krogā iegāja Pelēkais. Tai pašā vai vēl kādā citā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pelēkais ir tajā pašā krogā, kur Lūcijs un Rodžers, tas ir tuvu ostai, tas pats kur bija kautiņš. Jaunais puika arī ir krogā un spēlē kauliņus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Labi, tad es pamāšu Pelēkajam un ieklupšu krāgā Darelam.
Mazliet tā kroga vieta nesakrīt ar Lūcija rakstīto, bet tas nekas. Krogs nav laukumā, kur baznīca, viņš ir tuvāk ostai. Ai! Nav svarīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Darīts! Darels ir nogrābts. Tas noteikti notika skaļi un visiem redzami. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.07.12 Kur: Vaidava, Valmiera Jaunākais censonis ![]() |
Un ieklupšu krāgā Darelam? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) izklausās ļoti smieklīgi bet nu ok. Bet tad tu domā Darelu izaicināt uz kauliņu mešsanu ? Un arī kapēc lai es lavītos uz kuģiem ja es to darītu tad es jau sen būtu uz kāda cita kuģa vai citā pilsēta. Bet es jau īsti nezinu var jau.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, ja vien tu vēlies turpināt spēli, tev ir jātiek tieši uz mūsēja kuģa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Jo mēs drīz kuģosim tālāk, tāpēc izmanto iespēju pieteikties par jungu! Spēle neturpināsies Portrojālā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tā, citu zināšanai: Hobits tiek pieskatīts. Māsas (me un Josephine) un tētis sīkaliņu informē un cenšās arī pamācīt. Viņš vēl maziņš, vēl daudz jāmācās. Esiet žēlīgāki.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu es taču cenšos šo dabūt uz klāja. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Nupat jau piesolījos izmaksāt kaut ko. Par to pārskatīšanos. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 23:43 |